ببین من تا پارسال وایمکس داشتم الان پسر خالم می خواهد وایمکس بگیره گفتم اینجا هم یه سوال کنم !نقل قول:
Printable View
ببین من تا پارسال وایمکس داشتم الان پسر خالم می خواهد وایمکس بگیره گفتم اینجا هم یه سوال کنم !نقل قول:
ببین من بدترین خط رو داشتم اصن نه به نامم و نه ......نقل قول:
ولی باز تونستم adsl بگیرم
یه ذره باید بدویی 2نبالش !:n02:
سلام عزیزم من 5 سال از شرکت صبانت adsl باسرعت 1 و 2 مگابایت داشتم و سرعتم 600 بود و شبانه بالای 200 ولی کابل ها رو دزدیدند 3 بار در یک ماه و مخابرات بارها رفتم و شرکت صبانت رفتم نمایندگی اش فارا و 1 ماه دنبالش بودم نه مخابرات و نه صبانت زیر بار نرفت و مخابرات گفت تا 6 ماه دیگه برای تعویض کابل مراجعه نمی شود و اگه عجله دارید هزینه کابل های تمامی خیابان را بدهید تا مراجعه کنیم و گفتم خط جدید بدهید گفت اونم 2 ماه زمان می بره و روی آن اینترنت پر سرعت پشتیبانی نمیشه و منم اومدم سراغ ایرانسلنقل قول:
پس از عرش به فرش اومدی :n02::n02::n02:نقل قول:
فعلا که تمام شرکت ها داغونن ولی ایرانسل تو ته لیسته !
چون بالاترین سرعتی که می تونه به کاربراش بده ، یه سرعته اسمی هست نه بیشتر از اون !
مشکل اصلی منم همینه سرعتم هم افتضاحه ولی پولشونو هنوز ندادم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
Sent from my A1-810 using Tapatalk
یک سر زدن به سایت شرکت قبلیم زده 12 مگابایت و 3 گیگ دانلود در ماه 22800 تومان و من الان 512 ایرانسل می خرم 29100 تومان ای خدا .........
ببینید و بخندید :n02:
کد:http://www.aparat.com/v/a3yPU
قیمت 128 کیلوبایت ایرانسل از قیمت 12 مگابایت Adsl بیشتر هست . :n21:
128 کیلو ایرانسل ماهی 24 هزار تومان
12 مگابایت adsl ماهی 23 هزار تومان
چه شرکتیه؟
صبانت 5 سال باهاش بودم ولی خطم مشکل پیدا کرد جدا شدم ازش ...............نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]