میشه واسه کاربردش بگین به چه کاری میاد؟نقل قول:
Printable View
میشه واسه کاربردش بگین به چه کاری میاد؟نقل قول:
برو اینجا شکایت کن اگر میخوای حجمت برگرده.والا بهت قول میدم که خود گولدنت هیچ وقت اینکارو نمیکنهنقل قول:
اینا انسان نیستن.من یک ماه منتظر بودم تا بهم 3 گیگی که کسر کرده بودن برگردونند اما آخر فقط دوگیگ بهم دادن اون فقط به خاطر اینکه اینجا شکایت کرده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هر روزم زنگ می زدم بهشون
من زنگ زدم به 2020 میگه کاربردش با اون قفل کردن مک آدرس فرق داره !!!نقل قول:
دقیقا همین قابلیت قفل کردن مک آدرس هم زمانی خوب بود که رمز ورود به سامانه با رمز adsl تفاوت داشت.نقل قول:
که الان هر دو تا یکیه...
اگه گفتن با قفل کردن مک آدرس تفاوت داره پس این گزینه برای چک کردن حساب فقط با مودم خودتونه و اگه از اینترنت شرکته دیگه یا مودمه دیگه اقدام کنید اعتبارتون رو نشون نده...
برای تغییر تعرفه بعد از پایان اعتبار حجمی زمانی هم قبلا اگه با اینترنت دیگه میرفتید گزینه تغییر تعرفه رو نشون نمیداد فقط با همون مودمی که قبلا وصل بودید امکان تغییر حساب فعال بود...
من چون با ایرانسم چک میکنم میترسم این گزینه فعال کنم بعد نشه غیر فعال کرد دردسر بشه....
هر کی فهمید کاربرش چیه بیاد بگه.
یه جوونمرد بیاد کاربرد گزینه قفل کردن حساب کاربری به ما بگه.
دوستان این طرح طلایی پاییزه در چه ساعاتی شابنه رایگان داره؟ سرعتش الان چطوریه؟ ارزش داره از بعثت تغییر طرح بدیم به این؟
جدیدا گلدنت قابلیت تغییر طرح رو هم اضافه کرده به سایتش
اما یکم قیمتاش عجیب نیست؟
طلایی 3 ماهه 2 گیگ +شبانه 81 تومن!
الان زنگ زد از 2020 بهم گفت
طرحت و فردا قطع میکنم
گفتم شبانه نقدی ندارید گفت فقط نقدی
اینا چی هستند دیگه؟
من به نظرم همون حرفی که زدید درست است این گزینه رو که تیکشو بزنید یعنی اینکه فقط با همون مک آدرس مودم خودتون میتونید حسابتون رو ببینید و با مودم دیگه از جای دیگه نمیشه حساب رو دستکاری کرد یا حجم گرفتنقل قول:
من تیکشو برداشتم اگه اینطوری باشه دردسره
کار بیخودیه , چون میشه مک آدرس سیستم رو به راحتی به مک آدرس دلخواه تغییر داد.نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن یعنی قفل کردن اشتراک اینترنت یا پنل کاربری تون روی یک مودم خاص. به طور کلی تمام دستگاه هایی که با شبکه در ارتباط هستند یک شناسه (تقریبا) منحصر بفرد دارند که اونها رو از سایر دستگاه ها متمایز میکنه. مودم هم از این قاعده مستثنی نیست، یعنی شما اگر مک آدرس (یا همون آدرس فیزیکی) رو قفل کنید فقط از همون مودم میشه به اینترنت وصل شد یا وارد حساب کاربری توی سایت 2020 شد.نقل قول:
تا این لحظه که هیچ کاربرد خاصی نداشته! :n09:نقل قول:
با 2 تا مک آدرس مختلف هم تونستم به اینترنت وصل بشم و هم وارد حساب کاربری شدم!