من فعلا نمیتونم هیچ کاری کنم تو بازی : ))
Printable View
من فعلا نمیتونم هیچ کاری کنم تو بازی : ))
کجای کاری؟نقل قول:
هر کدوم از اینها ملیونها پوینت داشتند با صد ها روستا
حالت خوبه؟
:31::31::31:
به به ! میبینم که اومدین این ورا :))
تفننیه یه جوراییه ! ولی من که داره حس اعتیادم گل می کنه ... !نقل قول:
کجای کاری؟
حالت خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اواسط کار بودم :دی مصطفی و دوستان رو میشناسم! منظورم از آموزشی بقیه دوستان بود :نقل قول:
Driver
Officer
AaVaA
Sourena
وگرنه من مصطفی رو میشناسم باو! من خودم بند نافش رو بریدم : دی
همینه که انقدر این بچه بدعنق شده دیگه...پس تو بند نافشو بریدی : ))نقل قول:
وگرنه من مصطفی رو میشناسم باو! من خودم بند نافش رو بریدم : دی
فارم رو چقدر باید آپ کنیم؟
اصلا چه کارایی داره این فارم؟
سلام برادر.......نقل قول:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بند ناف تو هم حتما سوری دم بریده بریده :دی که اینقدر نامردی :دینقل قول:
فارم ظرفیت روستات هست.
وقتی پر بشه دیگه نمیتونی ساختمون یا سرباز بسازی.
تو این جا چی کار می کنی ؟:دينقل قول:
همون هوشنگ برات بهتره ها :31::31::31:
چه طوری عزیز ؟ خوبی ؟ چی کارا می کنی ؟نقل قول:
صفا کجاس ؟ چند سالی می شه ندیدمش !
من که برای تفریح می زنم !
با اینترنت ایرانسل می ام سرعتمم اندازه ای دی اس ال 256 هه ! :دي
بیشتر دان می کنم !
به یاد روز های گذشته ! :10:نقل قول:
:19::19:نقل قول:
اهههه پسرررر تو هنوز زنده ای ؟ اه منظورم اینه که این جایی :31::31::31:نقل قول:
علیک سلام برادر مصطفی
وحید منظورم از صفا همون صفا سیتی صمیمیت بود :دی
باو تفریح که حال نمی ده به دو کا میرسی ول می کنی ما تو کف می مونیم :دی
SPAM
دلیل دیگه ای وجود نداشت.
اخه هر چه قد فک می کنم به این نتیجه می رسم نمی تونم پوینت جمع کنم فقط دوس دارم حمله کنم ! :دينقل قول:
بمن تا موقعی کع 500 600 کا داشتی بازیتو دیدم. ببینم هنوز به نوبی قبلا هستی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
اره ! :دينقل قول:
ما که بازی نمی کنیم اعصابمون رو خورد کنیم ! باید همین جوری .... خیاری بازی کنیم ! :دي
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
اره ! :دينقل قول:
ما که بازی نمی کنیم اعصابمون رو خورد کنیم ! باید همین جوری .... خیاری بازی کنیم ! :دي
الان من قشنگ متوجه شدم یعنی چی: ))نقل قول:
فارم ظرفیت روستات هست.
وقتی پر بشه دیگه نمیتونی ساختمون یا سرباز بسازی.
بابا من مثلا مبتدی 0 هستم:دی
___
الان به من حمله شده :|
2:30 دیگه نیروهاشون می رسن:(
چه خاکی به سرم بریزم؟:(
: دی
اعصاب خوردی؟ :18::18::18::18:نقل قول:
بابا تی دببلیو از این بابت بهترینه
ارپابلیک بیای چی می کی؟ :31::31::31::31:
من موهام سفید شده از وقتی اونو بازی می کنم :27::27::27:
اره بابا ! دهن من سرویس شد سر همون 12 !نقل قول:
سرعت کانکت اینترنتم 3 بود ! می دونی یعتی چی ؟؟بعد اون دهن سرویسا هم همین جوری حمله می کردن من حتی نمی تونستم به راحتی یه صفحه رو باز کنم چه برسه به این که 4 تا فن بزنم ! :دي
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اره بابا ! دهن من سرویس شد سر همون 12 !نقل قول:
سرعت کانکت اینترنتم 3 بود ! می دونی یعتی چی ؟؟بعد اون دهن سرویسا هم همین جوری حمله می کردن من حتی نمی تونستم به راحتی یه صفحه رو باز کنم چه برسه به این که 4 تا فن بزنم ! :دي
2 تا فارم داریم ! :دينقل قول:
یکی این که یکی رو فارم می کنی یعنی غارتش می کنی !
یکی این که مثل همون خونه می مونه تو بازیای دیگه ! اگه گریدش کنی تعداد نفرات روستات بیشتر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یارو سمت راست روی اون بار هم تعداد افراد باقی موندت رو می تونی ببینی !
بستگی به طرفت داره که حمله کرده ! تمام ذخایرت رو مصرف کن بعد اگه سرباز دای بفرست بیرون برن هواخوری ! :دي
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
2 تا فارم داریم ! :دينقل قول:
یکی این که یکی رو فارم می کنی یعنی غارتش می کنی !
یکی این که مثل همون خونه می مونه تو بازیای دیگه ! اگه گریدش کنی تعداد نفرات روستات بیشتر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یارو سمت راست روی اون بار هم تعداد افراد باقی موندت رو می تونی ببینی !
بستگی به طرفت داره که حمله کرده ! تمام ذخایرت رو مصرف کن بعد اگه سرباز دای بفرست بیرون برن هواخوری ! :دي
تو چرا دو تا دو تا می نویسی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
باو 3 خوبه من اون موقعی که بازی می کردم سرعت 800 بیت بود
برای چک کردن روستاهام 2 ساعت وقت باید می ذاشتم :31::31::31::31:
ولی خوشم میومد با همون سرعت 3 چی عکس هایی تو تاپیک می ذاشتی :27::27::27:
هه هه !نقل قول:
نمی دونم چرا این جوریه !
روستا ها زیاد می شه دیگه حال نمی کنم بازی کنم !
اوه راس می گیا ! :دي
رفتیم دیروز پینت بال ای تیر خوردیم ها ! :دي
جای 3 4 تا تیر مونده ! :دي
یعنی چی بستگی به طرفم داره؟توضیح واضح تر پلیز:دینقل قول:
بعدشم اگه بخوام نیروهای کشته بشن چی؟بازم باید نیروهامو بفرستم بیرون؟:(
یه راهنما درست کرده بودین pdf خوب اونو به این بدید بخونه.
نقل قول:
کجای کاری؟
حالت خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتضی میخواlم برگردم تریبال :دی
دوستان طبق برنامه ریزی برای آموزش دوستای گلم 1هفته کافیه :دی البته اگه به گرفتن و شیوه های حمله/دفاع بکشه چند ماه میخواد ولی همین 1هفته کافیه که اصول کار بیاد دستشون
......
مرتضی سیستم ترایب داری تغییر کرده به نسبت و10 و و7 و حتی و21 !!!! :دی
همونجور که از سند تو آل ها پیداست...دوستان استعدادشون بالاست..اینطور فکر نمیکنی علی؟: )) سند تو آل:|نقل قول:
دوستان طبق برنامه ریزی برای آموزش دوستای گلم 1هفته کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه به گرفتن و شیوه های حمله/دفاع بکشه چند ماه میخواد ولی همین 1هفته کافیه که اصول کار بیاد دستشون
یعنی ببینی چی تو چنته داره ! مثلا امتیازش چقدره ! سنش چه قدره رنگ چشمش چیه ! :دينقل قول:
خط دوومت رو نتونستم بخونم ! به چه زبونی نوشتی ؟ :دي
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
برو خونتون بابا ! خر خون کثیف ! :دينقل قول:
می گم رتبه 100 رو زدی ؟ :دي
می خوتی شریف بری ؟ امیر کبیر نزدیکتون بود ؟ :دي
بیا 49 لاش خوری کنیم ازت ! :دي
من الان 13 تا سرباز نیزه دار دارم
به خودم افتخار میکنم : )))
دوستان....من هم تريبالي شدم :31:
الان دو نفر دارن وسط ميدونم با هم دعوا ميكنن !
چه طوري جداشون كنم؟ :31:
خوب بهشون بگو دعوا نکنننقل قول:
----------------------------
بچه ها من الان آهن زیاد دارم
نمیشه بفروشمش؟؟
نقل قول:
بفرست براي من پيليز... :40::10:
نقل قول:
برو خونتون بابا ! خر خون کثیف ! :دي
می گم رتبه 100 رو زدی ؟ :دي
می خوتی شریف بری ؟ امیر کبیر نزدیکتون بود ؟ :دي
بیا 49 لاش خوری کنیم ازت ! :دي
وحید جیگر شما وقتی توی و12 روی درخت موز بودین ما تو و7 داشتیم سروری میکردیم :دی :دی
نقل قول:
همونجور که از سند تو آل ها پیداست...دوستان استعدادشون بالاست..اینطور فکر نمیکنی علی؟: )) سند تو آل:|
با این استعدادهایی که من میبینم اگه اول نشید باید شک کرد :دی
میشه بگی چطوری باید این کار رو بکنم؟؟نقل قول:
فکر کنم این کار فعلا تعطیله
یادش بخیر 2 , 3 سال پیش با بچه ها تو ورلد9 بازی میکردیم اون موقع من به خاطر کنکور ترکش کردم (واقعا کاره سختی بود:27: )
الان چند روزیه دارم تو k85 ورلد 49 بازی میکنم با همین ای دی , اصلا کسی تو w49 هستش ؟
وحید اونی که بهم حمله کرده آشناست:(
:دی
تو میگی منابعم رو مصرف کنم..سربازامم بفرستم هواخوری اما من میخوام سربازاشو بکشم :(
1ساعت دیگه میرسن:(
:دی
آوا....با رمز يا زهرا حمله كن :(
من برات دعا ميكنم: ايكس
عزیزم مگه من گفتم بدی تو ؟نقل قول:
راستی ورلد 21 ت هم دیدیم ! :31::31::31:
شوخی کردم بهونه نیار خواهشا ! الان دیکشنری رو باز می کنه هر چی لغت می اد رو می تایپه ! :دي
بیا با هم دوست باشیم ! :31::10::10::10:
این چند نفر اخیر همه تو 49 هستیمنقل قول:
من
آوا خانوم
محمد
برسام
سوری
امیر آفیسر
و....
منظور از اشنا چیه ؟ به نظر من همین کارو بکنی بهترین چیزه ! شاید یه اسکات باشه شاید یه رم باشه ! تونستی تخمیم بزنی چه سربازیه ؟ الان اساتید بازی زیاد شدن اونها هم برای خودشون صاحب نظرند ! نظر در کن علی الندبیل ! :دينقل قول:
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
این Continent ها تون هم بگید م م نون می شم !نقل قول:
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
می خواد دفاع کنه ! :دينقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
می خواد دفاع کنه ! :دينقل قول:
من ماله بقیه رو نمیدونمنقل قول:
ولی خودم همین یوزر اینجام اونجا هم هستم
تو کدوم کانتیننت هستید ؟نقل قول:
راستی کسی نمیدونه این w50 کی باز میشه ؟
چطو آمار هواداران تريبال يهو دچار افزايش شده؟!!
با اين وضع فكر كنم بتونين ورلد 50 دوباره يه تريب ايراني بزنين!!!
منم اگه ببينم ارادتون براش قويه ميام كمكتون!!
نقل قول:
عزیزم مگه من گفتم بدی تو ؟
راستی ورلد 21 ت هم دیدیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم بهونه نیار خواهشا ! الان دیکشنری رو باز می کنه هر چی لغت می اد رو می تایپه ! :دي
بیا با هم دوست باشیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من که از نسل بابام نیستم جوابتو ندم :دی
توی 21 پدرام منو دیپلمات ترایب کرد به خاطر همین وقتی همه داشتن روستا میگرفتن من باUE و بقیه سر و کله میزدم :دی :دی آخرش هم به خاطر فک کنم صفا یا پدرام روستاهارو دونیت کردم به ترای :دی :دی بیخیالش
با یوزر قدیمم entegham دوباره دارم میام ولی این و نه این و49 به درد نمیخوره نفر اولش 105 ویلیج داره احمقانس که بخوام بیام رشد کنم :دی :دی انشالله از و بعدی میام :دی
اینی که بولد کردم نمیدونم چی چی هست :(نقل قول:
ولی ورد 50 رو اینطور که بچه ها ابراز علاقه کردن انشا الله چیز خوبی از آب در میاد :X