خوزه آلتافيني: رونالدو به خوبي کاکا نيست
یوفا: به اعتقاد "خوزه آلتافيني" اسطوره سابق باشگاه ميلان ايتاليا و برزيل، "کاکا" بهتر از "کريستيانو رونالدو" است و براي دومين بار جايزه بهترين بازيکن سال فيفا را به دست خواهد آورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش یوفا: کاکا سه شنبه شب طي مراسمي با شکوه و پرهيجان در حضور 50 هزار تماشاگر در ورزشگاه سانتياگو برنابو، رسما به عنوان بازيکن باشگاه رئال معرفي شد.
آلتافيني براين باور است که مهاجم جوان تيم ملي برزيل، پيشاپيش رونالدو، ستاره تيم کهکشاني رئال خواهد بود.
وي در گفت و گو با اسکاي اسپورت اظهارداشت: فکر مي کنم در تقدير کاکا نوشته که در رئال مادريد به بزرگي خواهد رسيد و به اسطوره اين تيم تبديل خواهد شد همان طور که در ميلان و سائو پائولو بود.
به گفته وي نمي توان عملکرد کاکا و رونالدو را بر اساس تعداد گلهاي زده مورد ارزيابي قرار داد.
آلتافيني به مارادونا و په له اشاره کرده و افزود: به اعتقاد من، و البته نه به خاطر اين که برزيلي هستم، کاکا بهترين است. رونالدو قدرت و توان فوق العاده اي دارد اما کاکا بهتر است و دوباره جايزه توپ طلايي را خواهد برد.
از نظر اين بازيکن اسطوره اي کاکا شخصيت و منش مثال زدني دارد و هواداران باشگاه ميلان پس از جدايي او، به شدت متاثر خواهند شد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با حرف خوزه مخالفم ! :13: