انگار سرعت همه یهویی نابود شده در مقایسه با روز های قبل...
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
حیف مدیر فروم دست و بالمون رو بسته... :31:نقل قول:
Printable View
انگار سرعت همه یهویی نابود شده در مقایسه با روز های قبل...
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
حیف مدیر فروم دست و بالمون رو بسته... :31:نقل قول:
چی میخوای بگی عزیز بگو خودت عذاب نده اگه دوست داری پیام خصوصی بده:46:نقل قول:
با idm که تا 150 میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شما که کاری ندارم فقط در و دیوارو دارم فحش میدم بخاطر وضعیت الان و "مملکته داریم؟!" و... البته شما هم کاربری دیگه منتها شانست از بقیه بهتر بوده؛ منظور خاصی هم نداشتم فقط جهت عوض شدن جو گفتم :31:نقل قول:
چرا هر کس ساز خودشو می زنه من 4 صفحه قبل یه سوال کردم حسابش نکردین !!!
نقل قول:
سلام به همه دوستان
من می خواستم بیام پارس آنلاین و نامحدود بگیرم اما مثل اینکه با یقین کامل ارائه نمی کنن و اگرم بهمون اینترنت بدن مثل اینکه سرعت افتضاحه درسته؟؟!!
حالا من موندم بیام پارس آنلاین یا نه؟ محدود یا نا محدود و چرا؟ (شیراز)
ممنون
سلام دوستان
خدا رو شكر ما به همون 256 محدود راضي هستيم
ماشاالله خوبه.
به نظرتون وقتي اشتراكم تموم شد به 512 محدود ارتقا بدم بهتر ميشه يا ممكنه وضع بد بشه ؟
موفق باشيد
برادران تهرانی یکی یک آی پی تهران رو برام میزاره ؟
افرادی که میان اینجامیگن وایمکس خوبه و تستهای فضایی میزارن و میگن از adsl خداحاظی کنین مطمئن باشین این افراد از طرفه خوده ایرانسل وظیفه تبلیغ دارن چون هیچ کاربره عادی نمیاد سنگ شرکتیو به سینه بزنه.
این تست وایمکس ایرانسل با 74% انتن.
سرویس 128.
از وقتی وبگردی طرح نامحدود رو پیگیری میکرد سرویسهای حجمی سرعتش خوب شد هیج جای دنیا سرویس حجمی ندارند اگه هم داشته باشند حجم بیشتری میدند اونم در روز نه نصف شب خود شرکتها نامحدود جای حجمی قالب میکنند
اخه عزیز من چه ربطی داره؟؟؟؟!!!نقل قول:
اولندش اگه منظورتون منم>من کاربر مبین نت هستم و افتخار میکنم و کاربر ایرانسل نیستم:31:
دومن یه سری کسا مثل شما سرویسشون مطلوب نیست همش بی خودی غر میزنن و تا یه تست خوب از وایمکس میبنن میگن این کاربر از طرف فلان شرکته
سومن شما برو از اینترنت اکسپلورر سرور لندن رو انتخاب کن مطمین باش تیجه پینگت بهتر در میاد:20:
چهارمن اگرم مثلا از ایرانسل باشم چه نیازی دارم بیام تست بزارم؟؟؟!!
خواهش میکنم بی منطق پست ندید:13: