چه فایده وقتی فقط کیفیتش مال سایتای داخلیه . چه فایده وقتی نتونی از سایت یا برنامه مورد علاقت نهایت استفاده رو ببری..همون فیلتـ-ر شکنا هم دیگه کار نمیدهنقل قول:
چه ایرانسل چه همراه اول چه بقیه سرویس دهنده ها...
Printable View
چه فایده وقتی فقط کیفیتش مال سایتای داخلیه . چه فایده وقتی نتونی از سایت یا برنامه مورد علاقت نهایت استفاده رو ببری..همون فیلتـ-ر شکنا هم دیگه کار نمیدهنقل قول:
چه ایرانسل چه همراه اول چه بقیه سرویس دهنده ها...
داستان این اختلال چیه ؟ صحبت از کیفیت اینترنت شده از اون طرف گفته مشکل توی صورتحساب و ... بوده ؟ یعنی سرعت اینترنتش الان بهتر شده ؟ برای من که تو این مدت سرعت اینترنت مشکلی نداشته همیشه پنجاه شصت مگ میداده الانم که همونه چه فرقی کرده مثلا ؟
تو هر منطقه نبوده تو ی مناطقی مشکل خاصی ب وجود اوردهنقل قول:
برای من ک اصلا ی مدت no service هست همیشه
واسه هم من خیلیا هم اینترنت خارجی کلا زیر 5 مگابیت شده بود
ک انگاری قطع بوده
دوستان سلام
کد *10*117*0#
که میزنم یک پیامک میاد که اعتبار جاری شما 192،000تومنه، بعد این اعتبار برای میاندوره هست یا پایان دوره؟ و تا 80درصد این حد اعتبار مجاز به استفاده هست؟
من قبل عید ،مهر ماه بود ترابرد زدم همراه اول و تا قبل عید حد اعتبارم 96،000تومن بود ،امروز کد را زدم، دیدم شده این رقم،دلیل افزایش حد اعتبارمم نمیدونم چی بوده
بستگی به این داره چقدر خوش حساب باشیدنقل قول:
سیستم بصورت اتوماتیک جد اعتبار رو افزایش میده
منم ی خط 4 ساله دارم سال های اول از 50 تومن حد اعتبار ک میگذشت اس ام اس سقف میومد
چندوقت شایدم سال و ماه های قبل بود اس ام اس خود به خود اومد سقف اعتبارتون به 300 هزار افزایش پیدا کرد :n13:
تازه این خیلی خوبه خط های قدیمی ک بیشترن میبینن سن سال طرف بالاس سرویس اینترنت استفاده میکنه هزینه محتوا افزوده هم منظور میکنه
وبیشتر برای دله دزدی هست اینکار
البته اینو هم بگم تماس بگیر با 9990 احتمالا بتونن کاهش بدن سقف رو
سلام
دوستان کسی تجربه ای از سرقت گوشی داره؟
من البته همه کارای قانونی ش رو کردم هرچند نامه های که خودم ببرم بدم به اپراتور ها رو ندادن و گفتن خودمون میکنیم که بهشون گفتم من فک نمیکنم شما "خوش طینتان" از این کارا بکنید.:n09:
سال ۸۵ گوشی N80 nokia داشتم تو ماشین زدن ، شکایت کردم نامه ها رو خودم دادم به ایرانسل تالیا و همراه آخر ، هنوزم منتظرم بهم بگن بیا گوشیت پیدا شده [emoji23][emoji23][emoji23]نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
راستش الان چک کردم دیدم حد اعتبار جاریم شده 144800 تومن و فاز این همراه اول را نمیدونم
منکه بسته 5گیگ میخرم 9500 و هرماه هم اضافه میارم و حواسم هست که همراه اول یهو تو پاچم نکنه ولی خب اینو استادن و رد میکنند:n08:
زنگ هم که میزنم پشتیبانی یک مشت سس شر جواب ادم میدن و حس همه چیز دان دارند:n02:
داداش اگه قرار بود پیگیر ماجرا باشند که دزدی گوشی باب نمیشد:n09:نقل قول:
خوب نیست خلاصهنقل قول:
یهو میبینی رومینگ میشی به یه شبکه دیگ دوبله سوبله حساب میکنن
در ضمن پدر بنده همین برج 15 هزار تومن الکی اومد رو قبضش
سرویس الکی جداول!
اینا بکنار شما با نت گوشی تو این تبلیغات پاپ بری ببینی ک شماره خطتو میخواد یهو خود به خود کنتور میندازه
چن روز پیش دفتر خونه ای تو قیطریه رفته بودم برای سند ماشین ! شماره همراه دادم که تو سیستم ثبت بشه گرفتن خودشون ازم!
اس ام اس تبلیغاتی اومد ک عدد 6 رو بفرست تا از اخرین اخبار و فلان مطلع شی! منم نفرستادم ولی چند لحظه بعد اس ام اس اومد ک خود به خود فعال شده!
منم ستاره 800 رو گرفتم غیرفعالش کردم!
خبره دله دزدیه! خلاصه همیشه زیر نظر داشته باش من زیاد زخم و .. دیدم از همراه اول