امروز سرعت اينترنت مخابرات داغون بوده. باز چه خبر شده؟
Printable View
امروز سرعت اينترنت مخابرات داغون بوده. باز چه خبر شده؟
برا منم داغونه بخدا هر وقت فکر میکنم دیگه مخابرات مثل اینکه به یه ثباتی رسیده دقیقا روز بعدش ..................................:n28:
دوست عزیز من الان برات بگم که این 512 نا محدود که مخابرات میده 25 تومن و سرعت 200 داره بقیه شرکت ها 512 میدن سرعت از 150 بالاتر نمیره فکر می کنی چقدر می گیرن 91000 تومن و اون سرویس های نا محدودی که هم قیمت مخابرات ارایه می کنن 512 سرعتش از 20 بالاتر نمیره یعنی فقط برا اینکه سازمان تنظیم مقررات بهشون گیر نده اضافه کردننقل قول:
من که با نا محدو زیاد حال نمیکنم چون سرعتش نسبت به محدود پایین تره
غروبی تا الان چقدر دی سی میده
با سلام به همه
امیدوارم این تاپیک همیشه سرپا باشه
دوستان یه سوال دیگه :
من تو تنظیمات idm تعداد کانکشن برای هر فایل رو ۱۶ انتخاب کردم و هیچ محدودیت دانلودی هم براش نذاشتم
من شبا میرم سراغ دانلود فیلم از سایت مووی سنتر
این سایت برای هر فیلم از ۵ سرور مختلف آپلود باز ، هیپ فایل، رودفایل، uptobox، اسپیس ها و بعضی اوقات هم اکسپرس لیچ لینک میذاره
من فقط اکانت دانلود نامحدود از سایت آپلود باز رو دارم، ( چون معروف تره ) اما نامردا با این که من عضو پریمیوم هستم بازم لینکشون سرعت نداره و اصن idm قادر نیست ۱۶ کانکشن کامل برای هر لینکش بسازه
من مجبورم ابتدا فایل ها رو به سرور فایل گیر ( ( که عضو پریمیومش هستم و ازش فقط برای لیچ کردن سایت های شیر استفاده می کنم )) ریموت کنم و بعدش از اونجا دان کنم
سرعت از سایت فایل گیر به حدی زیاده که من با سه تا لینک به سرعت ۳۰۰ تو شب میرسم( البته اینترنت محدود )
اما اشکال کار اینجاست که این سایت اکانت های حجمی ( نامحدود زمانی ) ارائه میده و اکانت زمانی مثلا یه ماهه نداره که بصرفه
قیمتش هم بالاست و تازه میخواد بالاتر هم بره
برای هر ۴۰ گیگ ۱۰ تومن
یعنی برای ۲۰ فیلم تقریبا ۲ گیگی ۱۰ تومن
من دنبال یه سایتی هستم با کیفیت سرعت فایل گیر، کیفیت پایداری فایل گیر اما اکانت های زمانی ( نامحدود حجمی ) که بصرفه برای دانلود نامحدود
حالا دوستان نظر شما چیه؟
شما چه پیشنهادی دارین؟
شما چه سایتی که سرعت داشته باشه پیشنهاد میدین؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بدون شک این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز
شما مثل اینکه متوجه عرض بند نشدی
من گفتم اکانت نامحدود حجمی
این سایت که فقط اکانت حجمی محدود میفروشه
:n09:نقل قول:
بیا پسر بیا. کسی جلوی شمارو نمیگیره. سر زدن با یه بند اسپم زدن فرق داره. به بقیه هم اجازه بده پست بدن!
یه سوال تخصصی :n02:
مودم من وایرلسه و برای اینکه سرعتم بالا بمونه گذاشتمش رو بریج و از اونجایی که نمیخوام از وایرلس استفاده کنم و با لن کانکت میشم و بخاطر مراعات حال یکی از افراد که این امواج احتمالا براش ضرر داره ( وارد این موضوع نمیشم شما هم نشین فقط اگه میتونین راهنمایی کنین ) میخواستم بدونم کسی بلده چطوری امواج وایرلس مودم رو قطع کنم و عملا فقط نقش یه مودم معمولی رو بازی کنه که با لن میشه کانکت شد ؟ :n01:
تو خوده تنظیمات مودم، میتونی گزینه access point رو disable کنینقل قول:
خب اینطوری access point غیر فعال بشه مطمئنید که امواج هم ارسال نمیشه کلا و بسته میشه خیالم راحت باشه یعنی ؟ :n13:نقل قول:
کلا وایرلس رو off کنید !
به احتمال زیاد امواج ارسال نمیشهنقل قول:
البته می تونین آنتن رو از مودم جدا کنید
برای مودم من که tp-link هستش، میشه آنتن رو جدا کرد
سلام . ساعت دانلود آزاد شبانه برای سرویس های جدید تغییر کرده؟ من که الان چند تا فایل گذاشتم برا دانلود دیدم از ترافیک داره کم میکنه !
امتحان کردم مودمم زایسل هست آنتن جدا نمیشه بخوام جدا کنم باید بشکنمش :n01:نقل قول:
خب منم همینو میخوام موضوع اینه که چطوری ! :n29:نقل قول:
چه راه دیگه ای غیر disable کردن access point و جدا کردن آنتن هست که مودمم از حالت وایرلس خارج بشه :n13:
سلام دوستان
من از نوين نت سرويس مي گرفتم ولي جديداً قيمت سرويس هاش رو برده بالا و دانلود شبانه رو هم نصف كرده. يه بررسي كردم و الان ميخوام بيام مخابرات. مي خواستم ببينم اين سرويس هاي محدود (حجمي) با سرعت 512 آيا دانلود رايگان شبانه هم داره؟ چون تو اين فروم و يه فروم ديگه يه سري ميگفتن سرويس هاي محدود حجمي با تعرفه هاي جديد ديگه ساعات رايگان شبانه ندارن. راستش چون ساعات رايگان شبانه اولويت اصلي منه خواستم ببينم همچين چيزي درسته يا نه؟ ممنون ميشم كه ما رو روشن كنيد. به سايت مخابرات مازندران هم سر زدم اما فقط قيمت تعرفه ها هست و در مورد ساعات رايگان توضيحي وجود نداره.
دوست عزیزنقل قول:
چون سرویس های حجمی جدید رو کسی امتحان نکرده و اکثرا فعلا دارن از سرویس قدیم استفاده میکنن اطلاعات کافی نداریم
اما شما اگه 512 نا محدود بگیری برات بصرفه تره
قیمتش هم 25000 تومنه و سرعت دانلودش هم 180 تا 200 میرسه
نقل قول:
دوست عزیر مودم های وایرلس بدون آنتن هم امواج رو ارسال میکنن و آنتن برای بالا بردن برد امواج هست
درضمن شما access point رو disable کنی وایرلس غیر فعال میشه
مثلا توی مودم TP-Linck بعد از disable کردن وایرلس چراغ وایرلس روی مودم خاموش میشه (حالا مودم زایکسل رو نمیدونم)
جواب منو دوستان کسی نداد ؟؟! :n03: آیا تو سرویس های جدید دانلود شبانه نداره ؟ راهی نمیدونن دوستان باسد با کجا تماس بگیریم؟
سرویس 512 نامحدود بگیری بهتره سرعت دانلود راحت تا 200 میره البته بعد از مقداری دانلود سرعت میاد پایین که اونم راه حل خودش رو داره و بچه های گل اینجا تو چند صفه قبل توضیح دادن و کاملا هم جواب میده دیگه مشکلی نیست جز کمبود هارد :n19:
با سلام به همه
دوستان بی خیال !!!
دیگه واسم فرقی بین سرویس نامحدود حجمی یا نامحدود زمانی آپلود سنتر ها یا دانلود سنتر ها یا لیچرها وجود نداره
فقط برام سرعت دانلود شبانه و کانکشن های فعال برای هر فایل تو idm برام مهمه
دیگه خسته شدم از بس ۷ یا ۸ فایل گذاشتیم برای دانلود و فایده ای نداشت و فقط سه تا کانکشن فعال گرفتیم
فقط تو رو خدا بگین برای دانلود شبانه ( از ساعت یک شب به بعد ) از کدوم سایت های زیر سرعت بیشتره
چون میخوام اکانت پریمیوم دو سه تا از سایت های زیر رو بخرم
Mul.ir
Filegir.com
Filebulk
Expressleech
Rapidbaz
Rapidpars
Rapidsara
Uploadbaz
Hipfile
Rodfile
Mrleecher
البته فایل گیر رو امتحان کردم و اکانت پریمیوم رو دارم و سرعتش عالیه ( هر ۱۶ کانکشن فعاله )
آپلود باز اکانت پریمیوم دارم، زمان دانلود، فقط سه کانکشن فعال تو idm میده، لعنت بهشون
سایت mul قیمت هاش فوق العاده است، آدم وسوسه میشه بره بخره ، نکنه چون قیمتش پایینه سایتش هم ضعیف باشه؟
راستی چرا از بقیه سایت ها قیمتش پایین تره ؟؟؟
دفه قبل هم سوالت رو فهمیده بودم ولی سایت های دیگه کلی وقت آدم رو میگیره mul خیلی خوبه و درجا تبدیل میکه
ولی چون شبانه همه دانلود میکنن باید چند تا لینک هم زمان مثلا 7 تا بزاری تا سرعت کلی به نهایت برسه ولی تو روز راحت
با یه لینک به ته سرعت میرسه تورنتش هم خیلی سریعه فکر کنم 100 تا کانکشن هم بده من که راضی هستم
راستش مودم من اصلا چراغ وایرلس نداره ، 4تا چراغ برای 4تا لن داره یه چراغ لاین یه چراغ اینترنت و یه چراغ wps/wlan اگه وایرلس هم غیرفعال بشه چون چراغ با wps مشترکه احتمالا روشن میمونه ؟ :n13:نقل قول:
از ديروز سرعت خيلي افت كرده .من 256 محدود طرح قديم دارم با IDM باسرعت 350 تا 450 دانلود ميكردم" ولي از ديروز سرعت از 40 تا 130 بيشتر نميره. براي كسي هم اين مشكل پيش اومده؟:n13:
توی روز از آپارات تست گرفتم همون 380 بودنقل قول:
اما از میهن دانلود 2 کیلوبایت بود!!
هر روز افتضلح تر از دیروز
دو سه روزی هست داغون شده .................:n03:
سرعت من الان کیلو بایتیه :n03:
الان حس dial-up دارم. سرعت دانلود در این لحظه 1kb/s
دارن ارتقا میدن:n08:
:n28: ای خدا اینا خون مارو خشک کردن دیگهههههه ...
دارم دیوونه میشم ، سرعت در حد :n13: نمیدنم چی بگم
سلامنقل قول:
دوست عزيز، شما تغيير سرويس نداديد؟ يعني همون سرويس حجمي قبلي داريد؟
پس فقط من نیستم مشکل دارم (البته توی مازندران نیستم)
دو روزه سرعتم 2 کیلوبایته
کسی نمیدونه مشکل چیه
کی درست میشه؟
همون لنگرست دیگه :n02:نقل قول:
من قط کردم رفتم رو دیال آپ ...
اوف...چه سرعتی داره...دست adsl رو میزاره تو جیبش
به همه همین توصیه رو می کنمممممممممممم
جالب اينجاست كه پشتيباني ميگه :نه مشكلي نداريم .بابا اينا ما رو چي فرض كردن. هر ماه چند روزي مشكل داريم.
مال من یه بار دی سی شد خودمم قط کردم وصل کردم درست شد سرعت شد 390
داستان شده آآآآآآآآآآآآ
الان خوبه
سرعتم نرمال رو 90 ده
سلام کیوان جان.نقل قول:
آره 256 - 3 ماهه 24 گیگ طرح قدیم .
امروز خیلی سرعت پایین بود ، فقط سایت داخل باز میشد . خدا لعنتشون کنه ...