من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
نه اونجا که فعاله.. با سیم کارت دولتی دلیور می ده ولی روی ایرانسل نه.فقط توی سنندج اینطوریه یا همه جا.نقل قول:
یه بار از همینجا شنیدم که باید مسیج سنتر رو عوض کنی!
امروز صبح آران و بیدگل اصفهان که به طور رسمی تحت پوشش ایرانسل هست بودم . پوشش شبکه اصلا قابل قبول نبودو آنتن دهی بسیار ضعیف . واقعا ایرانسل اگر اینطور می خواهد شهرهای کوچک را پوشش دهد شرم آور هست !!
آمده یک Bts نصب کرده و رفته و اسمش هم این هست که این منطقه تحت پوشش هست در حالی که در همین منطقه پوشش شبکه دولتی کاملا عالی و قابل قبول هست .
در مورد سیم کارت هدیه
کسانی که تازه گرفتن یا می خواین بگیرن من توصیه می کنم البته با توجه به تجربه خودم که حتما خودشون هم از طریق اینترنت یا حالا راههای دیگه فرم رو پر کنند و ثبت نام رو کامل و فقط به امید فروشنده نباشن. هم اینکه پیگیری کنین.
ما یه سیم کارت گرفتیم 7 تیر. فروشنده هم گفت که برو خیالت راحت باشه سیم کارت میاد در خونت! اما از اونجایی که من همچین شک داشتم از تو اینترنت هر روز شماره رو چک می کردم که فرمش میاد یا نه. یعنی ثبت نام رو کامل کرده یا نه. حتی یه دفعه دیگه هم رفتم پیشش گفتم آقا ظرف 5 روز باید ثبت نام رو کامل کنی طرف هم گفت ما روال کارمون رو بلدیم و از این چیزا.
اما ثبت نام رو هنوز انجام نداده بود. برای همین هم من برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم ایرانسل اونام گفتن که هنوز ثبت نام کامل نشده. این بود که خودم از اینترنت فرم رو پر کردم و فرداش هم کپی شناسنامه رو فکس کردم. اما بازهم از اس ام اس تایید ثبت نام خبری نشد. خلاصه با هرچی شماره 130 و 140 و 120 و 150 و 110 و 119 و 118 و 115 و 125 و 197 و 137 و ... اینا بود تماس گرفتیم و پیگیری کردیم و البته یه بار هم به آقا شاهین گفتیم تا اینکه بالاخره بعد از تقریبا 3 هفته تازه اس ام اس اینکه بری سیم کارت رو بگیری اومد. البته حالا باید رفت دید اصلا از سیم کارت خبری هست یا نه!
خلاصه اینکه خودتون هم سعی کنین ثبت نام رو کامل کنین یا اینکه مطمئن بشین کامل شده و هم پیگیری کنین.
اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
[/QUOTE]
ای بابا اخه یعنی تا کی طول میکشه ؟! باید وایستیم تا اینا از شهرداری برن ؟!:41: ؟! از دست ما کاری بر میاد برای پشتیبانی از ایرانسل ؟!
آقا شاهين به خدا ما همه اين كارا رو كرديم ولي باز 120*160 ميفرستادنقل قول:
فيلمو مثل فايل GIF ميفرستاد
و صدا رو هم نميفرستاد
البته من وقتي ام ام اشو براي ايميل ميفرستاديم همه چي درست بود ولي وقتي براي شماره ميفرستاديم مشكلات بالا رو داشت
و همه بچه هام شاهدن كه اين مشكلات وجود داشت
حتي وقتي كه ام ام اس حدود دو هفته اي بود كه قطع شده بود بعضي از بچه ها ميگفتن شايد ايرانسل ميخواد مشكلات ام ام اسو رفع كنه
حالا به نظر شما اگه ام ام اس دوباره وصل بشه اين مشكلاتش رفع ميشه؟
چون كشوراي ديگه ام ام اسشون اين مشكلات رو نداره
نقل قول:
اگه ايرانسل كلكي تو كارش نيست چرا سيم كارته جايزرو همون روز تحويل نميده؟
مثل سيم كارتاي دوقلو 50 هزار تومني
من از روز اولم شك داشتم به اين مسئله
اين قد نميدش تا بعضيا بيخيال بشن
در مورد فروشنده ها هم كه نميشه اصلا چيزي گفت
تو شهر ما اعتباري رو 30 تا 32 هزار تومن و كارت شارژ 5 هزار تومنيو با قيمت 5500 و 6000 تومن ميفروشن
آقا شاهين يه سوال ازتون داشتم
توي شهر كرمانشاه ايرانسل نماينده رسمي داره يا نه؟
چون يدونه فروشگاه هست كه ميگه نماينده رسمي ايرانسله و تابلوي بزرگي هم زده
خواستم بدونم واقعيه يا نه؟
متشكرم
رفتم جدول بي تي اسا رو نگاه كردم
شهر كرمانشاه با 18 تا بي تي اس هفتمين شهره
ولي چطور شهر كرج 36 و شهر قم 21 بي تي اس دارن
با اينكه اين شهرا از كرمانشاه كوچيكترن
و در ضمن شهر كرمانشاه يه شهر كوهستانيه
پس گفتم چرا اين قد ما مشكل و نقطه كور داريم با اينكه پوشش صد در صده
يه نمونش همين الان وسط مسابقه دوز اس ام اسه من قطع شد
الان يه 10 روزي هست كه ايرانسل در روز حدود 3 ساعت قطع ميشه
ايرانسل تو تبريز و مشهدم كه ماشالا كم نذاشته
با 61 و 108 بي تي اس
آقا شاهين چه طوره؟
جريان چيه؟
پارتي بازيه؟
من شهراي ديگرو نميدونم ولي تو شهر ما از اولين روز راه اندازي ايرانسل تا الان امكان برقراري تماس صوتي و ارسال اس ام اس با اپراتور دولتي يه سرو گردن از ايرانسل بالاتره
و استقبال مردم از ايرانسل خيلي پايين اومده
با هر كسيم كه صحبت ميكنم هيچ دلخوشي از ايرانسل نداره و ميگه كسيو ميشناسي كه كاركردشو از من بخره؟
نميدونم تو تبريز و مشهد اوضاع دقيقا چطوره ولي اينجا كه تعريفي نداره
بيشتر اعتباري ايرانسلو ميخرن اونم به چند دليل:
چون:
ارزانه
محدوديت زماني نداره ولي اعتباري دولتي محدوديت زماني داره
توي هر دكه اي پيدا ميشه
احتياج به ثبت نام نداره و به روز واگذار ميشه
تبليغاتش وسيعه مثل يكي بخر دوتا ببر
و بعضي ها هم مثل خودم به خاطر جي پي آر اس و ام ام اس و ... خريدم
نه براي مكالمه
اونم كه ام ام اسش قطع شد
حالا تنها دلخوشيم اس ام اسه مجانيه كه اونم اخيرا هر روز چند ساعتي قطعي داره
من از زمان فعال كردن طرح تابستونيم تا حالا 4 مرتبه در شبهاي مختلف اقدام به برقراري تماس مجاني كردم ولي انگار ايرانسل جوري تنظيمش كرده كه نشه استفاده كرد
خيلي سخت ميشه تماس گرفت بعد از 7 تا 8 بار تلاش يه زور وصل ميشه و بعدم كه وصل ميشه بعد از حدود 2 دقيقه قطع ميشه و صدا اصلا كيفيت خوبي نداره
آقا شاهين اميدوارم پيگيري بشه
ديگه عرضي نيست
با اجازه آقا شاهین!
بچه ها توجه داشته باشید که اعتباری که ایرانسل کم میکنه حتما برمیگرده
خیلی برا من اتفاق افتاده که رفتم اینترنت اعتبار کم کرده و 1 ساعت دیگه و یا حتی 3 یا 4 روز بعد دوباره برگردونده!
همین چند ساعت پیش از من حدود 100 یا 200 تومن ، دقیقا یادم نیست ، کم کرده ولی مطمئنم فردا پس فردا برمیگرده!
خیلی نگران نباشید!
رسول جان شما نگران نباش مطمئن باش اگه شهر قم 21 بی تی اس داشته باشه نصف بیشترش فعال نیستند!
چون در منطقه جنوب غربی شهر مسافت زیادی آنتن صفره که دقیقا جز شهره!
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي علت اصلي مخالفت شهرداري با اپراتورها براي اشغال فضاهاي جديد به نصب دكلهاي BTS گفت: فضاهاي شهري به طور امانت از طرف شهروندان در اختيار شهرداري قرار گرفته و مديريت شهري در قبال حقوق شهروندان مسوول است، بنابراين با توجه به اين كه شهرداري قبلا 600 نقطه از فضاي شهري را در اختيار اپراتور اول قرار داده معتقديم ميتوان با مديريت صحيح و استفاده بهينه از همان فضاها به شكل استفاده مشترك، امكان توسعه خدمات ارتباطات سيار با حفظ موازين شهرسازي فراهم شود.
مهندس محمدعلي عابدي در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: شهرداري تهران تاكنون 600 تا 700 نقطه از فضاهاي شهري با مساحت بين 10 تا 100متر كه مسووليت حفاظت از آن را بر عهده دارد را در اختيار اپراتور اول تلفن همراه يا شركت ارتباطات سيار قرار داده است، اپراتور دوم يا ايرانسل نيز با توجه به پروانهي فعاليتش درخواست نصب آنتنهاي BTS را در سطح شهر دارد، همچنين مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نيز در طول چند سال فعاليت خود نيز 200 تا 300 نقطه از شهر تهران را براي نصب آنتنها اشغال كرده است.
وي ادامه داد: اگر وضع بر همين منوال باشد با ورود هر اپراتوري بايد اجازه دهيم در جاي جاي سطح شهر آنتن BTS نصب شود و بخش عمدهي فضاهاي عمومي را اشغال كنند، اين در حالي است كه اين فضاها براي عموم جامعه است و شهرداري وظيفه حفاظت از آنها را برعهده دارد و نميتواند به آساني اين فضاها را در اختيار اپراتورها قرار دهد كه در آن به تجارت مشغول شوند.
او افزود: شهرداري در راستاي توسعهي ارتباطات سيار آمادگي همكاري با اپراتورهاي تلفن همراه را دارد از اين رو در سال گذشته نشستهاي متعددي با رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داشتيم و به دنبال راهكاري براي استفاده بهينه از اماكن شهري براي نصب آنتنهاي BTS بوديم كه در نتيجه قرار شد شركت بهرهبرداري مشترك (سايت شيرينگ) تاسيس شود تا با مشاركت اپراتورهاي تلفن همراه كشور يعني اپراتور اول، اپراتور دوم و مجتمع صنعتي رفسنجان و شهرداري امكان استفاده بهينه از فضاهاي مورد نظر براي نصب آنتنهاي BTS فراهم شود.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران ادامه داد: در اين شركت قرار است سياستگذاري لازم انجام شود تا اپراتورها از فضايي كه از طرف شهرداري براي آنتنها تخصيص داده شده، به صورت مشترك و مشاعي استفاده كنند.
او افزود: مزيت اين روش اين است كه ديگر نيازي نيست كه 600 نقطهاي را كه قبلا در اختيار اپراتور اول گذاشته شده بود دوباره همين تعداد مكان جديد به ساير اپراتورها نيز داده شود، از اين رو با سياستگذاري كه در اين شركت اتفاق ميافتد زيربنا و ساختار دكلهاي نصب شده طوري در نظر گرفته ميشود تا اين اپراتورها تجهيزات خود را به طور جداگانه بر روي آنها نصب كنند تا به طور مجزا بتوانند خدماترساني كنند.
او افزود: مجوز بهرهبرداري از اين شركت را سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواهد داد و تمام ديدگاههاي فني اپراتورها و ديدگاههاي شهري شهرداري را در آن در نظر خواهد گرفت كه چگونه يك دكل در يك مكان نصب شود تا به سيماي شهري ضربه وارد نكند و چگونه هر يك از اپراتورها از آن استفادهي مشترك داشته باشند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران با بيان اينكه تاكنون اپراتور اول، تاليا و شهرداري نمايندگان خود را براي تشكيل اين شركت معرفي كردهاند، خاطر نشان كرد: متاسفانه ايرانسل هنوز نمايندهي خود را معرفي نكرده و اين در حالي است كه ايرانسل با تشكيل شركت بيشترين سود را ميبرد، چرا كه به جاي نصب آنتنهاي BTS جديد به طور مشترك از سايتهاي اپراتور اول و تاليا استفاده خواهد كرد اما هنوز مشخص نيست ايرانسل به چه دلايلي نماينده معرفي نكرده است و در نتيجه اين شركت تا به امروز تاسيس نشده است. همچنين اخطاريهاي از سوي سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل ارسال شده اما تاكنون اين اپراتور اقدامي در اين رابطه نكرده است.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا عمدهي سهام اين شركت بايد در اختيار شهرداري باشد اين در حالي است كه عنوان ميشود هدف شهرداري فقط حفظ حقوق شهروندي و استفاده بهينه اپراتورها از فضاهاي شهري است، تصريح كرد: پيشنهاد سهام از سوي سازمان تنظيم مقررات بوده كه 51 درصد سهام شهرداري و 49 درصد آن براي اپراتورهاست؛ با توجه به اين كه كل اماكني كه به صورت سايت شيرينگ در اختيار اپرتورها قرار خواهد گرفت براي شهرداري است و اپراتورها استفاده كنندهي اين فضاها هستند و سه اپراتور در اين حوزه فعاليت ميكنند، هر يك 17 درصد سهام و شهرداري 51 درصد را داراست چرا كه اپراتورها نميتوانند مالك مكانهايي شوند كه حق شهروندان است و مسووليت حفاظت از آنها به عهدهي شهرداري است.
عابدي، افزود: در آينده نيز كه بخش اعظم مخابرات به بخش خصوصي واگذار ميشود نميتوان به همين راحتي فضاهاي شهري در اختيار آنها گذاشت كه هر آن چه ميخواهند انجام دهند.
به عقيدهي وي اگر اين شركت تشكيل شود صرفهجويي در هزينهي نصب آنتنهاي BTS براي هر يك از اين اپراتورها حاصل خواهد شد و اگر قرار است با سه هزار سايت شهر تهران را پوشش دهند با استفادهي مشاعي هر يك از اپراتورها ميتوانند با هزار سايت پوشش شهر تهران را تكميل كنند و از اين رو منطقي است كه هر سه اپراتور از يك فضا استفاده كنند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا با نصب آنتنهاي BTS در منازل مسكوني كه با موافقت اپراتورها و مالكان اين مكانها انجام گرفته است، ممانعت شده و بايد اين مكانها از مسكوني به تجاري تغيير كاربري دهند، گفت: متولي هر نوع ساخت و ساز و توسعه در شهر بر عهدهي شهرداري است، از اين رو اپراتورها يك خانهي مسكوني در فضاي 60 تا 100 متر با بهاي سه ميليون تومان در سال اجاره ميكنند اين در حالي است كه اغلب اين فضاها از استاندارد و استحكام لازم برخوردار نيستند و اگر اتفاقي براي آن خانه مسكوني بيفتد آن وقت چه نهادي پاسخگو خواهد بود.
به گفتهي او اگر گفته ميشود كه تغيير كاربري داده شود به اين دليل است كه كار كارشناسي انجام شود كه آيا اين اماكن كشش و استحكام لازم را براي نصب دكل BTS را دارند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا تنها راه رفع مشكل نصب BTS براي اپراتورهاي تلفن همراه تاسيس شركت سايت شيرينگ است، گفت: تنها راه اين نيست، بلكه هر يك از اپراتورها طرح جامعي ارايه دهند و عنوان كنند براي پنج تا 10 سال آينده به نصب چند آنتن نياز دارند كه شهرداري نيز بداند چه مقدار از فضاي خود را بايد در اختيار اين اپراتورها قرار دهد تا خللي به نماي شهري و حق شهروندي وارد نشود.
عابدي، دربارهي نصب سايتهاي ميكرو از سوي اپراتورها گفت: شهرداري همواره اپراتورها را تشويق ميكند كه به سمت استفاده از ميكرو BTSها بروند تا نصب دكلهاي BTS كه فضاي بيشتري را ميگيرند، از اين رو اگر ميكرو BTSها توسعه داده شوند به نفع اپراتورهاست؛ شهرداري نيز همواره از طرحهايي كه سبب رفع مشكلات هر چه سريع اپراتورها ميشود استقبال ميكند و فضاهاي لازم را در اختيار آنها قرار ميدهد و ما مخالفتي براي نصب اين سايتهاي ميكرو نداريم.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران، در پايان خاطر نشان كرد: شهرداري تابع مقرراتي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد اپراتورهاي تلفن همراه تدوين ميكند و منعي در اجراي اين قوانين ندارد.
خودم:هر چی فریاد باید سر شهرداری زد:31:
آقا مهدی شما فکر کردی مثلا من 2 روز سیم کارت خریدم ؟! من توی این 5 ماهه 5 بار این اتفاق برام افتاده و فقط دو بارش برگشته ! حالا شاید بشه امید داشت بعد 5-6 ماه برگرده ! من دشمن ایرانسل نیشتم اتفاقا خیلیم خوشم میاد ازش اما برو بچ بدونن اگه کم شد احتمال برگشتش کمه ! ضمنا همه هی میگن مشکل از gprs اشه ! پس اینکه دیروز با فعال بودن طرح قرمز بابت sms 30 تومن دادما چی ؟! البته مهم نیست خداراشکر ریز کم میکنه !نقل قول:
با اجازه آقا شاهین!
بچه ها توجه داشته باشید که اعتباری که ایرانسل کم میکنه حتما برمیگرده
خیلی برا من اتفاق افتاده که رفتم اینترنت اعتبار کم کرده و 1 ساعت دیگه و یا حتی 3 یا 4 روز بعد دوباره برگردونده!
همین چند ساعت پیش از من حدود 100 یا 200 تومن ، دقیقا یادم نیست ، کم کرده ولی مطمئنم فردا پس فردا برمیگرده!
خیلی نگران نباشید!
نه خیر مثل اینکه شما فکر کردی من 2 روزه تو این فروم میام؟؟
من قبلا هم میومدم ولی حوصله ثبت نام نداشتم!
آخه میدونی چیه؟ مال من هر موقع رفته برگشته!
شده حتی 4 روز بعد!
راستی شما e-care رو چطوری فعال کردید؟
برا من که هر چی آقا شاهین تلاش کرد اس ام اس یوزر و پسورد نمیاد!!
خوشحال میشم اگه آقا شاهین هم نظرشون رو در مورد این خبر بگن!نقل قول:
آخه قبلا آقا شاهین گفتن که MTN دنبال تاسیس سایت مشترکه ولی این 180 درجه تناقض داره!
وا چت شد شما یه دفعه؟! اصلا از کجا حرف من این برداشتا کردی؟ من اصلا همچین منظوری نداشتم ! حالا شانس شماس که بر میگرده ! شانس ماهم اینه ! این دعوا داره؟!نقل قول:
[
شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.
شاهین جون پس من چجوری میل میزنم؟
من تنظیمات جی میل رو گرفتم و توی گوشیم وارد کردم و الان راحت ایمیل میزنم...بدون وارد شدن به هیچ سایتی روی فایلی که فرضا میخوام برای یکی بفرستم میرم و میزنم SEND AS EMAIL و بعد متن ایمیل رو مینویسم و میفرستم....تا حالا بالای 30 تا ایمیل با گوشیم فرستادم...از عید موفق شدم درستش کنم.
من که mms داشتم سالم سالم بود...شاید اصلا این سیستم mms گوشیت بوده که اینجوری بفرسته....گوشیت چیه؟نقل قول:
:20: يكي اينجا جواب من بده
من ميخوام e-mail بؤنم لطفأ راهنماييم كنيد!
آقاشاهین لطفا اگه میشه بگو این سرویس مکان یاب (جی پی اس) کی فعال میشه؟ اصلا قرار هست فعال بشه؟
ببين عزيز انگار فقط مال شما درست بوده چون برا من هم همون مشكلي رو كه شهاب جان و XGAME جان مطرحنقل قول:
كردن رو داشت . شما مطمئني درست بوده يعني باهاش تونستي آهنگ يا sound بفرستي ؟ تونستي باهاش فيلم
و كليپ بفرستي ؟ يا يه عكس با رزوليشن 1.3 يا 2 مگا پيكسل البته تا سقف 300 كيلوبايت بفرستي ؟
شايد اشتباه مي كني من برا چند نفر هم امتحان كردم كه گوشي هاي مختلف و مدل بالا هم داشتند ولي موارد بالا
مشكل داشتند : عكس كوچك مي شد ، فيلم gif ميشد و صدا ( آهنگ ) هم اصلا نمي شناخت .
از آقا شاهين مي خوام كه لطفا نظر بدن . :46:
چطوري مازيار جان . آره فكر كنم فيلم امشب كانال 5 رو ديدي ياد GPS افتادي . منم همينطور مي خواستم بپرسمنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحال بودا ، رو قلاده سگشون GPS نصب بود ، يارو فهميد ( با لپتاپ ) زن وبچه اش رو كجا بردن ( دزديدن ) :31:
يه روز اگه ما رو هم دزديدن مي تونن با GPS ............... :31:
اگه ایرانسل بخواد این سرویس رو ارائه بده، A-GPS رو باید بدهنقل قول:
چیزجالبیه ولی ....
نقل قول:
من با این تنظیمات روی p990 دارم با جی میل کار میکنم
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Gmail username (including @gmail.com)
Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com)
Password: your Gmail password
تاييد ميشهنقل قول:
منم خودم با گوشيم و با سرور جيمل ايميلامو چك ميكنم
پس چطور براي ايميل همه چيز درست ميرفت ولي وقتي براي شماره ارسال ميكردم مشكل داشتنقل قول:
با گوشيهاي مختلفي هم امتحان كردم
شما با چه مدلي ميفرستادي؟
همچين ميگين انگار من گفتم اونجورى بفرسته!
من با k750 كار ميكنم.mms بالاى 100kb ساپورت نميكنه و عكس هم توى mms تاvga.
من هم عكس vga هم فايل midi و هم فيلم به موبايل فرستادم و درست بود.(توى عيد)مطمئين هستم چون سه تا شو توى 2 تا mms براى دوستم كه بقل دستم نشسته بود فرستادم و سالم سالم بدستش رسيد.
راستى اين gps چيه؟ مگه ميشه؟
شايد منظورتون cell info هست؟
میگم ورشکست نمیشه انقدر میده؟ اینجوری که خوبه بریم پشت بوم بسازیم فقط بدیم به ایرانسل :31:نقل قول:
آخه یک طبقشو انقدر کرایه نمیدن که واسه پشت بوم انقدر بدن:13:
راستی آقا شاهین وقت داری sms بخونی sms بارونت کنیم ؟ :46:
راستی تو شهرهای کوچیک کی کارای فنی رو میکنه ؟ مثلا اگه یه روز آنتن مشکل دار بشه یا باد و طوفان خرابکاری کنه چطور میفهمند بیان درستش کنن ؟
برای دریافت و ارسال ایمیل از طریق GMAIL کافیست این برنامه که مال خود گوگله را نصب کنید و خیلی سریع و راحت از ایمیلتون استفاده کنید :
http://chavoshi.com/irancell/gmail(chavoshi.com).jar
كاملآ تاييد ميشه مال من تا حالا بيش از 10 بار بي دليل كم شده ديگه هم برنگشتهنقل قول:
آقا اين مخابراتي ها بفهمن (منظورم جناب شاهين نيستا سوئ تفاهم نشه)ميشه با ايميل فايلهاي حجيم فرستاد ميگن باهاش چيزاي مستهجن مي فرستيد ميزنن gprs رو هم قطع ميكننا :31: اين بحث شدن يا نشدنو بيخيال شيم هر كس تنظيمات رو بخواد يه سرچ ميزنه پيدا ميكنهنقل قول:
كاملآ تاييد ميشه منم نمي تونستم فيلم يا صدا بفرستم گوشيمم تازه k750 استنقل قول:
شما با كد پسشتازت بايد بري پست منطقه مسكوني(پست مركزي) و سيم كارتت رو تحويل بگيري.نقل قول:
اين واقعيت رو قبول كنيم كه هر چيزي توي ايران كه مياد با مشكل شروع ميشه ولي كم كم خوب ميشه. اگه ايرانسل بتونه اهدافش رو پياده كنه اونقدر خدمات داره كه مشتركينش حاضر نيستند يك لحظه ايرانسل رو كنا بگذازند. صبور باشيد. آخر اين متن يك خبر دست اول براتو دارم.(براي خوش سانس ها)نقل قول:
سيم كارت هديه حتماً ارسال ميشه. ولي خوب براي بعضي ها به يك سري دلايل ارسال نميشه كه اون هم قابل تصحيح است.نقل قول:
مسئولين MTN هدفشون از روز اول اين بود كه از تجربه خودشون استفاده كنند تا بازار سياه راه نيفته ولي امان از دست مغازه دارها كه ديگه گفتن نداره.
توي كرمانشاه نماينگي داره. ولي سرويس سنتر نداره. نماينده ها همون فروشنده ها هستند.
اين فروشنده ها از شركت هايي مثل: ايزايران ، اتصالات ، پارس ناكاتال و... كه ايرانسل با اينها قرارداد دارند تغزيه مي شوند و شركت به طور مستقيم به فروشندگان سيم كارت نميده. ولي شما مي تونيد شكايات خودتون رو به شماره 135 اعلام كنيد.
نقل قول:
از اونجايي كه از دروغ خوشم نمياد گفتم كه اين كار نميشه. چون من كه بلد نيستم و اطلاعاتي ندارم و اگه مي گفتم ميشه بايد براي دوستان ديگه فعال مي كردم كه ائنوقت بايد ضايع مي شدم.
پس من از شما اين بار يه چيزي ياد گرفتم.
ممنونم
جي پي اس براي تمام كشور تا پايان سال راه اندازي كامل ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينيد توي اينكه ام ام اس مشكل داره شكي نيست. توي مناطق مختلف فرق مي كنه. پس بهتره با هم چونه نزنيد چون فعلا كه قطعه.نقل قول:
نترس اگه مي خواست ورشكست بشه با اين هزينه سنگين تبليغات تاحالا شده بود.نقل قول:
در مورد خرابي آنتن هم بگم كه به محض اينكه كوچكترين مشكلي در يك محدوده كوچك حتي يك خيابان رخ بده گروه شبكه شركت Nokia به سوپروايزرهاي مخصوصي از Call Centerاطلاع ميدن . قبل از اينكه حتي 1 مشتري زنگ بزنه و اين مشكل رو مطرح كنه.
اين هم خبري كه مي خواستم بدم:
از امروز 6 نفر شروع به انجام E -Charge كردن كه اگه با شما تماسي گرفته شد حتماً باهاشون همكاري كنيد. مطمئن باشيد كه با شما هم تماس مي گيرند.
اسماشون اينه:
1.حامد کشوری
2.مهرداد رجبی
3.مهدی احمدی
4.حمید رضا علی خانی
5.مهدی کلانتری
6.فاضل قجاوند
7.بابک صادقی نیا
يه سوال داشتم.
من خط دائمي دولتي داشتم كه فروختم و يك ايرانسل اعتباري خريدم (دست دوم)
حالا نمي دونم چرا براي گوشي همسرم بصورت تكراري اس ام اس مياد كه سيم كارت تغيير كرده و شماره امنيتي اون نيز از فلان به فلان تغيير كرده . علت چيه؟ درضمن فكر كنم مبلغي هم از اعتبار من كم كرده و مطمئنم كه توي اون فاصله من صحبتي با خطم نداشتم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
آقا شاهین چند سوال دارم ممنون از راهنمایتون
1- آیا فکری برای حل مشکل پرداخت قبوض از طرق دیگر مثل پرداخت با دستگاهای خود پرداز شده یا نه ویا روشی دیگر برای پرداخت سریعتر
2- پس این قرار امکان پرداخت قبوض با بانکهای دیگر چی شد چرا همش حرفش زده میشه
3-امکان معلق کردن خط میباشد وآیا بله این امر مدت زمان داره وآیا در این مدت هزینه ای را برای مشترک لحاظ میکنند
4- آیا امکان تعلیق خط از طریق E care میباشد
باتشکرازشما
عليرضا
1- بله هم ازطريق عابر بانك ، هم اينترنت و هم شارژ الترونيكي اين امكان هست كه به زودي فعال ميشه ولي بايد بانك ها همكاري كنند.
2- كاشكي به جاي اين سؤال مي پرسيدي كه چرا فقط با بانك ملت؟
چون بانك ملت تنها بانك ايراني است كه امكان اين رو به ايرانسل داده تا روزي حداقل 2 بار حساب هاشو به ايرانسل Report بده. هيچ بانكي اين سيستم نوين رو نداشت. بانك ديگه اي كه قرارداد با ايرانسل مي بنده بانك پارسيان است.
اگه شما روي كارت سوخت وسيله نقليه خودتون رو با دقت ببينيد آرم بانك ملت رو مي بينيد. بستن قرار داد با بانكها كاري نداره. اين بانك ملت است كه شما صبه ساعت 8 پول مي ريزي به حساب ساعت 12 زنگ مي زني ايرانسل و اپراتور ميگه اومده به حساب. (يك با امتحان بكنيد).
در حال حاضر براي شماره هاي طلايي بانك ملت تضمين كرده كه تا روزي 10 بار به ايرانسل گزارش بده.
3- براي وصل مجدد خط تعليق شده ايرانسل مثل TCI هيچ هزينه اي از مشترك نمي گيره. چون اين كار يك باج گيري محسوب ميشه
4- بله اين منو درحال حاضر فعال است.
منظور شما اگه از شماره امنيتي همان رمز كنترل حساب اينترنتيه مشكل خاصي نيست.نقل قول:
معمولاً ايرانسل از اين اس ام اس هاي چرت و پرت زياد ميده. جدي نگيريد.:31:
بر طرف ميشه. در مورد شار كم شدن هم اگه مبلغ زياديه بايد 140 رو بگيري تا براتون فرم درخواست پر كنند.
در مورد این ای شارژ یه کم بیشتر توضیح می دی
هم اینکه آیا ممکنه یه موقع محدودیت زمانی اعتباری ها دوباره اعمال بشه یا اینکه دیگه کلا بدون محدودیت زمانین؟
آیا واقعا بین اعتباری و دائمی فرقی هست یا نه؟
نقل قول:نقل قول:
E-Charge يا شار الكترونيكي به اين صورت است كه مشتركين مي توانند مبالغي را بين خود از طريق منوي خدمات ايرانسل به يكديگر انتقال بدهند.
شما به دوست خود كه در شهري است و دسترسي به كارت شار نداره 5 هزار تومان شار مي دي و اين مبلغ روي قبض شما اضافهميشه و يا از اعتبارتون كسر ميشه.
البته اين منو در ابتداي كار در اختياره فروشندگان قرار خواهد گرفت. و كارائي هاي زيادي هم داره.
سيم كارت هاي اعتباري هيچ وقت محدوديت زماني نخواهند داشت.
راستي بچه ها از امروز تمام درخواست هاتون رو به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرستيد.
و از تمام دوستاني كه شمارشون رو به صورت
*******98935
براي من ارسال مي كنند بسيار متشكرم. چون مي دونند كه Copy , Past كردن چقدر به كار يك كاربر سرعت ميده.:10:
آقا شاهین عزیز ، از اینکه لطف کردین و سرویس E-Care منو فعال کردین سپاسگزارم.
فقط ظاهرا بخش صورتحساب اینترنتیش مشکل داره.
مشخص نیست که کی این مشکل برطرف میشه؟
موفق باشید
ببینم آقا شاهین این 6 نفر حتما به همه زنگ میزنن؟ زنگ میزنن که چیکار کنن؟ یه سوال دیگه شما دوتا ایمیل داشتی ولی من آخر نفهمیدم که به کدوم باید بزنیم ؟
یه مورد دیگه اینکه شاهین جان موقعی خطما محدود میکنم اون طرفی که منا میگیره با 3تا پیغام مختلف روبرو میشه ! یه بار میگه که برای تماس اضطراری با 115 و....
یه بار دیگه میگه فعلا مقدور نیست...
و یه بار دیگه پیام اصلیا میگه که مشترک محدود کرده !
سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسخگويي شما.
در مورد رمز كنترل حساب اينترنتي مي خواستم بدونم چي هستش كه فرموديد.
متن پيام را كه براي گوشي همسرم اومده را مي نويسم:
اول اينكه در قسمت شماره فرستنده ، اسم من نوشته شده است.
در قسمت متن اينجور اومده :
warning sim change
imsi: 4321111111111111
imei: 3511111111111111
البته اعداد يك فرضي است.
و چند خط چرت و پرت ديگه كه ارقام نشون داده.
در ضمن مبلغ چنداني كم نشده . مثلا از ديروز تا امروز 100 تومان هستش. ولي خب اگه اينطوري پيش بره بيچاره ميشم كه.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
يك سوال ديگه:
اگر من يك خط ايرانسل اعتباري كه تبليغ ميشه بخرم.
مبلغش سي هزار تومن هستش . ميگن 10 هزار تومن هم اعتبار داره. درسته؟
بعد اين هديه كه يك سيم كارت ديگه ميدن آيا اون هم شارژ داره ؟
آيا اين سيم كارت هديه هم مثل سيم كارت معمولي اعتباري هستش ؟
اگر اينجور باشه كه خيلي جالبه.