خوش به حالتوننقل قول:
طرح زرین من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به این خط های dlc و کسی که اختراعش کرد و کسی که نصبش کرد و ...
Printable View
خوش به حالتوننقل قول:
طرح زرین من:
لعنت به این خط های dlc و کسی که اختراعش کرد و کسی که نصبش کرد و ...
عزیز خط من هم DLC هستش:n02:نقل قول:
من اصفهان هشت بهشت شرقی هستمنقل قول:
با پیش شماره 326 هم آسیاتک سرویس میده هم پارس آنلاین...نقل قول:
ولی dlc فقط مخابرات سرویس میده.
چرا مخابرات داره پسرفت می کنه؟ از دیروز شارژ اینترنت که تموم میشه، اینترنت قطع میشه. برای این که شارژش کنی باید با یه اینترنت دیگه بری سایت 2020 تا بتونی شارژ کنی. به خدا اینا یه چیزیشون میشه!!
میتونی زنگ بزنی 2020 . مستقیم به پشتیبانش که بگی برات هر چقدر بخوای شارژ میکنه . اگه خواستی میتونی به صورت گویا هم این کار رو بکنی وقتی زنگ زدی 2020 یه گزینه داره به نام خدمات طرح زرین . وقتی اون رو انتخاب کنی یه گزینه داره به نام شارژ سرویس و اعلام باقیمانده شارژ . دیگه زیادم نباید از مخابرات ایراد بگیریم . این دو راه رو برای شارژ گذاشته .نقل قول:
تست سرعت من . منطقه نجف آباد (ویلاشهر )
سرور تهران :
سرور آمریکا :
حتما دلیل داره که ایراد میگیرم. اگر نمیدونی بدون طرح های پیش پرداخت از هیچکدوم از دو روشی که گفتی شارژ نمیشه. دیروز سر همین قضیه ۷ ساعت اینترنت شرکت قطع بود.اولش فکر کردیم از قطعیهای معمول مخابراته ولی وقتی خیلی طول کشید زنگ زدیم پشتیبانی دیدیم به به شاهکار جدید مخابراته. ثانیا چیز زیادی نخواستم گفتم ما به پیشرفت مخابرات امید نداریم خواهشن پسرفت نکن. ثالثا چنین امکانی را تمام سرویس دهنده های اینترنت ارایه میدن اصلا نبودش احمقانه و مضحکه. من برای شارژ اشتراکم پاشم برم کافی نت.نقل قول:
Sent from my K012 using Tapatalk
اوکی . من طرح پس پرداخت هستم . از طرح های پیش پرداخت خبر ندارم .نقل قول:
اقا یه سوال
وقتی یکی میزنگه به خطمون یا ما میزنگیم به یکی
نت قطع وصل میشه
چکار کنم اینطوری نشه؟