دکمه بالا خاموش و روشن دستگاه رو چند ثانیه نگه دار برایت پرینت میگیرهنقل قول:
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
درود بر شمانقل قول:
Printable View
دکمه بالا خاموش و روشن دستگاه رو چند ثانیه نگه دار برایت پرینت میگیرهنقل قول:
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
درود بر شمانقل قول:
اگه امکان داره ببر به فروشنده بده تا برات دست کنه در غیر این صورت به یک متخصص نشون بدهنقل قول:
اشکالش جدی ! از دست شما کاری بر نمی یاد !
میزان مصرف شارژ کارتریج را از کجا ببینیم؟ تا متوجه شویم آیا نیاز به شارژ دارد یا نه؟
وقتی رنگ یه کارتریج خُشک میشه آیا اصلاً هیچی چاپ نمی کُنه ؟ ! یا چاپ می کُنه ولی کم رنگ ؟
کُلاً دلایل کمرنگ چاپ کردن پرینتر چیا میتونن باشن ؟
میزان مصرف شارژ کارتریج را از کجا ببینیم؟ تا متوجه شویم آیا نیاز به شارژ دارد یا نه؟
سلام دوستان
میخواستم پرینت سیاه و سفید بگیرم صفحه ای که میخوام پرینت کنم رنگیه
پرینترم 3 کاره رنگیه
ممنون میشم کمکم کنید
مرسی
به تدریج اول کم رنگ میشه و بعد دیگه چاپ نمیکنه.نقل قول:
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
وقتی میخواین پرینت بگیرین در قسمت پروپرتیز گزینه مربوط به سیاه و سفید هست.در ویزارد ایکس پی مثلا گزینه black ink only رو باید انتخاب کنین.نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
خشک شدن کارتریجنقل قول:
در بعضی برنامه های مخصوص پرینت این گزینه هست!نقل قول:
چه برنامه ای مخصوص پرینته؟نقل قول:
پرینتر من سیاه و سفید و لیزری مدل hp1005 است
کارتریج اون برای اولین بار شارز کردم ولی الان می بینم که موقع پرینت کم رنگ پرینت می زنه
حتی بعضی وقتا جوهر متن را پخش می کنه
دلیل چی می باشد؟
راه حل ـش چیه که از خُشکی در ش بیاریم ؟ شاید رنگ ـش تموم شده ! نه ؟ !نقل قول:
بله کارتریج و شارز کنید.نقل قول:
منم canon - 4580dn دارم که این مشکلو داره 20 - 25 روزه خریدمش که فوقش 500 صفحه زدم باهاشنقل قول:
ولی امروز روی چیپست یه چسب کوچیک زدم که ببینم چطور میشه :31:
چراغ قرمز روشن خاموش میشه و پیغام check toner میده ولی راحت پرینت میگیره
درودنقل قول:
1005 که لیزره ، جوهر افشان نیست تا ج.هر رو پخش کنه . پس شاید قسمتی رو سیاه میکنه ( که اثر پودر ریزی اضافیه ) یا خوب چاپ نمیکنه ! ( که از نوع پودر کیفیت پایین و ما مرغوبه )
یک نمونه اسکن کنید بزاررید ایراد دقیق رو بهتون بگیم
سلام
آقا یه پیرنتر داشتم کارتریجشو شارژ کردم. همه چیزشو تمیز کردم. فوم،بیلد ها،مگنت (با الکل سفید البته به جز بیلد که فقط هوا گرفتم و یواش دستمال کشیدم)
درام رو هم عوض کردم ولی حالا این جوری می زنه!
حدس خودم رو فومه که عوض شه.
اساتید چی میگن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوم درست سطح رو جار نمیکنه البته شاید نیاز به تعویض نباشه یک مقدار حرفه ای تر تمیزش کننقل قول:
نقل قول::46:نقل قول:
(با الکل سفید البته به جز بیلد که فقط هوا گرفتم و یواش دستمال کشیدم)
اشتباهتان همینجاست.
درام را که فقط باید باد بگیرید.
فوم را هم بلا پارچه نرم و اطیف باید به ارامی ارامی تمیز کنید و اگر تمیز بود فقط باد بگیرید.
بلید را هم تیغه رو با پودر بچه تمیز کنید تا درام راحت بچرخه و عمر درام هم بیشتر میشه.
مکنت هم نیاز به تمیز کردن نیست{در صورتی که مشکل داشته باشه.
نظر من روی فوم است.
در تایید نظر مهندس گرجی باید بگمنقل قول:
بچه ها ابتکار هایی از خودشون نشون میدن که بعدا توش میمونن به یاد ندارم جز موارد که فنر مگنت شکسته شده و باید تعمیر حسابی و با دقتی انجام میدادم مگنت رو باد گرفته باشم یا مثل دوستان با حلالهای مختلف و ابتکاری شسته باشم آخه نیاز نیست مگنت دوباره باید بپرخه و پودر بالا بیاره
در مورد فوم و بلید هم خاطر نشان کنم خود شرکت سازنده مایه ای به این دو قسمت زده شده که بعد از خشک شدن حالت لطیف لغزنده و تاثیر گذارتری از خد بجا میزاره اگه به هر دلیلی خاستید این دو قسمت رو تمیز کنید و با حلال بشورد آولا حلال شما باید از اثر شمیایی خیلی کمی برخوردار باشه ششیه پاک کن هو اکل زیادی داره باید شیشه پاک کن رو با مقداری آب رقیق تر کنید و بعد این دو قسمت را تمیز و چون اون مایع شرکتی رو ندارید با پودر بچه آغشته و تمیز کنید که سزح کار تون لطیف تر بشه و این خشکی بعداز تمیز شدن ( بلید) استحاک با درام ایجاد نکنه و درام و زود خراب نکنه و فوم هم بهتر سطح رو جارو کنه
بچه ها یه سوال،
من می خوام یه پرینتر Canon Pixma MP-250 جوهرافشان بگیرم. تو مشخصاته کارتریچ اینطوری زده که :
کارکرد کارتریج مشکی : کارتریج مشکی شماره 510 برای پرینت 220 برگ متن و 2955 برگ عکس
کارکرد کارتریج رنگی : کاتریج رنگی شماره 511 برای پرینت 224 برگ متن و 83 برگ عکس
من زیاد وارد نیستم، منظور این دو تا خط چیه ؟ می خوام بدونم کلا با یک کارتریچ چند صفحه میشه پرینت گرفت ؟
سلام دوستان ، من یه hp c4200 سه کاره دارم ، بعد یه سال که از دستگاه استفاده نکردم امروز رفتم و یه کارتریج مشکی واسش گرفتم
(البته کارتریج رنگی هم تموم شده ولی چون فقط پرینت سیاه سفید نیاز دارم دیگه کارتریج رنگی نخریدم و همون قبلی هنوز رو دستگاست)
و موقع پرینت ارور میده که کارتریج رنگیتون مشکل داره ، و پرینت مشکی هم نمیگیره ، نمیشه کاری کرد که بیخیال این رنگیه بشه و به همون مشکی رضایت بده ؟! آخه فقط پرینت مشکی نیاز دارم ...
ممنون
سلام
آقا مهران و آقای حمید پور واقعا مرسی!
دو تا سوال دیگه!
1- یه پیرنتر 2015 اچ پی هستش که چراغ کاغذ و اولین چراغ که مثل علامت برق داره دائم روشن می شه و چشمک می زنه.
پیرنت هم که می گیره کاملا سالم و تمیز می گیره ولی دم کاغذه حدود 4-5 سانتش توی پیرنتر گیر میکنه و باید دستی کشیدیش بیرون. ولی کاملا کل صفحه رو پیرنت می گیره و کاغذ رو هم چروک نمیکنه. از چیه؟ فیلم فیوزیگ نیست؟ اگر هست چرا کاغذ چروک نمیشه؟
2-یه کارتریج هستش که این جوری پیرنت می گیره.اگر دقت کنید رو عکسه شماره گذاشتم. یه خط از بالا به پایین (1به 2) و یه خط هم از چپ به راست (3-4) می اندازه.
روی درامش هم خط مشکی درست همون جای که روی صفحه خط می اندازه وجود داره که رد تونره. اشکال از چیه؟
احتمال قسمت پیکاپ ئمشکل داره باید باز کنی و پیکاپ و چرخ دنده های رو چک کنینقل قول:
ببین عزیز برادر اون خط 1 تا 2 که مشخصا یا درام یا فوم درام بیشتر درام مد نظر
و اون خط سه تا 4 مطمعنا درام هستش از اونجایی که مت شما پوشش کافی نداره جای دیگه رو شما نمی بینید این خط 3 تا 4 داره 4 بار در صفحه تکرار میشه چون انجا متنی نیست که کمرنگ تر بشه شما فکر کی گنید خوبه یک صفحه کلا سیاه بگیرد اونوقت مشکل خودش رو نشون میده !
راستی ایراد های ا.ون 2 تا رفع شد ؟؟؟ گفتم بودم جوابش رو خبر بده !!!
آقا مهران لطفا پیام خصوصی رو فعال کنید.من آدرس فروشگاه شمارو می خواستم.:46:
ادرس برای شما ارسال شد/نقل قول:
سلام دوستان!
این یکی که عکسشو گذاشتم رو اولش همه اجزاشو مثل همون روش اشتباه قبلی! تمیز کردم و تونرش کردم.
یه چن روزم ازش استفاده کردم. چند تا برگ اول رو که پرینت کنه دیگه لک نمی اندازه و میره واسه روز بعد که دوباره پیرنتره روشن شه و باز 4-5 تا پرینت آزمایشی بگیره و بعدش تمیز پیرنت کنه. اشکالش از چیه؟
فوم رو قبلا تمیز کردم. روی درامش هم دقیقا اشکالی مثل همین لکه ها دیده می شه. البته تونر رو درامه مونده.
فومش رو عوض کنم؟
باسلام اساتید گرامی من با چاپگر 4 کارم مشکلی ندارم فقط نمی تونم فکس ارسال و دریافت کنم از دوستان خواهش میکنم اگر در این رابطه کاری بلد هستند برای من اگر مقدور هست بصورت تصویر آموزش را بدهند با تشکر
راستی مدل چاپگر من SCX-4521F
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
میبخشید فقط خیلی خیلی فوری هست با ممنون:31::31::31:
با سلام خدمت دوستان
آقا من یک دستگاه 4 کاره HP مدل 1214 گرفتم ...
الان چند روزه که دیگه نمی شه باهاش فکس فرستاد ...
دستگاه فکس را دریافت می کنه ولی نمی فرسته و می گه که FAX پیدا نمی کنه ....ولی میشه زنگ زد و صحبت کرد با دستگاه ...
می شه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
سلام به دوستان عزيزم.
كسي از همكاران عزيزم در مورد تعمير فرمتر 1522nf اطلاعاتي داره. يا ميدونه خرابي فرمترش از چيه؟
درود بر شمانقل قول:
لطفا توضیح بدهید که قبلا می تونستید فکس کنید و حال نمی تونید یا هیچ وقت بلد نبودید ؟
با چند شماره امتحان کردی فقط به یک نفر و یک شماره تست کردی یا شماره های مختلف ؟نقل قول:
گاها یک خط دریافت کننده دوجار مشکل مخابراتی میشه و درست فکس رو دریافت نمیکنه همین حالت برای شما هم ممکنه اتفاق بیافته و هیچ فکسی ارسال نشه فعلا با چند خط فرستنده و گیرنده مخلتف تست کن اگه حل نشد دوباره سوال کن ببینم چطور و از کجا دیگه میتونه باشه
سلام خسته نباشید :
من چند مشکل دارم :
1- چگونه می توان در آفیس 2007 فهرست منابع تهیه کنم
2- چگونه می توان در آفیس 2007 فهرست اعلام تهیه کرد
3-برای درست کردن یک فرم در ورد 2007 و گذاشتن آن در سایت بطوری که زمانی فایل مذکور را در سایت اینترنت میگذارم کسی بخواهد فرم را کامل کند فقط قسمت بلی و خیر آن فعال باشد و مابقی نوشته ها غیر فعال و قابل ویرایش نباشد فقط می دانم با گزینه Developer در قسمت Controls می توان این کار را انجام داد در Help آفیس توضیح آن می باشد و لی من نمی توانم آن را انجام دهم .
لطفا راهنمایی کنید متشکرم . کماندار
نقل قول:
فکر می کنم جایی درستی را برای سوال کردن انتخاب نکردی
اینجا سوال در مورد چاپگر هستش نه آفیس
شرمنده ام
سلام دوستان!
این یکی که عکسشو گذاشتم رو آقای حمید پور مثل همون روشی که پیام خصوصی گذاشتم پاکش کردم و تونرش کردم.
یه چن روزم ازش استفاده کردم. چند تا برگ اول رو که پرینت کنه لک می اندازه و پیرنت بعدیاش دیگه لک نمی اندازه و میره واسه روز بعد که دوباره پیرنتره روشن شه و باز 4-5 تا پرینت آزمایشی بگیره و بعدش تمیز پیرنت کنه. اشکالش از چیه؟
فوم رو قبلا تمیز کردم. روی درامش هم دقیقا اشکالی مثل همین لکه ها دیده می شه. البته تونر رو درامه مونده.
فومش رو عوض کنم؟
درودنقل قول:
از این چیزی مشخص نیست !!! یک متن بزار
درود مهندس مهران و اساتید دیگر
اقایان احتیاج مبرم به سرویس منوئل دستگاه کانن 4010 MF را دارم ، کسی در اختیار داره یا لینکی رو می تونه پیشنهاد کنه ؟
سلام اقای حمیدپور
فایل رو دانلود نکردم تا مطمئن بشم.
اما این باید باشه
کد:http://download.nnover.ru/data/uf2/3468314/58/20/5582015_Canon_i-SENSYS_MF_4120_4140_4150_Service_Manual-_Parts_Catalogue-_Circuit_Diagram.rar
جواب فروم اچ پی به مشکل پرینتر من گفتم شاید آموزنده باشه:
مشکل پرینتر من:
با سلام
من یه مشکل با hp officejet 6500 دارم لطفا راهنمایی کنید
مشکل من در رنگ سیاه پرینتر هست. وقتی با تنظیمات نوع کاغذ plain paper و با کیفیتbest پرینت میگیرم رنگ ها خیلی خوب میوفتن حتی مشکی هم خوبه و رنگ ها طبیعین ولی کیفیت واسه عکس خوب نیست.
اما وقتی با تنظیمات نوع کاغذ premium plus photo papers (که نوع کاغذ من هست) و با کیفیت best و یا حتی maximum dpi پرینت میگیرم کیفیت عالیه ولی به جای رنگ مشکی رنگ سبز تیره گرفته میشه و کلا پرینتم سبز تره.
لطفا کمک کنید.
کارتریج هارو خودم شارژ میکنم. جوهر های رنگیم fox و جوهر مشکیم wwm هست
ممنون از راهنماییتون
The black cartridge is not used in photo printing, the color cartridges are used instead to print black. In your case black (made from C, M and Y) is printing green (C and Y). This indicates you are having an issue with Magenta. I would suggest the troubleshooting steps in this page, starting with checking the ink levels and the vent on the magenta supply. Also print a test page as shonw later in that page and make sure each primary color is printing properly.
کد:http://h30434.www3.hp.com/t5/Other-printing-questions/HP-6500-Office-jet-E709a-Black-printer-cartridge-HP-920-not/td-p/446483/page/15#
خوب عزیزم.نقل قول:
اما وقتی با تنظیمات نوع کاغذ premium plus photo papers (که نوع کاغذ من هست) و با کیفیت best و یا حتی maximum dpi پرینت میگیرم کیفیت عالیه ولی به جای رنگ مشکی رنگ سبز تیره گرفته میشه و کلا پرینتم سبز تره.
لطفا کمک کنید.
شما وقتی تنظیمات رو از نرمال تغییر میدهید ترکیب رنگ پیدا میکنه.
یعنی مشکی رو با مشکی پرینت نمیگیره.
از 3 رنگ های دیگه استفاده میکنه.
ایا شما وقتی روی پلاس پریمیوم میزاری و روی بست میزاری خوب پرینت میکنه؟
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
من با این دستگاه از جوهرهای پارت تکنیک استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
کارتریج هارو خودم شارژ میکنم. جوهر های رنگیم fox و جوهر مشکیم wwm هست
مشتری هام مشکلی ندارند.
من بعد اينكه كارت ريجمو شارژ كردم موقع پرينت گرفتن عكس رنگي يك سري خط موازي ميوفته رو عكس كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
تو سياه سفيد مشكلي نداره !
hp 2050
كسي نميدونه مشكل از كجاست ؟؟؟؟نقل قول: