حتما باید کهنه کار باشیم تا کسی ما رو راهنمایی کنه ؟؟ من ازتون یه مشاوره خواستم میخوام کسانی که اهل فن هستند منو بیچاره رو راهنمایی کنن تا از 2 به شکی در بیام ممنون
Printable View
حتما باید کهنه کار باشیم تا کسی ما رو راهنمایی کنه ؟؟ من ازتون یه مشاوره خواستم میخوام کسانی که اهل فن هستند منو بیچاره رو راهنمایی کنن تا از 2 به شکی در بیام ممنون
SENNHEISER HD 429s برای موزیک و فیلم چطوری؟
در این رده انتخاب بهتری وجود داره؟
حدود 2 هفته ایی هدفون etymotic er4p سالار جان دست من بود. خودشون قبلاً ریویو گذاشته بودن و قصد من در حال حاضر گذاشتن ریویو نیست و صرفاً گفتم فرصت رو مغتنم بدونم و نظراتم رو بگم. راستیتش اصلاً اینکه هدفون آقا سالار به دست من رسید از اینجا آب می خوره که تو روز ملاقات حضوری که با دوستان داشتیم (چه زمان زود می گذره)، آقا سالار این هدفون رو آورده بودن (البته به جزء وسایل بسیار دیگه ایی که زحمت کشیده بودن و آورده بودن.) بنده هم یدونه مقاومت 75 اهمی داشتم و قرار شد که این هدفون رو با مقاومت 75 اهمی به آمپ وصل کنیم و ببینیم که آیا تفاوتی تو صداش ایجاد می شه یا نه. اما اگر می پرسید که چرا اصلاً این کار رو انجام دادیم، باید مقداری تاریخچه خدمتتون عرض کنم.
حدوداً اوایل دهه نود بود که شرکت etymotic سعی کرد تا دقیق ترین هدفون ممکنه خودش رو برای کاربری هایی همچون مهندسی صدا تولید کنه. داستان رو طولش ندم و خلاصه در طی سالیان دراز، ورژن های مختلفی از اون هدفون اصلی به بازار اومدن. سه تا ورژن اصلی، که خود کارخونه ادعا می کرد که توی دقت و سبک صدا با هم تفاوت دارن عبارت بودن از: er4s, er4b, er4p
اما تفاوت ها چی بود. براساس صحبت های اعلام شده، er4s و er4p از لحاظ دقت صدا، با هم تفاوت دارن. خود شرکت دقت er4s رو 92% و دقت er4p رو 86% اعلام کرد. خب این سوال پیش میاد که پس چرا 1 نفر باید بیاد er4p رو بخره. قضیه از این قراره که er4p به اندازۀ 75 اهم، امپدانس پایین تری از er4s داره و همین امر اون رو برای استفادۀ پرتابل مناسب تر می کنه. از طرفی توی سایت ادعا می کنه که بیس er4p مقداری بیشتر هستش. اما er4b این وسط چیه؟ er4b برای آهنگ هایی تنظیم شده که مخصوص هدفون ضبط و مستر شدن، و نه برای اسپیکر.
نکته ایی که این جا هست اینه که er4p به راحتی به er4s قابل تبدیل شدنه. در اصل تنها اختلاف این دو تا هدفون از نظر فیزیکی، یک مقاومت 75 اهمی هستش. برای همین اگر شما er4p رو با یدونه مقاومت 75 اهمی استفاده کنین، در اصل دارید به er4s گوش می دین. یعنی: er4p + 75ohm adapter = er4s
برگردیم به روز ملاقات، خلاصه تو روز ملاقات من er4p رو با مقاومت 75 اهمی به پلیر وصل کردم، و نتونستم تفاوتی بین این حالت (er4p + 75ohm) با حالت بدون مقاومت تشخیص بدم. در اصل نتونستم تفاوتی بین er4s با er4p تشخیص بدم. خلاصه آقا سالار در هنگام خداحافظی، یک تعارفی به من زد که اگر می خوایی ببر تو خونه دقیق گوش بده و فکر کنم دو بار این تعارف رو زد. من هم از خدا خواسته ، چون خودم هم می خواستم به صدای etymotic دقیقتر گوش بدم:n10:، گفتم باشه و از دستش قاپیدمش :n02:
الأن می خوام خلاصه نتایج رو با دوستان به اشتراک بزارم.
من توی تست، از schiit modi به عنوان دک و از schiit vali به عنوان آمپ استفاده کردم. در مقایسه، هدفون های خودم یعنی وستون 4r و سونی z1000 هم بودن.
در مورد تفاوت بین er4p و er4s، واقعیت اینه که من باز هم باید بگم که به هیچ وجه تفاوت معناداری بین این دو تا مدل حس نکردم. ممکن بود توی بعضی آهنگ ها، به نظرم er4p توی لو- بیس مقدار بیس بیشتری داشت، ولی واقعیت اینه که به نظرم اونقدر جزئی بود که قابل صرف نظر کردن بود. شاید توی تریبل هم er4s رو جذاب تر پیدا می کردم توی بعضی آهنگ ها، ولی واقعاً نمی تونم بگم این تفاوت ها ناشی از واقعیت بود یا اینکه صرفاً یک اثر هاله ایی. البته شاید یکی از مشکلات، ستاپ بنده هم بوده باشه؛ این آمپی که بنده استفاده می کنم، دارای مقداری هیس زمینه هستش و در ضمن امکان تعویض سریع هدفون ها، برای مقایسه سریع عملاً غیر ممکن بود.
اما برسیم به مقایسه er4s با بقیه هدفون ها.
از لحاظ پاسخ فرکانسی، اتیموتیک واقعاً به نظرم طبیعی هست. البته اگر مقداری بیسش بیشتر بود، برای من طبیعی تر نشون می داد. در مقایسه با وستون، باید بگم که وقتی آهنگ هایی استفاده می کردم که کیفیت ضبط و مسترینگ خوبی داشتن، فرقی با وستون توی کیفیت برای من نداشت. حتی به دلیل تریبل بیشترش، می تونم بگم من اتیموتیک رو ترجیح می دادم به وستون. از لحاظ سرعت، باید بگم اگر سریع تر از وستون نبود، کمتر نبود. ولی وقتی شروع کردم به گوش دادن بعضی آهنگ ها که کیفیت ضبط پایینی داشتن، اونوقت کاملاً وستون رو ترجیح می دادم به اتیموتیک. در باب مقایسه er4s با z1000، این دو تا تفاوت شگفت انگیزی با هم داشتن. تا حدی که شاید مقایسه رو بی معنی بکنه. اتیموتیک هم سریع تر، هم شفاف تر بود. البته z1000 توی کیفیت چیزی کم نداشت از er4s. در مورد میزان بیس، تفاوت خاصی بین مقدار بیس er4s و z1000 ندیدم، فقط با توجه به اینکه z1000 مقدار بسیار بیشتری هوا رو جابجا می کنه، بیس توی z1000 بسیار دلچسب تر بود و اون حس کمبود بیسی که توی er4s دست می ده، اصلاً توی z1000 وجود نداره.
اما دوست دارم به یک کمبود اصلی، er4s در مقابل w4r و z1000 اشاره کنم. کمبود اصلی er4s در جایگیری سازها و حسی بود که به شما از حضور سازها و تفکیک سازها می داد. توی این مقوله، er4s به صورت کاملاً مشهودی، در سطحی پاین تر از w4r و z1000 بود.
منم انتظار معجزه ندارم همین که یه مقدار تریبل بهتر داشته باشه و کیفیت و فرم سیمش خوب باشه واسه من کافیه...نقل قول:
مرسی که جواب دادین...
Sent from my HTC One X using Tapatalk
از بیس cx300 راضی ای ؟ از چه پلیری استفاده میکنی ؟نقل قول:
در مورد پست rave-87 عزیز بگم به نظر من HD800 صداش طبیعی تره چون هم Soundstage وسیع تری داره (که خودت اشاره کردی) هم اینکه بیس قوی تر و منطقی تری داره نسبت به etymotic.... وقتی صدای اینو شنیدم به نظرم بیسش دیگه خیلی ضعیف بود و وقتی صدای درامز رو گوش میدادم به نظرم بیس درامز قوی تر و پانچی تر از بیسی بود که این از درامز پخش میکرد.
به راحتی هم اشاره میکردی.... وقتی اینو گذاشتم تو گوشم کاملا" احساس میکردم تا به حال هیچ چیزی اینقدر داخل گوشم فرو نکرده بودم!!!!!:n02:
البته این هم قبول دارم که etymotic یه هدفون 250 دلاریه و نباید با HD800 مقایسه بشه.....
سلامنقل قول:
من امروز توی پاساژ پایتخت، نمایندگی نامداران، تست کردم این هدفون رو.
چیز خاصی نبود به نظرم. من akg q460 رو بهتر از این دیدم. سنهایزر بیس نرم تری داشت و تریبل کمتری داشت. در ضمن می تونم بگم که بیس سنهایزر مقداری بیشتر از بیس q460 به نظر میومد.در نهایت می تونید برید خودتون هردو رو تست کنید.
قضیه سونداستیج که جدا، چونکه معایب ذاتی این هاست. ولی در مورد اتیموتیک احساس می کردم که صدای هر دو کانال، به خوبی توی مغز ترکیب نمی شه و برای همین اون تصوری که مثلاً w4r به من می داد رو اتیموتیک نمی داد.نقل قول:
در مورد بیس، به نظرم هدفون های داخل گوشی (مخصوصاً از نوع بالانس آرماتورها) باید ذاتاً مقداری پاسخ فرکانسیشون بالاتر از خط فلت باشه. علتش هم اینه که توی هدفون های دینامیک، با حرکت دیافراگم مقدار زیادی هوا جابجا می شه و به گوش شما می رسه که همین مسئله بیس رو عمیق تر و طبیعی تر می کنه، حال اینکه اصلاً ممکنه مقدار بیس هنوز هم خط فلت رو نشون بده.
بله بیس خوبی داره... پلیرم هم HTC OneXنقل قول:
سلام بچه ها
من یه Xperia L دارم
میخواستم بدونم با 150 تومن میشه یه هدفونی گرفت که از هدفون فابریک گوشی بهتر باشه؟
یا در همون سطحه؟
اگه میشه بهترشو گرفت شما چی رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی
احتمالاً توی پایتخت می تونین تست کنین. من مدل j55 رو تست کردم. سبک صداش، مثل اکثر هدفون های توی این رده موجود در ایران بود. بیس زیاد. یعنی در حد اکثر مدل های فیلیپس. تریبلش کم بود اما. یعنی به وضوح کمتر از فیلیپس هستش. اگر با روی گوشی مشکلی ندارین، akg q460 هدفون خیلی خوبی بود. اگر اشتباه نکنم 350 تومن بود.نقل قول:
دوستان . هدفون کلیپش گیر میاد جایی . البته بدون اون دکمه هایی که واسه آپل گذاشتن روش. بدون دکمه های کنترلی
بنده به شفافیت صدا و بیس عمیق خیلی اهمیت میدم از بین این مدل ها با توجه به خواسته های بنده کدوم انتخاب بهتری هست
Sennheiser
CX275S
CX300II
Yamaha EPH50
کدوم یکی کیفیت صدا و بیس بالاتری داره؟
اگر تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هست پیشنهاد بدین
سلام
یه هدفون فول سایز میخوام که به نسبت به قیمتش کیفیت خوبی بده
قیمت حدود 100-120
اولویت هام به ترتیب کیفیت ساخت , شفافیت صدا , عمق صدا , بیس
کسی در هدفون های موزیک سومیک و اینکه از کجا میشه تهیه شون کرد اطلاعات داره؟
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یک هدفون Razer HammerHead Gaming Headphone از دیجی کالا گرفتم، هدفون خیلی خوبی هست و صدای بسیار خوبی داره، روی کامپیوتر با صدای بالا مشکلی نداره ولی روی گوشی چرا
من گوشی htc one s دارم که beats support هست و وقتی تیک بیتس را روشن میکنم باس آهنگ را بیشتر میکنه، با این هدفون در صداهای کم خوب هست ولی صدا را که زیاد میکنم مخصوصا آهنگهایی که باس بالا دارن خش خش میکنه حتی اگر بیتس را هم خاموش کنم بازم در صداهای بالا خش خش میکنه، میخواستم ببینم به نظر شما درست هست یا مشکل داره هدفون؟ یک هفته گارانتی تعویض داره دیجی کالا و یک سال گارانتی پانا، ممنون میشم راهنمایی کنی
۳۵۰ خیلی دیگه زیاده! تو همین رنج ۱۶۰ ۱۷۰ میخوام، آخه فیلیپس بعضی وقتا تریبلش رو مخه، خیلی دیگه زیادیه. اگه تریبل کم باشه میشه با اکولایزر یه کاریش کرد ولی این فیلیپس بعضی وقتا دیگه زیادی تیزه.پیشنهاد بهتر تو این رنج قیمت دارین؟ یا همین J22 خوبه؟نقل قول:
یک هدفون یا هد ست برای دیدن فیلم با کامپیوتر با قیمت حدود 100 تا 150 میخوام
مهمترین ویژگی که میخوام اینه که کاملاً دور گوش قرار بگیره و روی گوش فشار نیاره(earcomfort)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
درود
مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بیتجربه محسوب میشم، هرچی بیشتر میگردم کار برام دشوارتر میشه. ممنون میشم اگه اساتید کمکی بکنن.
بنده از سبکهای مختلفی لذت میبرم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (بهویژه گیلکی و ترکی) سبکهایی هستن که من بیشتر گوش میکنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از اینها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک میرسه. جاز و رپ هم در لیست سیاهام جای دارن.
در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، بهویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمیتونم تحمل کنم. همینطور دنبال بیس اغراقشده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، بهطوری که روی بقیه فرکانسها اثر خاصی نذاره، رو نهتنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم میکنم. در کل میخوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمیدم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.
باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودناش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحتتر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازههای کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش میدم، اگه هدفون اونقدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتیش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. اما پخشکننده یکی امپیتری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پیسی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.
هدفونهایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بینام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردنشون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکیشون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری میخوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانسهای بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که بهعنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس میشه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوشام مقداری آزردهست و دیگه نمیتونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.
دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
ممنون و شرمنده که وقتتون رو گرفتم
راستیتش من تنها گزینه مناسبی که توی گوش دادن به هدفون های مختلف توی پایتخت دیدم، همون akg بود. بقیه به شدت نزدیک به هم بودن. حالا بعضی ها بیسشون محکم تر بود،بعضی ها نرم تر.من در حال حاضر فقط به دوستانی که زیر 50 تومن بخوان هدفون بخرن، با وجدان آسوده فیلیپس 3590 رو توصیه می کنم. چون هم بیس خوبی داه. هم تریبلش اندازه مدلهای بالاترش تیز نیست. هم سوند استیج مناسبی داه. و در نهایت در مقابل قیمتش خیلی خوبه.شما اگر jbl بگیرین، احتمال زیاد از دست تریبل زیاد فیلیپس راحت می شین.نقل قول:
من مى خوام يه هدفون خيلى خوب دور و بر ٧٠٠تومن بكيرم سنهايزر hd558 يا hd205 چشم رو گرفته ٣٠٠تومن هم براى امپ كنار گذاشتم مى خوام بدونم بين اين هدفون ها يا هدفون هايى كه مد نظر خودتونه كدومشون صداى بهترى رو ارايه ميده و با امپ (حتى المكان باكدوم امپ)خوب درايو ميشه يا اصلا نيازى به امپ نداره
سلام.نقل قول:
over ear خوب دو تا داریم تا 200. یکی V-Jays و اون یکی هم سونی ZX300 (یا ZX310) ....
از نظر صدا تفاوت زیادی ندارن و هر دو بیس قوی و صدای گرم دارن که تو این رنج طبیعیه. تنها چیزی که میمونه اینه که V-Jays پشت بازه و Isolation تقریبا نداره و نشتی صدا داره اما سونی پشت بسته هست و از این نظر یه خورده بهتره.... عوضش V-Jays سبک تر و راحت تره رو سر.....
V-Jays رو مجتمع پایتخت میتونی تست کنی سونی رو نمیدونم.
آمپ چی میخوای بگیری؟!!نقل قول:
یه جایی (فکر کنم هدفای) میخوندم HD558 رو یه جورایی اصلاح کردن صداش مشابه HD598 شد!!! یه تحقیق بکن در مورد این....
HD518 هم هدفون خیلی خوبیه.... صدای شفافی داره Soundstage خوبی هم داره.... فقط یه چیز در مورد این سنهایزر ها بدون: خیلی بیس قوی ندارن پس کاربردت رو در نظر بگیر.
HD518 رو با iPod Touch 5G تست کردم تقریبا" درایو میشه فقط بیسش ضعیفه.... پلیر ها و کارت صدا های ضعیف نمیتونن توان کافی برای بیس تحویل بدن پس به فکر آمپ باش اگه میخوای از تمام توانایی های هدفون استفاده کنی.
اینجا قیمت چند تا آمپ و dac (فکر کنم تو ایران فقط همین ها موجود باشه) میتونی ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ايپد٤ دارم نمى دونم قدرتش ازايپاد٥ بيشتره يا نه ولى مى خوام يكىاز امپ هاى فايو رو بگيرم فقط نمى دونم كدوم مدلش رو بگيرم تا خوب درايو بشه اگه ميشه در اين زمينه راهنمايى كنيد اگه نتونستم امپ پيدا كنم چه هدفونى رو در همين رده پيشنهاد مى كنيد
در مورد آمپ دوستان رهنمایی میکنن. یه هدفون هم هست بالاتر از 700 مدل Audio-Technica M50 که خیلی عالیه و بیس قوی و صدای گرم داره که خیلی ها دوست دارن. Soundstage هم عالیه. قیمتش حدود 850. با iPod Touch 5 نسبتا" خوب درایو میشد تا جایی که یادم میاد. اگه اینو بگیری با یه آمپ فیو عالی میشه.... حالا دوستان باز هم راهنمایی میکنن. من تا به حال iPad نداشتم نمیتونم راهنمایی کنم.نقل قول:
اين هدفونارو (مخصوصا مدلاى سنهايزر با ايوديو تكنيك با akg ) رو از كجا مى تونم تهيه كنم شركت اريو سيستم فروشگاه داره؟؟؟؟ مى خوام يه جا باشه كه بتونم اينا رو تستم بكنم اگه جايى هست ادرسش رو بديد ممنون مى شم
سلام دوستان
من یه مدت هست دنبال ایرفون میگردم، مشخصات اصلی که از ایرفونم میخوام اینه که ماندگار باشه. مهم نیست که چقدر هزینه ش میشه، فقط انتظار دارم حداقل 3 سال برام کار کنه.
به این مدل ها رسیدم که توی ریویوها هم قیمت خوبی دارن هم زمخت و سگ جون به نظر میان، اما جایی رو پیدا نکردم که اینا رو داشته باشه.
SoundMagic E10
JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosivs
اما هر دوی این مدل بیس بالایی دارن... کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست؟ کسی میدونه اینا رو از کجا میتونم بخرم؟
سلامنقل قول:
یک سری مدلهای سنهایزر رو نامداران برای تست گذاشته ولی این مدل رو من ندیدم برای تست بزارند
خلاصه این مدلها معمولا برای تست ندارند
M50 هم که من اخرین باری که جمهوری بودم به صورت محدود دو جا دیدم
شاید بزارند تست بکنید قبل از خرید
فروشگه اینترنتی هم که M50 داشته باشه برات پخ می کنم.
حقیقت اینه که شما اول هدفون رو مشخص کن تا بعد بیایم روی امپ
در مورد سبک صدای M50 احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ایده بهت بده
موفق باشید.
سلامنقل قول:
این مدلها رو من ایران ندیدم
ولی یک مدل فیلیپس داره که همونیه که شما میخوای
اتفاقا صدای نسبتا خوبی هم داره
حدود 200 تومنه قیمتش
در مورد ماندگاری هم هدفون موجود داریم حدود 1250 که کابلش کامل تعویض میشه و خراب هم شد یک کابل براش میگیری
پس محدود ده ی قیمتتون باید مشخص باشه
ولی در کل فکر میکنم مدل فیلیپسی که معرفی کردم در کل برای شما خوب باشه.
موفق باشید.
یه هدفون بیسیم میخوام بین 500 تا 600
پخش کننده موبایل(نکسوس 5)
موزیک هم بیشتر pop گوش میدم و کیفیت صدا خیلی برام مهمه
ممنون
سلام
ایرفون زیر 70تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
برای آهنگ گوش کردن با موبایل و سبک هیپ هاپ.
با تشکر
سلام اگر کیفیت صدا براتون خیلی مهمه به شدت پیشنهاد میکشه که از هدفونهای بی سیم تهیه نکنید.نقل قول:
هدفون creative ep630 و panasoinc hj350نقل قول:
هر دو هدفونهای خوبی در این بازه ی قیمتی هستند.
موفق باشید.
دوستان من دنبال یه هدفون قوی و باکیفیت بالا و چندمنظوره برای گیم و فیلم و موسیقی هستم. میخوام از همه نظر OK باشه. لطفا چند مدل قدرتمند و محبوب بازار رو بهم معرفی کنید. ممنون میشم
دوستان به نظرتون توی این مدل های زیر کدوم یکی از نظر عمق و کیفیت بهتر هست ؟ مصرفم هم موزیک هست اگر بشه میخوام با موبایل هم گوش بدم :
SennHeiser HD 449
Sennheiser HD 335
Sennheiser HD 429s
راستی نظرتون در مورد Beats Executive چی هست ؟! مرسی
البته اگر توو رنج ۴۰۰ تومن هدفون بهتری میشناسید هم خوشحال میشم معرفی کنید.
مرسی
AKG K321 چطوره؟ به نظرت بهتر از JBL J22 هستش ؟نقل قول:
من هیچکدوم رو تست نکردم. ولی براساس امضای صدای برند عرض می کنم خدمتتون. اگر هر دوتای مدل ها، امضای صدای غالب برند خودشون رو داشته باشند، تریبل توی akg، چیز خاصی از فیلیپس کم نداره. بیس akg از هر دو اون ها کمتره.نقل قول:
روی کاغذ، آپگریدی نسبت به اون دو تا هستش. ولی چونکه خودم تست نکردم و ریویویی هم پیدا نکردم، نمی تونم با اطمینان جواب بدم.
من K321 رو قبلا یه تست کوتاه کردم.... تریبل تیز با تیس تیس زیاد... از نظر قرار گیری تو گوش هم مشکل داره و خوب فیت نمیشه!نقل قول:
پ.ن: عکسش هم کاملا" مشخصه مشکل قرار گیری تو گوش داره:
ارزش خرید NWZ-WH303 داره؟ ، کسی کار کرده باهاش؟
سلام دوستان ، من از این مدل خیلی خوشم اموده ، مخصوصا که mp3 player هم داره ، و این خیلی کار رو راحت میکنه برام...فقط میترسم که کیفییتش خیلی خوب نباشه و پشیمونم کنه ، حالا نظرتون راجع بهش چیه ؟ ، با توجه به قیمت 600 هزار تومنیش میارزه ؟ ، یا برم یک هدفون با کیفیت تر بخرم و با گوشیم آهنگ گوش کنم ؟ ، اگه میتونین مدل هم پیشنهاد بدین؟
سلام
امروز با اجازه دوستان رفته بودم پاساژ ایران ، نمایندگی سنهایزر(نامداران)
Momentum رو تست کرد . صدای بلند + مید و های بسیار شفاف ولی بیس ملایم(به شخصه طرفدار این سبک بیس نیستم) ، با آمپ خود سنهایزر دمو کرده بود
بعدش با همون آمپ و همون ترک Sennheiser HD 429 رو تست کردم. بیس عمیق و تفکیک بسیار عالی در همه دامنه ی فرکانس ها ، ولی کلا صدای بلندی به نسبته Momentum نداشت. قیمت هم در نظر بگیریدخودتون...
من بیشتر از سبک موسیقی که dj ها play میکنن خوشم میاد (house trance electronic)
با فرض اینکه بودجه مهم نباشه شما چی پیشنهاد میدین ؟!
کاشکی میشد همه هدفون هارو آدم خودش تست کنه
اینجور که خوندم پست هارو یه هدفون خوب برای موسیقی می خوام ، بعدا یه آمپ رو میزی می خوام بگیرم.
AT-m50 رو خیلی review خوب خوندم ولی مثل اینکه مانیتورینگ هست بیشتر تا موسیقی
با تشکر
حالا شاید momentum به گوش شما خوب بوده اما اصلا کیفیت خوبی نسبت به قیمتش نداره و به نظر من HD429 (در صورت امکان HD518) ارزش خرید بیشتری نسبت به momentum دارن. بلندی صدا معیار مناسبی برای سنجش کیفیت هدفون نیست.نقل قول:
M50 هم به نظر من یه خورده فان و نیمه حرفه ای محسوب میشه تا فلت و مخصوص مونیتورینگ. به اون صورت هم که باید اشکال های رکورد رو نشون نمیده پس میشه واسه موزیک هم ازش استفاده کرد خیلی هم عالیه. برای الکترونیک m50 عالیه.
اگه هم هدفون پرتابل میخوای بگیری از سنهایزر HD25-II خوبه... ریویو هم اینجا میتونی بخونی (HD428 و HD25-ii رو بخون):
من که به شخصه تست کردم، کیفیتش خوب بود. باید ببینید دنبال چه سبک صدایی هستید. اگر دنبال بیس زیاد و عمیق هستید. خب این وسیله خیلی خوبه. حتی من اون رو بهتر از جبرا revo دیدم که فقط هدفون هست.نقل قول:
پس این وسیله برای کسی که دنبال صدای گرم و دلنشین هست و می خواد پلیر و هدفون همزمان بخره، کاملاً مناسبه.
ولی اگر با بیس کمتر و محکمتر. تریبل بیشتر (صدایی تیز تر از سونی) مشکلی ندارین و پلیر هم دارین. گزینه ایی که معرفی می کنم akg q460 هست که واقعاً برتره و قیمتش زیر 400 تومنه. به نظر من شما برید و اون سونی رو تست کنید خیلی بهتره.
متأسفانه این واژه مانیتورینگ، بعضا باعث اشتباه در مورد سبک صدای یک هدفون می شه. صدای m50 به هیچ وجه فلت و طبیعی نیست و میشه گفت U شکل هست.نقل قول:
m50 از این لحاظ می تونه برای استفاده توی استودیو مناسب باشه: 1- سیم بلند. 2- کیفیت ساخت محکم 3- حرکت کاپ ها در جهات مختلف 4- تحمل جریان های به نسبه بالا 5- بسته بودن
مرسی از پاسختون ، والا حقیقتش این اولین هدفونی که میخوام بخرم ، برا همین خیلی سر در نمیارم:) مثلا ایننقل قول:تریبل یهنی چی دقیقا؟:)، اون سونی ارو تست کردم ، به نظرم بد نبود ، ولی چون هدفون های دیگه ای نداشتم ، یکم مقایسه برام سخته ، پس به نظرتون به طور کلی راضیم میکنه ؟ ، چون پلیر هم داره ، خیلی استفاده ازش راحته :)
بعد یه سوال دیگه ، این سونی ها همراه خودشون کیف ندارن ، میتونم از جای دیگه براش کیف تهیه کنم ؟ ، جایی رم اگه میشناسین معرفی کنین ، ممنون میشم :)