والا کل اینترنت انقدری که این رفیقمون دانلود میکنه نیست :n13::n08:نقل قول:
Printable View
والا کل اینترنت انقدری که این رفیقمون دانلود میکنه نیست :n13::n08:نقل قول:
نقل قول:این دوست عزیز ابولفضل 100 گیگ دانلود کرد شما اینقدر بهش گیر میدید ؟؟نقل قول:
100 گیگ مگه چی میشه ؟؟
یه چنتا فیلم و سریال
همین
شما سرعت بیار
دانلود تا 1 ترابایت با من !! :n02:
خیلی فیلم سریال نگاه میکنم و خوباشو دنبال میکنم البته بگم همه چی فیلم سریال نیست چیزای دیگه ای هم هست مثل دیدن ویدیو انلاین که خیلی راحت میشه نگاه کرد.:n16:البته نمیدونم چرا محدود نمیشم 100 گیگ دانلود کردم با آرت 2نقل قول:
بابا خدایی 100 گیگ توی هر ماه خیلی زیاده.... :n02:نقل قول:
مگه اینکه بلوری و 3D دانلود کنی که اونم خدایی با این وضع اینترنت ایران خیلی نامردیه!!! :n08:
ویدئوی آنلاینم ماهی 10 تا 20 گیگ بیشتر نمیشه...
آخرش من نفهمیدم شماها چی دانلود میکنید.... بگید مام بریم دانلود کنیم دیگه گنا داریم آخه :n10:
من کل دانلودام به 300 گیگم نمیرسه!!! :n09: تازه همونا هم کلیشو نیگاه نکردم فک کنم آخرشم حالشو نداشته باشم نیگاه کنم....
محتوای مخفی: راستی یادم رف بگم.....
:n08:
ART1 سرعت دانلودش رو چنده ؟
بعد اینا Art ها مگه نامحدود نیست ؟ پس چرا جلوش زده 11 گیگ دانلود ؟
بچ۶ ها یک سوال هگه ۸ مگ بگیرم چقدر طول میکشه که حجمه تموم شه؟
یکی مصرف ماهانش 50 مگه یکه دیگه 50گیگ یکی هم 500گیگ! دیگه این شما چی داری مصرف می کنی که این همه میندازه نداره! شما با اینترنت بطور عادی هم وب گردی کنی 1ساعت هم تو یوتوب باشه مصرف روزانه تا 500مگ میرسه راحت! تازه بدون هیچ دانلود یا چیز دیگه ای مهم اینه که اپرتور شما چقدر قوی باشه و چقدر به تعهد خودش نسبت به پولی که میگیره سر موقع پایبند باشه
مصرف روزانت چقدره؟ حدوداًنقل قول:
اینقد سرعت بالاس که درجا حجمت میره 4 گیگ به کارت نمیاد ..نقل قول:
نقل قول:
بچ۶ ها یک سوال هگه ۸ مگ بگیرم چقدر طول میکشه که حجمه تموم شه؟
------------------
ART1 سرعت دانلودش رو چنده ؟
بعد اینا Art ها مگه نامحدود نیست ؟ پس چرا جلوش زده 11 گیگ دانلود ؟
خیر آرتها نامحدود نیست شما حدود اون 11گیگ رو رد کنی سرعتتو میاره روی سرعت کف قرارداد بسته مورد نظر (این حجم بستگی زیادی به مرکز مخابراتی داره و ثابت نیست)نقل قول:
مثلآ اگر سرعت روی 128 کیلوبایت باشه و بزنه بالای 11 گیگ سرعتو میاره رو 20 مثلآ ؟ خوب اینا فرقش با Eco چیه ؟؟؟ فقط حجم اضافه تر داره کهنقل قول:
نقل قول:
خیر آرتها نامحدود نیست شما حدود اون 11گیگ رو رد کنی سرعتتو میاره روی سرعت کف قرارداد بسته مورد نظر (این حجم بستگی زیادی به مرکز مخابراتی داره و ثابت نیست)
مثلاً برای همون آرت1 شما اول که سرویس رو میگیری سرعت دانلود بین 100تا 150کیلو هست ولی اگر دانلودت زیاد باشه و 10تا20گیگ رو در 1ماه رد کنی سرعت دانلودت میاد روی 16کیلو که کف سرعت این سرویس خاص هستنقل قول:
خیر در آرتها دیگه حجمی برای خرید یا تمام شدن وجود نداره ولی سرویسهای اکو سرویسهای حجمی هستند که با تمام شدن حجم یا باید حجم بخری یا سرویست فقط صفحات http رو باز میکنه
آرتها هم برای محتوای داخلی بازه
خوب این که خیلی خوبه حتی اگه بعد 10 یا 20 گیگ بیارنت رو 16 باز میدونی که نامحدودی .. الان من 8 مگ دارم 24 ساعت باید حجم بخرم همش ..نقل قول:
منظور از اینکه برای محتوای داخلی بازه یعنی چی ؟
جدا من که دیروز برا ازمایش منو بردح رو ۸ مگ ک بسیار حال کردم فقط میمونه مشکل حجمش که استفاده امو اگه کم کنم و قناعت کنم و فقط با گوشی و تپتاک بیام فروم گردی به نظرت بازم حجمی میمونه چون اگه بخام ۴۵ تومن با مالیاتو و...بدم بعدشم حجمم بخرم که صرف نمیکنه میرم ۱۲۸ومیگیرم ک رو ۴.۵ مگ بسته میشه تو منطقمون (امضام)نقل قول:
ارت ۱ هم ۱۰۰ هست سرعتش !
نامحدود نیست ولی اگه محدود بشی اول خارجیت محدود میشه بعدش داخلی و در نهایت بازم اثتفاده کنی جفتشون میاد رو ماکزیمم ۸ کیلو
۱۱ گیگم چرته !
نقل قول:
سرعت تا 120 میره
اون 11 گیگ هم شر و وری بیش نیست
بستگی به مرکز مخابراتی داره
یه جا تا 15 گیگ محدود میکنن یه جا هم از 50 گیگ
سرور داخلی هم محدود میشی ولی به یه ذره طول میکشه
اول خارجی محدود میکنن
بعد از یه مدت هم داخلی !!
ولی اینکه بعد از چه حجمی محدود میکنن قانون خاصی نداره ! (( هیچ قاعده ای نداره ))
این 8 مگ واقعآ به صرفه نیست همش آدم میخواد روزانه بزاره واسه دانلودنقل قول:
پس این ART 1 تا چند بگیری محدود میشی ؟؟؟ من زیاد دانلود ندارم ولی وب گردی زیاد میکنم حجمی به کارم نمیاد
اینی که تو امضا شماست کدومه ؟؟؟؟
آره دیگه توی آرت حجم مطرح نیست ولی سرعت چندین برابر پایین ترهنقل قول:
یعنی شما اگه از سایتی با سرور داخلی دانلود کنی بعد از محدود شدن هم سرعتت روی همون 120 هست
اگه دانلود نداری آرت بگیرنقل قول:
چون محدودیت شاتل واسه دانلود یکسره هست
یعنی اگه شما 10 گیگ دانلود کنی شاید محدود بشی
ولی اگه 10 گیگ وبگردی کنی محدود نمیشی
دلیلش اینه دانلود پیوسته هست ولی وبگردی بالا و پایین داره
محدود کردنشون هم طوری هست اگه برنامه ریزی داشته باشید شاید اصلا محدود هم نمیشید (( احتمالش پایینه ))
یعنی یه شب دانلود کردی یک روز دانلود نکن
به هر حال اگه دانلود نداری همون آرت بهتره
چون پول ترافیک نمیدی !
نه خب من بیشتر برا شبانه میخام با اون راهکار ها و روش هایی که گفتم بازم کم میاد؟نقل قول:
از نظر محدود کردنم مشکلی ندارم میشه دورش زد :دی
ارت۱ هم مشخص نیست شما ۲۰ گیگ در نظر بگیر ولی بازم بیستر میتونی استفاده کنی
اینه تو امضام ۱۲۸ حجمیه شبی ۱۲ گیگ هم میشه باهاش دانلود کرد !
2 روز هست که محدودم.نقل قول:
من از ترسم زیاد با این 8 مگ شبا نمیزاشتم واسه دانلود .. چون ماه اول که 2 مگ داشتم 50 گیگ دانلود کردم سرعت دانلودم اومد رو 6 کیلوبایت و عذابی میکشیدم ..نقل قول:
نقل قول:
نه خب من بیشتر برا شبانه میخام با اون راهکار ها و روش هایی که گفتم بازم کم میاد؟
از نظر محدود کردنم مشکلی ندارم میشه دورش زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارت۱ هم مشخص نیست شما ۲۰ گیگ در نظر بگیر ولی بازم بیستر میتونی استفاده کنی
اینه تو امضام ۱۲۸ حجمیه شبی ۱۲ گیگ هم میشه باهاش دانلود کرد !
من خیلی وب گردی دارم و دانلودم ترجیحآ میشه هفته ای یه قسمت Game Of Thrones
من الان 10 روز از 1 ماهم مونده اگه بزنم این 900 مگی که موندرو تموم کنم میتونم درخواست ART 1 بدم؟
شما ها اگه سرعت دوس دارید خوب بیاید از پارس بگیرید.... 8 مگ سرعت میده 5 گیگ 17 تومن!!!! تازه شبانش هم محدود نمیکنه.....نقل قول:
جدا من که دیروز برا ازمایش منو بردح رو ۸ مگ ک بسیار حال کردم فقط میمونه مشکل حجمش که استفاده امو اگه کم کنم و قناعت کنم و فقط با گوشی و تپتاک بیام فروم گردی به نظرت بازم حجمی میمونه چون اگه بخام ۴۵ تومن با مالیاتو و...بدم بعدشم حجمم بخرم که صرف نمیکنه میرم ۱۲۸ومیگیرم ک رو ۴.۵ مگ بسته میشه تو منطقمون (امضام)
البته یه سری مشکلاتی داره که بماند....:n09:
امین این دفعه ۱۲۸ تورو رو چند بستند مگه؟نقل قول:
من پاییز که خیلی دانلود میکردم، تهش ۶ گیگ میگرفتم شبی.(مال من رو ۲ بسته شده)
این دفعه که هیچی هنوز نگرفتن بین ۸ مگ بااون حجمش و ۱۲۸ موندم ؟نقل قول:
نه منطقه ما چون خلوته هرکی ۱۲۸ بگیره رو ۴.۵ مگ میبنده
شبی ۱۲ تا میشه گرفت
بچه های Art 1 یه تست میذارین از سرورهای خارجی؟
چون من دانلودم کمه، فقط پینگ میخوام و حجم واسه گیم!
قبلا هم که داشتی رو ۴/۵ بود؟نقل قول:
دمشون گرم، هرچی مخابراتتون داغونه شاتلتون خوبه :n02:
راستی امین سرعت دانلود داخلی و خارجیت تو شب فرق میکنه؟ چون مال من جفتش یکی هست، مثل مال مهدی اینا شده.
نقل قول:
اینجور که به نظر مییاد برای همه این قضیه یکسان نیست. من دیدم کسانی که با سیستمهای تغییر به سرور ایرانی، هم حجم بیشتری دانلود کردن و هم سرعتشون بهتر شده. اما برای خود من نه توی محدود نشدن و نه از محدودیت خارج شدن تاثیر گذاشت و نه توی سرعت. به نظر مشابه سیاستهاشون منطقهای هست.
نقل قول:
پس این قضیه هم جدید هست؟ چون توی نظرات قبلی ندیده بودم و به نظر مورد من و شما جدید هست. اگه جدید باشه که این هم به سیاستهای مخفی دانلود و محدودیت شاتل اضافه میشه.
نقل قول:
دقیقا همینجوریه، منطقه به منطقه فرق میکنه. مال منم دقیقا مثل مال شماهاست. نمیشه دورش زد متاسفانه...
[QUOTE=ninipc;8203098]نقل قول:
این شرکت همه چی داره
حتی من یک زمان داشتم با پشتیبانیش صحبت میکردم میگفت تو محدودیت هم این قانون اعمال بشه
یعنی سرعت کم کم پایین بیاد
تو پست های قبلی هم گفتم
محدود کردن
خارج شدن از محدودیت
حجم محدوده دانلود
و ....... خیلی از چیزهای دیگه همه به مرکز مخابراتی و استان بستگی داره
من خودم و چند نفر دیگه تا 100 گیگ هم از سرور داخلی محدود نشدیم
ولی خیلی ها تا 50 گیگ هم محدود میشن
کلا قوانین شاتل سراسری و یک دست نیست
تو کل ایران نوسان و تغییرات داره و همه جا به یک شکل اجرا نمیشه !!!
نقل قول:
شاید هم بشه و حتماً لزوماً دانلود فایل بزرگ نیست. الان مال خودم رو که چک کردم، دیدم یه حدود بیست دقیقه کمتر وایبر تصویری توی کامپیوتر داشتم و باقی در حد خوندن همین فوروم p30world برام توی یک ساعت و نیم حدود ۱۸۰ مگابایت آب خورده. یعنی قرار باشه اینجور مصرف کمی بیشتر بشه و وبگردیم توی سایتهایی که فلش و اسکریپت و عکس بزرگ دارن، انجام بشه راحت فقط روزی حدود ۵۰۰ مگا تایک گیگابایت بدون دانلود فایل مصرف میشه که ماهی ۳۰ گیگابایت هم میتونه کم باشه. اگه دانلود فایل رو هم اضافه کنیم که راحت به ۱۰۰ و بیشتر هم میره.
