مثل آب خوردن , شما توسط همون نرم افزار IMGBurn میتونید IMAGE تهیه کنید.نقل قول:
ای بابا پسر خوب MADE in CHINA چیه ! الان دیگه همه چی تو ایران FABRIC in CHINA شده :31:نقل قول:
مثل آب خوردن , شما توسط همون نرم افزار IMGBurn میتونید IMAGE تهیه کنید.نقل قول:
ای بابا پسر خوب MADE in CHINA چیه ! الان دیگه همه چی تو ایران FABRIC in CHINA شده :31:نقل قول:
همونطور که دوستمون اقای sonixax گفتن شما نیازی به ایمیج گرفتن ندارید شما زمانی که بازی را دانلود کردید یه پوشه هست که توش حدود هفتاد و خورده ای فایل زیپ و یه سری فایل دیگه هست که شما با برنامه winrar یکی از این فایلهای زیپ را که استخراج کنید به ترتیب بقیه اون هفتاد و اندی فایل هم به صورت خودکار استخراج میشن در نهایت یه فایل iso 7 گیگابایتی به اضافه یه فایل کوچک با پسوند dvd استخراج می شه که شما کافیه اون فایل iso را با ImgBurn و با سرعت 2 یا حداکثر 2.4 رایت کنیدنقل قول:
نخیر نمیشه.نقل قول:
اما اگه یادم باشه چند وقته پیش بود که یه مقاله خوندم که یه هکر با یه سری برنامه اومده و تونسته تمهایی که در لایوهست را برای دانلود تو نت بزاره حالا نمیدونم چقدر حقیقت داره
دوستان عزیز لطف میکنید به چند تا سئوال من جواب بدین؟
1- کسی تا حالا بافریمور LT بن شده یا خیر ؟ آیا جواب داده برای اینکه من برم دستگاه رو LT بریزم یا صبر کنم؟
2- اگر وارد live بشیم اما دیسک تو دستگاه نباشه هم بن میشیم؟
3-دستگاه اگه تو برق باشه براش اتفاقی میفته؟
تا حالا که خبری مبنی بر بن شدن با LT نیومده اما:نقل قول:
اگر شما تا حالا با کنسول به لایو نرفتین و حالا میخواین با LT از لایو استفاده کنید مشکلی نداره و بن نمیشید ولی اگه بار اولتون نیست که از لایو استفاده می کنید حتی اگه با LT هم به لایو برید بن میشید. چون قبلا توسط MS شناسایی شدین.
دستگاه هم اگه تو برق باشه مشکلی نیست ولی حتما از یه محافظ برق استفاده کنید
برو بكس كسي خبر نداره از فتحي ؟؟؟ هركي خبري داشت حتما بگه كه زود بريم بگيريم
دوستان سلام کسی هست که از xbox های 2009 (مادر برد جاسبر) خریده باشه ودیگه مشکل حرارتی ویا سه چراغ شدن نداشته باشه چون من میخوام یکی بخرم اما دو دل موندم که xbox360 بخرم یا کارت گرافیکمو ارتقا بدم هر تایپیکی رو هم که نگاه میکنم یک نفر یا کنسولش هنگ میکنه یا دو چراغه یا سه چراغه یا چهار چراغه ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره تلفن فتحی و شماره حساب و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو اگه کسی داره لطف کنه بده(سایت فیلتر شده)
برای سفارش کنسول باید چکار کنم ادرش خونه رو کجا باید بدم و ...
پس اگر 1 دیسکشو تک نفره بازی کنم و مثلا Story Mode برم . نیازی به دیسک 2 نیست دیگه !؟نقل قول:
نه دوست عزيز . ديسك 2 مَپ هاي HALO 3 هستش .نقل قول:
شرمنده ها :31:نقل قول:
منظورت اینه که نیازی نیست به دیسک 2 !؟
نقشه ها بدرد بازی چند نفره میخورن فقط ؟؟؟