دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.نقل قول:
واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.
دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.نقل قول:
واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.
طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
لیست قبولی دانشگاه ازاد در حال حاضر به دست اموزش دانشگاها رسیده.
با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
تا الان من اطلاع دارم که الکترونیک ازاد واحد دزفول قبول شدم.
من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
واسه ازاد کار راحتره.
خوشحال میشم خبر خوش بدم
ایدی نیمباز من
Petr0$@nimbuzz.com
به صفر پتروس دقت کنید
خواهش میکنم . نخیر به درصدا ارتباط مستقیم نداره ولی به رتبه زیر گروه ربط داره . ببینید سهمیه بومی خیلی تاثیر داره من نمیدونم اصفهان بومه تبریز حساب میشه یا نه ولی کلا بعضی از شیوه های گزینش دانشجو توی سازمان سنجش ناشناخته و عجیب غریبه!ممکنم هست داوطلب با رتبه 4760 سهمیه هیئت علمی داشته باشه که جایی ذکر نمیشه!نقل قول:
نقل قول:کد:http://pubr-azmoon.com
یعنی شما به لیست قبولی همه دانشگاه ها دسترسی دارید؟:18:نقل قول:
سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی دانشگاه های آزاد هستن که به صورت بدون کنکور دانشجو میگیرن. ( البته فکر کنم باید کارت سربازی داشته باشین ). کلا شدنیه ولی باید کمی اینور اونور برین. به نظرم اول از روابط عمومی دانشگاه آزاد شروع کنید.نقل قول:
سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
من سال قبل حدودا آبان بود رفته بودم بندرعباس، اطلاعیه دم در دانشگاه آزادش نوشته بود چند تا رشته که یکیش رو یادمه الکترونیک صنعتی بود فکر کنم بدون کنکور میگیره.
ولی همونطور که گفتم باید با تماس گرفتن با روابط عمومی شروع کنید و بعد به دانشگاهها هم زنگ بزنید.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
چه عالی.میگم به نظرت میشه خودم تماس بگیرم و هر اطلاعاتی رو خواست بهش بگم تا مطمئن شه خودمم بعد بهم بگه؟نقل قول:
طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
لیست قبولی دانشگاه ازاد در حال حاضر به دست اموزش دانشگاها رسیده.
با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
تا الان من اطلاع دارم که الکترونیک ازاد واحد دزفول قبول شدم.
من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
واسه ازاد کار راحتره.
خوشحال میشم خبر خوش بدم
ایدی نیمباز من
Petr0$@nimbuzz.com
به صفر پتروس دقت کنید
الان من تو قبول شدن امیرکبیر(:40:) شک دارم، شیراز که مطمئنم برا همین نمیخواد زنگ بزنم:5:. فقط یه انتخاب شک دارم، این اگه شکم برطرف بشه خیلی خیلی خوب میشه.:11:
هر کدوم قبول شم عالیه ولی مشکل اینجاست باید از اول بدونم تا از سر در گمی در بیام. :20:
سراسری یا آزاد؟نقل قول:
سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنمنقل قول:
من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
يعني منظورت اينه كه از اين شهر به اون شهر برم؟
خب پس شرایطتت عالیه. اون بندرعباس هم برا مثال گفتم. می تونید جاهای دیگه هم چک کنید. فقط اینبار که قصد دارید برید دانشگاه، خوب تحقیق کنید و اون دانشگاه و شهری که دوست داری رو انتخاب کن که فردا پشیمون نشی.نقل قول:
سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنم
من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
موفق باشی
من اطلاع دقیقی ندارم. فقط از لینک زیر می تونی لیست دانشگاهها رو ببینی و انتخاب کنی :نقل قول:
واسه دانشگاهه كجا بايد زنگ بزنم مثلاً زنگ بزنم 118 بگم چي ميخوام؟
و از اینجا هم می تونی با روابط عمومیش تماس بگیری و هر سوالی مثلا کدوم واحد ها نزدیک به فلانجا ( اونجایی که می خوای ) پذیرش بدون آزمون دارن و راهنماییت میکنن یا هم که با خود دانشگاهی که میخوای مستقیم تماس بگیری.کد:http://iau.ac.ir/
اینم روابط عمومی مرکزی دانشگاه آزاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني از الان كه نتايج نيومدن ميشه اقدام كرد؟ يعني جواب ميدن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من فكر نميكنم اين سوال جاش توي اين تايپيك باشه ولي من جوابتون رو ميدم
فك ميكنم كتاب خوبي باشه چون بعضي از بچه هاي كلاسمون ازش استفاده ميكردن منم خودم داشتم ولي چون زياد اهل تست زدن نبودم زياد ازش استفاده نكردم و بيشتر تكيه ام رو جزوه دبيرم بود البته كتاباي جديدي اومده پيشنهاد من اينه كه برا كتاب خريدن خيلي تحقيق كن( از كسي كه واقعا مطلعه) چون فاكتور خيلي مهميه و تا تقريبا 10 11 ماهه ديگه بايد با اون سر و كله بزني:5:
اينجا جاى اينجور سوالا نيست توى تاپيك مربوطه سوالتون رو بپرسيد يكى درميون اسپم داريمنقل قول:
اینجا جاش نیست. عنوان تاپیک رو ببینید. ضمنا به لینکایی که تو امضام هست مراجعه کنید.نقل قول:
سلام من یه سوال دارم
نظرتون در مورد کتاب میکرو گاج واسه فیزیزک پایه چیه؟
عاقبت به خیری داره؟
-لطفا این پست بنده هم حذفش کنید -
دوستان ازتون تمنا میکنم 1بار دیگه به دادم برسید...صفحه454 انتخاب رشتمو گذاشتم سوالم هم زیرش هست...فقط 1بار دیگه کمکم کنید...ببینید با اون رتبه بیشترین احتمال قبولیم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم ازتون...
بچه ها نتایج آزاد انسانی هم یکشنبه میاد؟
وقتی میگن نتایج آزاد یکشنبه میاد یعنی آزاد تمام رشته ها یعنی انسانی هم همون یکشنبه هست !!!نقل قول:
خبر فوری:نتایج ازاد امروز ساعت ۱۸ اعلام میشود!منبع شبکه خبرنقل قول:
نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی روز یکشنه 13 شهریور ماه اعلام خواهد.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر افزود : در کنکور دانشگاه آزاد اسلامی 1390 486 هزار و 56 نفر پذيرفته شده اند.
زمان ثبتنام اين افراد را از 26 تا 31 شهريورماه اعلام كرد.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه در آزمون سراسري امسال 8 هزار و 251 رشته محل وجود داشت، گفت: 54 درصد داوطلبان آزمون سراسري دانشگاه آزاد دختر بودند كه از اين تعداد 51 درصد پذيرش شدند. همچنين 46 درصد از داوطلبان آزمون سراسري دانشگاه آزاد پسر بودند كه از اين نيز تعداد 49 درصد پذيرش شدند.
منبع:mga.ir
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
نتايج نهايي کنکور سراسري 1390 بين 19-20 شهريور ماه اعلام خواهد شد.
ابراهيم خدايي معاون سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: اسامي پذيرفتهشدگان كنكور 19-20 شهريور ماه از طريق سايت اعلام ميشود.
وي با اشاره به ظرفيت پذيرش آزمون سراسري امسال، اظهار كرد: بيش از 585 هزار داوطلب امسال در آزمون سراسري پذيرفته شدهاند.
براساس گزارش ايسنا، كنكور سراسري سال 1390 طي روزهاي 9 تا 11 تير ماه با رقابت يك ميليون و 150 هزار داوطلب در سراسر كشور برگزار و طي آن بيش از 90 درصد داوطلبان حاضر در جلسه مجاز به انتخاب رشته شدند
منبع :mga.ir
با توجه به اينكه صنعتى اصفهان روز ٢١ رو براى ثبت نام گذاشته نتايج بايد زودتر بيادچون معمولا هر سال دو سه روزى رو براى گرفتن مدارك از مدرسه و.... ميگذارن يعنى جوابها بايد ١٨ تا ١٩ بياد شايد گفتن حداكثر تا ٢٠ مياد!!!!!!!!
اینا اگه بخوان می تونن 2 روزه برگه ها رو تصحیح کنن جواب رو بزارن رو سایت .فقط دوست دارن این همه داوطلب که یک سال استرس داشتن استرس بیشتر وارد کنن.خود مسئول انتخاب رشته تو بیست و سی گفت بعد از انتخاب رشته فقط 20 دقیقه طول میکشه نتایج رو بدست بیاریم.حالا بهونه رشته های خاص رو اوردن که باید اونا مصاحبه شون تموم بشه بعد اعلام کنیم.کار کردن ایرانیا همینطوریه دیگه
راستی بگید اسپم چیه همه در موردش حرف می نن؟
چرا هیچ کس منو تحویل نمیگیره:(
حرفایی که مربوط به این بحث نیست و فقط باعث میشه پستاتون زیاد بشه اسپم می گن :31:نقل قول:
دوستان يه سوال داشتم من با رتبه ي 5700 منطقه يك انساني بنظرتون ديگه كتابداري فني مهندسي دانشگاه سمنان روزانه رو ميتونم بيارم؟ در مورد اين رشته هم اگه اطلاعاتي دارين يه توضيحي بدين ممنون ميشم.بعد بين اين رشته و مديريت دانشگاه آزاد كدوم رو انتخاب كنم؟خيلي ممنون .
اعلام زمان ثبتنام پذيرفتهشدگان در دانشگاه صنعتي شريف
جام جم آنلاين: ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 90 دانشگاه صنعتی شریف از 20 تا 23 شهریورماه به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد.
به گزارش مهر، پذیرفته شدگان در دانشگاه صنعتی شریف می توانند با مراجعه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مطالعه آگهی های مربوط وارد برنامه ثبت نام شده و ضمن تکمیل اطلاعات و قرار دادن مدارک خواسته شده، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
جزئیات و نحوه انجام پذیرش غیر حضوری توسط پذیرفته شده، از طریق اطلاعیه هایی که در سایت دانشگاه قرار می گیرد قابل دسترسی خواهد بود.
جهت دسترسی به برنامه ثبت نام از 20 تا 23 شهریورماه شماره داوطلبی شماره شناسه و کدملی داوطلب رمز عبور است.
هم من هم یکی از دوستان جوابتونو دادیم قبلآ ، احتمال قبولی شما توی بعضی رشته ها 150% هست قبول میشی اما اینکه دقیقاَ چی قبول میشید فقط سنجش میتونه بگه ، هر سال ظرفیتا ، سهمیه های خاص و ... تغییر می کنه و فرمول مشخصی ندارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
عجب اسپم بازاری اینجا راه افتاده ، پستای خبری مربوط به این تاپیک نیست .
سلام
طبق اين خبر مثل اينكه شريف ثبت نامش غيرحضوريه . همه دانشگاهها اينجوريه؟
كسي خبر داره صنعتي اصفهان حضوريه يا نه؟؟
بچه ها فهمیدم قضیه ی این ساعت 18 چیه.
کسی که این خبرو داده احتمالا خبر یه سال قبل رو داده:18:
کد:http://www.unp.ir/news_8902.htm
"1- پذيرفته شدگان اين دانشگاه ابتدا مي بايست با مراجعه به وب سايت به نشاني http//golestan.iut.ac.ir نسبت به پذيرش اينترنتي خود اقدام و پس از پرينت گواهي پذيرش اينترنتي به همراه اصل و تصوير مدارك لازم در روزهاي فوق الذكر جهت پذيرش به دانشگاه مراجعه فرمايند"نقل قول:
لینک کامل :
کد:http://iut.ac.ir/inside/article652.html
براى جلوكيرى از بستن تاپيك:!!!!!
به نظر شما باتوجه به كم شدن ظرفيت ها با٢٣٠٠منطقه ١ ميشه نرم صنعتى اصفهان رو آورد
بومى اصفهان هستم
من از مدیر انجمن farshidshd خواهش میکنم بیاد و اسپم رو برا بچه ها تعریف کنه...
unknow_bu عزیز الان اون شعری که اون بالاست چه ربطی به انتخاب رشته و از اینجور چیزا داره...؟؟!!!
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
خودمم یه تعریفشو پیدا کردم:
34- از ایجاد و شرکت در گروه هایی که هیچ هدفی را دنبال نمیکنند و صرفا محلی برای ارسال مطالب بی ارزش ( اسپم ) هستند جدا خودداری کنید . در صورت مشاهده علاوه بر حذف گروه ، با سازنده و گردانندگان گروه نیز برخورد خواهد شد .
برای دادن پست های خبری باید به اینجا برین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224509
یه چندتا سوال داشتم
اول اینکه تو آزاد خب ما 6تا انتخاب داشتیم(یعنی فکر کنم 6تا:31:).حالا اگه مثلا اولی انتخاب بشیم دیگه نمیره سراغ انتخاب های بعدی؟یا همه رو مد نظر میگیره و خودمون حق انتخاب داریم در رشته های قبول شده؟
دوم اینکه میخواستم بدونم هزینه ی رشته های برق و عمران و مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)چقدره؟
ممنون
:10:
نه ،هرجا قبول شی دیگه تمومه و سراغ انتخابای بعدیت نمیره،نقل قول:
توی داانشگاه آزاد بیشتر در انتخاب اول قبول میشن...(امسال 60% در انتخاب اول قبول شدن)
ایشالا فردا همه آزاد قبول :40:
کسی هست جواب این سوالمم بده؟ممنون میشمنقل قول:
احتمالا براي مهندسي ها ترمي حدود 650 شده تا حالا.نقل قول:
من پارسال كه متالوژي بودم تا 600 رسيده بود.(89)
سلام.بچه ها حتما تو خبرا دیدید چند وقته پیش رییس سازمان سنجش گفت ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزایش پیدا کرد.در حالی که با مقایسه دفترچه امسال و پارسال،امسال کاهش ظرفیت داره.کسی میدونه این حرفی که گفته شامل امساله؟چقد ظرفیتا رو بردن بالا؟مرسی:46:
با این درصدا فکر میکنین تهران جنوب نرم افزار(تراز 6011 برا 89 ) قبول بشم؟نقل قول:
عربی 60
دینی 60
ادبیات 60
زبان 15
ریاضی 2
فیزیک 75
شیمی60