سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.نقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
Printable View
سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.نقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
به نظرم یه شکایت به سامانه کنید چون دیگه مشکل یا از مخابرات یا از ispنقل قول:
خود isp هم میتونه نویزو دستکاری کنه
برای من این اتفاق افتاده
سلام جدی میتونه دست کاری کنه ؟نقل قول:
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
امکان داره نویز دست کاری کرده باشن ؟
- - - Updated - - -
سلام جدی میتونه دست کاری کنه ؟نقل قول:
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
امکان داره نویز دست کاری کرده باشن ؟
دوستان چرا وقتی بارون میاد snrمیاد روی 6/7 یا اگه باد شدید بیاد کلا قطع میشه ؟
البته دوتا نکته هست :
- خط تلفن از سر کوچه تا دم در یه 10 متریش روی درخت هست ! یعنی بخاطر باد و تکون خوردن سیم قطع میشه ؟
- نکته دوم اینکه سیم تلفن ی دومتر جلوترش بازم میله ایی چیزی نداره تا تیره برق روی ی سیم برق دیگه افتاده !!
من خطم روی 9مگ بود با آپلود 1108 بخاطر همین مشکلات، گفتم کم کنن و شد همون چیزی ک شما میبینید
ی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟
نقل قول:
راستش من خودم اولین بار از یکی از دوستان تو همین انجمن شنیدم تا بعدش دیدم برای منم این اتفاق افتاد
من قبلا نوسان snr داشتم بعد سر یه مشکلی که برام از سمت پارس آنلاین پیش اومده (مشکلم این بود که از سمت مودمم 2 تا تنظیم ثبت شده بود برای پارس آنلاین)
خلاصه مشکلم حل شد و شد یک تنظیم
بعد دیدم نوسان snr درست شد
ولی قبلا از snr روی 27 بود
ولی الان شده روی 17
اون دستگاهی که باش میتونن دستکاری کنند هم بی رس مخفف Broadband remote access server
اما اینکه میگید snr 35 بوده باید ببینید مخابرات روی چند بسته خطتونو
الان آسیاتک روی 5 مگ بسته
چون هر چقدر خط شما رو بالاتر ببندند snr هم پایین میاد
ببینید سرعت ما رو هرچقدر بالا ببرن ربطی به SNR نداره من جایی نخوندم که با بالابردن سرعت SNR اینقدر بیاد پایین من احتمال میدم این خودشون دستکاری کردن تا هم سرعت کم شد بگن SNR پایینه و یک هم اینکه کارشناس بفرستن یه پول الکی بگیرننقل قول:
نقل قول:
اگر خط تلفنتون از کنار کابل های برق رد میشه باید اونو رو از هم جدا کنید یه فاصله 1 متری کافیه به نظرم،کنار هم نباشند
بارون هم اگر کابل تلفنتون خوب عایق بندی نشه آب میره توش و خب باز snr کم میشه
باید ببینید جعبه تو کوچه خوب پوشش داره یا نه
از طرفی کابلتون هم پوسیدگی نداشته باشه یا جاییش لخت نباشه که بارون به اون قسمت نفوذ کنه
نه اتفاقا درست میگن میتونید تو سایتا سرچ کنید حالا فارسی یا انگلیسینقل قول:
من خودم به خاطر همین مشکل نویز وارد انجمن شدم
و خطم روی 512 بود و snr هم روی 35 بود ولی پارس آنلاین خطمو گذاشت روی 9 مگ و snr شد 25
این سوالم یک نفر جواب بده :n40:نقل قول:
ی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟
برقکار بیارنقل قول:
مخابرات فقط مسئول بوق تلفنو همین
اینو من نمیگم خودشون میگن،
بعید میدونم برای اینکار اقدامی کنند مگر بهشون یه پولی بدی شاید انجام بدن هر چند اگر کار خطرناکیه بهتره به یه برقکار بگید انجام بده
بر عکس. کاملن به هم مرتب هستن. این که چرا با افزایش ظرفیت خط (یا همون افزایش دیتاریت از طرف ISP) مقدار SNR خط کاربر نسبت به قبل کاهش پیدا میکنه، یه مقدار بحث فنی داره. اما خلاصهاش اینه:نقل قول:
انتقال دادهها و دیتا تو تکنولوژیهای خانواده DSL از طریق امواج الکتریکی داخل کابل انجام میشه. امواج الکتریکی مورد استفاده هم یه طیف فرکانسی هستن که از یه فرکانس بخصوص شروع میشه و به فرکانس دیگه ختم میشه. این طیف فرکانسی بر اساس استاندارد تعریف شده در این تکنولوژیها خودش به باندهای کوچک فرکانسی تقسیم میشه که هر کدومشون ظرفیت انتقال یه مقدار مشخصی دیتا رو در واحد زمان دارن.
وقتی که ISP دیتا ریت خط رو روی مقادیر پایین (مثلن زیر 1مگابیت در ثانیه) میبنده، باندهایی که برای انتقال دیتا استفاده میشن، باندهایی هستن که فرکانس پایینتری دارن. علت این کار هم اینه که امواج با فرکانسهای پایین وقتی توی کابلهای مسی تلفن منتقل میشن، از قدرتشون کمتر کاسته میشه و به اصطلاح میراییشون تو فاصله مشخص نسبت به امواج با فرکانسهای بالاتر، کمتره. این باعث میشه که امواج با فرکانس پایینتر برد بیشتری داشته باشند.
بنابراین وقتی دیتا ریت روی مقادیر پایین بسته شده، امواج با فرکانس پایین بعد از طی مسافت بین مرکز مخابراتی تا مودم در محل استفاده، قدرت نسبتن بالایی دارن هنوز و به همین علت عدد SNR که متوسط نسبت قدرت این امواج به قدرت امواج مزاحم یا همون نویزهای باندهای استفاده شده است، بزرگتره.
اما وقتی که ISP دیتا ریت خط رو مقادیر بالاتر میبنده، باندهای فرکانسی بیشتری استفاده میشن که این باندهای جدید، فرکانس بالاتری دارن. بنابراین امواج الکتریکی روی این باندهای جدید، وقتی فاصله بین مرکز مخابراتی تا مودم محل استفاده رو طی میکنن، نسبت به باندهای قبلی که فرکانس پایینتری داشتن بیشتر دچار میرایی میشن و در نهایت اون عدد SNR کلی خط با شرایط جدید کمتر میشه به شکل طبیعی.
نقل قول:
خیلی ممنون از توضیحاتنقل قول:
با این اوصاف نظرتون چیه بگیم کارشناس فنیشون بیاد سیم مستقیم بکشه ؟
هزینش چقدر میشه برای سیم کشی ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
برای چی سیم مستقیم بکشه؟شما اگر مشکل نویز دارید و فکر میکنید نویزتون به خاطر مشکل کابل باید کابل کشی کنید در غیر این صورت هزینه الکی ندیدنقل قول:
کابل کشی کی انجام میده ؟ خود کارشناس فنی آسیاتک میتونه این کارو انجام بده ؟نقل قول:
آره اون میتونهنقل قول:
مامور مخابرات میتونه
خودتون هم میتونید انجام بدید البته اگر مخابرات نفهمه
من خودم انجام دادم
شما اگر حالشو دارید یه متر سیم ببرید دم جعبه و مودمو اونجا امتحان کنید ببینید اصلا تغییر میکنه اعدادش،
اگر تغییر کرد پس کابلتون مشکل داره اگر نه بهتره هزینه ای اضافه برای کابل کشی ندید
دوستان 4ماه مامور مخابرات نمیاد خط من رو درست کنه و من مطمئنم از باکس با همون جعبه توی کوچه هست کسی بلده بگه چطور توی باکس دست کاری کنم نویز خطم برطرف شه
دوستان لطفا راهنمایی منید من خودم برم تو جعبه نویز رو برطرف کنم
با تشکر
معمولا از آب داخل نره مشكل ديگه ندارهنقل قول:
اگر ميتونين عكس بگيرين
اگر هم رفتين بالا اول سيم كشي رو دنبال كنين تا جعبه
اونجا فقط از سرسيم ها اطمينان پيدا كنين كه زنگ نزده باشه
و جعبه تقسيم سولفاته نباشه همين ديگه
از زیر زمین میتونه مشکل نویز خط باشه؟!نقل قول:
شما اول جعبه رو تست کنید چون وقتی برای جعبه کاری نمیکنند برای خطوط زیرزمینی کاری کنند؟!!!!نقل قول:
خودم جعیه رو تست کردم البته مامور مخابرات نفهمید
میشه یه عکس بذارید از استاتوس ببینم مشکل چیه
ولی مامور مخابرات موظف بوق تلفنو چک کنه اگر بوق داشت و خش خش هم نداشت دیگه کاری نداره مگر به کارشناس فنی شرکت بگید براتون چک کنه و یه پولی هم بهش بدید
سلام دوستان با توجه به تصویر زیر قطعی لحظه ای اینترنت (حدود یک دقیقه) رو بدون خاموش شدن چراغ اینترنت چطور ارزیابی میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط بسیار خوبی دارید و اصلا نویزی ندارید که باعث مشکل بشه ! ضمن اینکه خطتون تا حدودای 20 مگو راحت میکشه!نقل قول:
از چه شرکتی نت میگیرید؟! چون با توجه به اطلاعات خطتون ، به هیچ وجه مشکل از سمت شما نیست!
سلامنقل قول:
از پیشگامان اینترنت گرفتم البته چند ساله ولی این اواخر مشکل دارم و روی نماد لن سمت راست پایین ویندوز گاهی اوقات علامت مثلث خطر قرار داره و کندی اینترنت رو هم دارم.
قطعا مشکل از طرف ISP شماست . چون وضعیت خط شما خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
من یه چیز عجیب و غریب بگم
قبل از اینکه سرویس کاهش پینگ رو فعال کنم snr روی 17 بود
الان که زنگ زدم پارس انلاین برام سرویس کاهش پینگ رو فعال کردند snr شد 24
قبلا هم 2 تا تنظیم از سمت مودمم براشون ثبت شده بود و snr هم 27 بود و البته نوسان هم میکرد مثلا از 27 میپرید روی 9
سرویس کاهش پینگ چی هست؟نقل قول:
های وب هم داره؟
بیشتر برای اونایی که بازی آنلاین دارند خوبهنقل قول:
خودم هم نمیدونم طرز کارش چه طوریه
ولی فکر کنم های وب نداره
پیگ تون قبل فعال سازی و بعد فعال سازی چند ms تغییر کرد؟نقل قول:
تاثیرش روی سرور های داخلی بیشتر بود یا خارجی؟
هزینه چقدر شد؟
من که کنسلش کردند،اینا قاطی دارند یه خورده حالا یا خودشون یا دستگاهاشوننقل قول:
الکی الکی کنسل شد
من تغییری حس نکردم
رایگانه
بهتره برید تو تایپیک پارس آنلاین از دوستان بپرسید من دیروز فعالش کردم و چند ساعت بعدش هم خودشون کنسل کردند حالا یا از عمد یا سهوا
پهنای باند و snr رابطه دارند!نقل قول:
شاید موقع فعال سازی پهنای باند شما را کم کردند و snr بالا رفته!
وقتی سرویس کاهش پینگ را فعال کردند Rate هم بررسی کردید؟
آره میدونم پهنای باند با snr رابطه دارند ولی این پارس آنلاینی ها یا خودشون یا دستگاهاشون قاطی دارهنقل قول:
حتی قبلا از سمت مودم من 2 تا تنظیم براشون ثبت شده بود
اونروز هم من زنگ زدم گفتم هم برام کاهش پینگ رو فعال کنید هم خطمو ببرید روی 16 مگ
سرویس کاهش پینگ رو برام فعال کردند،ریت خط هم همون 9 مگ بود تغییری نکرد
برای 16 مگ هم گفت:تیکت میزنم تهران برات میبنده
برام بستند ولی بعدش دیدم سرویس کاهش پینگ غیرفعال شد برام
مسخره است کارشون
(نمیدونم یکی از دوستان میگه سرویس کاهش پینگ باعث میشه نویز زیاد بشه،شاید به خاطر اینکه خطمو ر.وی 16 مگ بستند و دیدند نویز زیاد شده،سرویس کاهش پینگ رو غیرفعال کرده باشند،شاید)
دوستان این چند روز که بارون میاد بدجوری قطعی اینترنت دارم شاید روزی 50 بار.
یه عکس از کیفیت خطم گرفتم ببینید چه طوره چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
سلام
خطت داغونه رفع نویز کن
اگر موقع بارون اینطور میشه،ممکنه آب بارون سبب قطعی بشه پس خوب پوشش بده جعبه مخابراتی رو
سلام
الا من 1 هفته هستش که هی قطعی وصلی دارم رسما دیگه غیر قابل تحمل شده!!از وقتی بارون شروع شده همین بسات دارم!!!الا وضع خط من خوبه بده!!
سلامنقل قول:
خط عالیه
چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من برام سوال آب بارون روی میرایی یا همون attenutioan تاثیر میذاره یا روی snr یا هردو؟
چون آب روی مقاومت تاثیر میذاره و مقاومت هم مربوط میشه به میرایی در صورتی که snr به قول یکی از دوستان مربوط میشه به نویز محیطی مثل میدان مغناطیسی ای که کابل های 3 فاز ایجاد میکنه؟
سوال دیگه چرا برای بعضیا موقع بارون قطع و وصلی میگیره چون ما هم جعبه مون تو کوچه است و خب احتمال هم هست بارون بره توش ولی اصلا قطع و وصلی ندارم.نه میرایی تغییر میکنه نه نویز
آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر زحمت این سوالو هم بکشید ممنونم میشم
برای من همیشه بارون میاد SNR میاد پایین شاید نصف یا خورده ای شه ک خب قطعی وصلی بدنبال داره
ولی واسه من ی سوال خفن تر پیش اومده
من تقریبا 1 هفته پیش از مخابرات نت داشم دو مگ بود رو ANNEX A بود 30 SNR الان همین خط رو نتشو عوض کردم از صبانت کردم شاید بیشتر از نصف شده اومده رو 12
صبح روز جمعه ها هزار بار قطعی وصلی دارم SNR میاد رو 5 :n24: خب این بکنار ...
دیتا ریت رو هر بار مودم رو خاموش روشن میکنم رو 1350 یا شاید کمتر 6991 این حدودا میاد ولی سرعت نت از 6 مگ بیشتر نشده بیشتر اوقات SNR رو 12 هست
سرویسم دوازده مگه زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا نصفه سرعتم گفت خططون نمیشکه SNR پایینه .. گفتم به چه علت گفت بخاطر اینکه مرکز مخابراتی ک نت رو بدستتون میرسه از یجایی دیگس گفتم 12 هست الان تو تنظیمات مودم داره 768 تا این حدودا میده شبا ک 17 هم رد میکنه همین سرعت رو میده هیچی اراجیف تحویلم داد گفت سرعت تعهد شده 2 مگه شما دارید عملا 6 مگ میگیرد کلاتونو بندازین بالا احساس میکنم SNR رو الکی سیسماشون بالا پایین میکنن دیتا ریت هم همینطور ولی عملاا رو یه اندازه بسته شده اخه هر بارم مودمو خاموش روشن میکنی SNR کم میشه بعد چن ساعت بالا میاد
اینم چیزیه ک مودم نشون میده
Update Counter : 151
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 261763
Lan Rx : 152600
ADSL Tx : 1178
ADSL Rx : 1247
CRC Down : 0
CRC Up : 12
FEC Down : 0
FEC Up : 33478
HEC Down : 139
HEC Up : 0
SNR Up : 13.2
SNR Down : 11.3
Line Attenuation Up : 15.6
Line Attenuation Down : 28.5
Data Rate Up : 926
Data Rate Down : 13524
کاریش نمیشه کرد سرعت رو ؟؟؟:n03: ولی خب خیلی کیفت اینترنتش خوبه سرعت بکنار
SNR چقد باشه نت واقعی بدستم میرسه؟؟:n37:
نقل قول:
الان خطتون خوبه که
روی 13 مگ بسته شده و snr هم روی 11
مشکلی نداره با این snr نباید قطعی داشته باشید
ببین محمد جاننقل قول:
چیزی که مشخصه، تغییر شرایط جوی (از جمله همین بارندگی) میتونه روی هر دو عامل میرایی و نویز (یا معادلش SNR) اثر بگذاره. اما در مورد مکانیزم اثرگذاری تغییرات شرایط جوی روی ویژگیهای خط، فکر نمیکنم نظر علمی یا قطعی وجود داشته باشه. نحوه اثرگذاری بارندگی روی ویژگیهای خط به روشهای مختلفی تبیین میشه که الزامن درست یا غلط نیست.
مکانیزمهای تأثیر بارندگی روی نویز و SNR:
رعد و برق: که میتونه مستقیم به عنوان عامل نویز روی سیگنالها اثر بگذاره و SNR رو کاهش بده.
جرقه زدن کابلهای برق در نزدیکی خطوط تلفن: که درست عملکردی مثل همون رعد و برق داره و روی SNR اثر میگذاره.
کراستاک (Crosstalk): با افزایش رطوبت، کراستاک یا مکالمه متقابل بین خطوط تلفن همجوار افزایش پیدا میکنه و این هم به طور مشخص روی SNR اثر نامطلوب داره.
بر هم خوردن تعادل: این یه مقدار بحثش ممکنه پیچیده به نظر بیاد. به طور کلی خطوط کابل تلفن، برای این که در مقابل نویزهای معمول، به نوعی نفوذ ناپذیر بشن، به هم تابیده میشن و نوع تابیدن سیمها به گونهای طراحی میشه که نویز روی یک سیم، با همون نویز روی سیم مجاورش تا حدود زیادی خنثی بشه و به بیان دیگه، یه جور تعادل توش وجود داشته باشه. اما بارندگی و رطوبت میتونه این تعادل رو به هم بزنه و باعث افزایش نویز و کاهش SNR بشه.
اما مکانیزمهای تأثیر بارندگی روی میرایی:
تغییر دما: با توجه به این که بارندگی هم باعث تغییر دما میشه، در نتیجه شرایط محیط فیزیکی (در اینجا همون کابلهای مسی) انتقال امواج دیتا تغییر میکنه و این میتونه روی مقدار میرایی اثر بگذاره.
خوردگی در اتصالات: یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر افزایش یا نوسانهای میرایی تو کابلهای مسی، وجود خوردگی تو کابلها به ویژه در محل اتصالات و به هم تابیدن کابلهاست. خود این خوردگیها در حالت معمول هم باعث افت بیشتر قدرت سیگنالها میشن که نتیجهاش میشه میرایی بالاتر خط. در مواقع بارندگی، با نفوذ آب و رطوبت به همین خوردگیها، اثر نامطلوب اونها روی قدرت سیگنالها و افزایش میرایی خط، بیشتر میشه. البته برای همین خوردگی، اثر دیگهای هم بعضن گفته میشه و اونم تبدیل شدن محل خوردگیها به رکتیفایر یا یکسوساز جریان که در شرایط خاصی میتونه باعث نفوذ سیگنالهای رادیویی و تلویزیونی به داخل کابلهای تلفن بشه و در نتیجه نویز رو افزایش بده.
اما در جواب سؤال دومت:
شرایط کابلکشیها در محلهها و مناطق مختلف با هم یکی نیست. کابلکشیهای نو و بااستفاده از کابلهای باکیفیت ممکنه خیلی از اثرات بارندگی رو کم یا حتی بیاثر کنه. از طرف دیگه محل عبور کابلکشی در زیرزمین یا آببندی کافوها جعبههای مخابرات هم میتونه در بعضی جاها مانع از اثر نامطلوب بارندگی روی کابل تلفن بشه. ضمن این که وقتی شرایط خط در حالت عادی در نزدیکی شرایط مرزی خودش قرار داره، یه بارندگی معمولی هم میتونه به شدت پایداری خط رو از بین ببره. اما در مورد خطهایی که در حالت عادی با شرایط مرزی خودشون فاصله قابل قبولی دارن و به تعبیر دیگه پایداریشون بالاست، بارندگی ممکنه اثر چندانی نگذاره.
دوستان بنظرتون مشکل این خط از چی میتونه باشه در ضمن فاصله تا مخابرات 250 متر و این تست از سیم جلوی در گرفته شده تو مخابرات به من میگن snr 32 ولی وقتی خودم تست میگیرم 6.4 .
مخابرات میگه مشکل میتونه از مودم باشه مدل مودم 2740u هست.
در ضمن مشکل اصلی time out که صبح ها خوبه ولی هرچی به شب نزدیک میشیم time out زیاد میشه.
حالا ما موندیم پول خرج کنیم یه مودم بگیریم یا نه.