ما که تفهمیدیم شما تیکه انداختید یا جدی گفتید.. علامت تعجب ها رو میگم که آخر هر جملت بود..نقل قول:
Printable View
ما که تفهمیدیم شما تیکه انداختید یا جدی گفتید.. علامت تعجب ها رو میگم که آخر هر جملت بود..نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از توجهتون ولی من یه عادت بد پیدا کردم و اون هم همین علامت تعجب گذاشتن در بعضی مواقع بیخودیه !نقل قول:
ولی به صراحت میگم که همه ی حرفهام جدی بود !
اگر با دقت کامل به پیشینه ی داوری و فراز و نشیبهاش دقت کنید میبینید که واقعا جای تحسین داره !
دیگه به شنیدن این جمله ی مزخرف و کلیشه ای عادت کردم:
اشتباهات داوری جزئی از فوتباله
:19::19::19::19::19::19::19::19:
من فقط موندم چرا قهرمانی فکر میکنه خیلی زورش زیاده:27:
مذخرف ترين جمله اي كه تا حالا شنيدم همينه !نقل قول:
ميخواهم 51 درصد سهام باشگاه پرسپوليس را بخرم
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: امسال خواستم كه 51 درصد سهام را به من بدهند و 49 درصد ديگر در اختيار دولت باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي مدير صنعتي و اقتصادي است كه وارد عرصه فوتبال و ورزش شد. هزينههاي ميلياردي باشگاه استيل آذين در نخستين سال حضورش در ليگ دسته اول، بسياري را شگفتزده كرد. او براي آنكه موفقيتش را در فوتبال مثل اقتصاد تكرار كند، به سراغ علي پروين رفت و اداره باشگاه را به طور تام به وي واگذار كرد؛ اما استيل آذين در لحظات آخر از راهيابي به ليگ برتر بازماند.
اين مدير اقتصادي گفت و گويي با خبرگزاري فارس انجام داد و ناگفتههاي بسياري را از يك سال همكاري با پروين و حضور در دنياي فوتبال بر زبان آورد.
متن گفت و گو با عضو هيئت مدير باشگاه پرسپوليس را بخوانيد:
فارس: استيل آذين چگونه شكل گرفت؟ آيا علي پروين عامل حضور شما بود؟
لا حول و لاقوة الا باا... العلي العظيم. استيل آذين سه سال قبل از ورود به ليگ دسته اول تشكيل شده بود و كار خود را هم از محلات تهران شروع كرد. سپس به دسته سه، دو و يك تهران رسيد. فصل قبل از ورود به ليگ دسته اول نيز در ليگ دسته اول تهران با هفده امتياز اختلاف، مقتدرانه قهرمان شده بود و به ليگ دسته سوم كشوري راه پيدا كرد. در چنين شرايطي، دوستان پيشنهاد دادند يك باشگاه دسته اولي به نام اكباتان را خريده و از علي پروين هم استفاده كنيم. با توجه به اينكه پروين آن زمان خانه نشين بود، تصور ميكردم كمك به بچه محل و دوباره به ميدان آوردن او، يك كار جوانمردانه است.
فارس: پس علي پروين در تشكيل باشگاه نقش اصلي نداشت؟
او از بچه محلههاي ما بود و از ابتدا هم در جلسات حاضر ميشد. دو نفر هم شاهد اين موضوع هستند.
فارس: اما اهالي فوتبال اينگونه تصور ميكنند كه پروين شما را به اين رشته آورد؟
علي پروين آن زمان خانهنشين بود. ميخواستم به ايشان كمك كنم. در كنار اين نيت، عشق و علاقه به پروين هم وجود داشت. اين دلايل باعث شد پروين كنار استيل آذين قرار بگيرد و باشگاه هم قدم به ليگ دسته اول گذاشت.
فارس: پس چرا علي پروين همه كاره باشگاه شد؟
از روزي كه قرار شد پروين با ما همكاري كند، از من قول گرفتند كه هيئت مديره تشكيل نشود و من و او در كنار هم كار كنيم. در عوض، از پروين قول گرفتم استيل آذين را به گونهاي آماده مسابقات كند كه فصل آينده به ليگ برتر بيايد؛ در غير اينصورت، امكان ادامه همكاري در سال آينده وجود نخواهد داشت.
فارس: چرا اين قول و قرارها فاش نشد؟
فصل گذشته مصاحبهاي انجام ندادم و حرف نزدم.
فارس: شما كه يك مدير اقتصادي هستيد، چرا قبول كرديد باشگاه بدون هيئت مديره آغاز به كار كند؟ بهتر ميدانيد كه چند فكر، بهتر از يك فكر ميتواند عمل كند؟
هيئت مديره تشكيل شد؛اما با نظر علي پروين منحل شد و اعضاي آن جدا شدند. با روحيهاي كه علي پروين دارد و معتقد به كار سيستماتيك نيست و به فوتبال سنتي علاقه دارد، آنها نيز از باشگاه رفتند. اگر علي پروين همكاري با هيئت مديره را ميپذيرفت، به سادگي در زمان جذب بازيكن و بستن تيم، حركت صعودي ادامه پيدا ميكرد و ايشان هم موفقيت و عزت خود را ميتوانست حفظ كند.
فارس: اعضاي هيئت مديره چه كساني بودند؟
حشمت مهاجراني، حسين كلاني، بهرام افشارزاده، مسعود معمايي، علي پروين و من.
فارس: جدايي حشمت مهاجراني كمي با سروصدا بود؛ اما چرا سايرين در سكوت خبري از باشگاه گرفتند؟
در عمل انجام شده قرار گرفته بوديم. در آن شرايط، حفظ تيم و كسب موفقيت مهمتر بود.
فارس: علي پروين در هفته دوم يا سوم ليگ، تئودور يونگ سرمربي هلندي را بركنار كرد. چرا به اين عمل اعتراض نكرديد؟
در ابتداي فصل به اين نتيجه رسيديم كه به علي پروين اختيار تام بدهيم. به همين خاطر، نامهاي به هيئت فوتبال تهران نوشتيم و ايشان را به عنوان قائم مقام كه در عقد قرارداد و تسويه حساب با بازيكنان و مربيان اختيار تام دارند، معرفي كرديم. هزينه يك فصل را هم كه حدود 5/6 ميليارد تومان بود را تا پايان نيم فصل اول در اختيارش گذاشتيم تا دغدغهاي نداشته باشد. اختيار تام هم داده بوديم و در عزل و نصبها دخالتي نداشتيم؛ اما همان زمان تذكرات كارشناسان و اهالي فن را در خصوص جذب بازيكنان را به وي گوشزد ميكرديم. ميديدم بازيكناني را كه جذب ميكنند، بيشتر مناسب پيشكسوتان هستند تا يك تيم پوياي فوتبال؛ اما به اين تذكرها توجهي نكرد و صدمه اول را خودش خورد و سپس مجموعه استيل آذين. عملكرد امسال نشان خواهد داد كه باشگاه با جوانگرايي و هزينهاي معقول ميتواند در ورزش حضور موفق و فعال داشته باشد.
فارس: علي پروين مدعي است چهل درصد سهام باشگاه را به ايشان واگذار كردهايد. اين مسئله صحت دارد؟
علي پروين صرفا فقط يك دوست و بچه محل بود كه در كنار باشگاه قرار گرفت و چنين قراري هم نداشتيم. ايشان يك ميليارد و پانصد و پنجاه ميليون تومان را بابت حقالزحمه خودش برداشت. در جلسه آخري كه در منزل من داشتيم، گفت: بالاخره من علي پروين هستم و اسم و رسمي آوردهام؛ آيا چيزي به من تعلق نميگيرد؟ اين مبلغ را به عنوان حق الزحمه به من بدهيد و من هم اين كار را كردم.
فارس: ظاهرا ساختمان باشگاه را از شما خريده است؟
ساختمان باشگاه دو و نيم ميليارد تومان ارزش دارد كه درخواست كردند آن را با قيمت دو ميليارد تومان به او بفروشم. اكنون نيز 500 ميليون تومان پرداخت كرده و قرار است تا پايان شهريور ماه، 5/1 ميليارد ديگر را در هنگام تنظيم سند در محضر پرداخت كند. تا 30 شهريور بايد اين پول را پرداخت كند زيرا اين ساختمان متعلق به يكي از دوستانم است و سندش در رهن بانك؛ در صورتي كه اين مبلغ پرداخت نشود، بانك روي ساختمان اقدام ميكند.
فارس: فوتبال ايران درآمدزا نيست و يك مدير اقتصادي هستيد. چرا در اين رشته سرمايهگذاري كرديد؟
زماني كه وارد ليگ دسته اول شديم، در كميته ورزش مجلس شوراي اسلامي حاضر شدم و با مسئولان سازمان تربيت بدني هم جلسه داشتم. معتقد بودم بعد از تصويب اساسنامه در هيئت دولت، ميتوان فوتبال ايران را هم مثل اروپا درآمدزا كرد. يك باشگاه ميتواند بنگاه اقتصادي باشد و به اين ترتيب، هم كار اقتصادي ميتوان انجام داد و هم كار فرهنگي و ورزشي. هنوز هم اميدوار و معتقدم كه ورزش با خصوصي سازي ميتواند درآمدزا باشد و پيشرفت هم بكند. همانطور كه ميدانيد، كنفدراسيون آسيا نيز يكي از شرايطش براي حضور كشورها در ليگ قهرماني آسيا اين است كه باشگاهها يك بنگاه اقتصادي و تجاري و درآمدزا باشند.
فارس: شش و نيم ميليارد تومان براي هزينه يك فصل باشگاه دسته اولي زياد است. اين مبلغ را علي پروين از شما درخواست كرد؟ در آخر هم با اين هزينه گزاف ناكام شديد.
يك ميليارد و پانصد و پنجاه ميليون تومان بابت حقالزحمه يك سال حضور در تيم و مديريت برداشتند و 739 ميليون تومان هم هزينه خريد امتياز يك تيم ليگ اولي شد. يك ميليارد و چهارصد ميليون تومان هم به 9 بازيكن پرداخت شد كه حتي يك بازي هم در فصل انجام ندادند. هزينه واقعي تيمداري اين نيست. از اين اتفاق درس گرفتيم. بيعرضه نبوديم. اختيار تام و پول داديم؛ اما مديريت درست عمل نكرد. امسال حداكثر با يك و نيم ميليارد تومان يك تيم جوان و موفق تشكيل ميدهيم و با سرمربيگري نادر دستنشان، تلاش ميكنيم با جوابگرايي به ليك برتر راه پيدا كنيم.
فارس: در فصل شايعاتي مبني بر اختلاف سليقه بين شما و علي پروين شنيده ميشد. چرا روي عقايد و نظرات كارشناسان بيشتر پافشاري نكرديد؟
حفظ منافع و مصالح تيم به ما اجازه اين كار را نميداد و نميتوانستيم با ايشان برخورد ناشايست و نامعقول انجام دهيم؛ اما همواره بر دو مورد پافشاري ميكرديم؛ اول حفظ و آبروي بزرگي خودش و دوم موفقيت تيم.تنها اشكال ما شكست در اين مجموعه بود. شكست و عدم موفقيتي كه در آن نقشي نداشتيم. حاضر بودم 5/6 ميليارد تومان هزينه شود؛ اما كاسه كوزههاي شكست بر سرم شكسته نشود و مرا مقصر اين ناكامي معرفي نكنند زيرا در صورتي كه برخواستهها پافشاري ميكرديم، متهم ميشديم كه مانع موفقيت مجموعه شديم و در كار علي پروين دخالت كرديم.
فارس: بحث بدهي بازيكنان به كجا رسيد؟
كل هزينه فصل پيش از نيم فصل در اختيار علي پروين قرار گرفت؛ اما تشخيص دادند كه اين پول به بازيكنان پرداخت نشود. همانطوري كه 9 بازيكن بدون آنكه بازي كنند، يك ميليارد و چهارصد ميليون تومان از ما دريافت كردند. پروين بخشي از بدهي بازيكنان را به عنوان جريمه يا تخفيف از آنها كسر كرد و در نهايت، رضايت همگي را هم دريافت كرد و اين كار از سوي خود او حل شد و بازيكنان نيز رضايتنامههايشان را دريافت كردند.
فارس: شايعه شده بود علي پروين از شما خواست كه با خبرنگاران تماس نداشته باشيد و در رسانهها كمتر ظاهر شويد؟
اين مسئله به هيچ وجه صحت ندارد. چنين تقاضايي از من نميكرد؛ اما با توجه به اينكه يك مدير صنعتي، توليدي و اقتصادي هستم، ترجيح ميدادم به كارهايم برسم و از دور مديريت كنم. از اين جهت عنان كار خويش به غير سپردم؛ اما خودم تمايلي به حضور در رسانهها نداشتم.
فارس: چرا بسياري حاضرند در فوتبال هزينه كنند تا به شهرت برسند؟
شهرت براي افرادي خوب است كه ميخواهند در انتخابات حضور داشته باشند و كار سياسي بكنند. آدم سياسي نيستم و نيازي هم به عكس، مصاحبه و حضور در رسانهها ندارم. خودم را يك خدمتگزار ورزش ميدانم و نگاه اقتصادي به ورزش دارم. ورزش يك نوع كار فرهنگي و خير هم هست. جوانان را از مواد مخدر و هزار كار ديگر دور نگه ميدارد.
فارس: در پروژه استيل آذين، شما ضرر كرديد يا علي پروين؟
من و پروين، هر دو ضرر كرديم. به قول خود پروين، كسي تا به حال اينگونه امكانات و پول در اختيارش قرار نداده بود و گفت ميخواهد باشگاهداري حرفهاي را به همه ياد بدهد. اين مطالب در آرشيو روزنامهها موجود است؛ اما به دليل بيدقتي و بيتوجهي ناكام شد و درسي كه وعده داده بود به مديران ياد بدهد را نتوانست به پايان برساند. من هم ياد نگرفته بودم در پروژهاي شكست بخورم. خوشحال ميشدم اگر تيم به ليگ برتر ميآمد. علاقمند بودم زماني كه اشتياق جوانها را ميديدم، احساس ميكردم ميتوانيم قطب سومي در فوتبال ايران ايجاد كنيم و طيف جديدي از هواداران را جذب كنيم. فقط از يك جهت احساس رضايت داريم؛ اينكه در اين شكست هيچ نقشي نداشتم. پولمان رفت؛ اما اين شكست حاصل عملكرد من نبود.
فارس: برخي ادعا ميكنند 6 ميليارد هزينه كرديد تا محبوبيت علي پروين در نزد اهالي فوتبال از بين برود.
هنوز هم به علي پروين علاقه دارم و دوستش دارم. نه تنها پروين، بلكه به رضازادهها، خادم ها، دبيرها و ساعيها بسيار علاقمندم. معتقدم شأن اسطورهها هميشه بايد حفظ شود و به آنها عزت و احترام لازم گذاشته شود تا جوانها از اين افراد درس بگيرند و منش قهرماني و پهلواني آنها را ادامه بدهند. سعي من هم حفظ محبوبيت پروين بود. اگر تيم به ليگ برتر صعود ميكرد، محبوبيت پروين دو چندان ميشد.
فارس: ميگويند فرهاد كاظمي از سوي شما براي سرمربيگري تيم استيل آذين انتخاب شد و در حيطه اختيارات پروين دخالت كرديد؟
تيم ما چهار هفته بدون سرمربي بود و عملا از روي سكوها مديريت ميشد. اين براي مجموعه اي مثل استيل آذين جاي تاسف داشت. من هم به پيشنهاد دوستانم فرهاد كاظمي را به علي پروين پيشنهاد كردم؛ اما پروين بود كه نظر نهايي را داد و قرارداد امضا كرد.
فارس: علت اختلاف شما و علي پروين در حال حاضر چيست؟
اختلافي با هم نداريم. بعد از آنكه در صعود به ليگ برتر ناموفق شديم، خير خودم را در اين ديدم كه تيم را به يكي از كارخانجات خودمان در كاشان منتقل كنيم تا با هزينه كمتر و جوانگرايي، آن را به ليگ برتر برسانيم.
اینم قسمت دوم مصاحبه اش :
فارس: ادعا ميشود استيل آذين را درست كرديد تا از تخفيف مالياتي برخوردار شويد. اين مسئله را قبول داريد؟
آنهايي كه اين حرف را ميزنند، غرض ورزي ميكنند. 98 درصد سهام باشگاه به نام حسين هدايتي، يك درصد به نام حسين رضايي و يك درصد هم به نام احمد علي سهرابي است. مالكيت باشگاه مشخص است و اين تيم متعلق به نام يك شخص است؛ نه يك كارخانه. بيش از 6 ميليارد تومان هزينه كردهام تا چهارصد ميليون تومان ماليات ندهم؟ اين با منطق و عقل جور در ميآيد؟ حسين هدايتي يك ريال بدهي مالياتي و بيمهاي ندارد. فقط از زماني كه وارد فوتبال شديم، اداره ماليات تقاضاي ماليات بيشتري از ما كرده است.
