نورد اکانتش رو میخرید؟ اکانت اصلیش که خیلی گرون در میاد یکسری هکی ارزون تر میفروشند آیا اینها کار میکنن و بعد یک مدت قطع نمیشن؟نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Printable View
نورد اکانتش رو میخرید؟ اکانت اصلیش که خیلی گرون در میاد یکسری هکی ارزون تر میفروشند آیا اینها کار میکنن و بعد یک مدت قطع نمیشن؟نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شاید با دلار 3500 میشد خرید ولی با این دلار الان نمیشه خبنقل قول:
والا هکی ها هم بعد یه مدت صاحاب اکانت میفهمه یا فروشنده های محترم اکانت را بین خریدارو شیر میکنن و مشکل سازه برای متصل شدن
من یه اکانت از دوستم گرفتم و فعلا که کار میکنه، نمیدونم از کجا گیر اورده
اکانت نورد رو کرک میکنند ک اسونه پیشنهاد میکنم تو گوگل sentrymba یا openbullet رو سرچ کنید خودتون متوجه میشید:n33:نقل قول:
منم قبل از اینکه تخلیه کنم همین رنج IP رو داشتم و قندشکن ها یا اصلا وصل نمیشدند یا اونقدر سرعتشون پایین میومد که با قطع بودن فرقی نداشت . من خودم یه VPS داشتم که روش OpenVpn راه انداخته بودم برای استفاده شخصی . ولی رو شاتل تعطیل بود در صورتی که رو ایرانسل هیچ مشکلی نداشت !نقل قول:
اینکه میگن تو مرکز مخابراتیتون IP Valid نداریم هم حرف مفت زدن .برای اینکه پول IP ندن به هیچ کس IP Valid نمیدن اونم بعد اینکه سرویس هاشون از همه شرکت ها گرون تره . ازشون شکایت کن و تا بهت IP Valid ندادن کوتاه نیا .
فاصله قطع شدن چیز پی ان واسه من خیلی کم شده ، رو ال تو تی پی هرنیم ساعت یه بار قطعی دارم ، چون تو تی وی بیشتر یوتیوب میرم خیلی تومخه ، قبلا هر سه چار ساعت یه بار قطعی داشتم ، نتمم اصلا قطعی نداره فقط چیز پی ان
چیز بی انت رو عوض کن شاید درست بشه برو دنبال یه چیز بی ان مشتی و باحال بگرد کلا nord vpn به درد نمیخوره سرعتشم بایینه
هااااااا؟!!نقل قول:
من astrill دارم
بهترینه
اگه بهترین بود که قطع نمیشد برو دنبال یه چیز بهتر مثل vpn unlimited یا vypr vpn یا hide my assنقل قول:
قطع شدنش از اختلالات ناشی میشه نه خودش ، اوپن چیز پی انم بستس ، تاپیکارو نخوندی مگه همه دارن میگننقل قول:
والا من pishgaman دارم و همه اینا به جز nord هم روی ویندوز و هم ios به خوبی کار میکنند مخصوصا vpn unlimited که سرعت بسیار بالایی داره