کلاً مونده که حتی همون وبگردی هم توی چه سایتهایی انجام میشه. یه وبگردی مثلاً خوندن خبر توی سایتهای خبری اون هم با بستن آگهی و اسکریپت هست و یه مدلش هم گشتن توی سایتهای اجتماعی و خبری پر از عکس مثل یاهونیوز و فیسبوک و Pinterest و مشابه.
نامردی رو هم قبول دارم چون تا بحال همین اکانت ۸ مگ خودم بدون مودم بالای ۳۰۰ هزار تومن خرج ورداشته و جیبم به درد اومده.
نقل قول:
اون وقت مال من بعد از قضیه محدود شدنم با وجود اکانت ۸ مگابیت تبدیل شده به ۶ اینقدر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشتری طرف من زیاده که سرعتم کم شده یا مشکل از خود شاتل هست.
[QUOTE=wooooow;8203106]نقل قول:
این هم از بدشانسی من که گویا توی منطقه زندگی من همه خوره اینترنت هستن. توی مبیننت که بودم همه وایمکسی بودن، و حالا هم گویا همه همسایهها شاتلی شدن. اگه بدونم کجاها شاتل خلوتره شاید زد به سرم خونه رو عوض کردم. :n01:
آقا این قضیه دور زدن محدودیت چیه؟نقل قول:
تو رو خدا تک خوری نکنید، به ما هم یاد بدین
پارس شبانه محدود نمی کنه؟!!نقل قول:
پارس که دکترای این کار رو داره؟
از30گیگ بیشتر دانلود کردم طی این دوره اخیر محدود شدم:n03:
آرت چند هستی شما؟نقل قول:
نه، مثل شاتل محدود نمیکنه.... ولی پارس هم مشکلات خاص خودش رو داره.... توی تاپیک در موردشون زیاد بحث شده....نقل قول:
راستش من خودم اهل دانلود شبانه نیستم.... ولی این ماه که 256 داشتم می تونم بگم حداقل 40 گیگ رو صد در صد میتونی با 256 پارس دانلود کنی... البته پارس سرویسش منطقه به منطقه خیلی فرق داره....
همش ۴۰ گیگ برادر؟؟؟نقل قول:
من کم کم ۳۰۰ گیگ در ماه دانلود می خوام و دنبال یک سرویس دهنده خوب هستم که بتونم باهاش ۳۰۰ گیگ در ماه دانلود کنم
هر مشکلی هم داشته باشه باهاش می سازم
من اهل بازی آنلاين نیستم که پینگ خیلی خوب بخوام
یا اهل تماشای ویدیو های آنلاين نیستم که سرعت خیلی بالا بخوام
البته از پینگ خیلی خوب و سرعت خیلی بالا استقبال می کنم اما اولویت هام اینا نیستن
حالا شما پیشنهاد تون چیه؟
البته همونطور که قبلاً هم گفتم به نظر من مصرف زیاد اینترنت مشکلی ایجاد نمیکنه.... چون که اینترنت جزو منابع غیر قابل تجدید مثل آب و ... نیستش که مصرف کنیم و تموم شه :n02: و هر چقدر بیشتر مصرف بشه بیشتر تولید میشه و کیفیت و کمیتش هم بهتر میشه اما این فقط در صورتی اتفاق میفته که کاربرا هزینه ی مصرف بیشترشون رو پرداخت کنن.... که فکر کنم قبلاً بحث کردیم...به قول اون دوستمون هر کسی هر چقدر دلش میخواد استفاده میکنه و به نظر من هم اگه هزینش رو پرداخت کنه خوب چه اشکالی داره؟نقل قول:
بگذریم.....
راستش من بیشتر قصدم از اون پست شوخی بود.... اتفاقا من خودم هم تا حدودی پر مصرف هستم و تو حالت عادی ماهی 20-30 گیگ مصرف میکنم.... البته اگه شرایط اینترنت بهتر بود فکر میکنم تا 50 گیگ هم مصرف میکردم.... ولی مطمئنم بیشتر از 70 گیگ مصرف نمی کنم.... واسه همین کنجکاوم بدونم بچه ها چجوری این همه مصرف میکنن....:n02:
قبول دارم اگه اهل ویدئو چت باشید همون ماهی 20-30 گیگ مصرف میکنه... ولی اینجا مصرف بیشتر دانلوده... حتی استریم هم زیاد طرفداری نداره....
به نظرم حتی 70 گیگ دانلود هم اون هم هر ماه یه کم زیاده....مگه چند تا فیلم و سریال بدرد بخور هر ماه میاد؟ بعدش اصلن اینهمه مدیا رو آدم کی نگاه کنه؟ :n09: