اتفاقا منم الان 88 هستم با همین پینگ قبلش هم 96 بودم و وضعیت خوب بود.نقل قول:
Printable View
اتفاقا منم الان 88 هستم با همین پینگ قبلش هم 96 بودم و وضعیت خوب بود.نقل قول:
این وضع رو با اشتراک دو مگ داری؟!!!! این که افتضاحه :n29:نقل قول:
از اینجا برو ببین وارد میشه یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خاصی نکردم ، ولی حدود 90 درصد اوقات از گیت وی 2.185.0.1 استفاده میکنم.نقل قول:
یعنی تماس بگیرم با پشتیبانی ؟ خرابترش نمیکنن ؟ میترسم خط رو به بهانه نویز از 4 بندازن روی 2 مگ اونوقت همینم میترکهنقل قول:
با IDM ، با چه سرعتی دانلود میکنی ؟نقل قول:
معمولا 30 تا 40 و وقتی هم که جو گیر بشه برای لحظاتی میشه 70 ودوباره میاد پایین هم تک کانکشن اینطوریه هم 16 کانکشن مهمتر از همه پیج باز کردنشه که سایت های خیلی سبک داخلی رو هم نیم ساعت طول میکشه تا یاز کنه یک ماهه اینجوریه snr اپلود و دانلود هم بالای 27 هستن و مطمئنم نویز ندارم به نظرم سرعت خیلی غیر عادیهنقل قول:
حتما زنگ بزن چون حتی با اشتراک دو مگ این وضعیت کلا غیر عادی هست. شما باید حداقل سرعت 200 داشته باشی برا دانلودنقل قول:
الان بزنم بهتره یا بزارم شب که مردها هستند و بیشتر میفهمن ؟نقل قول:
الان بزن اگهدرست نشد بازم شب بزنگ بهشوننقل قول:
سلام
دوستان به نظرتون سرویس های یک مگ و 512 بهتره؟
DNS رو تغییر بدهنقل قول:
بچه ها وقتی به نت وصل میشین یه پینگ 4.2.2.4 بگیرین اگه زیر 150 بود و سرعت دانلودتون هم خوب بود ipتون رو یادداتش کنید.همیشه اینکارو کنید تا به وقتش یه بانک از آی پی های پرسرعت داشته باشیم.شاید روزی پای خرید اومد وسط
نمیشه؟زنگ بزن 2020 بگو نمیتونم وارد سیترا شم.نقل قول:
سلام، مهم Gateway هست، اونه که یه زیر مجموعه ی 254تایی IP رو تعریف میکنه... الان من تست گرفتم، n بار قطع و وصل کردم، اینم نتیجه اش:نقل قول:
Speed
(1min after start)Packet Loss
(10 Packets)(Ping(Average
(4.2.2.4)Outgoing IP
LocationOutgoing IP Gateway 109KBps 0% 129ms Azerbaijan 85.132.90.153 2.185.8.1
2.185.88.156KBps 30% 304ms Russia 92.50.194.141 2.185.59.1
2.185.61.1
2.185.71.1
2.185.87.163KBps 30% 306ms Russia 95.167.14.197 2.185.50.1
2.185.51.1
2.185.58.155KBps 50% 199ms Russia 79.133.75.161 2.185.56.1
2.185.70.1
2.185.95.139KBps 50% 227ms Norway 213.248.76.1 2.185.53.1 41KBps 40% 235ms Ireland 213.248.92.137 2.185.94.1
دیگه دیدم داره تکراری میشه، رسید به 88 دوباره، ولش کردم سر همین، وصله نداشتم بازم 20 بار قطع و وصل کنم تا شاید به 8 یا 88 برسم :n02:
یه نکته ی جالبی که فهمیدم این بود که اگر یه پکت به یه کشور وارد بشه، میتونه از هر کدوم از اون IP های مربوطه خارج بشه، مثلا پینگ به 4.2.2.4 با گیت وی 59، از 92.50.194.141 رد می شد، ولی پینگ با گوگل از 79.133.75.161 رد میشد، یعنی ممکنه IP تغییر کنه ولی کشور تغییر نمیکنه... یعنی مثلا امکانش نیست که با گیت وی 8 پینگ با 4.2.2.4 از آذربایجان بگذره ولی با گوگل از روسیه بگذره، حتما از آذربایجان میگذره...
