سلام
برو این مسیر:setting>Keyboard ND...>INTENATIONAL KEYBOARD>VIBRATION ON KEYPRESS
سلام
برو این مسیر:setting>Keyboard ND...>INTENATIONAL KEYBOARD>VIBRATION ON KEYPRESS
با این روش ویبره sms قطع نشدشنقل قول:
میخوام موقع sms زدن کیبورد ویبره نداشته باشه
توروخدا یکی بگه این یو اس بی اکسپریا مینی پرو چه جوری درست میشه
من کابلو وصل میکنم بقیه ش رو بلد نیستم
عزیز، راهش همینه. اگه آندروید 4.0.4 هستی، این راه را برو:Setting>Language and Input> Xperia keyboard> Vibration on keypressنقل قول:
یه سوال علامت E بالای گوشی همیشه باید باشه ؟ حتی وقتی از مرورگر میایم بیرون
سلام.
من experia rey دارم.حالا از دیروز حیلی سریع شارژ خالی میکنه.در مدت 24 ساعت از زمانی که گوشی شارژش پر شد بدون اینکه هیچ استفاده ای از گوشی بکنم فقط گوشی روشن بود شارژش خالی شد.یک ماه نیست که این گوشی رو گرفتم.به نظرتون مشکل کجاست؟
جواب دو پست بالایی:
وقتی گوشی Data Enabled هست، یعنی داره از GPRSاستفاده میکنه و شارژ را مصرف میکنه (حرف E مال همینه).
من همیشه تیک data enabled را پاک کرده دارم تا شارزم مصرف نشه. عوضش هر آپدیت یا دیتا ترانسفری را با وایفای از مودم خانگی میگیرم.
موارد مصرف دیتا: اپلیکیشنهایی مثل وضع آب و هوا، GPS، دیکشنریهایی که تلفظ آنلاین دارند، و آپدیت دیتابیس آنتی ویروس.
فکر کنم منظور شما شارژ باتری بود. شما هیچوقت نگذارید شارژ زیر 15-20 درصد برسه. یعنی به 30 که رسید بزنید تو برق. هروقت نیاز دارید بزنید تو برق، منتظر خالی شدنش نمونید.نقل قول:
چندبار که شارژ بشه، به حداکثر کارآییش میرسه و دیگه بیشتر از آن دوام نمیاره. اگه شارز کامل شد و تو برق موند، نگران نباشید؛ اشکال که نداره، گاهی شارژ مجدد میشه و خوبه.
فک کنم سوالم رو خوب نپرسیدم.من میگم بدون اینکه استفاده کنم شارژش تموم میشه .ببین هیچ استفاده ای تاکید میکنم هیچ استفاده ای از گوشی نکردم بعد از 24 ساعت خاموش شد !!!!نقل قول:
انگشت را روی جای خالی صفحه نگه دارید. از منوی بازشده، ویجت را انتخاب کنید و از منوی ویجت، Status switch را انتخالب کنید تا روی صفحه بگذارید.
حالا در وضع عادی که استفاده خاصی از گوشی ندارید؛ همه آیکونهای این ویجت جز صدا (بلنگو) باید خاموش باشند. روشن بودن هر کدوم سبب مصرف باتری میشه.
میتونید بروید توی setting>battery و ببینید در چند ساعت گذشته، چه چیزی باتری شما را مصرف کرده. در حالت عادی بیشترین درصد باید مربوط به Cell standby و Phone Idle باشه. هر چه درصد این دوتا کمتر باشه، یعنی چیز دیگری باتری شما را مصرف کرده.
نماز روزوه هاتون قبول حق سوال دارم خدمت گلتون.نماز روزوه هاتون قبول حق سوال دارم خدمت گلتون.1-یه گوشی سونی اریکسون k310i دارم گوشی من اینترنت نمی ره! تمام تنظیماتشو انجام دادم و حتی چند بار هم از صفر تنظیمات دریافت کردم. 2-متاسفانه این گوشی موقع اجرا کردن مسنجرهایی مثل SHMESENGER و EBUDY هنگ و گوشی خاموش می شه!باطری هم سالمه! 3-سوال دیگ هم اینه که این گوشی ما مسنجرهاش مثل SHMESENGER و EBUDY اگه هم هنگ نکنه بعضی موقع آن نمی شم!ممنون می شم کمکم کنید.خیلی واسم مهمه مسنجرام کار کنند.علامت اینترنت می یابد بالا ولی مسنجر آن نمی شه. (دوست موبایل سازم می گفت چون یه 4 سالی می شه اینترنتشو استفاده کردی دیگه فکر نکنم استفاده بشه و درست شه.فک کنم چرت مکی گفت.به تنظیمات کارخانه هم برگردوندمگوشی درست نشد.) ممنونم
اینجا چه سوت و کوره!
سلام دوستان
من قبلا K310i و K510i داشتم که توی هر دوتا تو قسمت اس ام اس یه بخشی داشت به نام جزئیات که اگه گوشی خاموش بود و اس ام اسی برات فرستاده می شد وقتی گوشی را روشن می کردی اونجا نشون می داد اس ام اس چه ساعتی از طرف فرستنده فرستاده شده و چه ساعتی توسط گوشی دریافت شده.
تارگی که یه واکمن W8 خریدم همچین چیزی پیدا نکردم می خواستم ببینم نداره یا من پیدا نکردم خیلی خوب بود و به کارم میومد! آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش همچین کاری کرد؟
سلام گوشی ساتیو با UMUSonyEricssonHack -- کردم و QT4.3 رو هم نصب کردم اما بازی ها مثل pupy talk اجرا نمیشه باید چی کار کنم؟ ممنون.
سلاممن گوشی ایکسپریا پرو خریدمهر برنامه یا بازی ای که نصب میکنم در حافظه داخلی نصب میشه و قابل انتقال به حافظه اس دی نیست و الان حافظه داخلی گوشیم پر شدهممنون میشم کمکم کنیدمرسی
یعنی شما در تنظیمات نمیتونی هیچ برنامه ای را به مموری کارد منتقل کنید؟یا بلد نیستید؟
این راهشه:setting>Apps> حالا هر کدوم از تبها مثل running یا all > روی هر برنامه ای بزنید مشخصاتش باز میشه که روی move to SD card بزنید.
بعضی برنامه ها را نمیشه به مموری کارد منتقل کرد. (مگر با نصب نرم افزار خاص)
سلام دوستان .
1) یه نرم افزار می خواستم تمام شماره هایی که هم روی گوشیم هست و هم روی سیم کارت بتونم روی سیستمم کپی کنم .
2) راهی هست تمام شماره های که روی حافظه گوشیم هست رو به یه گوشی دیگه بتونم انتقال بدم ؟؟ (حافظه ی سیم کارتم پر شده یه سری شماره ها روی حافظه گوشیم هست)
مدل گوشیم : w810
سلام
2 تا سوال دارم در مورد XPERIA PRO
1: ايا ميشه با اين گوشي مكالمه ويديويي داشت اخه جايي خوندم كه فقط ميشه باهاش چت تصويري كرد!!!!
2:اگر موبايلي توانايي مكالمه ويديويي داشته باشه ميشه ازش تو چت تصويري استفاده كرد؟؟؟
(در كل ميشه با اين موبايل هم چت تصويري كرد هم مكالمه ويديويي؟؟؟؟؟؟؟)
سلام دوستان
ببخشید من یک گوشی مدل سونی اکسپریا اس دستم هست، یک مشکلی که هست نمی دونم چه جور از بازی های که دکمه خروج ندارن بیرون بیام ، دکمه هوم رو که فشار می دم ،مثله گوشی های سامسونگ ، تکس منیجر نداره که بشه ، end task کرد و فقط یک هیستوری داره ، دوستان هیچ راهی هیچ دکمه نیست که بشه زده ا بازی بیرون بیاد ، برای این مدل از گوشی ها ؟
باتشکر
سلام
شما دکمه برگشت را که بزنید بعد سوال میاد که میخوای از برنامه بیرون بری؟ و شما تایید میکنید. (مثلاْ من برای پرندگان خشمگین این کار را میکنم)
سلام دوست مننقل قول:
ممنون دوست من ، ولی این روش برای بعضی از بازی ها جواب گو نیست ، ایا روشی بهتر نیست؟ یا که شرکت سونی فکر برای این موضوع نکرده؟ چرا پنجره تکس منیجیره با دکمه هوم متصل نیست؟
باتشکر
سلام دوستاننقل قول:
جواب سوال رو پیدا کردم.
در حد کمتر از یک ثانیه روی دکمه لمسی هوم ضربه میزنیم.
باتشکر
سلام من xperia sola دارم دیشب خواستم خاموشش کنم هنوز که هنوزه میخواد خاموش بشه توروخدا کمکم کنید .
سلام من xperia X8 دارم.
سیستم عاملش آندروید 2.1 هستش.بعد رفتم از بازار یک بازی براش دانلود کردم که حجمش 20 مگ بود.وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم میگه جا برای نصب این بازی نداری...
در صورتی که یک رم 8 گیگ براش گرفتم...و نرم افزاری هم ندارم که بتونم پاکش کنم یعنی همش لازمم هستن.
حالا آیا میشه این بازی رو روی رم نصب کرد؟اگه میشه باید چجوری نصبش کنم؟
اگه میشه لطفا دوستان راهنمایی کنین.مرسی.
کسی اینجا نیست یعنی ؟نقل قول:
جواب بدین جانه ما...
سلام
من 2.1 نداشته ام. ولی شما نمیتونی بری تو setting و storage و ببینی چقدر از مووری کارد و حافظه داخلی اشغاله؟
همونجا میتونی برنامه های قابل انتقال را به مموری انتقال بدی.
رفتم الان.77 mb حافظه ی داخلیم جا داره...بعد چرا اون بازیه 20 mb رو میگه جا نداری؟چیکا کنم الان من؟نقل قول:
بعدم هیچ تنظیماتی برای انتقال فایلها نداره اینجا...
با درود
دوستان من نیاز به رنامه منشی تلفنی برای گوشی همراه K750 سونی اریکسون دارم.
آیا چنین نرم افزاری وجود دارد؟
با سپاس
77 مگ از 8 گیگ؟ خوب، این برنامه وقتی اجرا میشه، حجم بیشتری میخواد. تو دستورش معمولاً مینویسه چقدر اشغال میکنه.
مموری را خالی کن. چیزهای بیخود را پاک کن.
نه دیگه مموری من 6 گیگ فضای خالی داره.و این بازی میخواد توی حافظه ی داخلی نصب شه...(حافظه ی داخلیم 77 مگ جا داره)نقل قول:
چجوری من یک کاری کنم که این بازی روی مموری نصب شه...
ولی اینجوری نمیشه باید برم به موبایل فروشی نشون بدم
بازم مرسی از اینکه وقت گذاشتید قربان...
سلام دوستان
یه گوشی k750 دارم
امروز بعد از اینکه براش اس ام اس اومد هنگ کرد و ریست شد . بعد باز وقتی اومد بالا باز هنگ کرد بعد از چند ثانیه ارور داد که سیم کارتو نشناخته . بعد خود به خود هی ریست میشد .
فلشش کردم . الان بعد از فلش روشن میکنم توی اون لودینگ اول گوشی میمونه و اون نوار لودینگ پر نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
باید فایل رو با برنامه فایل منیجر به گالری منتقل کنی تا بشه ارسال کرد .
سلام دوستان عزیز من سونی الXperia Neo دارم چطوری میشه با هاش چت آنلاین کرد تو قسمت تالک اش میرم ایمیل میدم نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام آيا ميشه روي W100i يا همان Spiroياهو مسنجر نصب و با آن چت كرد؟اگر هست چه جوري ميتونيم اين كار را انجام بديم؟با تشكر
سلام دوست عزیز می تونید از برنامه نیم باز استفاده کنید بعد اکنت یاهو خودتون باهاش سینک کنید راحت جواب میده مشکلی هم ندارهنقل قول:
نسخه 1.9.4 واستون پیوست کردم
سلام من فايل را دريافت كردم ولي نميدونم چطور از آن استفاده كنم اگر امكانش هست مرحله به مرحله راهنمايي بفرماييد چكار كنم؟در ضمن بايد بگم اين مدل گوشي به كامپيوتر وصل نميشه بنظر در اين رابطه مبتدي هستم با تشكرنقل قول:
اصلا احتیاج به کامپیوتر نیستنقل قول:
اول باید تو خوده برنامه نیم باز عضو بشید به راحتی میشه عضو شد
بعد نصب نیم باز دوتا گزینه میاد یکی Sing In و دیگری Create New account روی گزینه دوم کلیک کنید
بعد اونم یه فرم ساده عضویت داره
یوزر نیم و پسورد تکرار رمز عبور ایمیل خودتون
بعد روی create کلیک کنید تموم
بعد از ورود به داخل برنامه روی menu کلیک کنید قسمت سیتینگ برید
برای ست کردن یاهو مسنجر به قسمت Communities برید روی یاهو کلیک کنید و یوزر و پسورد یاهو وارد کنید تمام
سلام بعد از دانلود وقتي برنامه را باز ميكنم دوعدد فولدر و چند تا فايل ديگر مياد كه هر كدام را باز ميكنم يه سري ارقام و حروف و علامتهاي درهم برم ميادو درنيجه گزينه هايي كه فرموديد پيدا نميكنم و نميتونم مراحل را طي كنمنقل قول:
با سلام:من یه گوشی سونی اریکسون مدل w910i دارم .الان یه مدتی بگیر نگیر شده بعضی وقتا صفحه اش روشن می شه بعضی وقتا نه تو حالت کشو که بسته است اصلا کار نمی کنه،بعضی وقتا رنگش به هم می خوره-الان دو ماه نشده که تعمییر اش کردم و یه جورایی مثل قبلنا خراب شده-الان چی کار کنم؟
می شه لطفا بگید چطور می تونم فلشش کنم شاید خوب شه؟
با تشکر
دوست عزیز شما نسخه جدید که واستون گذاشتم دانلود کنید و مراحل بالا تکرار کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز این مشکل بیشتر سخت افزاری هست تا نرم افزارینقل قول:
دوست منم تقریبا یه همچین مشکلی داشت که کل صفحه کلیدش مشکل و به همراه ریل گوشی تعویض کرد مشکل حل شد ولی شما واسه اطمینان بیشتر مستر ریست کنید ببینید حل میشه اگه نشد بگید تا راهنمایی کنم واسه فلش کردن