سلام. به به.کی نشسته رو صندلی.
کنکور چی شد؟چطور بود؟
چرا دیگه توی متفرقه اسپم نمیدی؟:27:
از وقتی همکار شدی چند دفعه آکوا امده سراغت؟!
کی میایی تهران خفتت کنیم؟!
و به عنوان آخرین سوال.راست میگن تردی مکس از مایا بهتره؟:21:
میام دوباره سر وقتت!
Printable View
سلام. به به.کی نشسته رو صندلی.
کنکور چی شد؟چطور بود؟
چرا دیگه توی متفرقه اسپم نمیدی؟:27:
از وقتی همکار شدی چند دفعه آکوا امده سراغت؟!
کی میایی تهران خفتت کنیم؟!
و به عنوان آخرین سوال.راست میگن تردی مکس از مایا بهتره؟:21:
میام دوباره سر وقتت!
سلام امین جان
چه طوری برا؟
السوالات:
1. تکمیل کن: ای قشنگ تر از پریا تنها تو .....
2. نظرت در مورد آقای ایمنی چیه؟
3. اگه بخوای پر و بال بگیری، دوست داری این پر و بال برای کدوم پرنده باشه؟ طاووس، گنجشگ و یا ....
4. دستوری (یا گزینه ای) که به کرات (زیاد) ازش تو مایا استفاده میکنی؟
5. محمد رضا گلزار رو میپسندی یا علیرضا خمسه؟ (میدونم کار سختیه ولی باید یکی رو انتخاب کنی دی:)
6. نظرت در مورد موهای لخت، فر، معمولی چیه؟ جنس موهات چیه؟
7. "دیروز تو اتوبوس یه یچه خوشگل رو گرفتیم زدیم (به رفیقمون گیر داد)، فحش ناموس هم دایدم". یکم نصیحتمون کن، چه قدر کارمون اشتباه یا درست بوده؟ خودت تو اون موقعیت بودی چی کار میکردی؟
8. میتونی شماره تلفن خونه ی احمدی نژاد رو گیر بیاری؟ چرا میتونی؟ چرا نمیتونی؟ مگه نه؟
9. نظرت در مورد نیسان وانت و پیکان وانت چیه؟
10. اگه مجبورت کنن بین نفت و بنزین یه کدوم رو برای نوشیدن انتخاب کنی، کدوم رو انتخاب میکنی؟
سوالام فوق حرفه ای بود؟
به به یک گرافیست خوب دیگه ، سام علیک مشدی !!
نظرت درباره انجمن گرافیک چیه ؟
نظرت در باره محور های x y z چیه ؟
تکسچر هات رو از کجا دان می کنی ؟
با چه موتور رندری حال می کنی ؟
مایا یا 3Dmax ؟
چرا آواترارت رو یه مدت عوض کردی و دو باره همین رو گذاشتی ؟
نظرت در باره فلش چیه ؟ چه قدر تو آینده صفحات اینترنتی موثره ؟
شعر گفتی تا حالا ؟
خب دیگه فعلا همین هاست ، تا بعد
تشکر میکنم از همه دست اندر کاران صندلی داغنقل قول:
وای باید به همه اینا جواب بدم ؟:18:
خب بیو گرافی :
امین هستم
بچه سرزمین خاطره ها خوزستان - اهواز
قبلا تاپیک پاکت پی سی فعالیت میکردم حالا اومدم گرفیک سه بعدی ، خدا رو چه دیدین شاید فردا رفتیم تو فیلم بعدش مقالا و همه جارو تجربه کردیم...:31:
اگه میخواین بیشتر بدونین بگین توضیح بدم.
خب ترس ، راستشو بخواین آره از یه دنده بازیای خودم میترسم ... بعضی وقتا بد خر میشم (بلا نسبت جمع)
متاهل هم خدارو شکر نیستم ، آخه کی میاد دخرتشو که اینهمه براش زحمت کشیده بده دست من؟:19:
ورزش مورد علاقه من کنگفو هستش اما هیچوقت نتونستم برم یاد بگیرم ولی خیلی دوسش دارم.
مخلصیم
علیک سیلام داش...نقل قول:
شکر خوفیم . توخوفی؟
گودزیلا هم دیدیم ، بچه بودم یه بار یکیشونو دیدم ... جدی میگما بعد که بزرگ شدم، فهمیدم شوهر عممه
آبگوشت و کله پاچه ... مرده ی این دوتام
آبهروز؟ والا نمیدونم چیه ... :14:
هروقت حال داشتی دوباره بیا
سلام گلمنقل قول:
1- بازی کردمه ، آخرین بار دوم دبیرستان بودم ، بعد دیدن خیلی افتضاح بازی میکنم گذاشتنم داور ... میرفتم رو مخ معلم ورزش تا بروبچ بازی کنن.
2- بازی کن خوبیه انصافا ولی جدیدا کم رنگ شده ، راستشو بخوای من اهل فوتبال نیستم شرمنده ولی دندونای جلوش نیاز به ارتودنسی داره ...:31:
3- منظورت اینه که چند وقته؟ یاروزی چقدر؟
خب الان یه سال وارد بحث 3D شدم ، از همون اولم مایا کار میکردم و بعد نرم ازفارهای دیگه رو کم کم شروع کردم ، روزی حدودا نمیدونم، هروقت وقت بشه... بیشتر زمانی که پای کامپیوترم تو مایام.
4- Zbrush
4- نه والا :14:
5- همه بچه های پی سی رفقای من هستن (اینو بدون اغرق میگم):10: ولی Mahdi Hero رو خیلی خیلی دوست دارم.
6- بخش موبایل عالیه ، من خودم یه زمانی کاربر فعالش بودم ...
7 - در خدمتیم ، شما هم پیش ما بیا
قولتو با پ خ بگو ، شرمنده به خدا یادم رفته نمیدونم چی بود.
دوبار سوال 4 داشتی ، گیج شدم
به به ...نقل قول:
ببین کی اینجاست ...
با مرام یه حالی بپرس از ما ...
اومدی نکته انحرافی مطرح کردی که دل مارو بسوزنی؟ یعنی میخوای بگی هواسم هست ولی سوال نمیکنم ...
بازم دمت گرم حاجی.
ولی اون نقد بود صندلی نبود.
قربونت
میبینم که داش مجید ...:5:نقل قول:
یا در میایم یا سربازی ... خیلی بد بود.
والا من تو متفرقه هرچی که میگم جزو اسپمها محسوب میشه ... اصلا پستهای من تویه انجمن گرافیک هم بیشتر اسپمه تا پست مفید ولی چشم از این به بعد جبران میکنم
آکوئا نسبت به مدیرا هم اردت داره ما که دیگه همکاریم... زیاد میاد ...:19:
حاجی خفتت کنیم چیه:18: زشته وسط فروم ، چشم میایم همین چند روز پیش قم بودیم خفتمون کردن فعلا یه مدت آزاد باشیم تا ببینیم چی میشه.
به خاطر این سوال آخرت دوست دارم خفت کنم بگیرم لهت کنم ، آخه اینم سواله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره بیا خوشحال میشیم.
سلام پتروسنقل قول:
شکر تو خوبی برا؟
بی معرفت اگه اینقدر که تو متفرقه میچرخی به گرافیک سر میزدی تا الان مدیر گرافیک بودی ...
کجایی تو ؟ نیستت؟
مسابقه داریم دوباره ها ، یادت نره دعوت رسمی میکنم بیا
1- نخوابیا
2-اسمشو میذاشت آقای امینی بهتر از ایمنی بود ...
3-عقاب ، شاهین ، گور خر و از این چیزا
4- سوال تخصصی ...:21: ابزار edge loop و extrude ...
5- علیرضا گلزار
6- موهای لخت رو ززیاد دوست ندارم موهای خودم مثل آواتارم سیخ سیخیه ... البته خدایی همینطوری بود از روز اول ، ژل نمیزنم .
7-والا من اصولا با بچه خوشکلا دعوا نمیکنم ، به جای فحش ناموس هم آدرس خونشونو میگیرم شاید خواهره خوشکل تر بود رفتیم خواستگاری.:31:
8- احمدی نژاد هنوز خط تلفن نداره خونشون ، تازه ثبت نام کرده هنوز بهش ندادن.
9- نیسان وانت مثل دخترای دم بخته پیکان وانت مثل پیرزنای دم بخت ... چون اخرش هردوشون بد بخت میشن ...
10- اگه اینقدر مفته که به زور میدن بخوریم خب یه خورده هم بدن این ماشینمون بخوره.
قربونت پترس شما دفعه دیگه سوالاتو با پ خ بفرست تا جواب درست حسابی بدم ... آخه سوالات خیلی با مزست.
علیکمو سلام براد ، مشدی کیه؟ البته مشد رفیتمانقل قول:
انجمن گرافیک به نظرم مهم ترین انمن پی سی ورلده ، میدونید چرا؟ چون بقیه انجمنا یا دانلود میکنن یا بحث میکنن ولی ما اونجا آموزش میذاریم و آموزش میبینیم.
محورهای XYZ محورهای خوبی هستن فقط یه مقدار زمانشون بیشتر بشه بهرته.
تکستچرهامو از پسرخالم دانلود میکنم ... :31:
شوخی کردم Total texture سری قدیمشو دارم الانم سری جدیدش اومذه باید برم بگیرم.
اول منتال ری بعد Vray
مایا بعد مکس
آواتارم عکس یه آبجیه بود که تو فتاوشاپ کشیده بودنش و خیلی قشنگ و استادانه طراحی شده بود برای همین گذاشتم جای آواتارم اما بروبچ تویه تاپیک نقدر گفتن عوض کن همون قبلیه بهتره ما هم خواستیم دل کسی نشکنه عوضش کردیم.
من عاشق فلشم ، ولی خب خیلی نتونستم تویه فلش پیشرفت کن ،راستش تنبلی کردم وقت نذاشتم براش.
در آینده تمام سایتها با فلش و نرم ازفارهای جانبیش ساخته میشه ، چند تا سایت سه بعدی دیدمش که با Swift درست کرده بودن خیلی ناز شده بود.
شعر هم گفتم ، بعضی وقتا هم میگم ولی یادم میرن ... معمولا نمینویسمشون.
خلاصه ما گرافیستا حساسیم.:2:
سلام
دوست داري خدمت سربازي كجا بيفتي؟
از كدام حيوان خوشت مياد؟
پيچ امين الدوله كجاست؟
ممنون
بهروز
به به امین عزیز
آماده برای سوالات :
1- چی شد اومدی سراغ کارای سه بعدی؟
2- تری دی مکس را از کجا یاد گرفتی؟
3- بیشتر دوست داری چی چیزی را سه بعدی کنی؟؟؟ :31:
4- تا حالا صورت خودتو تری دی کردی؟ (اگه نکردی تو این یک هفته یک تری دی ازش بزن بذار به عنوان هدیه:21: )
5- بیوگرافی که درست ندادی..چی می خونی(خوندی ) چه می کنی؟ سنتم نگفتی
6- واسه چی یک بار اومدی تو بخش زبان تاپیک فارسی زدی ...منم هر چی گفتم بسه این تاپیک میره ترش گوش نکردی؟؟؟؟؟؟ :27::27:
7- از تاپیک نقد خاطره داری؟؟ یعنی نقدی بوده که ازت شده باشه و تو خاطرت مونده باشه؟
8- نظرت در مورد این همه غلط املایی تو این فوروم چیه؟؟ به نظرت چرا؟
9- کسی را از انجمن سه بعدی بیرون انداختی؟؟؟ تذکر چی؟؟؟
10 - ده نفر آخری که رو صندلی نشستن کیا بودن؟؟؟
فعلا
موفق باشی :11::11:
اسم تاپیک که هنوز همون قبلیه ... هر دفعه میام اشتباه میگیرم ...نقل قول:
سربازی دوست دارم بیفتم خونمون ...
انسان
پیچ امین الدوله نمیدونم والا :14:
سلامنقل قول:
1- از علافی فرار کردم
2-من مایا کار میکنم نه مکس
3-بیشتر دوست دارم ماشین ، روبات و آدمها رو بسازم
4-صورت خودمو تا حالا نساختم ، باور کن تویه یه هفته نمیشه ، آخه باید از کارو زندگیم بزنم بشینم یه موجود عجیب غریب بسازم ...:31:
5-خب کامپیوتر میخوندم ، کاردانی تموم الان کنکور کارشناسی دادم ، منتظرم جوابشو بدن.
الان تویه 21 سال هستم ...
6- آخه این چه انجمنیه ؟ اومدیم یکی یه نامه ای چیزی داشت میخواست ترجمه کنید براش یا چمیدونم از این چیزا ، خب اگه من زبانم خوب بود که بیام پست لاتین بدم دیگه چه نیازی داشتم شما برام نامه بنویسید ...
به نظرم باید فارسی نوشتن آزاد باشه ، آخه خیلیا زبانشون در این حد نیست که بتونن پست بدن... مجبور شدم یه چرت و پرتی بنویسم بفرستم برای یارو ... فکر کنم الان از خنده مرده .
7- والا به لطف دوستان در گیری پیش نیومد ولی از همشون سپاسگذارم که تعریف دادن ... البته اغراق میکردن
8- غلطهای املایی لازمه چون اگه نباشه کلمه ای تویه فروم نمیمونه ...
9- سوالات سری میپرسی :21:
نه بیرون ننداختیم ، اگه بخوایم هم بیرون کنیم نمیدازیم میگیم بفرما بیرون ، البته بعضیا خودشون افتخار ندادن و رفتن نمونش خود شما. چرا سر نمیزنی؟
10- اخریش امین زیکزاک، قبلیشم diana_1989 دیگه بقیه رو یادم نیست.
قربانت
سلامی مجدد
در خدمت شما هستم با یک سری سوال احمقانه دیگه:
سوالات مخلوط:
1. فابین بارتز رو دوست داری یا فابین بی رتز؟ چرا؟ چرا نه؟ کدوم؟
2. لباسایی که میپوشی بهت میاد یا میره؟
3. اگه بخوای یکی رو بکشی چه کسی رو میکشی؟ (فرض کن خدا گفته هیچ گناهی نداره، تو یه نفر آزادی یه نفر رو بکشی)
4. چرا آموزش مربوط به ساخت اون رباط رو نذاشتی (پیچوندی دیگه؟!!!)
سوالات مذهبی:
1. حوری ای که تو قرآن گفته شده زنه یا مرد؟
2. پیامبری (امام نه ها) که تو ایران بوده؟
3. نخستین انساناسمش آدم بوده، فکر میکنی آخریش اسمش حیوون میشه؟ چرا همچین فکری میکنی؟ چرا همچین فکری نمیکنی؟
4. سوال هایی که شب اول قبر از شما خواهند پرسید رو میدونید؟
5. جهنم چند طبقه داره؟ اسماشون رو میدونی؟
6. فرض میکنیم یه نفری بهشته، پدرشون هم جهنم، آیا اون فرد خوشحال و سرحال تو بهشت سر خواهید کرد؟
سوالات کامپیوتری:
1. وقتی رفرش (Refresh) میکنیم چه اتفاقی تو سیستم رخ میده؟
2. اگه بخواهیم یک فایل صوتی رو بدون استفاده از هیچ گونه نرم افزاری به یک فایل صوتی دیگه تبدیل کنیم، باید چی کار کنیم؟
3. به نظرت میشه با استفاده از Windows Movie Maker از Desktop فیلم برداری کرد؟ اگه آره چه طوری؟
4. اگه من تو ویندوز هی کلیک راست کنم و هیچ منویی ظاهر نشه، مشکل از کجاست؟
5. یه سوتی کامپیوتری که خودت انجام دادی رو بنویس!!!
شرمنده اگه زیاد بود
خوب امين جيگر مثله اينکه اومدنه شما تو اين تاپيک باعث نشد يکم تاپيک بازم مثله قديما
رونق بگيره
بريم سراغه سوالات
اول من نميدونم چرا بازم فکر ميکنم تو هم مثله حسين اينجا نشستی تا اينکه ديروز رفتم
کنترل کردم ديدم نه راست ميگی اولين بارته
خوب امين طلا همين جا دارم بهت ميگم ماهه بعد اومدی تهران نبينمت پدرتو در ميارم خودت که
ميدونی چی کارت ميکنم:دی
امين يه زمانی گمونم 2 سال پيش يا قديمی تر بود که با هم خيلی فاو شده بوديم خيلی فيلم
نگاه ميکردی حتی با همم بحثم ميکرديم راجع به فيلم الانم فيلم نگاه ميکنی يا نه؟
راستی مگه تو قرار نبود سر پدرت معاف بشی چرا حالا گير دادی به خدمت؟
از امير و حسين خبر داری يا نه؟ميدونم نداری اما بدون اونا جويايه احوالاتت هستن
راستی آخره سره اون پروژه پولتو گرفتی يا نه؟ الان پروژه در دست نداری؟
کارايه سايتتو به کجا رسوندی؟
تو که هميشه در حقه ما لطف داری حالا به جز من ديگه با کيا صميمی هستی؟
ميگم هنوزم تو پکت پی سی وارد هستی يا نه؟
خوب ديگه چيزی به ذهنم نميرسه بيش از اينم مزاحمت نميشم
تا بعد يا علی
اين كه ميگن ما خانه بدوشان غم سيلاب نداريم يعني چه؟
يعني سيل بياد اونها رو نمي بره؟
ممنون
بهروز