تهرانم چند روزه نداره کلا عشقیه یه روز میذارن یه روز نمیذارن حتی ifilm که همیشه میذاشت الان چند روزی ندارهنقل قول:
Printable View
تهرانم چند روزه نداره کلا عشقیه یه روز میذارن یه روز نمیذارن حتی ifilm که همیشه میذاشت الان چند روزی ندارهنقل قول:
منظورم از هشت کانال، شبکه های آنالوگ بودنقل قول:
یک تا پنج
خبر
آموزش
قرآن
کیفیت هم با سایه و نویز
اگه آنتن دیجیتال خود تلویزیون داره چجوری باید راش انداخت؟
امروز مسئولان صداوسیما توی برنامه شماوسیما گفتن که برنامه های شبکه دیجیتال میخواد HD بشه و بزودی FullHD:18:
بشنو ولی باور نکن :27:نقل قول:
چه ساعتی این حرف رو زدند؟ قبل از فطار یا بعد از افطار؟:31:
این شبکه ورزش چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم به این مورد هم میپردازیم فقط شما اگه میشه یه تیکه فیلم کوچیک که من راحت بتونم دریافت کنم رو واسم بفرست تا بررسی بشه
نقل قول:
باز اینا یه جا دوربین مفت دیدن نشستن به قصه گفتن . اینا یه شبکه ورزش رو نتونستن سراسری کنن حالا بیان این همه شبکه رو اونم تو این اوضاع اقتصادی hd کنن برای من و شما
سلام دوستان
من میخوام یک دستگاه ----- بخرم که تو پخش فایلهای MKV full HD 1080p کم نیاره و از زیر نویسهای srt sub فارسی پشتیبانی کنه.کیفیت صداش هم خوب باشه و پورت spdif هم داشته باشه...ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
قصد من تنها دیدن فیلمهای mkv هست و نیازی به شبکه های استانی ندارم. اگر دستگاه پخش mkv دیگه ای هم به نظرتون میاد که قوی باشه به من معرفی کنید.
خواهش میکنم کسانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهند
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس
دوست عزیز از من میشنوی بی خیال ----- شو هر دشتگاهی رو برای کاری ساختن
شما قویترین ----- حال حاظر دنیا رو هم که بخری (اگه اشتباه نکنم الان ویو التیمو هستش) که قیمتش هم 1600 هستش باز هم ممکنه با پخش این فرمت ها مشکل داشته باشه شما سعی کن یه مدیا پلیر بگیری به همراه یه ----- اچ دی خوب (الان ویو سولو 700 شده حدودا و دستگاه خیلی خوبی هستش ) با خرید این دو دستگاه در کنار هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و در هزینه هم صرفه جویی کرده اید
مشخصات گیرنده دیجیتال ایستر تی 15 دومین گزینه از گروه اول
مشخصات گیرنده دیجیتال ESTER T15(ایستر-تی15)
سازگاری با سیستم های پخش: MPEG-4 H.264/AVC , SD/HD MPEG-2 , ----T
کیفیت تصویر بالا FULL HD با رزولوشن: ۱۰۸۰P(60,50,30,25,24 HZ) و ۱۰۸۰i
دارای خروجی های: USB،HDMI،AV،YUC
دارای خروجی صدای دیجیتال: SPDIF
پشتیبانی از تله تکس به زبان فارسی وانگلیسی و… با سرعت بالا به صورتOSDیا VBI.
راهنمای الکترونیکی برنامه(EPG)که شامل برنامه های کانال فعلی زمان شروع و پایان،برنامه بعدی و زمان شروع پایان برنامه بعد زمان آگهی های بازرگانی و… می باشد.
مدیا پلیر قدرتمند که قابلیت پخش بیشتر فرمت ها را دارا است. با قابلیت پخش اسلاید شو و فیلم های سه بعدی
فرمت های قابل پخش:
عکس:
JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
موسیقی:
mall"> MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLACAIF/AIFF, MKA
تصویری:
mpg,m2t1,rmvb,m2ts,mpeg,mov,divx,rm,avi,xvid,trp,f lv,mkv,mts,vob,asf,wmv,ts,tp,ps,dat,3gp,mp4,jpe g
قابلیت نمایش زیر نویس با قابلیت تغییر رنگ زمینه و رنگ نوشته ( Subtitle) با فرمت های
-SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
قابلیت پخش برنامه های تلویزیونی با زبان ها و صداهای مختلف.
قابلیت ضبط تصاویر و نمایش کانال دیگر به صورت همزمان در یک فرکانس.
قابلیت Time Shiftکه به شما امکان برنامه ریزی برای ضبط برنامه های مورد علاقه یتان را به صورت ساعتی، روزانه ،هفتگی وماهیانه میدهد.
قابلیت پخش با تاخیر زمانی برای اینکه حتی یک لحظه از برنامه مورد علاقه خود را از دست ندهید.
پشتیبانی از ۲ترابایت(۲۰۴۸GB) حافظه جانبی بدون هنگ در زمان ضبط .
قابلیت زمانبندی برای خاموشی خودکار.
قابلیت اجرای بازی های از پیش تعریف شده.
قابلیت جستجوی خودکار و دستی کانال ها.
دارای سیگنال یاب برای تنظیم راحت تر دستگاه.
پشتیبانی از زبان فارسی.
قفل محافظت والدین و قفل برای کانال های انتخاب شده محافظت بر اساس سن مخاطبین.
به روز رسانی دستگاه از طریق پورتUSB.
طراحی سال۲۰۱۲
پشتیبانی از۱۰۰۰ کانال.
نمایشگر کانال و ساعت.
قابلیت زوم بر روی تصویر.
دارای لیست دلخواه شبکه ها.
گواهی نامه های استاندارد بین المللی:ISO9001 ،FCC ،استاندارد اوروپا CE و استانداردROHS برای سلامتی مواد استفاده شده در تولید دستگاه
یک سال گارانتی تعویض بین المللی و ۵ سال خدمات سخت افزاری و نرم افزاری.
ساخت کره جنوبی با ضمانت شرکت پرشیا دیجیتال ایرانیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:وب سایت رسمی شرکت پرشیا دیجیتال ایرانیان
قیمت مصرف کننده:115000 تومان
ممنونم دوست عزیز...شما چه مدیا پلیری رو پیشنهاد میدید؟راستش من یه دستگاه ال سی دی سامسونگ دیدم که تمامی فرمت ها رو با زیر نویس به خوبی و با کیفیت پخش میکنه...آیا پلیری هست که این امکان رو داشته باشه؟نقل قول:
سلام
دوست عزیز کلا پورت USB ساسونگ معجزه میکنه اکثر فرمتهای درست و حسابی رو ساپورت میکنه اگه تی وی شما سامسونگ هستش بیخیال خرید مدیا پلیر بشید
بنده خودم دیروز وسترن دیجیتال لایو گرفتم 220 تومن بد نیست همه فرمتها رو ساپورت میکنه ولی گویا با سه بعدی مشکل داره و نمیتونه ران کنه البته هنوز مطمئن نیستم
بنده قبلا ساسونگ داشتم و ردش کردم و سونی گرفتم سونی هم همان طور که میدونید فرمت های کمی رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ومجبور شدم اینو بگیرم
اگه مایل بودید من حاظرم wd tv live خودم رو بفروشم دیروز گرفتم فاکتورش هم موجوده
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
لینک sample یکی از این فیلمها را برایتان میفرستم که 5 مگ هم بیشتر نیست. البته فیلم بسیار کوتاه است ولی فقط امتحان کنید که در حین پخش صدا دارد یا نه.
فیلم اصلی اش نزدیک 4.5 گیگ است.
کدک صدایش هم همانطور که مشخص است DTS و 6 کاناله است.
اگر میخواهید فایلهای با حجم بالاتر هم میتوانم بفرستم ( در حد 40 مگ)
با سپاس از دوستان
اگه دوستان لطف کنن و فیلم برای من بفرستن که خیلی ممنون میشم چون هرچه فرمت ها بیشتر باشه بهتر میشه تست کرد البته به من ایمیلش کنید که تاپیک زیاد شلوغ نشه
دوستان از 10/5/91 ساعت 13 قراره شبکه ورزش و پویا سراسری بشه -
دوستان من در کرمان با گیرنده ی دیجیتال کامپیوتر وقتی جستجو انجام میدم فقط کانالهای یک فرستنده رو پیدا می کنه که شبکه های 1 و 2 و 3 و ...هستند.و شبکه های فرستنده دوم مثل مستند و بقیه رو نمیاره.چکار باید بکنم؟توی این لینک مشخصه های فرستنده ها هست:
مشکل از آنتنت هست دیگه -نقل قول:
به آنتن هوایی وصله.چه مشکلی داره؟!نقل قول:
اونا یه چیزی گفتن شما جدی نگیر:27:نقل قول:
همین شبکه پویا و ورزش رو سراسری کنن شاهکار کردن.
اگه یه منبع هم برای حرفتون ذکر می کردید خوب بود خوب خودم الان خبرشو خوندم برنامه های شبکه های تلویزیونی ورزش و پویانمایی از سه شنبه ـ دهم مرداد ماه ـ در سراسر کشور قابل دریافت است. به گزارش ایسنا، مهندس گودرزی ـ مدیر کل فرستنده های تلویزیون و اف ام سازمان صداو سیما ـ در گفتوگویی اعلام کرد: «در جهت گسترش پوشش شبکههای جدید صداو سیما در سامانه پخش دیجیتال(----T) از ساعت 13 بعد از ظهر فردا هموطنان در سراسر کشور قادر خواهند بود، شبکههای تلویزیونی ورزش و پویانمایی را از طریق گیرندههای دیجیتالی خود تماشا کنند.» وی افزود: «پخش شبکههای ورزش و پویانمایی برای استانهای کشور در بسته TS2 افزوده شده است.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آشغالترینش X.VISION که من تجربش کردم
احتمالا در جهت فرستندتون نیست باید ببینی فرستنده شهرتون کدوموره و آنتن در جهم اون مرکز قرار بدیننقل قول:
چطور؟ اتفاقا جز مارکهای خوب بازار است و پشتیبانی خوبی هم دارد.نقل قول:
اکثر دستگاه ها مشکلی با فرمتهای معمول ندارند.نقل قول:
با سپاس از دوستان
اگه دوستان لطف کنن و فیلم برای من بفرستن که خیلی ممنون میشم چون هرچه فرمت ها بیشتر باشه بهتر میشه تست کرد البته به من ایمیلش کنید که تاپیک زیاد شلوغ نشه
مشکلی که خیلی زیاد من شنیدم همین پشتیانی از فیلمهای MKV با صدای DTS است.
همچنین پخش فایلهای FLV.
موضوع بعدی هم نمایش درست و بدون اشکال زیرنویس های SRT است. اندازه و رنگ و محل قرارگیری درست زیرنویس و نمایش درست ( عدم بهم ریختن حروف و فونت) خیلی مهم است.
من ایکس ویژن دارم. تا به حال هم مشکلی باهاش نداشتم. معمولا همیشه روشن هست و به ندرت حتی استند بایش می کنم. البته از پی وی آرش زیاد استفاده نکردم با فرمت های مختلف تا حالا. فقط چند باری ضبط و پخش داشتم که خوب بود و برنامه ای را از دست ندادم.
.............................
شبکه ورزش و پویانمایی سراسری شدند -
شبکه ورزش و پویانمایی سراسری شدند -
کسایی که شبکه ورزش و پویا رو میگیرن اعلام کنن. و بگن مرکز استان هستن یا نه؟
کسایی که شبکه ورزش و پویا رو میگیرن اعلام کنن. و بگن مرکز استان هستن یا نه؟
آقا ما سال گذشته یک X.VISION X121 خریدیم ، زیاد هم روشن نبود و بیشتر مواقع خاموش بود اما باور کنید دقیقا از وقتی که گارانتی یک سالش تموم شده شروع کرده به قر اومدن : 1- ال ای دی هاش تک تک دارن میسوزن - 2 - دستگاه اکثر مواقع هنگام پخش هنگ می کنه و محبور میشیم از نو خاموش و روشنش کنیم
بله من رشت هستم و این دو شبکه دریافت میکنمنقل قول:
کرمانشاه هم راس ساعت اعلام شده دو شبکه اضافه شدند
ایکس ویژن 2 بار اومدهنقل قول:
کمبو چی خویه؟
انرژی سیستم و آی تک چطور هستن؟
اصفهان هم اضافه شد الان داریم کماندار نوجوان میبینیم:31:
خراسان رضوی هم اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرين شهر دريافت شد .( از شهرهاي استان اصفهان )
يه وقت فكر نكنين من داشتم كارتون ميديدما :31:.نه . ديگه حال نداشتم شبكه رو عوض كنم از همين شبكه عكس گرفتم :27::27:.
دوستان 2 شبکه همزمان با زمان اعلام رفتن رو ایر!:31:
تبریز
البته اون ورزشه هیچی نشون نمیده!
حداقل کلیپ فوتبال کا ماشین پخش کنن حال کنیم!:39:
بین سما و استر که معرفی کردید کدومشون بهتر هست ؟ امکانات و کیفیت بهتر و آپدیت بهتر ؟ استر رادیو هم داره ؟
ای دل غافل! از دستم رفت! :31:نقل قول:
کیا نشون میده؟ یادش بخیر اون موقع ها خیلی دوست داشتم! :31: