[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تو سایت رابتل قسمت نواحی تحت پوشش متن زیر رو نوشته . من نمیفهمم منظورش چیه !!! توضیح بدین ممنون میشم .
رنگ ارغوانی تیره هم پوشش داخلی داره هم خارجی تو نقاطی که مشخص کرده رو نقشه و نهایت سیگنال این رنگ هست و پوشش 3g هم در این رنگ کامل هست یعنی هم داخلی هم خارجی .نقل قول:
رنگ ارغوانی روشن یعنی فقط پوشش خارجی داره . 3g هم همینطور . یعنی داخل منزل یا اداره که در این پوشش هست کیفیت انتن دهی و 3g مطلوب نیست و گاها اصلا سیگنال وجود نداره .
هنوز خبری نیست باید امروز اعمال کنن .نقل قول:
نقل قول:بعد از پایان ساعات اداری بسته های هدیه شرکت در نظرسنجی , فعال میشوند.نقل قول:
ساعت ۴ بعد از ظهر،ساعت اداری هم تموم،خبری از اینترنت نشدنقل قول:
الان زنگ زدم رایتل گفتن یک دی فعال میشه.نقل قول:
صبح زنگ زده بودم گفتن تا پایان وقت اداری امروز.
تماشا کنید: مدیرعامل رایتل: برخلاف رقبا تعرفه 4G با 3G تفاوتی ندارد
+
محتوای مخفی: تعرفه!
رفقا سیم کارت طرح دانشجو کسی خریده؟ دیروز سفارش دادم نمیدونم همون 5روزی که گفتن میرسه یا نه..معمولا چند روز طول میکشه تا فعال بشه
سلام،
دوستان لطفا یه تست کنین ببینین Testmy.net با رایتل برای شما باز میشه؟
رایتل با این سیم کارتهای رایگانی که تو الکامپ توزیع کرده بشدت سرعتش افت کرده.
باز نسبتا بین وضع اسف بار ای آی اس پی ها دلمون به رایتل خوش بود که اونم......
اینترنت مملکت به فنا رفته:n27:
والا تو منطقه ما خیلی مسخرس این رایتل !!! یعنی مسخره تر از این فقط خودشه !!! پینگش که قبلا زبان زد بود الان بالای 600 تاسنقل قول:
با دکل 150 متر فاصله نداریم ولی تو خونه -95 دسی بل آنتن دارم
الان هم برای تست یه فایل گذاشتم دانلود رفتم تو فضای کاملا باز که به دکل دید مستقیم داشت ولی نهایت سرعت دانلود شد :
نقل قول:
پس با توجه به رنگ ارغوانی روشن محل سکونت ما آنتن مطلوب نیست و باید بیخیال بشیم . فاصله کمی هم با ارغوانی پررنگ دارم. :n28::n35:
محل زندگی منم با همین فاصله کمی دورتر از رنگ ارغوانی تیره هستش و با مودم e3372 داخل خونه 3g رو دریافت میکنم ولی کیفیت انتن پایین هست و نوسان سرعت خیلی داره . در کل هم سرعت رایتل در بیشتر شهرها خیلی پایینتر از سایر اپراتورها هست . شما راحت میتونی با مودم تست کنی و بهترین محل رو داخل خونه برای بیشترین انتن پیدا کنی . در کل فاصله شما زیاد دور نیست .نقل قول:
نقل قول:
من هم جایی هستم که توی نقشه کم رنگ نشون داده ولی اطرافم پر رنگ هست مشکلی ندارم. البته کلا افت کرده سرعت رایتل در این چند وقت اخیر.
اگر خودتون تست کنید خیلی بهتره.
من هم جایی که هستم بنفش پررنگ هست اما پوشش داخلی خوبی ندارم و همیشه پرش آنتن دارم و سیگنال بین 95- تا 120- است.نقل قول:
کلا حساب کتاب انگار نداره.نقل قول:
پوشش 4G هم نداره نقششون (داره؟)
پوشش داخلی ما ضعیفه اما پایداره و سرعت هم نسبتا خوبه،برخلاف ایرانسل که اکثر جاها پوشش داخلی نداره.نقل قول:
تا اونجا هم که خبر دارم نقشه ۴جی هنوز توی سایت نیمده
دلت خوشه !! :دینقل قول:
ما وسط پر رنگیم ولی کیفیتآنتن دهی و دیتا صفر:n02:
بسته 3+3 گیگ ماهانه (حرفه ای):
بسته نمایشگاه برای من فعال شد و پیامکش هم اومد.
درسته فقط یادت باشه هر یک گیگی که میده فقط همون روز قابل استفاده هستنقل قول:
بله در جریان هستم، سرعت و ثبات هم قابل قبول هست.نقل قول:
بسته نمایشگاه الکامپ، در داخل منزل
بسته من هم فعال شد. نظر سنجی آنلاین! یعنی یک درصد امید نداشتم فعال بشه چون سریع هم برداشته شد از سایتش:n02:
اقا چراااااااااااااااااااا واسه من نیومده این هدیه؟؟؟تا الان ک نیومده......
نظر سنجی انلاین هم انجام دادم
1دی فعال میشه.نقل قول:
ادیت: امروز فعال شد...
این نظرسنجی که اومد؟کی رفت؟نقل قول:
هدفش انتقال ایده های کاربرا بود یا جایزه!!!!!!
فعال شد؟ ثبت نام اینترنتیم کردم... ولی هنوز نداده!نقل قول:
فکر کنم تا گذاشتنش پشیمون شدن:n02: دیدن ورشکست میشن پهنای باندشونم نمیکشه:n09:نقل قول:
سلام دوستان بنده تا الان سیم کارت رایتل نداشتم الان میخواستم به قصد استفاده از اینترنت از سایت رایتل سیم کارت خریداری کنم به نظرتون سیم کارت دیتا بگیرم یا سیم کارت معمولی؟
ممنونم
من هم معمولی دارم هم دیتا دیتا فقط نمی تونی مکالمه کنی وهمچنین در اعتباری نمی تونی فعلانقل قول:
بسته 30 روزه 30 گیگ 10 تومنی شبانه رو بگیری
من مدت ها ست که ایرانسل دارم رایتل فعلا خلوته در 3g سرعتش تا 600 کیلو بایت در منطقه من و 4G تا 4000 کیلو بایت
پک لاست اصلا نداره
بازم میگم برای من خوبه شما ببین منطقه ات چطوره
تو همین منطقه من ایرانسل سرعت 3G افتضاح 130 و 4G سرعتش اغلب 700 با قطعی زیاد و پک لاست شدید
اما ایرانسل فعلا بسته هاش از نظر اقتصادی به صرفه هست
برای دانلود بسیار زیاد با بسته های ایرانسل
برای وبگردی و گیم رایتل
چند وقت دیگه که طرح تراد پذیری بین اپراتور ها اجرا بشه رایتل از این هم خلوت تر میشه و مسلما کیفیتش برای ما بالاتر میره در عوض ایرانسل داغون تر میشه
اگر فقط از اینترنت استفاده دارید،دیتا بخرید چون تنوع بسته هاش بیشتره،اما اگر قصد مکالمه هم دارید، سیم کارت دائمی و اعتبارینقل قول:
نقل قول:
قیمت بسته های اینترنت سیم کارت اعتباری و دیتا فرق داره؟ کدوم سرعتش بشتره؟ چون شنیدم سرعت پایه وحرفه داره؟
تست سرعت رایتل رشت پل جانبازان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت مطهری هستم و روز و شب از 250-300 بالاتر نمیره..امار داری کجای رشت سرعت بالاتر میده یا اصن از این بالاترم داریم یا نه..... 3gنقل قول:
دوستان سیمکارت بنده از این رأی آموز ها هست راهی داره کلا تبدیلش کرد به DaTa ؟
و اینکه 4G چطوری میشه ؟
من ساکن کرمانشاه هستم!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سیم کارت طرح دانشجو امروز بدستم رسید..باید کد دستوری خاصی رو بزنم که بسته خاص این طرح فعال بشه؟