یعنی اگر احیانا به 8 یا 88 رسیدید، بچسبیدش که حیفه :n02: تست های بالا و سرعت ها همه برای سرویس 256 نامحدود بود.:n16:
سلام من 256 نامحدود دارم سرعت دانلود از بهترین سرور 30 هست
چیکار کنم که سرعتم بالا بره؟
ممنون
این نتایج رو با چی به دست آوردی؟نقل قول:
مثلا کدوم دی ان اس ؟ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 تاثیری نداشتننقل قول:
دستی، با Command Prompt و دستورات ping 4.2.2.4 -t و tracert و یه IP Location Finder... سرعت هم با IDM زدم که 16 کانکشنه باشه. همه هم برای یه فایل هستن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای ول بررسی.نقل قول:
نه نگیر، زنگ زدم به پسرداییم که 512 داره نامحدود، گفت با گیت وی 8، سرعتش حدود 100 هست، یعنی از مال من هم کمتر :n09: همین 256 نسبت به قیمتش بهترینه...نقل قول:
بررسی فوق العاده بودنقل قول:
مهندس الان با خرید ای پی ثابت مشکل حل میشه؟
عیمان dns عوض کردم نشد از dns نیست صددرصد بین چندین یوزر شیر شده اکانتم چون موقع نماز سرعت بالای 2 مگ هست
مهندس؟ :n02:نقل قول:
من فکر نمیکنم IP ثابت انتخابی باشه... IP ثابت رو فقط برای سرورها و نمیدونم کلا برنامه هایی که نیاز دارن میدن، مثلا طرف میخواد سیستم کنترل از راه دور بزنه یا دوربین امنیتی داره لازمش هست... ولی فکر نکنم طوری باشه که مثلا بیاد بگه بت چه IP میخوای... کسی تا حالا گرفته؟ احتمالا IP های ولید گیت وی جدا داشته باشن، چون مهم تر هم هستن...
پس به نظرت چیکار میشه کرد؟نقل قول:
الان کمی گشتم دیدم که مثل اینکه اصلا نمیشه... چون مخابرات از DHCP استفاده میکنه و اگر بخواد یه IP استاتیک تعریف بشه، باید از طرف خودشون باشه، بقولی کلاینت نمیتونه برای سرور تعیین تکلیف کنه... :n02:نقل قول:
حتی بریج کردم، دیدم که توی تنظیمات IPv4 گزینه ی Default Gateway رفت :n08: بعدش گشتم تو مودم، تو LAN Configuration یه جاش تونستم گیت وی رو تغییر بدم، حتی بعد از اون Default Gateway تغییر کرد، ولی IP اصلی تغییر نکرد و اینترنت قطع شد، بعدش گفتم قطع و وصل کنم که شاید گیت وی جدید IP بده، دیدم گیت وی دوباره عوض میشه...
باید رفت IP ولید و استاتیک خرید و بهشون گفت که مثلا میخوام روی این گیت وی باشه، اگر بذارن...
تنها راهش اینه که تنظیمات مودمت رو طوری تعیین کنی که در صورت بیکاری، مودمت کانکشن رو قطع نکنه، مثلا On Demand نباشه و Keep Alive مودم هم روی 0 باشه که همیشه فعال بمونه. در اینصورت میشه جلوی تعویض گیت وی از طرف خودمون رو گرفت، ولی اگر اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل بشه، کاری نمیشه کرد و همون آش و همون کاسه، دوباره هی باید قطع و وصل کنی تا به گیت وی دلخواه برسی...
انتخابیه.اما برای مخابرات رو نمیدونم.توی بعضی از ارائه دهنده های اینترنت دیدم که آی پی استاتیک رو میفروشن و یه هزینه ای ماهیانه میگیرن.عوضش دیگه آی پیت داینامیک نیست و هر وقت به اینترنت وصل شی همون آی پی ثابت رو داری.واسه همین گفتم ته و توش رو در بیارین.نقل قول:
محدودی یا نامحدود؟نقل قول:
اقا کسی میدونه کمک کنه دمتون گرم کارم خیلی گیره بگین چه ip استفاده کنم و باید چندتا ip بزارمنقل قول:
فکر کنم هزینه ی استاتیک ماهی 10 تومن هست... ولی بازم فکر میکنم گیت وی دیگه ای داشته باشن... جز اینکه یکی بره بخره(بقول خودمون، دنگی بذاریم یکی رو بفرستیم جلو :n02: ) ببینیم چی میشه.نقل قول:
تنها بدی IP استاتیک راحت تر بودن رهگیری و -- شدنش هست... هر وقت سیستمت روشن باشه، اگر کسی IP رو بدونه، هزار تا غلط میتونه باش بکنه :n15: خوب یکی زنگ بزنه پشتیبانی بپرسه IP استاتیک رو چجوری میدن... میتونیم رو گیت وی 8 یا 88 برداریم؟ :n24: من که حسش نیست بزنگم :n02:
داداش اینا که یه تعدادیش DNS و gateway هست... IP شما کدومه؟؟؟ فقط یه IP تعریف میشه... عکس بذاری بهتر معلومه...نقل قول:
داداش من زیاد سر در نمیارم نصاب که اومد اینا رو برام گذاشت دیگه منم تغییر ندادم اگه بهم بگی چطور میشه ip رو تغییر داد و چه ip fchvl ممنون میشم اینم عکسشنقل قول:
طبق پیگیری هایی که انجام دادم
ظاهرا امیدی به برطرف شدن مشکل هست
اینا که هر چهارتاشون همون طور که بالاش نوشته DNS هستن... 8.8.8.8 خوبه معمولا... IP رو باید تو مودم ببینی اگر Bridge نکردی، مودم که روشن میکنی، مستقیم وصل میشه؟ یا باید با کانکشن ویندوز وصل بشی؟نقل قول:
اصلا مطمئنی IP استاتیک هست برات؟ اگر استاتیک نباشه که باید مثل خودمون با هزار دردسر گیت وی عوض کنی با قطع و وصل کردن... در غیر اینصورت، یعنی اگر استاتیک باشه، امیدی فکر نمیکنم باشه...
یعنی زنگ بزنیم شکایت کنیم؟نقل قول:
محدود هستمنقل قول:
نهنقل قول:
من دنبال شکایت نبودم
تماس گرفتم واسه حل مشکل
پشتیبانی گفت داریم مشکل رو برطرف می کنیم
ظاهرا وضعیت بهتر شده
سروش داداش اشتباه کردی فکر کنم فقط گیت وی تک رقمی 8 و اون 88 که توضیحاتشو دادی خوبه ! :n02: چون الان رقم یکی مونده به آخر برای من 4 ولی پینگم با 4.2.2.4 245 ! سرعتم هم افتضاح ! سرعت الان 30 !!!
نه داداش، الان از ساعت 12 گذشته پینگ بالا رفته، دیروز کلا وضع خوب نبوده، یعنی از طرفای 9 به بعد پینگ بالا رفته دوباره...نقل قول:
من الان با 88 هم پینگم 240 هست... ولی این کمترین هست بین بقیه گیت وی ها...
من با گیت وی 9 هم چک کردم، باز ازآذریبایجان میگذشت و وضعیتش خوب بود مثل همینا... فعلا 8و9و88 خوب بودن... فکر کنم 89 هم خوبه.
من 1ماه پیش پینگم با همه ای پی ها 700 به بالا بودواما الان 130 هست،اینا زمانی هستن،واسه همه یجور نیسنقل قول:
آرمین زنگ زدی چی گفتن؟ چرا اینقدر داغون شد یه دفعه؟؟؟
صفحه به زور باز میشه، سرعت نصف شده و پینگ رفته بالا کمی... :n04:
دوستان چه خبر؟:n02:
چند روز نبودم!
پينگ 4.2.2.4 ساعت 3 و 20 دقيقه بامداد
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=136ms TTL=43
اينم سرعت در 3 و 24