نقل قول:نقل قول:
برای من هم فیسبوک باز میشه و هم یوتیوب :n10:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
برای من هم فیسبوک باز میشه و هم یوتیوب :n10:
برای من مدیافایر باز نمشه چبرسه به فیسبوک
راستی امکان جدید اضافه کردن به پنل کاربری:
امکان قفل کردن مک آدرس از داخل پنل، گود جاب! :thumbsup:
دارندگی و برازندگی.نقل قول:
بعد تلاش های بی وقفه دوستان بالاخره سایت یه تکونی خورد بعد مدت ها!!!نقل قول:
قدیما گلدنت یه فروم داشت قرار بود دانلود از اونجا رایگان باشه آپدیت آنتی ویروس حداقل...
نمیدونم چرا هر چی میگردم نیست.
دوستان شاهکار جدید سیستم گلدنت ، من حدودا 5.5 گیگابایت حجم داشتم بعد دیدم که یکهو نوشت که اعتبار شما تمام شده ، خلاصه رفتم تو سایت که ریز کار کرد رو نگاه کنم ، ببینید با چی روبرو شدم...
نکته اول : ما الان در تاریخ 31 فروردین هستیم ، بعد پایان اتصال من شده 2 اردیبهشت ، جلل خالق این سیستم گلد نت سفر در زمان هم می کنه. (مستطیل اول)
نکته دوم : من چگونه در عرض 10 دقیقه 5.2 گیگا بایت دانلود کردم؟ (مستطیل دوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی و گفتند که بله سیستم ها مشکل دار شده ( در مرکز مخابراتی شما )
هر دفعه باید یک مشکلی پیش بیاد با این سیستم اکانتینگ اینها ، حالا امیدوارم که حجم برگرده...
مرسی ولی منم از همین مخابراتی دارم که شما دارید تازه طلایی هم نیست :)نقل قول:
نقل قول:
در دزد بودن مخابرات شکی نیست ولی این عکسی که شما گذاشتید خیلی مشکوک به فتوشاپه!
والا این عکس عینه حقیقته ، من فقط IP و نام کاربری رو به خاطر امنیت پاک کردم. مشکل از سیستم هاشون هست و عددهایی که میبینید بخاطر اونه که پشتیبانی هم تایید کرد. شخص دیگری در مرکز مخابرات فرشچی یا مراکز دیگر شاید امشب اینو تجربه کرده باشه.نقل قول:
0 و 35 ميدم.dhcp فعاله همه كار كردم بايد پورت عوض شه؟؟
اصلا هیچی معلوم نیست تو مخابرات,طرح طلایی ارزون گرفتم سرعتش رو ٢۵۶ کیلوبایت بود ,طرح گرونتر گرفتم اومد رو ٢٠٠....تغییر طرح دادم اومدم طلایی پاییزه دیگه با تک لینک سرعت شبانه به ۵٠ هم نمیرسه فقط با حداقل 5 لینک ١۶ کانکشنه به ٢٠٠ میرسه نهایتا.نقل قول: