اصل بازی دیسک 1 هست و شما اگه مولتی پلیر بازی نمیکنید نیازی به به دیسک 2 نیست البته یه سری DLC هم از بازی در دیسک 2 هستنقل قول:
اصل بازی دیسک 1 هست و شما اگه مولتی پلیر بازی نمیکنید نیازی به به دیسک 2 نیست البته یه سری DLC هم از بازی در دیسک 2 هستنقل قول:
این سه چراغه شدن و... یعنی چی؟
خیلی ها x360 را از همین سه چراغ شدن میشناسن. دور تا دور سویچ پاور کنسول 4 چراغ هستند که معمولا خودشونو با دو رنگه زرد و قرمز نشون میدن وزمانی که میگن کنسول سه چراغ شده یعنی سه چراغ قرمز چشمک زن شروع به خاکوش و روشن شدن میکنن و میتوان با توجه به شماره ارور تشخیص داد که مشکل از کجا بوده.نقل قول:
سه چراغ شدن دلایل زیادی داره که که معمولا بر اثر گرم شدن بیش از حد ram , cpu , gpu به وجود میاد و البته همیشه سه چراغ شدن بد نیست مثلا حتی اگه کابلهایی که پشت کنسول و tv وصل میشه درست جا نرفته باشن هم کنسول ارور سه چراغ میده که تنها یک اخطار هست و کنسول هیچ گونه اسیب سخت افزاری ندیده شما برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر میتونید برید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=162877
2009 تازه تموم شده بزاريد بگذره ببينيم چي ميشه.نقل قول:
من كه دوستام مثلا 7 ماه پيش خريدن چيزي نشده تازه يكي از دوستام فكر كنم اصلا نمي خوابه
و برد كنسولشم فالكون هستش شب و روز مي كوبه كنسولش اخ هم نگفته .
ماله اوايل 2009 هستش.
اگه مال 2009 باشه جاسپر هست نه فالکن.نقل قول:
بابا دمتون گرم دیگه یعنی یکی از این فتحی چیزی نخریده به صورت سفارشی که شماره تلفن و شماره تلفن و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو بده.نقل قول:
والا برای منم فیلتر شده.نقل قول:
با تیپاکس میفرسته خودت دم در خونتون پول پست رو مرحمت میکنی بشون.
تو بازارچه بازی سنتر هم بود:20:
DLC ؟نقل قول:
میشه بگی مثلا چیا هست ؟
merc
امروز بهش زنگ زدم گفت شاید امشب بارش برسه.الان هر چی زنگ میزنم جواب نمیدهنقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
تلفنش: 33911083نقل قول:
والا خودم از اون موقعی که 360 JASPER گرفتم کامپیوترمو نگاه نمی کنم (البته برای بازی)نقل قول:
به قول آقای SHAB_2008 با مادر بورد جاسپر احتمال سه چراغه شدن تقریبا صفره:31: