اخه کدوم ادم عاقل میره سرویسی میگیره که با دو گیگ ترافیک محدود بشه نه خودت قبول میکنی حرفشو اونم ماهیی؟ اگه یه روز بود اونم یه حرفینقل قول:
Printable View
اخه کدوم ادم عاقل میره سرویسی میگیره که با دو گیگ ترافیک محدود بشه نه خودت قبول میکنی حرفشو اونم ماهیی؟ اگه یه روز بود اونم یه حرفینقل قول:
سلام
کسی از دوستان میتونه تفاوت حجم سرعت بالا رو توی سرویس های آرت قبل و بعد تغییرات بذاره
يا خدا ارت قيمتاش همونه اصن
ببست درصد ارزونى كجا رفت پس
یه توضیح واسه اون قسمت از جملت که مشخص کردم میدی ! ، متوجه منظورت نمیشم .نقل قول:
درباره سرویس آرت هم سرعت تغیری نکرده ، فقط ظاهران حداقل تبادل رو بیشتر کردن .
تفاوت قیمت برای اینترنت های حجمی است. برای نامحدود تفاوتی نداردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اگه من از جشنواره طرح یکساله اکو خرید کنم و سر دوماه ترافیکم تموم شه آیا میتونم طرح آرت یک ماهه رو همون موقع فعال کنم؟
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) واسه کیاس؟
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش:n02::n02::n02:
هر وقت حجمت تموم شه میتونی تغیر سرویس بدی .نقل قول:
نمیشه تغییر سرویس بدی حداقل از طریق پنل نمیتونی مینویسه متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد. این یعنی قرارداد یکسالت باید تموم بشه:n13:نقل قول:
من خودم جشواره داشتم ، زنگ زدم نمایندگی برا تغیر سرویس ، گفت حجمت که تموم شه تغیر سرویس واست باز میشه ، همینطور هم شد (فقط یک هفته از گرفتن سرویسم گذشته بود)نقل قول:
به نظر من همین جشنواره خوبه چون محدودیت نداره برای مثال الان خود من شبا بکوب دانلود میکنم و هر شب 25 گیگ دانلود میکنم یک ماه بیشتره ولی محدود نشدم.نقل قول:
سلام به همگی
ی نفر توضیح بده من هیچی نفهمیدم
ی طرح بگین به صرفه باشه البته مد نظر خودم art هست
و اینکه شاتل لند قضیش چیه دقیقا ؟؟
میشه داخلش فایل هم اپلود کرد یا نه ؟
بستش چقدره سرعتش چقدره ایا از روی حجم کم میشه ؟؟؟
یکی اینا رو توضیح بده
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) رونقل قول:
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش
مهم: دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....
اتفاقا منم از جشواره به آرت1 تغیر دادم ، شما اگه واست فعال نیست میتونی به پشتیبانی فروش بگی واست فعالش کنه !نقل قول:
البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!نقل قول:
بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!
و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!
سرویس art-base کجا هست؟سایت شاتل این سرویس رو مشاهده نکردم!نقل قول:
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مشاهده کرده باشید شاه میرزایی گفتش طبق مصوبه 237 در پنل کاربری باید ترافیک داخلی و خارجی جدا باشه و مردم بتوانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند.شاتل این قابلیت رو داره که اجرا کنه ولی اجرا نکرده....
اصلا نمیتونم خودمو توجیه کنم که برای اینترانت هم باید اینقدر گرون پول دادنقل قول:
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید که کدوم سرویس های شاتل هم شبانه رایگان دارن و هم برای استفاده روزمره خوبن و سرعت دانلودش چنده؟
بعد سرعت شبانه از چه حجم دانلودی به بعد محدود میشه و چقدر افت سرعت پیدا میکنه؟
ببخشید اگه طولانی شد من های وب هستم اما جدیدا گند زده به همه سرویساش و شبانه هم نداره دیگه
شاتل ، آسیاتک ،.... تمام شرکت های اینترنتی در ایران + شرکت زیرساخت = دزد
این حرفا و مصوبه هاشون هم به درد عمه شون میخوره. تا وقتی که با دزدی و عدم ارائه سرویس درست به همراه قیمت درست مردم رو به دنبال حجم و ترافیک و دانلود شبانه می کشونن هیچی درست نمیشه. (دیگه سرعت و پینگ و قطعی و وصلی و ... بماند)
الان شاتل اومد تعرفه هاشو تغییر داد. من فکر کنم گرون تر شد.
مخابرات که نابود شد اینترنت گران و سرعت پایین
حتی قرار داد های قبلی رو زیرش زدن و سرعتها رو کم کردن
دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنین
منم بزودی از مخابرات ترک میزنم
ی اینترنت یکساله گرفتم 10 بار سرعتش رو طی مرور زمان کم کردن
اینم از مردم داریشونه
میگم تو تغیر قیمت ها، فک کنم حداقل تبادل ترافیک رو برای سرویس ها ی آرت بردن بالا.
یعنی اصل پول دریافتی رو دست نزدند تا ضرر نکنند خودشون.
امدند یک جورهایی مصوبه رو دور زدند.
پهنای باند ازاد داشتند. جاش پهنای باند ازاد دادند
من فکر میکنم. کسی اگر خبردار شد دقیق ممنونت میشم بکید
از سرویس اکو خبر ندارم. اگر کسی قیمت قبلی هاشو عکس داره بزاره تا مقایسه کنیم
من فک میکنم تغیر قیمت رو این جور لحاظ کرده. جای کم کردن پول دریافتی از مشتری ، جاش ترافیک داده
متاسفان تو این مملکت هرچی الاغه جمع میکنن و یه سِمت بهش میدن!! طرف ( شاه میرزایی ) به قول شما میاد اینجوری حرف میزنه ، بعد میرن تو مصوبه برای بند 1 که اینترنت غیر حجمیه این تبصره رو قید میکنن!! یکی نیست بهشون بگه اگه ترافیک داخلی ارزون تره و باید تفکیک بشه ، چرا فقط باید برای سرویس های غیر حجمی اعمال بشه! چه فرقی با سرویس حجمی میکنه!! باور کن طرف هنوز یه دور هم این مصوبه رو نخونده!!نقل قول:
سرویس اکو 512 منو گرون کردن حدود 700 تومن چرا؟ اگه غیر قانونی و خلاف مصوبه هست بریم شکایت کنیم
سرویس 18.9 رو کردن 19.6:n28::n28:
متن ایمیل شاتل برای صورت حساب جدید :
قیمتو ارزان(بخوانید گرون )کرده ولی بجای 4 گیگ 6 گیگ میده وقبلا سرویس 128 ماهیانه با شبانه رایگان میشد 20800 با 4 گیگ الان با 6 گیگ 24360
کاربر عزیز:بر اساس توضیحاتی که در ادامه خدمت شما تقدیم گردیدهاست، پیش فاکتور فوق که مربوط به سرویس دوره بعدی شما است به جای 4 گیگابایت ترافیک پایه، دارای 6 گیگابایت ترافیک پایه خواهد بود.
کاربر عزیز:شاید مطلع شده باشید که خوشبختانه بر اساس مصوبهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت بستههای ترافیک و به دنبال آن، سرویسهای اینترنت به نسبت گذشته کاهش یافته است. بر این اساس، ضمن آن که کاهش یادشده را میتوانید در قیمت بستههای ترافیک مختلف مشاهده فرمایید، به اطلاع شما عضو گرامی خانوادهی شاتل میرسانیم که با توجه به عادت مصرف عمدهی کاربران کشور که پیش از پایان دوره، مجبور به تهیهی ترافیک اضافه میشوند، بر آن شدیم سرویسهای جدیدی را بر اساس قوانین مصوب و منطبق یا نزدیک به قیمت سرویسهای گذشته، اما با ظرفیت ترافیک بیشتر تعریف کنیم. آنچه هماینک نیز در قالب پیش فاکتور برای شما ارسال شده است، مبتنی بر همین منطق و به لحاظ هزینه، نزدیک ترین سرویس به سرویس قبلی شماست که به صورت سیستمی و مکانیزه به شما پیشنهاد گردیده است.با این همه، اگر سرویس پیشنهادی مطابق با میل یا نیاز شما نیست، سرویس دیگری با ترافیک پایهی دو گیگابایت (2GB) به سبد خدمات شاتل افزوده شده است تا در صورت لزوم بتوانید این سرویس را به همراه بستههای ترافیکی انتخابی جایگزین فرمایید. در پایان، چنانچه در این باره پرسشی در ذهن دارید، کارشناسان فروش شاتل در سراسر ایران، صمیمانه و مشتاقانه آمادهی پاسخگویی هستند.
دوستان من ART3 داشتم محدود شدم.بعد رفتم ART 4 از محدود خارج شد.حالا دوباره محدود شدم.
تماس گرفتم پشتیبانی میگه که اگر الان که محدود هستی مستقیما بری ART3 محدودیت برداشته نمیشه چون که رفتی سرعت پایین تر ! یا باید یه ماه سرویس اکو بگیری یا یه دوره ART6 بگری و محدود نشی بعد برگردی 3 ( تازه اگر art 5 هم بگیری محدودیت کامل برداشته نمیشه )
ایشون الان نطق بیجا کردن یا راست میگه ؟اگر نه تا همین الان زنگ بزنم برم art3.
سلام دوستان. من شش ساله از پارس آنلاين سرويس مى گيرم ولى با اين تغيير قيمتشون ديگه واقعا نميتونم تحملشون كنم. ميخوام بيام شاتل. يه سوال دارم از خدمتتون اونم اينكه در سرويس هاى حجمى شاتل كه همون اكو هستش، سرعتى كه براى كاربر تنظيم ميشه همون سرعت خريدارى شده هستش يا مثل پارس آنلاين محدوديت سرعت نداره و تا جايى كه خط بكشه سرعت ميدن به كاربر..؟!!
گروه تلگرام شاتل آدرسش چیه؟
سلام، اگهخطتون کشش داشته باشه،سرعت رو تا ۱۶ مگباز میذارن...نقل قول:
ممنون از جوابتون. آقا پس خيالم راحت باشه برم جمع كنم پارس رو..؟!![emoji16]نقل قول:
بازم بستگی به شرایط منطقتون و پهنای باند و اینا داره..هیچی 100% نیست اینو همیشه یادت باشه:)نقل قول:
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.ن : فاصله ها رو بردارید
سلام دوستان
سرویسهای ارت که مثل غیرحجمی های !!! ( اسمش با نوعش تناقض داره ) جدید ترافیک داخل و خارج تفکیک نمیکنن ؟
بعدش الان با ارت 1 در صورتی که دانلود در ماه پخش باشه 26 گیگ میشه دانلود کرد؟
نقل قول:
در سرویسهای art شاتل میشه محدودیت رو با یه ترفند دور زد. کاری که دوستان در صفحات قبل بارها توضیح دادند و اونم اینکه کافیه بعد از محدود شدن در art1 بقیه ماه رو به art2 تغییر بدید از داخل پنل با پرداخت مبلغی. اینطوری باز میتونید دانلود کنید تا اخر اون ماه در حد اونچه با art1 دان داشتید....
دقیقترش رو بچه های شاتل توضیح میتونند بدند
- آرت های قدیم هنوز هستش و حداقل ترافیکشو چند گیگ بردن بالا! در کنارش یه سری سرویسه art-base هم هستش که غیر حجمیه و داخلی و خارجی تفکیک که مفت نمیرزه!نقل قول:
- احتمال زیاد بتونی دانلود کنی ؛ البته خودت در جریانی ولی بازم میگم که از آرت 1 شروع کن و بعد از چند گیگ که محدود شدی ، به آرت 2 ارتقا بده و همین روند... و در آخر ماه باهاشون تماس بگیر و تغییر سرویس بده به آرت 1 و ...
دوستان مكس ريت خط هم دست شركته يا نه؟
من فاصلمون از مخابرات دوره نهايت تا ٤ مگ خط ديتا ميداد
سرويس قبليم دو مگ بود كه اشتباه ميزد ارت هشت ولى رو دومگ بسته بودن و دقيقا دومگ سرعت بهم ميداد
چند مدت پيش تماس گرفتن واسه تغيرات فاكتور و سرويس من سرويس رو ارت چهار انتخاب كردم كه مثل سرويس قبليم باشه از نظر سرعت و قيمت
اما حالا مكس ريت خط از يك و نيم مگ بالاتر نميره
سيم كشى هاهم هيچ تغيرى نداشته
خودشون ميگفتن دست ماست ميزان مكس ريت تا هشت مگ هم ميتونيم مكس ريتتون رو ببريم بالا !!!!
ايا همينطوره؟
يا ربطى به شاتل نداره نداره اصلا مكس ريت خط :|
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه کنم.
من art4 هستم.محدود شدم.5 روز دیگه دوره م تموم میشه.میخوام همین الان برم به art 3 و دره جدید شروع کنم.
از محدودیت در میام ؟
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم زود جوابمو بدین چون پیشنهادات جشنواره شاتل تا 24 امشب بیشتر مهلت نداره. میخوام بدونم سرعت شبانه پلن 20 گیگ سالیانه با قیمت 40 تومن در چه حدیه؟ چون موقع ثبت نام دقت کردم که اسم سرویس رو زده بود اکو 128 کیلوبیت. اگه سرعت تایم شبانه رو به این اندازه محدود کنن که به نظرم ارزش نداره اصلا.
نقل قول:ART-Base فعلا ارائه نمیشه.نقل قول:
خیر معمولا برای در اومدن از محدودیت ی لوِل باست برین بالاتر یا اینکه ی هفته تا چند روز دانلود تون به نسبت سرویسی که گرفتید باشه تا از محدودیت در بیایید ( :hmm:)نقل قول:
زمانی ک من از ارت استفاده می کردم برخلاف اظهارات کارشناساشون ، تمدید سرویس هم در حذف محدودیت تاثیری نداشت الانه اگه تغییری کرده نمی دونم مثلاً من چند بار گول بخش فروششونو خوردم ! آرت 6 داشتم محدود کردن بخاطر مصرف ، به پیشنهادشون رفتم 7 ولی اونجام از اولش محدود بودم ، رفتم پله آخر 8 تا تونستم استفاده کنم ! سر ماه گفتن مشکلی نیست بیای 6 ! اومدم 6 از همون اول سرعتم روی 45 تا 50 بود ! زنگ زدم گفتن سرویس خودش هوشمند عمل می کنه و رفع محدویت دست ما نیست !
خلاصه سرویس های آرتشون اعصاب قوی و مدیریت مصرف خاص خودشو می خواد الانم که راحتم چند ماهه سرویس های حجمی دارم !