عزیز من همون اولش گفتم پارس یه مدته قاطی کرده خودت به حرفم گوش ندادی فردای همون روز رفتی تلفنی با پارس قرارداد امضا کردی؟؟؟؟میبینی که تست های من اغلب بالاست البته همه تست هام به خاطر خرمگسه...نقل قول:
Printable View
عزیز من همون اولش گفتم پارس یه مدته قاطی کرده خودت به حرفم گوش ندادی فردای همون روز رفتی تلفنی با پارس قرارداد امضا کردی؟؟؟؟میبینی که تست های من اغلب بالاست البته همه تست هام به خاطر خرمگسه...نقل قول:
سلام دوستان من هم همین الان یک اسپید تست گرفتم دوباره البته سرویس من سه ماهه 128 محدود هست
(رو 2 مگ بازه:20:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم کمتر از 10 روز به اتمام قراردادم مونده و حجم باقی مونده هم 300 مگابایته میخواستم امروز سرویس 512 با حجم 30 گیگ بصورت آنلاین بگیرم گفتم قبل از اقدام از دوستان بپرسم که سرعت دانلودم مثه الان که صبحا 220 و بعد از ظهرها روی 150 میچرخه میمونه یا پایین تر میاد؟
زنگ زدم. گفتن میتونید بیاین که سرویستون رو به سرویس قبلی یعنی 128 3 گیگ 3ماهه برگردونیم. ما به التفاوت رو هم حساب میکنیم که پرداخت کنید.
خدا رو شکر که حداقل 1 ماه مجبور نیستم با سرعت پایین تر از دیال اپ بسازم.
نترس رو همون سرعت میمونه. من خودم 256 دارم سرعتم از 170 تا پایین نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 2روز از این سرویسم مونده یعنی بعد از 2روز سرویس جدیدم که تمدید کردم اضافه میشه ؟؟ 2روز رد نشه و اضافه نکنن و پورتمم ببندن ؟ :31:نقل قول:
من امروز زنگ زدم نمایندگی پارس تو اصفهان گفت سرویس های نامحدود تو اصفهان هم ارائه میشه :46:
اره يه خرده سرم شلوغ شده:13:نقل قول:
با هزار بدبختي 2 هفته از اين خراب شده دل كندم و رفتم مسافرت.
من تو روز تست كردم بالاي 60 نميره شبا بين ساعت 8 تا 12 ميره روي 30-40 و از اون به بعد ميره روي 15 تا 30 خلاصه خيلي افت كرده.
ديسي و تايم اوت كه ديگه بماند:2:
اره منم 16 گيگ رو دستم مونده ولي با اين سرعت پيزوري عمرا بتونم تموم كنم.نقل قول:
داش امين خوبي..؟؟؟:31:نقل قول:
ميبينم كه داري تخت گاز ميري:31:
اگه تمديد كرده باشي به محض اينكه سرويس الانت تموم بشه ميره روي سرويس جديد.نقل قول:
زنگ زدم میگه که سرویس های نامحدود رو شما میتونی همین الان بخری از طریق فیش بانکی و یا اقدام حضوری
بعد بهش میگن خوب شاهکار خلقت باید تو پنل بزارید که من بگیرم یا نه :|
سلام دوستان
بخداااا الان طرح اینترنت دبی رو دیدم حال کردم به مولا ، اونوقت ما هم اینترنت داریم . میان اینترنت مثلا 256 نامحدود میدن ، جاییکه باید حداقل سرعت 16 داشته باشیم حداکثر سرعت 2 داریم . :2: خجالت نمیکشن این سرعت رو بین 10 نفر هم تقسیم میکنن . :2:
جایی که 256 رو به من 12 هزار تومن اسما میفروشه حداقل انتظار دارم همیشه سرعت نجومیه 16 رو هم داشته باشم :2: نه اینکه سرعت 2 . به مولا به اینکار دزدی نگن چی باید بگن :2:
چند روز پیش رفتم سرویس 256 نامحدود بجای سرویس 1 مگ محدود قبلیم که شبی 4 گیگ دانلود داشتم گرفتم . -- بماند حالا چرا عوض کردم چون از دانلود دیگه خسته شده بودم :31: -- تو این چند روز سرعت ما از 15 در بهترین حالت بالا نرفت که نرفت یه سایت به زور باز میشد . دوباره رفتم بعد از کلی فحش و ... این بار سرویس 512 محدود سه ماهه گرفتم . باز این سرویس های محدود سگش شرف داره ، روزانه همون سرعت قبلی یعنی 220 رو دارم شبا هم 3 گیگ میشه دانلود کرد .
خواهشا دوستان از سرویس های نا محدود شفاف سازی شده :2: خریداری نکنن. مرسی