مگه میشه پریز برق بغل تلفن نباشه ؟ همه خونهها همینه دیگه
Printable View
مگه میشه پریز برق بغل تلفن نباشه ؟ همه خونهها همینه دیگه
منظورش اینه سیم کابل برق به سیم تلفون نزدیک و یا چسبدیه نباشه!چون باعث ایجاد همشنوایی (از عوامل ایجاد نویز) میشه...نقل قول:
دوستان یکی هم به من کمک کنه!چیزی سر در نمیارم.وضعیت چه طوره؟؟؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 5.7 20.0 Attenuation (dB): 46.0 25.0 Output Power (dBm): 17.7 12.3 Attainable Rate (Kbps): 1408 1092 Rate (Kbps): 1248 512 K (number of bytes in DMT frame): 40 17 R (number of check bytes in RS code word): 16 16 S (RS code word size in DMT frame): 4 8 D (interleaved depth): 64 8 Delay (msec): 64 16
داداش نویز خطت ترکونده... سیگنال هم که نداری تقریبا...آپلودت خوبه، ولی دانلودت اصلا خوب نیست... پیگیری کن مشکلش رو حل کن، اگر قطع و وصل میشه DSL یا پکت لاس داری، 90% مشکلکش همینه.نقل قول:
این تیکه رو نفهمیدم!!!مودم رو ببرم دم در خونه و بزنم به لپتاپ اگر بهتر شد یعنی مشکل از سیم هاست؟(از دم در خونه چه طوری بزنم به مودم:دی؟)نقل قول:
اگر قطع و وصل میشه DSL یا پکت لاس داری، 90% مشکلکش همینه.
شما که اگر آپارتمان نیستی، که مشکل نداری، یه سیم تلفن تابلو میاد تو خونه، که یه جایی بریده شده و وصل شده به سیم کشی تلفن خونه :n01: یه سیم مستقیم وصل کن از اونجا به مودمت، یا اگر جاش هست، مودم و اسپلیتر و همه رو ببر دم در، فقط باید احتمالا سیم رو قطع کنی یا یه سوکت تلفن بخری، که بدون مشکل وصل کنی.نقل قول:
اگر خیلی فرق کرد، مشکل از سیم بندی خونه اس، در غیر اینصورت، باید بری مخابرات، بگی بررسی کنن، من یه مدت نتم هی قطع و وصل میشد، همه کار کردم تا آخر سر بم گفتن، پورتت خراب شده، عوضش کردن درست شد.
اگر سیم کشی خونه مشکل داشت، مثل ما یه سیم جدا بکش از دم در و دور از سیم برق، فقط برای مودمت.
سر کار برادرم، سیم تلفن رو موازی با سیم یکی از سه فاز آورده بودن داخل، اصن داغون بود وضعش... :n02:
سلام
روی فیبرنوری به هیچ عنوان نمیشهadslگرفت؟!!
واسه آسیاتک اقدام کرده بودم که این شد وضعیت
چاره ای داره؟
در حال حاضر مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میدهنقل قول:
مازندران و خوزستان شنیدم پارس انلاین هم رو فیبر اینترنت میده.
دوستانی که مشکلات پینگ و ... دارید
من امروز داشتم با نماینده اصلی اسیاتک قم در مورد پینگ و مشکلات اخیر صحبت میکردم که گفت:
ما به مخابرات درخواست دادیم مسیر های پینگ (اگر اشتباه نکنم) رو عوض بکنن
اما مخابرات گفت ما فعلا تا بعد از انت خابات اجازه نداریم کاری کنیم....و نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم!