دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم :n13:نقل قول:
این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟
Printable View
دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم :n13:نقل قول:
این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟
حداکثر تخفیفی که پارس توی بسته های ۱۰۰ و ۵۰ گیگ میده چند درصده؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.نقل قول:
من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.
بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.
سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .
پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .
به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .نقل قول:
به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.
من هم با بصرفه نبودن سرویس های پار انلاین بسیار موافقم چون به ازای هر گیگ تعرفه بسیار زیادی نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره و جشنواره گیگ شارژ هم نداره پس در اکثر موارد برای بیشتر مشتریان به صرفه نیست
از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!
مال منم Snr نوسان داره ولی بیشتر تو تایم شبانه این اتفاق میفته !نقل قول:
ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .
در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...
مرسی از پاسخ کاملتون ...نقل قول:
من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...
نقل قول:
برای من حدود 390 هستش
بله دقیقا همینطوره ؛ البته آدرسی که شما دادین سرور WEB هست و چون پینگ روی سایت ها اهمیت نداره معمولا ریدایرکت زیادی روش انجام میشه ؛ برای همین هم ارتباط با سرور های گیم خیلی متفاوت هست تا سرور های وب ؛ درواقع سرورهای گیم مسیر یابی خاص و بهتری میشن .نقل قول:
این در صورتی هست که سرور وب سایتی که شما دادین از خیلی مسیر های گیمینگ , اصلا غیرقابل دسترسی هست و ارتباطش برقرار نمیشه ؛ تنها راه ارتباطی اون همین مسیری هست که در تصویر گذاشتم.
پینگ من 365 هست به این وب سرور.
اون جوری که من روی اینترنت جستجو کردم FIFA17 دارای dedicated server نیست و از اتصال P2P برای بازی استفاده میکنه.نقل قول:
با این حساب هرچی سرعت اینترنت شما و جایی که بهش متصل میشین بهتر باشه و راه نزدیکتر باشه کیفیت بازی شما بهتر میشه یعنی مثلا بازی با روسیه ؛ انگلستان و کلا اروپا نسبتا خوب هست اما اگه ارتباط شما با آمریکا باشه خوب کیفیت بازی کلی افت میکنه و شایدم اصلا نتونین با جاهایی مثل استرالیا یا ژاپن بازی کنید.
من بسته گیم رو برای خط بک اپم گذاشتم و تا جایی که دیدم و بررسی کردم:
سرعت رو کاهش می دن ( برای من از 16 به 12 مگ ) تا ارتباط پایدارتر باشه و packetlost نداشته باشی
میزان تفاوت پینگ قبل و بعد از تغییرات بسته به مکان سرور بازی فرق می کنه.
در مواردی بدون تغییر بودهو در مواردی با تغییر ( در بهترین حالت مال یکی از بازی هام به میزان 30-40ms )
+
بچه ها این پارس انلاین چطوری بعضی وقت ها رندم ادرس سایت که می زنم بجای اینکه بره سایت هدف سوییچ می کنه به سایت خودش؟:n13:
اولش فکر کردم با DNS است ( چون تو یکی از سایت ها تا وقتی DNS رو عوض نکردم همش کش می کرد می رفت رو سرور پارس انلاین ) ولی هنوز گه گاه می بینم همچنان موقع باز کردن سایت، همچنان می ره سایت خودش رو لود می کنه در حالی که ادرس سایت مال یک جای دیگر است. ( و می ره رو مخ:n23:)
من مدنظرم بازی فوتبال pes هستش .نقل قول:
سرورش که میدونم ژاپنه و این هاست که دادم رو تو فرومهای مربوط به این بازی گرفتم .
چک هم کردم مواقعی که همین حدود 300 تا 320 باشه میشه بازی کرد ولی طرفای 400 که میره اصلا ...
این همه سرور کاهش پینگ هست ولی سمت اروپا رو بهتر میکنه اصلا سمت شرق رو ندیدم کاری بشه کرد ...
من که تجربه همچین مسئله ای رو نداشتم و پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
معمولا در دوحالت این اتفاق میفته ؛ یکی وقتی که ترافیک تموم شده باشه ؛ اینجوری تمامی ارتباط ها قطع میشه و صفحه های وب همه میره به صفحه خود شرکت .
یکی زمانی که یوزر و پسورد ADSL اشتباه در مودم یا ویندوز برای اتصال به اینترنت وارد میشه .
که در هر دو صورت هم پیام هایی که از سایتشون داده میشه کاملا واضح هست ؛ ممکنه مرورگر شما ویروسی چیزی گرفته باشه که دائم صفحه باز میکنه و صفحه پیشفرضش به اشتباه پارس آنلاین تنظیم شده .
البته تمام isp ها در روترهای خودشون یک سری تنظیمات انجام میدن که صفحه سایتشون رو در موقع های لزوم مثل موقعی که بالا گفتم برای مشترک باز کنن ؛ اما دیگه یجز اون حالت های خاص نباید باز بشه و اگه باز شد ، حتما یک ایراد مهمی هست ؛
دوساله مشترکشونم واسه من هیچ وقت بصورت تبلیغاتی سایتشون باز نشده ؛ همون حالت های مالی و جشنواره هم از تنظیمات سرویستون غیر فعال میشه برای مرورگرتون
سلام
دوستان پارس جشنواره فروش گذاشته...
بعد از از ساعت 5 تا 8 صبح رایگاه داخل توضیحات اینو نوشه:
هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.
یعینی تو کل 1 ماه همش 2 گیگ میتونیم تو اون بازه استفاده کنیم:n29:
نقل قول:
شاید منظورش اینه حداقل ترافیکی که تو این بازه در بدترین شرایط بشه دریافت کرد 2 گیگ هست ( نسبت به پروفایل اون سرویس )
ترافیک خریداری شده ب دور بعد منتقل میشه؟
اگر سرویس هاتون رو چند ماهه خریداری کنید بله منتقل می شه. یک ماهه رو مطمئین نیستم (فکر کنم نشه)نقل قول:
سروبس بعدی رو چند ماه خریداری کنم؟نقل قول:
سرویس فعلیم یک ماهس اول قصد داشتم چند ماهه بخرم گفتم شاید کیفتیش خوب نباشه!
اره من خودم هم 1ماه گرفتم برتست حالا دیدم کیفیتش خوبه کمترین سرویسی که گرفتم 3ماه گفتم شایدیه موقع جشنواره گذاشتند سرویس کنونی رو کنسل بزنم 1ساله میگیرم
برگشتم تهران ازمایش می کنم ببینم تنظیم کردن بخش اطلاع رسانی این مشکل منو حل می کنه یا نه - اگر حل نکرد با پشتیبانی تماس می گیرم و بهشون می گم:n15:نقل قول:
در مورد ویروس و الودگی مرورگر شک دارم چون معمولا اینها جایی رو لینک می کنن که پورسانت بتونن از ریدایرک بگیرن :n27:
نقل قول:از لحاظ معنی اینه که حداقل ترافیکی که می تونی در این بازه دریافت کنی 2 گیگ هست ولی بیشتر از ان بسته به کشش شبکه ISP است که بتواند سرعت بدهد.نقل قول:
دوستان من قصد دارم بیام پارس ، سوالم اینه وقتی ترافیک جشنوارم تموم بشه باید حجم بخرم و ما هم مصرفمون زیاده و من عمدتا ۱۰۰ گیگ میخرم ، به طور معمول بسته های ۱۰۰ گیگ چنده؟تخفیف داره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.
فعلا که وارد جشنواره میشیم میزنه بسته وجود ندارد
برای سرویس گیم من:نقل قول:
حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.
یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماههنقل قول:
شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید
اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه
البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم
منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماههنقل قول:
چ سرویسی بخرم؟
الان چی شد !؟نقل قول:
میترسم بسته 100 گیگ بخرم 10 روز دیگه ک سرویسم تمام شد بسوزه
میشه تغییر سرویس داد ب 6 ماهه؟
بستگی داره اولویت شما چی باشه،هزینه براتون مهم هست کیفیت ،پینگ و...نقل قول:
من الان 6 ماه دارم که 3 ماهشو مصرف کردم و خوب بوده 3 ماه دیگه مونده که خبر ندارم چی میشه ولی تا الان که راضیم
اگر مثل من هزینه براتون مهمه و میخاین صرفه جویی کنید 6 ماه بگیرید
بسته هایی که به عنوان حجم اضافه می خرید به سرویس بعدی منتقل میشه ولی ترافیک پایه سرویس (که جز قرارداده سرویسه) منتقل نمیشهنقل قول:
واسه همین سرویس با کمترین ترافیک پایه (مثلا 2 گیگ در ماه) و مدت زمان بیشتر (مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه یا 1 ساله) رو خرید کنید و برای حجم اضافه از بسته های ترافیکی با حجم بالا (مثلا بسته 50 گیگ) یا جشنواره های خرید ترافیک اضافه (که معمولا سالی 2-3 بار برگزار میشه) استفاده کنید تا ترافیک بهتون ارزون تر بیفته و اگرهم چیزی از ترافیکتون باقی موند نسوزه (اگر ترافیک جشنواره قابل انتقال نباشه تو شرایط خریدش ذکر میشه)
اره از پشتیبانیم پرسیدم همین گفتنقل قول:
پس یه 50 گیگ میخرم
دوستان پارس آنلاین سرعت دانلود رو برای شما هم محدود کرده یا نه؟
قبلا از ساعت 2 که دانلود میکردم سرعت خوب بود ولی از وقتی که ماه رمضون شروع شده سرعت از ساعت 4 به بعد خوب میشه و میتونم با سرعت حدود 1 مگ دانلود کنم ولی قبلش از ساعت 2 هم میتونستم با سرعت 1 مگ دانلود کنم
برای شما سرعت دانلود کم شده یا فقط برای من اینطوریه
البته امشب کمی بهتر بود ولی خیلی نوسان داره از 40 کیلو بایت نوسان میکنه تا 1 مگ
من هرروز دانلود دارم بالای 13گیک محدودنکرده بگه محدودمیکنند ولی اره برمعنم چند روز شب وسط دانلود قطع میشه ولی سرعتم اوفت نمیکنه همون950تا1مگ میدهنقل قول:
من اول فکر کردم نویز خطم بالا رفته. ظاهرا عمدا محدود کردننقل قول:
قبل از این روی 5 مگ اتصال برقرار میشد . الان شده 2.5
در ضمن مدتیه resume کردن بعضی دانلودها ارور میده. کسی این مشکل رو نداره ؟
ریت خطم تغییری نکرده همون 9 مگه ولی سرعت دانلود با idm تغییر کرده و خیلی نوسان دارهنقل قول:
با اسپید تست هم که تست میگریم نوسان شدید نشون میده
اما شما فرق میکنه شما پهنای خطتون شده 2 مگ و هنوز هم جا داره snr روی 27 و جا داره
زنگ بزنید و بهشون بگید پهنای خطمو ببرید بالا
از من 1 2 شب سرعت کم بود ولی دوباره خوب شدهنقل قول:
منم دقیقن همی مشکل دارم دانلودا ارور میدن یا روی خط نویز میفته !!!نقل قول:
به احتمال بسیار قوی حجمی که جدا می خرید منتقل می شه. ولی اگر اونقدر می خواهید هزینه کنید یا صبر کنید 10 روز تموم شه یا زنگ بزنید بپرسید (5 دقیقه طول می کشه:دی)نقل قول:
ببینید تا اونجایی که من می دونم Attainable Rate رو مودم محاسبه می کنه و ربطی به ISP نداره. مشخصا Rate هم تا اون عدد می تونه بالا بره نه بیشتر. مثلا یک زمانی خط من 9 مگ بود max rate هی کم و زیاد می شد و سرعت خطم هم هی کم و زیاد (مثلا میومد رو 6 مگ بعد 8 و غیره). اگر مطمئین هستید مشکل داخلی نیست زنگ بزنید بگید وضع اینه کیفیت خطم خیلی پایینه یک سری حرکات می زنند. قط یکم عجیبه با اون اعداد SNR و Attenuation عدد Attainable شما خیلی باید بیشتر باشه :n13:.[/QUOTE]نقل قول: