یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .
Printable View
یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .
سوال خوبیه اگر سه بعدی رو حذف کنیم مدلی هست که دو بعدی مانند st30 یا vt30 داشته باشه؟نقل قول:
نه خیر برای دیدن سه بعدی نیاز به سورس سه بعدی دارید. برنامه های معمول تلویزیون که قبلاً میدید 2 بعدی هستن و باید به روال سابق به صورت دو بعدی بدون نیاز به عینک مشاهده بفرمایید. دیگه سه بعدی یه قابلیت منحصر به چند مدل نیست و اکثر مدل های دوبعدی مطرح قابلیت سه بعدی هم دارن. چند سال دیگه کسی نمیگه تلویزیون سه بعدی دارم چون میشه یه مشخصه جدا نشدنی تلویزیون مثل حالا که کسی دیگه نمیگه تلویزیون رنگی دارم! چون دیگه تلویزیون سیاه و سفید تولید نمیشه.نقل قول:
v20...........پلاسما 2010 پاناسونیکنقل قول:
درصدی که نمیشه گفت باید بری تو سایت های معتبر سرچ بزنی امتیاز دادن.............نقل قول:
پیش از این بارها دوستان لطف کردن و لینک گذاشتن......................
در مورد تفاوتهای st30 و vt30 به نظر نمیرسه از متریال یکسانی استفاده شده باشه چون میزان سیاهی در vt30 به میزان 0.02 اعلام شده و در st30 به میزان 0.028 اعلام شده و دقت رنگ و خطای گاما در vt30 به نسبت بهتر بوده. اگر از سورس اورجینال و حرفه ای استفاده میکنید قطعا vt30 گزینه ی بهتری است و اگر از سورس معمولی بهره میبرید باید ببینید ارزش هزینه بیشتر رو دارد یا نه. در مورد 3d هر دو مورد توجه تحلیلگران قرار گرفته اند و از این بابت نگران نباشید و تصاویر را به بهترین نحو ممکن به نمایش میزارن و فقط افراد حساس و تیز بین میتونن تفاوت رو ببینن و 100البته به دلیل نبود تنظیمات حرفه ای در st30 نمیتوانید دقت رنگ واقعی سطح خاکستری و سایه ها را در حد vt30 بیرون بکشید.
درود
دوستانی که st30دارن موفق شدن هارد ntfs رو به tv شون بشناسونن؟
راهی هست که بدون از دست دادن اطلاعات فرمت هارد رو از ntfs به fat32 تغییر داد؟
st30 m که خیلی راحت هارد NTFS رو می شناسه و نیاز به تغییر فرمت هم نداری ولی اگه بخوای بدون از دست دادن اطلاعات فرمت رو به FAT 32 تغییر بدی از برنامه EASEUS partition master نسخه 9 به بعد استفاده کن . من قبلا هارد اکسترنال 500 گیگ رو با همین برنامه ظرف 2 3 دقیقه تبدیل کردم ولی در نظر داشته باش که فرمت FAT32 فایل های بزرگتر از 4 گیگ رو قبول نمی کنه !!!نقل قول:
درودنقل قول:
اتفاقاً تی وی من ST30m هست ولی هارد ntfs رو نمی شناسه
دوستان من حس میکنم صدای وززززز یا buzzz تی ویم بیشتر شده!
مثل اینکه این مسئله برای پلاسماها خصوصا پاناسونیک زیاد بوجود میاد یا اصلا هست!(ربطی هم به فن نداره، از همون مداری هست که یبار گفتم!)
این فیلم رو اگه خواستید ببینید نحوه فیکس این صدا توی یکی از مدلهای پلاسماست Panasonic TH-50PZ
جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه
گوشاتون بیش از اندازه حساسه.نقل قول:
تو سکوت شب و از فاصله 1 متری میشه یه صدای خفیفی شنید. در حالت عادی اصلاً و ابداً
سلام
دوستان من چطوری می تونم tv رو (st30m) آپدیت کنم ؟ با آپدیت چه تغییری ایجاد میشه ؟
جالبه شاید مدل و سرعت پورت هارد هم تاثیر داشته باشهنقل قول:
هارد من 500 usb3 هست و مارکش هم silicon power هست . شما هارد با چه ظرفیتی استفاده میکنی ؟
شاید اگه هارد 1 ترا وصل می کنی نمی تونه شناسایی کنه
البته این رو هم بگم که من هاردم رو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم و یه پاتیشن 25 گیگی ازش جدا کردم چون لود کردن فایل ها توی پارتیشن بزرگه خیلی طول می کشه وعلتش هم تعداد زیاد فایل های فیلم و عکس و آهنگه ولی هر فایلی که بخوام ببینم میریزم توی پارتیشن 25 گیگ که سرعت لودش بیاد بالا
در مورد آپدیت کردن تی وی هم من جایی پیدا نکردم که تغییرات رو بصورت دقیق ذکر کرده باشه و سایت پاناسونیک هم به صورت کلی بهبود مدیا پلیر رو عنوان کرده
سلام روز 5شنبه یکدد st30 50 به قیمت 2550000 خریداری کردم
تلویزیون از سری R هست M نداشتند
در مورد نصب چون قراره بعد از عید استفاده بشه نصب نکردم اما نمایندگی آورد تحویل داد و گفت اگر از شرکت زنگ زدند بگید نصب شد!!!!
گفتم گارانتی چی؟ گفت هر وقت خواستی بگو بیایم نصب بعد سریال رو اعلام میکنیم!!
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - با توجه به اینکه بعضی سایتها به این مدل
ال جی امتیاز بالایی دادن و حتی تو یه سایت رتبه 2 بود ولی st30 رتبه 8 - خلاصش گیج شدیم حسابی -اگه کسر بودجه نداشتیم تو خرید 50vt30 شک نمیکردم اونم از شانس ما گرون شد
هارد لپ تاپ 320 گیگ که با هارد باکس به هارد اکسترنال تبدیلش کردمنقل قول:
در ضمن نفرمودید tv رو چطوری آپدیت کنم؟
با سپاس
پیشنهاد من اینه که با یه هارد اکسترنال ( نه تبدیل شده ) هم امتحان کنین و مطمئنا جواب می گیریننقل قول:
در مورد آپدیت هم دو روش کلی وجود داره یکی از طریق خود تی وی و یکی هم دانلود و انتقال ورژن جدید از طریق فلش که به نظر من روش اول مطمئن تر هست
واسه روش اول بعد از اینکه تی وی رو به اینترنت وصل کردین میشه از این مسیر وارد منوی آپدیت شد:
Menu>setup>network setup> software update
که بعد از انتخاب گزینه آپدیت خود تی وی آخرین ورژن رو سرچ می کنه و در صورت تمایل می تونید آپدیت کنید
فعلا آخرین ورژن واسه st30m شماره 2113 هست
روش دوم هم باید بعد از ورود به سایت زیر فایل مناسب تی وی رو دانلود و از طریق فلش منتقل کنید که توضیحات کامل تر توی همون صفحه داده شده:
بازم تاکید می کنم که آپدیت با روش دوم حساس و ریسکی هست و اگه فایل اتباه رو دانلود کنید ممکنه تی وی آسیب ببینه و دردسر های بعدی ...
تاریخ تولید پنل من نوامبر 2011 هست و به طور پیش فرض آخرین ورژن رو داشت و مطالب بالا رو از اینترنت گذاشتم و شخصا امتحان نکردم و توصیه می کنم با احتیاط مراحل رو انجام بدین
سلامنقل قول:
همین حالا هم تو خرید 50ST30 شک نکن به نظر من از بانه بگیری بهتره چون یک بلوری هم همراهش هست و راحت هم اپدیت میشه قیمت بانه 2200000 هست.
آخه THX نداره به نظرتون ارزش داره یک تومن بیشتر بدی VT30 بگیری - قیمت 50VT30 تو بانه میدونی چنده ؟نقل قول:
چطور از بانه خرید کنیم؟نقل قول:
این thx چی هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من ادرس این فروشنده را می خوام................
[THX (True Cinema)] :نقل قول:
یکی از modeهای تماشای تصویر.
کیفیت اصلی تصویر را بدون هرگونه تغییر بازتولید می کند.
توصیه شده برای پخش دیسک THX (دیسک دارای آرم [THX])
حالت THX برای بازتاب تنظیمات تصویر استفاده شده توسط فیلمسازان حرفه ای مورد استفاده قرار گرفته و کیفیت تصویر فیلمهای تایید شده THX را به دقت بازتولید می کند.
فیلمهای تایید شده THX دارای آرم [THX] بر روی دیسک می باشند.
THX برای ما ایرانی ها که فیلمهای اورجینال بلوری نمی بینیم کاربرد نداره.نقل قول:
ببینید توانایی دارید برای دیزاین زیباتر و شیک تر VT30 یک میلیون هزینه کنید؟
امروز نمایندگی پانا زنگ زد گفت تلویزیون رسیده گفتم بله اما گارانتی رو نمیخوام استفاده کنم تا بعد عید گفت نمیشه!! ما به تاریخ خرید شما هم کار نداریم به تاریخ روی کارتن نگاه میکنیمنقل قول:
گفتم پس سامسونگ اینا تا مهر نزنند گارانتی شروع نمیشه گفت نمیدونم والا ما اینجوری هستیم
اینم از خدمات بانیان
اگر بانه اینقدر گرون نشده بود حتما از بانه میگرفتم
آقا توی این جعبه تلویزیون فیلم3d برای تست هست؟
با سلام
دوستان گرامی من میخوام یک ST30 چهل و دو اینچ کارکرده از یکی از آشنایان بگیرم ، اگه ممکن من رو رهنمائی بفرمائید که چگونه میتونم وارد منوی مخفی بشم وبه صورت درست از اون خارج بشم ، میخوام بدونم که دقیقا چقدر کار کرده . با تشکر
خیرنقل قول:
برای VT30 که من اینطوری رفتم:نقل قول:
1- نگه داشتن کلید VOL- کنار تی وی (نه کنترل) و زدن 3 بار کلید 0 یا info روی کنترل
2- زدن یک بار کلید 2 برای رفتن به آخرین گزینه و انتخاب SVR-Tool با کلید OK
3- ردن کلید پایین و یک بار جهت راست (جهت های کنار OK) برای رفتن روی خانه جلوی PTCT
4- نگه داشتن 3 ثانیه کلید Mute
توجه: به هیچ وجه کلید VOL+ یا VOL- رو نزنید
بعد از این کارا زمان نشون داده میشه و برای اینکه تغییر ناخواسته سیو نشه تی وی رو از برق بکشید
اینم با عکس با چیز باز کنید چون عکس هاش چیز شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه بانه هر جا زنگ ميزنم ميگن نداريم! شما جايي رو سراغ داري؟نقل قول:
با سلام
از عزیزانی که تلویزیون V20 ویا VT20 رو خریدند ، میخواستم بپرسم که کیفیت تصاویر SD در این تلویزیونها چقدر است ، مخصوصا شبکه های داخلی خودمون 1 تا 5 و همچنین بعضی از کانالهای ماهواره مثل جم ویا فارسی . . .
در واقع میخوام بدونم تصاویر SD در V20 ویا VT20 به پای کیفیت تلویزیونهای قدیمی Crt میرسه یا نه و اینکه اختلافشون در چه حدیه .
با تشکر از عزیزان
این قیمت واسه قبل ازگرونیاس داداش........... دلارزدبالا این قیمتا هم رفته بالا:11:نقل قول:
قبل از گرونيها كه سايز 50 تو بانه 1900000 بود! با بلوري...نقل قول:
TX-S30 از مدلهای آسیایی نیست و مخصوص اروپاست. عجیبه،چطور آوردن ایران؟نقل قول:
فکر کنم توی فروشگاه دیده باشمش.
مشابه مدل آسیایی U30 هست.
V20 و ST30 و VT30 حدود 20 - 30 درصد نور و کنتراست بهتری نسبت به S30 دارند.
900 لاین و 1080 لاین تفاوت تاثیر گذار ندارند. تو صحنه هایی که دوربین حرکات سریع داره تفاوت 900 و 1080 لاین هست. فکر نمی کنم محسوس باشه.
برای S30 تو سایت اروپایی 1080 لاین نوشته :
سعی کنید غیر VT30 و ST30 هیچ پلاسمای دیگه ای نخرید.کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/s_plasma_spec.html
امروز رفتم نمایندگی پانا تو شهرمون 50st30 رو میگه 3 میلیون دوستان میدونید تو نمایندگی های اصلی تهران قیمت چقدر هست ؟
از نظر کیفیت چقدر این مدل با vt30 تفاوت داره ؟؟؟
دوستانی که مدل st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد 3d این مدل و اینکه تا چه حد قابل استفاده است (یعنی مثلا چشمو اذیت میکنه یا نه ) نظر بدن
فن تعبیه شده در مدل ST30 یا VT30 از چه نوع بوده ؟ صدایش در چه حد است ؟ آیا بعد از چند ماه یا یکی دو سال مشکل پیدا نمیکنن مثله فن CPU که بعد از یکی دو سال( با توجه به میزان استفاده ) باید تعویض بشه ؟
قیمت دیروز:
50u30:1680
50st30:2570
50vt30:3850
50vt20:3050
پلاسماهاي 2012 فروشش تو آمريكا شروع شده:
SMART VIERA® 55" Class ST50 Series Retail Price:$1,699.95
VIERA® 50" Class U50 Series Full HD Retail Price:$899.95
SMART VIERA® 50" Class ST50 Series Retail Price:$1,399.95
SMART VIERA® 50" Class XT50 Series Retail Price:$799.95
من که رفته بودم نمایندگی پاناسونیک دیدم یه فیلم سه بعدی داره از تلوزیون st30 و vt20 پخش میشه
فیلم از دنیای زیر اب بود و ماهی و ...
فقط یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کرد و اون این بود که تصاویر رو درون تلوزیون نمیدیدم یعنی سه بعدی توی تلوزیون شکل نگرفته بود بلکه بیرونه تلوزیون بود یعنی انگار حس میکردی ماهی از تلوزیون اومده بیرون و داره میاد طرفت
ولی اگثر فیلمای 3d ی که من دیدم سه بعدیشون توی تلوزیون دیده میشد و یه جورایی فقط عمق داشتن ولی اینی که من دیدم کلا ماهی رو بیرون از تلوزیون میدیدی و عمق نداشت واقعا سه بعدی بود
میشه یکی تفاوت این دو نوع فیلمو برام توضیح بده؟
که چه طوره این فیلمایی که من دیدم همهشون جسم رو در درون تلوزیون شبیه سازی میکردن ولی این فیلم تبلیغاتی این ماهی رو کاملا در بیرون تلوزیون نشون میداد؟
و اینکه من اون فیلم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
صداش در حالت mute از فاصله یکی دو متری قابل شنیدن هست ولی در حالت طبیعی که تلویزیون صدا داره به هیچ وجه قابل شنیدن نیست. فن CPU هم اگه مثل این فن اصل باشه به صدا نمیوفته. الآن مادربورد من باز بیرون کیس هست و صدای فن CPU بغد از 3 سال صبح تا شب کار کردن به هیچ وجه شنیده نمیشه و تقریباً مثل این میمونه که کامپیوتر خاموشه و تازه میفهمم هرچی صدا از کامپیوترم میومده زیر سر فن های نامرغوب چینی کیس بوده... چیزی که دوستان قبلاً هم اشاره کردن فن های پلاسماهای پانی ضد گرد و خاک هست و به مرور زمان چیزی نمیشه ولی من تضمینی نمیدم که بعداً اتفاقی افتاد از چشم من نبینید. :31:نقل قول:
سه بعدی های عمق دار از ابتدا 3 بعدی فیلمبرداری و تهیه نشدن ولی سه بعدی های برجسته با دوربین سه بعدی فیلم برداری شدن یا برای انیمیشن ها سه بعدی بهتره بگیم سه بعدی ساخته شدن. مثلاً تبدیل دو بعدی به سبعدی خود تلویزیون به هیچ وجه برجسته نمیکنه و چیز بیخودی هست و شاید چند درصد عمث بده. اصل سه بعدی Frame Sequential روی Blue-Ray هست که یک بلوری اورجینال 25GB حدود 25 تومن قیمت داره و کپی ها حدود 5 تومن. 50 گیگی هاش هم حدود 50 تومن مایشه!نقل قول: