امروز همه رفتن سیزده به در ! هم دارم دانلود میکنم هم وبگردی. تو وبگردی افت سرعت ندارم. خیلی باحاله:n02:
( در حالت عادی وقتی داری دانلود میکنی دیگه باید بیخیال وب گردی بشی )
Printable View
امروز همه رفتن سیزده به در ! هم دارم دانلود میکنم هم وبگردی. تو وبگردی افت سرعت ندارم. خیلی باحاله:n02:
( در حالت عادی وقتی داری دانلود میکنی دیگه باید بیخیال وب گردی بشی )
احتمال میره از 16 فروردین به بعد اینترنت توی تهران نابود بشه دوباره :دی توی این 2-3 روز باید حداکثر استفاده رو کرد :|
شما هم نرفتی 13 به درنقل قول:
فکر میکردم فقط من انقدر معتاد اینترنتم:n02:
آخرین باری که تونستم توی این ساعت به سرور ریموت بزنم و تایم اوت نداشته باشم:n19: یادم نمیاد کی بوده!!!
خیلی خوبه:n05:
13 به در چی هست ؟:n02:نقل قول:
ولی تایید میشه از 16 اینترنت میپوکه:n09:
دکی !
تو این 13 روز اصلا از خونه بیرون نرفتم ! والا آدم عید میخواد یه دیقه آرامش داشته باشه این قرطی بازیا چیه !؟ (هی اون میاد اون میره باید هی بیای بگی سلام سلام خوبم بخوبی ههههه آره هههه آ چرا ؟ ههههه!) این کل مکالمه که رد و بدل میشه :n02: آخرسر داشتن میرفتن دوباره ههههه باید الکی بخندی :n02:
منم این چند روزه عید تو چیزتوپ قبل از اینکه یه ویدیو مجبور بشم دانلود بکنم میتونستم قبلش نگاه کنم :n10:
من میخوام از مخابرات ADSL بگیرم
512 نامحدودش چه جوریه؟ سرعت دانلود؟ و ... این 1 به 8 بودنش اذیت نمی کنه؟ چه مدرکی میخواد برای گرفتن سرعتهای بالای 128؟
میشه یه راهنمایی بکنید ممنون از شما
سرعتی که بهت میده با 16 کانکشن فعال ای دی ام 60 . اما مواقعی هم پیش میاد که داغون میشه در مقابل برعکسش مواقعی هم پیش میاد بهتر میشه اما اکثرا همون 16 کانکشن ای دی ام باید دانلود بکنی ( در طول ماه چندباری داغون داغون میشه اما در طول مثلا سه چهار ماه شاید یک بار خیلی خوب بشه)نقل قول:
هیچ مدرکی نمیخوان هر سرعتی بخوای میدن
کلا فقط دانلود . هرچیز دیگه ای که تو فکرت بیاد که با اینترنت میشه انجام داد بعد دیال آپ بدترین هستش
بچه ها دارین منو میترسونین... :دی
بالاخره بیام یا نیام؟!
من کلا اعصابم رو سر مبین نت باختم، سر این یکی دیگه اعصابی نمونده که بخوام ببازم :n09:
جالبه مرسی
بس اینجوری که گفتین نامحدودش جالب نیست ....
منم قربانی سرویس مبین نتم :n21: فعلا دنبال یه adsl نا محدود خوب می گردم