سر راه تمام تلفن ها و مودم اسپلیتر بذارید.نقل قول:
Sent from my K012 using Tapatalk
Printable View
سر راه تمام تلفن ها و مودم اسپلیتر بذارید.نقل قول:
Sent from my K012 using Tapatalk
سلام.
چرا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام به بستن سایت Disqus کرده است ؟ این سایت از بزرگترین ارائه کننده خدمات کامنت گذاری برای سایت و وبلاگ در جهان می باشد.تمامی سایتهای آی تی ، خبری و علمی و غیره از آن به علت رایگان بودن به وفور استفاده می نمایند.
اسپلیتر گذاشتم خو :n13:نقل قول:
اینترنت مخابرات اصفهان از بدترین اینترنت های تاریخ بشر میباشد.
سرعت دانلود از 100 بیشتر نمیره لامصب مثل موشک
مراکز پاسخگویی هم اینقدر شلوغه که ارزش نداره وقت بزاری
فکر کنم متوجه پاسخ این دوستمون نشدی . منظورشون اینه که اگه در منزل بیش از یک دستگاه تلفن داری , سر راه تمام این تلفن ها اسپیلیتر بذار . مثلا اگه دو تا دستگاه تلفن تو خونتون فعاله , سر راه هر دو تا اسپیلیتر بذار . اگه مشکل برطرف نشد از میکرو فیلتر استفاده کن . که قوی تر از اسپیلیتر هست . احتمالا نویز خطتتون بالاست . دلیل دیگه بی سیم بودن تلفن خونست . تلفن های بیسیم باعث قطعی اینترنت میشه . دلیل دیگه خرابی دستگاه تلفنه . یه تلفن دیگه رو جایگزین تلفن خونتون بکن . و باهاش تماس بگیر . ببین بازم اینترنت قطع میشه یا نه . دلیل دیگه وجود ویروس های کامپیوتری هست که باعث میشه در هنگام زنگ خوردن تلفن اینترنت قطع بشه . سیستمت رو با آنتی ویروس به روز اسکن کن . دلیل دیگه نا مرغوب بودن خطوط تلفن و اتصالی و خرابی اونه . اگه هیچکدوم از روش های بالا جواب نداد سیم کشی تلفن رو کلا عوض کن . اگه بازم نشد دو تا دستات رو بالا ببر محکم بزن تو سرت !! :n19::n19::n19::n02::n02::n02: خخخخخ . راه حل آخری رو شوخی کردم .نقل قول:
سلامنقل قول:
جالبه منم گرفتار همین شدم/دوستان کسی اگه بلده یه ایمیلی چیزی بفرسته واسشون درستش کنن / احتمالا دسته گل قیل ترینگ هوشمنده:n24:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
جالبه منم گرفتار همین شدم/دوستان کسی اگه بلده یه ایمیلی چیزی بفرسته واسشون درستش کنن / احتمالا دسته گل قیل ترینگ هوشمنده:n24:
سرعتم روی 10 مگابیت هست اما سرعت از 256k بالاتر نمیره چکارش کنم؟؟ الان 5 روزه اینطوری شده. قبلا سرعت یک مگابایت بود.
اینترنت من 1 مگ هست که اصولا سرعت دانلود باید 110 کیلوبیت باشه ولی 70 هست خیلی بره بالا 95.البته قبلا 150 هم میرفت.
زنگ میزنم به 2020 همش میگن مودمو دوباره کانفیگ کن snr margine چنده و.... که همشون عالی هستند مثلا :
snr margine downstream 37.6 db یا attenuation downstream 0.4 db :n05: یعنی از سیم کشی خونه کاملا مطمئن هستم
امـــــــــا یکیشون میگه همینه که هست. یکی دیگه شون میگه نمیدونم. واقعا :n21:
یعنی کسی که مسئول باشه و سواد درست حسابی هم داشته باشه اونجا نیست.
اگه جایی یا شماره ای دارید به من بدید؟:n03:
خدایا صاحبان مخابرات را از روی زمین محو گردان :n30:
سایت شارز باز نمیشه چکار کنم :n34::n34:
The connection has timed out
:n34: