نقل قول:نقل قول:باتشکر زیاد ازتون که جواب دادیننقل قول:
فک میکنم نظر دوستان درمجمع مثبت هست اگه اشتباه نکنم
نیازی به خاموش کردن مودم واسه ساعت رایگان که نیست؟
قطعی که نداره؟
از هزینه اش راضی هستین؟
بازم بینهایت تشکر ازتون
Printable View
نقل قول:نقل قول:باتشکر زیاد ازتون که جواب دادیننقل قول:
فک میکنم نظر دوستان درمجمع مثبت هست اگه اشتباه نکنم
نیازی به خاموش کردن مودم واسه ساعت رایگان که نیست؟
قطعی که نداره؟
از هزینه اش راضی هستین؟
بازم بینهایت تشکر ازتون
-تو تایم رایگان اگه مودم خاموش یا ریست بشه سرعت اسمی رو بهت میده...نقل قول:
-برا من که تا حالا قطعی نداشته به جز یه دفه که اونم سراسری بود...
-هزینشم نسبت به بقیه بسیار مناسب هستش...
مورد اولو نفهمیدم،یعنی اگه ریست نشه سرعت پایین تر هست؟نقل قول:
بزرگترین ضعف این شرکت پس کم کردن حجمه دیگه درسته؟بقیه موارد فک کنم همه راضین شکر خدا
دوستان من میخوام سرویس نامحدود 512 بگیرم.الان 256 دارم ماهی 35 گیگ میگیرم.افت سرعتم نداره.همون 30 ایناس تا 20:n09:کلا راضیم
ولی سرعت کمه خداییش.میخوام بدونم 512 نامحدودش سرعت دانلودش چنده؟بعد مثلا 30 گیگ دانلود یهو کم نمیکنن؟
کلا چجوریاس
-ببین تو تایم رایگان اگه مودم ریست بشه سرعت میاد کف سرویس مثلا سرویس512 که من دارم سرعتش میشه 60kb/sاین در حالی هست که سرعت من تو ساعات غیر رایگان با دانلود منیجر460kb/sهستش.نقل قول:
-تا حالا که این شرکت از من حجم کف نرفته...
دوستان نامحدوداش رو چند بسته میشه؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اگه جوا بدين ممنون ميشم
1- موقع تمديد سرويس اگه بخوام حجم انتقال داده بشه بايد حتما سرويس خودم رو انتخاب کنم يا هر سرويسي انتخاب کنم حجم انتقال داده ميشه؟
2- حجمي که دارم بايد حتما به صورت بستانکار باشه تا انتقال داده بشه يا نه؟ (چون من حجم دارم ولي بستانکار نيستم. فکر کنم چون حجم هديه بوده )
دوستان من هم میخوام های وب بگیرم .
ساکن اسلامشهر هستم .
تا الان مخابرات استفاده کردم و نامحدود بوده ولی سر یه سری مسائل میخوام مخابرات رو جمع کنم . دانلود خیلی زیاده ولی میخوام دانلود رو کم کنم . ماهی 8 یا 10 گیگ از این بعد رو دارم .
1- به نظرتون چه سرعتی از های وب بگیرم که هزینش نهایتا ماهی 30 تومن بشه ؟
2- وضعیت 1 مگ تو ساعت های رایگان چطوره ؟ downstream سرویس 1mb رو روی چند میبندن ؟
3- sping چطوره ؟
4- در ساعتهای رایگان سرعت 1mb و 512 چند میشه حداقل ؟
5- این فشفشه و دینامیت و برنز و نقره ای چیا هستن ؟ ترافیک اضافه هستن یا خودشون یه سرویس خاص هستن ؟
تمامی سرویس های نا محدود روی سرعت اسمی بسته میشننقل قول:
تنها در صورت تمدید سرویس قبل از پایان دوره حجم به دوره بعد منتقل میشه،اما وقتی شما یک سرویس دیگه انتخاب می کنید در واقع تغییر سرویس انجام دادید و حجم منتقل نمیشه اما اندازه ی حجم باقیمانده بستانکار میشید و میتونید سرویس جدید رو خریداری کنیدنقل قول:
دوست عزیز در حال حاظر بهترین سرویسی که می تونید انتخاب کنید اینترنت دینامیت هست،چون هم از لحاظ سرعت مشکلی نداره و چون در جشنواره هست روی قیمت هاش خیلی تخفیف اعمال شدهنقل قول:
downstream سرویس 1 مگ روی 4 بسته میشه و اگر مشکل نویز نداشته باشید می تونید تا این سرعت دریافت داشته باشید،به طور میانگین با همون سرعت صبح ،شب هم می تونید دریافت داشته باشد
در رابطه با پینگ هم که دوستان زیاد صحبت کردن،همین چند صفحه قبل رو بخونید متوجه وضعیت میشید
دینامیت یک سرویس مجزا هست/طرح گنجینه هم یک سرویس مجزا هست که شامل بسته های الماس،طلا،برنز و نقره هست/فشفشه هم در واقع همون حجم اضافه با قیمت کمتر و حجم بیشتر اما محدودیت زمانی هست
دوستان میشه یکم درمورد طرح دینامیت توضیح بدین؟
ساعت رایگان هم داره؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
واسه منی که تازه میخوام بیام های وب هم این طرح هست؟
متاسفانه سایتش زیره طرح خوب توضیح نداده!!!
سرعت این طرح 8مگ هست.نقل قول:
تایم رایگان نداره...
زنگ بزنید پشتیبانی مرکز شما رو چک بکنه اگر مرکزتون پهنای باندش 8مگ بشه میتونی از این طرح استفاده کنی.
والا من یه 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم . چن تا مسئله رو برخوردم بهش !نقل قول:
اینکه حجم دزدی دارند ! که خیلی تو ذوق میزنه و ضده حاله !
و اینکه سرعت توی ساعات رایگان محدود میشه .
و یه نکته جالب
من تو سایت ثبت نام کردم و برام یوزر و پسورد ارسال شد . وقتی وارد شدم و منطقه خودمون رو وارد کردم و سرچ کرد فقط 128 و 256 نامحدود و محدود ساپورت میشه تو منطقمون ؟
ینی چی ؟ الان دوستان اینجا شاتل و مخابرات و پارس آنلاین دارند و همه جور سرویسیس ساپورت میشه ! اما انگار اینا فقط 256 میدن !
دوستان وضعیت وبگردی با های وب چطوره ؟
خوب Load میکنه ؟
در مورد حجم دزدی که من به شدت تکذیب می کنم این موضوع رو،حتما دوستان اشتباه می کنن،غیر ممکنه این قضیهنقل قول:
دوست من توی ساعات رایگان سرعت محدود نمیشه،چون بار روی مرکز مخابراتی بیشتر میشه این طبیعیه که سرعت یه مقداری افت کنه!خیلی از دوستان گفتن که حداقل شبی 2.5 تا 3 گیگ دریافت میکنن و این قضیه برای 3 ساعت یعنی محدود کردن سرعت وجود نداره
توی یه سری مراکز محدودیت پهنای باند داریم و به خاطر همین نمیشه همه ی سرویس ها رو ارائه داد،مرکز شما هم متاسفانه چزء این مراکزه!
در رابطه با سوال آخرتون هم دوستان نظراشونو اعلام کنن
به اقا طاها چه عجب بعد از مدت زیادی پیداتون شد:n02:/شما کجا اینجا کجا....نقل قول:
یه لحظه داشتم شما رو با مدیر تالار های وب اشتباه میگرفتم ...چون دقیقا همین حرفایی که زدید ایشون گفتن!
شما با اقای نجاتی صحبت کن قضیه رو کامل برات شفاف سازی میکنه که شبانه رو محدود کردید...:n06:
وگرنه مرکز ما خلوته و به بیان ساده میشه گفت تنها منم که از شبانه استفاده میکنم.
الان چند روزه گرفتم قطعی نداشته.شبانه میاد رو ۲ مگنقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
من تا حالا مخابرات بودم! تا چند ماه پشی خیلی خوب بود!
ولی یهو سرعتا رو محدود کردن! الانم که دیگه نامحدود نمیدن!
منم استفادم از نت زیاده! هم بازی انلاین میکنم هم فیلم و سریال دانلود میکنم!
حالا به نظر شما از چه شرکتی استفاده کنم؟ ها وب خوبه؟؟
قیمت نامحدوداش که خیلی زیاده!
مثلا سرعت دانلود 128 نلمحدود چنده؟؟
اگه نامحدود سرعتش پایین بود
سرویس حجمی بگیرم؟؟ تو ساعات رایگان سرعت افت شدید نداره؟؟
های وب برای بازی خوبه، پینگش اکثر اوقات مثل مخابراته.نقل قول:
سرویس های نامحدود همون سرعت اصلی رو میده مثلا 128 / 16 کیلو بایت میده.
حجمی 1 مگ بگیر شبانه میتونی دقیقا 2.5 گیگ دانلود کنی. سرعت افت نداره خود شرکت محدود میکنه.
از دوستان مشهدی کسی ازین شرکت استفاده میکنه ؟
سزویس 1 مگ و 512 چطوریه توی روز و مخصوصا اون سه ساعت رایگان افت سرعت نداره چون برای همن ساعت رایگانش خیلی مهمه دانلود دارم
من512دارم رو4مگ بسته شده،سرعت دانلودم تو ساعات غیر رایگان با دانلود منیجر460kb/sهستش ولی تایم رایگان سرعتم میاد کف سرویس حدودا 60kb/sنقل قول:
1مگ تو تایم رایگان بهت 2مگابیت سرعتو میده...
پیشنهاد من به شما 1مگ هستش فک کنم تو تایم رایگان یه چیزی بین2.5تا3گیگ بتونی دانلود کنی...
من الان آسیاتک دارم،512 ،تو 7ساعت 1.5g دانلود میشه،یعنی واقعا های وب تو 3ساعت 3گیگ واسه 1مگ میده؟(یعنی 512 1.5گیگ دیگه نه؟!)
1مگ سرعتش ثابت روی 250 هست.و در سه ساعت میشه 2.5 گیگ گرفت....نقل قول:
512 هم سرعتش در تایم رایگان 60 هست....
ینی باید فاتحه ی اون ispرو خوند 7ساعت سیستم روشن باشه که میخاد1.5گیگ دانلود بشه...به نظرم شما هر چه زودتر از اون شرکت بکن بیا بیرون ولی قبلش حسابی در مورد ispکه میخای بری تحقیق کن،من الان از های وب راضی ام چون هم تهرفه هاش خوبه هم خدماتش دیگه انتخاب با خودت.هر شرکتی که میری 1ماهه بیشتر نگیر چون شرکتا فرازو فرود دارن غیر قابل پیش بینی هستن...نقل قول:
موفق باشی رفیق.
دوستان سلام
یه سوال
این آی پی استتاتیک که فک کنم ماهی پنج تومن هستش کارش چیه؟ من اطلاعاتی در مورد این چیزا ندارم فقط میخوام بدونم آیا اگر آی پی استاتیک بگیریم امکانش هست که سرعت اینترنتمون زیاد بالا پایین نشه؟ من دینامیت دارم والا تا الان 700 تا بیشتر نرفته معمولا بین 500 تا 700 برای من هست آیا این میتونه کمکی کنه در استیبل شدن سرعتمون؟
دوست عزیز ip static یعنی آی پی شما همیشه ثابته و با خاموش و روشن کردن مودم آی پی شما عوض نمیشه.هیچ ربطی هم به کم و زیاد شدن سرعت اینترنت نداره.مصارف خاصی داره که اینجا نمیگنجه توضیح بدم.فقط همینو بدونید که در ایران با این وضعیت اینترنت همون آی پی دینامیک بهترم هست.نقل قول:
ای بابا!کم سعادتی از ماست که نمی تونیم در خدمت باشیم!!!:n02:نقل قول:
والا من اصلا نمیدونم مدیر تالار کیه!!
تا اونجایی که من خبر دارم همچین چیزی نیست!اگر شما میگید هست که ما قبول می کنیم!!!!:n01:
دوست عزیز به نظر بنده شما یا پارس انلاین بگیر یا مخابراتنقل قول:
سرویس های خوبی دارن بخصوص نامحدود
سرعت دانلود خوبی دارن یه ماه برای تست بگیر
اگه 512 ها وب بگیرم تو ساعات معمولی چند تا سرعت میده؟
نمایندگی شهر ما میگه که 500 به بالا میده!
بعد گفت تو ساعات رایگان سرعت share میشه!
و از اونجایی که تو شهر ما زیاد از های وب سرویس نگرفتن(یا اینکه تو ساعت 5 تا 8 دانلود نمیکنن) سرعت خیلی زیاد افت نداره!
به حرفش اعتماد کنم؟ برم پورت مخابراتو خالی کنم؟
من ک میگم نوچ به حرف اینا نمیشه اعتماد کرد ریسکه!نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
من از اهواز هستم. تعداد پورتای های وب اهواز خیلی کمه، سرعت روزانه ی من زیر 500 هست و شبانه از بهترین سرورهای دانلود 230 تا 250 استنقل قول:
الان مخابرات 1 مگ ماهانه 8 گیگ میده 29 تومن به اضافه ی مودم رایگان!
شبانه 1 تا 7 هم رایگان!
این چطوره؟(که البته بدی این طرح اینه که باید یکسال قرارداد ببندی)
واقعا گیج شدن! های وب بگیرم و دل خوش کنم به طرح فشفشه و 3 ساعتی رایگانی که سرعت رو share میکنن!
یا مخابرات یکسال قراد داد ببندم و اگه قرار باشه دوباره سرویس نامحدود بدن نتونم ازش استفاده کنم!
ولی خوبی مخابرات اینه که هرچی تو روز سرعت داشته باشی شب هم داری! و ساعات رایگانش زیاده
تو ساعات غیر رایگان 460kb/sبهت میده تو تایم رایگان اگه محدود باشه60kb/sنقل قول:
همشهری عزیز منظورت کدوم سرویس هست؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من دیشب یه پک فشفشه بازی 15 گیگ خریدم :n02: همشم دانلود کردم الان ولی بازم که میخوام برم بخرم نمیذاره میگه یا باید حجم فشفشه فعلی تموم شه یا روزش !! قضیه چیست ؟ من که همشو تموم کردم رفت
متاسفانه یکی از مشکلات فشفشه اینه..تا وقتی که زمانت تموم نشه نمیتونی فشفشه بدی رو بخری...باید صبر کنی تا زمانش تموم بشه!نقل قول:
یکی راهنمایی کنه لطفانقل قول:
سلام
اگه من یه پک فشفشه بخرم و ازشون استفاده نکنم در صورت تغییر سرویس این پک میسوزه؟ این پک رو حتما باید تا پایان زمان سرویس همون ماه مصرف کنم؟
سلام...
من مشهدم و خطم فیبر نوری هست...
این شرکت روی فیبر نوری سرویس میده؟(یجا خوندم میده)
این سرویس یک مگ رو که بگیرم که شبانه سه ساعت 3 گیگ دان میکنم بعدش محدود نمیشم؟(سیاست منصفانه)
ممنون از پاسختون
سلام شما به لینک زیر برو برای بررسی مناطق تحت پوشش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرویس 1مگ 2.5گیگ میتونی بگیری...الان 1مگو یه بار محدود کردن که2.5گیگ بیشتر نمیتونی بگیری قبلا بچه ها یه7-8گیگی دان میکردن پس فعلا خیالت راحت...
دوستان چطوری میشه فهمید حجمی که دارم چقدرش فشفشه ست و چقدرش ترافیک عادی؟
نمیشه فهمید. قبل فشفشه حجمتون رو دستی یادداشت کنید.نقل قول:
اگه منظورتون از پک همین بسته هایی تخفیفی عید تا عید هستش اینا مشکلی نداره و مهم نیست که چه زمانی فعالش میکنید.نقل قول:
سلام
اگه من یه پک فشفشه بخرم و ازشون استفاده نکنم در صورت تغییر سرویس این پک میسوزه؟ این پک رو حتما باید تا پایان زمان سرویس همون ماه مصرف کنم؟
ولی بسته معمولیا رو باید توی زمان مشخص شده مصرف کنید.