پلوتون دهنمو سرویس کرد کی درست میشه :n34::n34::n34:
Printable View
پلوتون دهنمو سرویس کرد کی درست میشه :n34::n34::n34:
پلوتون قطعی و خرابی واقعا زیاد داره . اما من الان امتحان کردم مشکلی نداشت . برای من صبح تا ظهر خراب بود . از ظهر تا الان خیلی خوب شده . تا میتونین زنگ بزنید 2020 و اعتراض کنید . من شاید حداقل 10 بار زنگ زدم .نقل قول:
- - - Updated - - -
پلوتون قطعی و خرابی واقعا زیاد داره . اما من الان امتحان کردم مشکلی نداشت . برای من صبح تا ظهر خراب بود . از ظهر تا الان خیلی خوب شده . تا میتونین زنگ بزنید 2020 و اعتراض کنید . من شاید حداقل 10 بار زنگ زدم .نقل قول:
مرکز استقلال سرعتش فعلا که بالاسنقل قول:
از نظر کیفیت و سرعت و دانلود شبانه توی ایران بهتز از این پیدا نمیکنید
ولی اکانتینگش قطعی زیاد داره باعث میشه وصل نشده سیستم پلوتو هم بیشتر وقت ها درست نیست نمیشه شارژ کرد
دوستان یه سوال
من طرح حرفه ای گرفتم سر ماه خودش شارژ میشه یا باید شارژش بکنم خودم و انلاین پرداخت بکنم؟
سلامنقل قول:
دوستان یه سوال
من طرح حرفه ای گرفتم سر ماه خودش شارژ میشه یا باید شارژش بکنم خودم و انلاین پرداخت بکنم؟
خودتون باید سر تاریخ آنلاین شارژش کنید وگرنه موقتا قطع میشه
۲۰۲۰ هیچ فایده ای نداره، فقط وقتتو رو تلف می کنید.نقل قول:
فقط شکایت تو سازمان تنظیم مقررات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیشب و احتمالا پریشب هر چی شبانه دانلود کردم از ترافیک کسر شده!!
من دو تا کمپین دارم و یه حرفه ای هر سه تاش اینجوری شده زنگ زدم اولش خبر نداشتن الان که خط سوم رو هم چک کردم زنگ زدم بگم خودشون گفتن داریم چک میکنیم یه سری کمپین ها اینجوری شدن(در صورتی که طرح حرفه ای هم اینجوری شده)
برید حسابتون رو چک کنید!!
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
دیشب و احتمالا پریشب هر چی شبانه دانلود کردم از ترافیک کسر شده!!
من دو تا کمپین دارم و یه حرفه ای هر سه تاش اینجوری شده زنگ زدم اولش خبر نداشتن الان که خط سوم رو هم چک کردم زنگ زدم بگم خودشون گفتن داریم چک میکنیم یه سری کمپین ها اینجوری شدن(در صورتی که طرح حرفه ای هم اینجوری شده)
برید حسابتون رو چک کنید!!
با تشکر
سرعت من طرح زرین خوبه؟
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟ من منطقه نجف آباد (ویلاشهر) هستم . هنوز سرعتم همون 5 مگه . زیادش نکردن .نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟ من منطقه نجف آباد (ویلاشهر) هستم . هنوز سرعتم همون 5 مگه . زیادش نکردن .نقل قول:
تست سرعت طرح حرفه ای مرکز ولیعصر
در 24 ساعت سرعت همینه
مخابرات شورشو درآورده دیگه ، هر 2 روز یه بار برای من ترافیک منفی میزنه ، دوستان کسی صبانت استفاده کرده؟؟ خوبه برم بگیرم و اینکه کلاً کسی اینترنت خوب جایی سراغ نداره بریم بگیریم ، واقعاً از دست مخابرات و پلوتون و همه چیزش خسته شدم دانلود رایگانشم نخواستیم ، فقط اینترنت خوب و بدون قطعی و مشکلم آرزوست.... :n34::n34::n34::n34::n34::n34: