[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دوستمون سرور اورنج فرانسه را انتخاب کردن که یه سرور رده چندمی هست (احتمالا عمدا )نقل قول:
مثلا ماله من با اینکه پینگش بالاتر هست آپلودش یه چند مگ بیشتره :
سلام. دوستان برای گرفتن این اینترنت چه کارایی باید انجام داد؟ راضی هستید از اینترنت؟ پشتیبانی به چه صورته؟
من برای حجم بالای دانلود میخوام
سرعت آپلود به سمت خارج خیلی وقته برای من محدود شده قبلا اینجا پست گذاشتم رو ایران من 200 تا دارم خارج خیلی کم مشخصه دستکاری شده
دوستان لطفا در تاپیک بالا کمکم کنید
مربوط به فیبر نوری مخابرات هست اما اینجا پست ننوشتم که شلوغ نشه
دوست من این موضوع رو من الان بهتون جواب دادم اما این مورد اصلا ربطی به شخصی نداره.. ولی در هر صورت شما میتونید اعلام کنید از مخابرات هستش و دستور از مخابرات دارم چونکه خط تلفن و خط اینترنت رو با هم خریدم و باید انحام بشه.. در صورتیکه اگر خسارتی به همسایه ایی وارد بشه با شخص بنده هست ولی اگر شما هم خسارتی بزنید و ایجاد مزاحمت کنید ازتون شکایت میکنم.. در پایان بهش بگو پینشهاد میکنم قوانین آپارتمان نشنی رو حتما مطالعه کنید تا باعث نشه شما از مدیریت عزل بشید.نقل قول:
دوستان سلام
ما هم قراره فیبر برامون بکشن و ثبت نام هاش انجام شده.
مودم باید حتما فایبرهوم باشه طبق گفته مخابرات، و برند دیگه ای نباید باشه.
من روتر دارم و وایفای مودمه مهم نیست چی باشه فقط امکانات و کیفیت مودم مهمه برام.
چه مدلی بگیرم؟
و برای سیمکشی نکته ی خاصی نداره بگم رعایت کنند؟
نقل قول:
بهش میگن روش تروتل کردن... برای اینکه شما زیاد پهنا استفاده نکنی
د.ستان از زمان تمدید جدید سرعت دانلود من از 25 اومده رو 12 . چاره ای هست ؟نقل قول:
من سرویس ۵۰ مگ دارم...
سرعت اسپید تست رو ۲۰۰ مگابیت هست..
سرعت دانلودم ولی ۱۲ مگابایت بیشترنمیشه.. در حالیکه باید تا ۲۵ مگابایت دانلود بده بهم...
تا ۲.۳ ماه پیش با سرویس ۱۶ مگ سرعت ۳۰ مگابایت می گرفتم..
جواب درست درمون هم نمیدن به آدم..
هم از سایت داخلی هم خارجی تست دانلود گرفتم با کابل لن پورت 1 گیگ
کسی راه حلی داره؟!!!!
نقل قول:
اون دوستمون گفتن.. تروتل یا به اصطلاح Speed Throttling کردن
کاربراشون زیاد شده این کارو کردن
یعنی رو یه تک کانکشن 12 مگابایت یا 100 مگابیت بیشتر نمیده
باید از دانلود منیجر استفاده کنید که مولتی کانکشن بسازه
دوستان شما هم تجربه داشتید امشب انگار سایت ها دیر باز میشه
ولی تو گیم بهتر عمل میکنه
یعنی پینگ انگار همونه
ولی پکت لاس کمتر شده
فقط امشبه ؟
باید بری دفتر پیشخواننقل قول:
خوبه ، تو این دوره که همه شاکی هستن از بقیه انواع اینرتنت بهتره
پشتیبانی 2020 هست هیچی حالیشون نیست
حجم بالا به اون صورت ندارن
دوستان نظرتون چیه که شاتل اینترنت گیگ میده
ولی مخابرات بیشتر از 300 - 400 مگ نمیده ؟
آیا به خاطر اینه که تجهیزات شون چینی و زاغارت هست ؟
مثلا هووای و ZTE OLT
والا شاتل از قم شروع کرد به نظرم فعلا در حد تبلیغه یوزرش زیاد شه مثل مخابرات گندش در میادنقل قول:
سلام دوستان شهر آبادان هم فیبر نوری داره؟
اگه داره هزینه چقدره؟
سلام. چند روزی هست که درخواست سرویس ftth به مخابرات دادم. با پیمانکار مخابرات که مسئول کارهای من هستش صحبت میکردم میگفت منتظر تاییدیه مخابرات برای سیمکشی هستند. میخواستم بدونم چه مدت زمان لازمه تا برام نصب و راه اندازی کنند؟
یه سوال دیگه هم داشتم الان سیمکشی واحد های ساختمانی که ساکن هستم مسی هستش و من برای ۲ واحد درخواست سرویس دادم ( واحدی که خودم ساکن هستم و به اضافه واحد برادرم که به گفته کارشناس مخابراتی باید حداقل ۲ واحد درخواست بدن تا سرویس براشون فعال بشه که هزینه اون واحد هم چون فقط خودم این سرویس رو میخواستم به عهده من هستش) الان میخواستم بدونم اگه بیان فیبر رو نصب کنند برای واحد های دیگه که از adsl استفاده میکنند مشکل پیش میاد و اینترنت اون ها قطع میشه؟ ( با توجه به اینکه سیمکشی داخلی در ساختمان قرار نیست انجام بشه میخواستم بدونم مشکلی برای بقیه اهالی ساختمان پیش میاد یا نه)
دوستان مال من از دیشب نصفه شب گیم پلی خییییلی بهتر شده
یعنی پینگ و همه چی همونه ولی به نظر میاد لیتنسی خیییلی بهتر شده
صفحات وب دیر باز میشن ولی گیم پلی اصلا متحول شده
مال شمام همینجوره ؟
با دانلود منیجر تست کردم که میگم ...نقل قول:
زمان راه افتادن همش به کشیدن فیبر ربط نداره بستگی داره مرکز مخابرات و بقیه قسمتها چه جوری کار کنن مال من کار پسیو تموم شد داخل و خارج ساختمون خیلی زمان برد تا اینترنت وصل بشه، فکر کنم هر شهر و هر مرکز متفاوت باشهنقل قول:
برای شما و واحد برادر باید فیبر بکشن بیارن تا جایی که دوست دارید مودم رو قرار بدید. و هیچ تاثیری بر روی واحدهای دیگه نداره. مگه بزنن سیم تلفن اونا و چیزه دیگه رو پاره کنن. خودتون فکر کنید برای بهترین و اصولی ترین راه کشیدن که مسیر جوری باشه بعدا مشکلی براش پیش نیاد و هزینه دوباره نشه واحدها نزدیک هم باشن یه فیبر رو میارن تا نزدیک، باکس میزنن و ار اونجا به دو واحد میدن. کلا اجرا قسمت پسیو به تجربه و سلیقه و حس و میزان بزن برویی و پولکی بودن اجرا کننده بستگی داره که من دیدم اکثرا میخوان بپیچونن دقت کنید کاره تمیز و گرون تر یه باره خیلی بهتره تا دردسرهای بعدی.
دوستان باید مودم فایبرهوم بگیرم.
چه مدلی بگیرم؟ پورت گیگ لن مهمه ولی وایفای مهم نیست
فایبر هوم یه مدل بیشتر نیست .
بگیر خوبه از هووای بهتره
من 4-5 مدل دارم میبینم توی اینترنتنقل قول:
اون بنده خدا خیلی وقته داره توی انجمن spam میفرسته اطلاعات غلط میده، بهترین کار واسه ما اینه که بلاک و ایگنورش کنیم تا چرتوپرتایی که میفرسته اصلا دیده نشهنقل قول:
فکرکنم از دوستان مدیران انجمن هم هست که پست های اسپم یا مطالب نادرستی که میفرسته پاک نمیشه. یا شایدم p30world عمرش تموم شده که دیگه حتی ناظماش هم بهش سر نمیزنن
طی مدت اخیر من پیگیر راه اندازی فیبرنوری در یک مجتمع بودم که نهایتا منجر به نصب دستگاه OLT شد که اخیرا سرویس ها راه اندازی شد.
تاجایی که این مدت پرس جو و تحقیق کردم، هر مشترک بسته به نوع OLT منطقه مخابراتی خود، باید از مودم سازگار با همون OLT استفاده کنه.
به عنوان مثال منطقه مخابراتی ما تجهیزاتش زایکسل هست و مودم های هواوی باهاش سازگار نیستند.
از طرفی OLT که به صورت مجزا توی مجتمع ما نصب شد، از برند هواوی هست و قاعدتا ما دست مون توی خرید مودم بازتر هست (باتوجه به تنوع مودم های هواوی)
یک سری مناطق هم تجهیزاتشون فایبر هوم هست که باید از مودم همون برند استفاده بشه.
این اشتباه هست که شما بدون در نظر گرفتن OLT منطقه مخابراتی، دیگران رو ترغیب به خرید مودم کنید.
طبق تجربه من روی LAN هم روی زایکسل و هم روی هواوی سرعت های بالایی رو حتی تا بیشتر از ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه تجربه کردم ولی روی WiFi اکثر مودم ها محدودیت دارند.
مثلا مدل زایکسل روی یک سرویس تست با اینکه روی LAN به راحتی تا ۵۰۰ مگابیت سرعت میداد، روی WLAN سرعتش بیش از ۶۰ الی نهایتا ۷۰ مگابیت نمی رفت.
حتی با اعمال تنظیمات توی بخش WIFI مودم و تنظیم روی پهنای باند 40MHZ برای وای فای، با اسکن اکسس پوینت، عملا فقط 20MHZ استفاده می شد.
تا اونجایی هم که سرچ کردم غیر از هواوی، باقی برندها تنوع شون کمتر هست و به عنوان مثال پیمانکارای مخابرات توی برند زایکسل صرفا همین یک انتخاب رو داشتند که کاربر اگر بخواد با wifi سرعت بیشتری دریافت کنه، باید از یک اکسس پوینت ترجیحا AC استفاده کنه.
هواوی ولی تنوعش بیشتره و مدل هایی با WLAN پرسرعت تر با پشتیبانی از وای فای AC یا حتی WIFI6 با پورت آبی و سبز داره که البته متاسفانه مدل های تقلبی و تعمیرشده هم توشون زیاده ظاهرا.
ولی همه اینا به شرطی هست که OLT منطقه شما با مودم مدنظر شما سازگار باشه.
تجهیزاتی هم که با همون OLT ها سازگار باشن تخصصی تر و با قیمت های بالاتر هستند. به عنوان مثال یک ماژول SFP برای نصب روی روترهای میکروتیک رو اخیرا یک شرکت خارجی ساخته بود که وقتی بهشون ایمیل زدم، هر دونه اش رو بدون مالیات و هزینه ارسال، ۱۰۰ یورو اعلام کرد. صرفا یک ماژول بود که روتر رو به فیبر وصل می کرد ولی با اکثر برندها سازگار بود.
همون مدل بگیر که شاتل به کاربراش میده یه سیاه داره یه سفیدنقل قول:
خدا پدر مادرتو بیامرزه این روش خیلی خوب بودنقل قول:
کاش انجمن به امثال شما یه رنک مدیریتی بده
اگه روش دیگه ای هم اومده لطفا بگید
ممنون میشیم دانشتون رو با ما به اشتراک بزارید
پست تکراری ارسال شد لطفا پاک شود
سلام دوستان اینترنت رادیویی ( وایرلس ) دارم ولی سرعتش حس میکنم اونی که باید بهم بدن نیست ( به زور تا 3 مگ دانلود میکنه ) چیکار کنم سرعتش افزایش پیدا کنه دسترسی به رادیو هم دارم
چجوری این سرعتای دانلود رو شما میگیرید مثلا دوستمون میگه 50 مگ سرعت دانلودشه ولی بیشتر داره میگیره ؟ چطوری آخه ؟
چه جوری سرور ها رو میشه عوض کردنقل قول:
فداتشمنقل قول:
در حال حاظر این روش همچنان جوابگو هستش بدون مشکل :دی خیلی سوسکی داره دور میزنه
تقریبا این روش غیر قابل رهگیری هستش چون پکت هارو فناوری که داره تیکه تیکه میکنه
ولی بهرحال اگر کسی نیاز به پر کسی داخلی داره پ خ بده براش بفرستم
همینطور اگر نیاز به پراک سی برای تل نیاز داشت پ خ بده
همینطور الان در حال حاظر YA VPN و یونیک ویپی و TOR در حال جواب گویی اند (از پلی استور میشه دانلود کرد گوگل پلی قابل دسترسیه)
با ایرانسل فعلا همه چی میشه ولی همراه اول پلی استور را هم بستهنقل قول:
:»:»نقل قول:
این انجمن که گویا دد شده اما اگر شما جای دیگه ای هم فعالیت میکنید یا جایی سراغ دارید که مطالب مفید این مدلی راجع به شبکه رو یاد میدن لطفا معرفی کنید
راستی برنامه simple dnscrypt هم تک تک پروایدراش رو امتحان کردم اما کلا روی نت زیتل کار نمیکنه
من هم نه goodbye dpi نه dnscrypt وصل نمیشهنقل قول:
حتی تو log تو dns crypt می نویسه که مثلا youtube وصل شده و وقتی پینگ می گیریم ip درست نشون میده ولی نه edge و نه firefox صفحه رو باز نمی کنه
اینترنتم شاتل ptmp هست
من ویدیوی شما رو دیدم ولی برای شورتکات که -e 25 رو تایپ کردید اصلا برای من قبول نمیکنهنقل قول:
و دو تا نرم افزار رو ران کردم ولی اتفاقی نیافتاد
برای من کار کردن اما چیزایی که روشون الان حساسیت هست مثل اینستا و اینا رو اصلا به هیچ وجهس باز نمیکنه
ولی مثلا یوتیوب باز شد
برا من یوتیوب رو هم باز نمی کنه چطور شد درست شد؟نقل قول:
این دوستمون از شهریار اسلامشهر به اصطلاح Hacker Wannabe هستندنقل قول:
یعنی فکر میکنه هکره ولی نیست
- - - Updated - - -
دوستان به نظر شما آدم با آپلود و دانلود FTTH بخواد کسب درآمد کنه بهترین گزینه پیش رو چیه