فارس: چطور؟
شركت استيل آذين در سال 85 بايد مبلغ 250 ميليون تومان ماليات مي داد؛ اما اداره ماليات اكنون ميگويد كه وضع مالي خوبي داريد و در فوتبال هم سرمايهگذاري كردهايد، 150 ميليون تومان اضافه بدهيد. ميتوانيد از اداره امور اقتصادي و دارايي استعلام بگيريد. آيا اين منطق درست است كه چون در فوتبال هزينه ميكنيد، ماليات بيشتري بدهيد؟ با اين تصميمهاست كه شركتهاي خصوصي كمتر مايل به حضور در فوتبال هستند. امسال تيم را به يكي از شركتهاي تابعه يعني نورد گالوانيزه كاشان واگذار كرديم تا به اين ترتيب ماليات كمتري بپردازيم. رويكرد وزارت اقتصاد و دارايي بايد بهتر باشد و به شركتهايي كه در فوتبال يا ورزش سرمايهگذاري ميكنند، تخفيف بدهد؛ نه آنكه بخواهد ماليات بيشتري بپردازند.
فارس: برخي مدعي هستند استيل آذين پس از حضور در فوتبال، فروش محصولاتش افزايش پيدا كرده و از اين طريق سود سرشاري نصيبتان شده است؟
شركت استيل آذين مالك باشگاه نبوده است. به اين شركت علاقمند بوديم و به همين خاطر اسم آن را روي تيم گذاشتيم. استيل آذين اولين و تنها توليدكننده تزئينات ساختماني است؛ در حاليكه كاركنان آن دو شيفت هم كار كنند، باز هم مشتريان براي دريافت كالا بايد يك ماه در نوبت باشند. استيل آذين يكي از 40 شركتي است كه در سال 86 به خاطر حضور مثبت در ورزش، از سازمان تربيت بدني لوح تقدير گرفت.
فارس: حضور شما در هيئت مديره پرسپوليس چگونه شكل گرفت؟
انتخاب علي پروين به عنوان قائم مقام باشگاه ثابت ميكند يك پرسپوليسي هستم. سالهاست در خدمت آن بودهام و اكنون نيز به عنوان سربازي در خدمت اين باشگاه پرطرفدار و مردمي هستم.
فارس: علي پروين ميگويد بعد از حضور شما در كنارش، به هيئت مديره پرسپوليس راه پيدا كرديد و شما از اين نظر به او مديون هستيد؟
شايد پروين من را به خوبي نميشناسد. در اين كشور نزد مردم، علما، مسئولين نظام، آدم شناخته شدهاي هستم. وقتي مسئولان سازمان از من دعوت كردند تا در هيئت مديره پرسپوليس حضور داشته باشم، يكي از شرايط پذيرش اين دعوت اين بود كه زمينه و شرايط واگذاري بخشي يا تمام سهام باشگاه به من واگذار شود زيرا نيروي صنعت و تجارت كارم و نيرويي نيستم كه عضو هيئت مديره يك باشگاه ورزشي شوم. به اين ترتيب، با افتخار قبول كردم در هيئت مديره حاضر شوم.
فارس: شما را با رومن آبراموويچ، سرمايهدار اهل روسيه و مالك چلسي مقايسه ميكنند. نظر شما در مورد اين مقايسه چيست؟
او افتخار ميكند كه كارش را در فوتبال با يك ميليون دلار در ماه هزينه آغاز كرد؛ اما افتخار من بچه مسلمان اين است كه دو ميليون دلار در ماه در سال گذشته هزينه كردم و نسبت به شروع كار آبراموويچ دو برابر هزينه كردهام. اكنون بيشتر از من در فوتبال هزينه ميكند و درآمد هم دارد. فرق ديگري هم با آبراموويچ دارم؛ من يك مسلمان ايراني هستم و افتخار ميكنم كه براي كشورم كار ميكنم.
فارس: تصور ميكنيد دولت حاضر شود سهام باشگاهي مثل پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كند.
دولت اگر ميخواهد در چهار سال آينده در المپيك موفق شود و در جهاني افتخار و مقام كسب كنيم، بايد از بخش خصوصي استفاده كند تا ديگر شاهد ناكامي نباشيم. دولت ميتواند نقش سياستگذاري و نظارت داشته باشد؛ در حاليكه بر اساس درايت مقام معظم رهبري و تنظيم سند چشمانداز 20 ساله، دولتمردان به دنبال اجراي اصل 44 قانون اساسي هستند. بايد پرسيد نوبت به ورزش نرسيده كه در آن، بخش خصوصي فعال شود؟ دولت ميتواند در ساخت ورزشگاهها نيز به صورت مشاركتي وارد عمل شود. ايران كشور فوتبال خيزي است و جوانان و افراد فراواني به اين رشته علاقه دارند. كدام باشگاه در جهان است كه حدود 40 ميليون هوادار داشته باشد؟ بايد باشگاهها هرچه سريعتر به بخش خصوصي واگذار شوند و كار را بر طبق موازين و مجاري قانوني انجام دهند. مناقصه و مزايده بگذارند تا متقاضيان فعالي كه ميخواهند در اين عرصه شركت كنند، بتوانند كار كنند و گوي ميدان را در اختيار بخش خصوصي فعال قرار دهند.
فارس: فصل گذشته بحث خريد پرسپوليس را مطرح كرديد. چرا اين اتفاق رخ نداد؟
فصل گذشته با اميررضا خادم رئيس كميته ورزش و مهندس محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني ملاقات كردم. عليآبادي قصد داشت 60 درصد سهام پرسپوليس را به من واگذار كند؛ اما صددرصد سهام را خواستم. امسال گفتم 51 درصد سهام را به من بدهند و 49 درصد مابقي براي نظارت، سياستگذاري و مسايل امنيتي در اختيار دولت باشد.
فارس: با اين درخواست موافقت شد؟
يكي از كارهاي مهم دولت نهم ميتواند واگذاري پرسپوليس و استقلال باشد تا شاهد ايجاد يك تحول بزرگ و مثبت در ورزش باشيم. دولت ميتواند اين دو باشگاه را به بخش خصوصي بدهد. مردم مشكلات پرسپوليس و استقلال را حل كنند و رشتههاي مختلف نيز تحت نام اين دو باشگاه فعال شود.
فار س: اگر به جاي خريد سهام، به شما پيشنهاد مديرعاملي شود، قبول ميكنيد؟
مديرعاملي را نميخواهم. ميخواهم مالك باشگاه شوم و چنانچه دولت نهم به اين نتيجه برسد كه پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كند، به عنوان يك علاقمند، مثل گذشته حمايت و پشتيباني خودم را انجام ميدهم. حضورم در هيئت مديره ديگر ضرورتي ندارد و به كارهاي اقتصادي خودم بيشتر رسيدگي خواهم كرد.
فارس: اگر اين فرصت براي بخش خصوصي ايجاد نشود، دچار سرخوردگي از ورزش ميشويد؟
اين فرصت براي هر دو طرف از دست ميرود. ممكن است زماني به سراغم بيايند كه ديگر درگير كارهاي ديگر شده و توان انجام وظيفه را نداشته باشم. باشگاه پيروزي به دليل آنكه موسسه فرهنگي ورزشي است، نميتواند وارد بورس بشود و به صورت مزايده واگذار شود. اما يك شركت خصوصي كه 17 سال پيش به بخش خصوصي واگذار شد، به نام پرسپوليس وجود دارد كه قابل ارايه در بورس است. اگر اجازه دهند، سهام شركت سهامي پرسپوليس را خريداري ميكنم و يك تيم به همين نام راهاندازي ميكنم. سازمان تربيت بدني هم تيم پيروزي را اداره كند.
فارس: در هيئت مديره باشگاه پرسپوليس نيز اختلاف سليقه هاي زيادي وجود دارد؟
در يك خانواده هم اختلاف سليقه وجود دارد. اين اختلاف نظرها با تعامل حل مي شود و مشكلي وجود ندارد. در پرسپوليس تمام بازيكنان بين 30 تا 50 در صد قرارداد خود را گرفته اند و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. آنهايي هم كه اعتراض مي كنند، مي خواهند بيشتر بگيرند.
فارس: ظاهرا قرار بود پيكان را هم خريداري كنيد. چرا اين كار را نكرديد؟
خريد پيكان تا مرز امضاي پيش قرارداد هم جلو رفت؛ اما بنا به توصيه علي سعيدلو و محمد علي آبادي از اين كار منصرف شدم. علي آبادي به من گفت بهتر است به جاي خريد پيكان، 51 درصد سهام پرسپوليس را بخرم تا بسترسازي براي حضور بخش خصوصي در ورزش فراهم شود. منتظرم اين اتفاق رخ بدهد و اجرايي شود.
فارس: اما برخي رسانهها خبر از مديرعاملي قريبالوقوع شما ميدهند.
نه اشتياقي به مديرعاملي باشگاه دارم و نه وقت و فرصت كافي براي اين كار. دوست دارم بيشتر به عنوان خدمتگزار در هيئت مديره فعاليت كنم؛ آن هم به اميد واگذاري سهام. در صورتي كه اين اتفاق رخ ندهد، همانطور كه گفتم، ضرورتي براي حضورم در هيئت مديره وجود ندارد. به هواداران قول ميدهم همچنان حمايتهاي مادي و معنوي خودم را از پرسپوليس انجام دهم.
فارس: و اگر سهام باشگاه به شما فروخته شد، چه ميشود؟
در آن صورت به هواداران پرشمار قول ميدهم اين باشگاه را در حد قهرماني يا نايب قهرماني آسيا آماده كنم. رشتههاي ورزشي را فعال خواهم كرد تا در قهرمان پروري در عرصه بينالمللي موفق شويم و اين مسئله را جز تعهدات خودم ميدانم.
فارس: يعني در كادر مديريتي و فني باشگاه تغييراتي ايجاد ميكنيد؟
براي افزايش سطح كيفي مديريتي و كادر فني تلاش ميكنم و بررسي بيشتري روي مديرعامل و هيئت مديره باشگاه انجام ميدهم.
فارس: اگر فابيو كاپلو و بهترين مديران را براي پرسپوليس بياوريد، تيم دچار حاشيه خواهد شد؟
كسب قهرماني و موفقيت براي هر تيم نيازمند ابزاري است؛ ولي بهتر است تا زماني كه اتفاقي رخ نداده، در بارهاش صحبت نكنيم و در فرصت مناسب به آن بپردازم.
فارس: چقدر در بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس نقش داشتيد؟
بهتر است از خودش بپرسيد. كارت دعوت 40 ميليون هوادار را برايش بردم و او هم دوست داشت به مردم و كشورش خدمت كند.
فارس: ولي ميگويند قطبي براي پول به پرسپوليس برگشت؟
از خودش بپرسيد؛ اما مشكل مالي ندارد.
فارس: قطبي در بازگشتش گفت كه محمد علي آبادي از او خواسته كه به ايران بازگردد؟
حتما همين طور بوده!
فارس: ميگويند نقش عابر بانك پرسپوليس را داريد و قرار است باشگاه به صورت ليزينگي به شما واگذار شود؟
اينكه نقش عابر بانك را داشته باشم، فقط يك شوخي و جمله طنز است. در مورد بحث فروش ليزينگي، با وجود ارادتي كه به عابديني دارم، بايد بگويم سازمان تربيت بدني بودجه مشخصي براي پرسپوليس و استقلال تخصيص داده است. من هم مختصر كمكي به باشگاه كردهام كه به شكل قرضالحسنه تا زمان واگذاري سهام است و بخش معيني را هم به صورت بلاعوض كمك كردهام. مثل كمكهايي كه در ساير امور خير انجام ميدهم. اين كمكها را هم در زمره همان كمكها قلمداد ميكنم.
فارس: درست است بابت حضور در فوتبال وامهاي كلان گرفتهايد؟
هر بانك يا موسسه اقتصادي بابت ورزش به ما داده، اين مسئله را اعلام كند. طبق قوانين روي كارخانجات خود تسهيلات گرفتهام و بدهي هم مال مرد است. بر طبق مقررات جاري، براي احداث هر كارخانه 20 درصد سرمايه را سرمايهگذار ميتواند بياورد و 80 درصد تسهيلات را دولت بدهد؛ اما در شركت نايبند كه بزرگترين توليدكننده ميگو است، 80 درصد سرمايه را خودم آوردم و 20 درصد هم وام گرفتهام. به فدراسيونهايي مثل واليبال، بسكتبال، وزنهبرداري و چند فدراسيون ديگر كمك بلاعوض كردهام. در سالهاي گذشته نيز چنين رفتاري كردهام. همانطور كه در مدرسهسازي، مسجدسازي، درمانگاه سازي، پل سازي و امور خيريه ديگر مشاركت كردهام. اين مسايل برايم به عنوان يك بچه هيئتي و مسلمان يك كار خير است. نگاهم به ورزش اين چنين است.
فارس: ميتوانيد بگوئيد اين ثروت را از كجا آوردهايد؟
اين سوال فوتبالي و ورزشي نيست؛ اما جواب ميدهو. 22 سال است در كارخانهداري، كشاورزي و ساختمانسازي فعاليت ميكنم. به عنوان مثال، بزرگترين مجموعه پرورش ميگو را در ايران دارم. كارخانجات فولاد دارم. بخش عمده كارم متعقل به مرحوم پدرم بوده كه مربوط به قبل از انقلاب است. به حول و قوه الهي و فضل خداوند، آدم خوشروزي هستم. در قرآن ميفرمايد گروهي از شما را خوش روزي قرار داديم و فكر ميكنم من آدم خوش روزي هستم. در اين كشور يك بچه مسلمانم كه وجوهات خود را ميپردازم و يك ريال هم بدهي بيمهاي و مالياتي ندارم.
فارس: شايعه شده در انتخابات آينده رياست جمهوري از يكي از نامزدها حمايت خواهيد كرد؟
گرايشي به هيچ حزب، گروه و جناحي ندارم. تنها يك مسلمان ايراني هستم كه دوست دارم كشورم در تمام زمينهها موفق شود زيرا جوانان ايراني بسيار توانا و شايسته هستند.
مرسی.تشکر میکنیم
مصاحبه خیلی جالبی بود.
اگر سهام رو بهش بدن خیلی خوب میشه به شرطی که حاضر بشن دست از سر این باشگاه بردارن.به نظرم استقلال رو هم باید به یکی مثل محمدرضا بهمنی بدن(هرچند اون پرسپولیسیه)ولی به هر حال تیما باید واگذار بشن تا امکانات بهتری براشون فراهم بشه و دیگه دنبال بودجه قطره ای نباشن.
اگر بتونن وارد بورس بشن ارزش سهامشون بالا میره و بعد امکانات مالی بهتری براشون فراهم میشه و کم کم میتونن توسعه پیدا بکنن و حتی صاحب ورزشگاه اختصاصی بشن.هرچند ورود به بورس سخته و باید 3سال تراز مثبت مالی داشته باشن.
معلومه گزارشو دقیق نخوندی :41:نقل قول:
اتفاقا کامل خوندم
چطور؟
این مردومن سال پیش به خاطر خریدن یک سهم (فجرگالوانیزه سپاهان) آنالیزکردم :31:واین مصاحبه دقیقا اون چیزیه که درموردش فکر میکردم :5:یعنی من بدون دانستن این مصاحبه سال پیش تونستم شخصیتشو حدس بزنم اما شما باخوندن مصاحبه نفمیدید این چه جورشخصیتیه :31:همیشه این نکته رابه خاطرداشته باش اینجا ایرانه اگرتوخارج فردی بامشخصات آبرامویچ ظهورمیکنه دلایل خاص ومنطقی خودشو داره واگرتوایران فردی بامشخصات هدایتی ظهورمیکنه ممکنه دلایلش چیزی باشه غیراز یک دلیل منطقی:46:نقل قول:
برای من مهم نیست که شخصیتش چه جوری باشه
برای من موفقیت تیم مورد علاقم خیلی مهم تر از حدس زدن شخصیت فردیه که میخواد سهام باشگاهو بخره.
اگر بتونه تیم رو موفق بکنه،دمش گرم،هر شخصیتی که میخواد داشته باشه.
من از مصطفوی اصلا خوشم نمیاد ولی بد کار نکرده تا اینجا.دونستن یا ندونستن شخصیت یکی فرقی به حال هوادارای اون تیم نداره.هوادارا قهرمانی میخوان،موفقیت میخوان،مطرح شدن تیمشونو میخوان.حالا طرف هر کاره ای میخواد باشه
اتفاقا خیلی فرق داره شخصیتها . ببینم موراتی رییس باشگاه اینتر یا برلوسکونی رییس باشگاه آث میلانو میشناسی؟ احتمالاباید کراگنوتی رییس سابق باشگاه لاتزیوراهم بشناسی یا رییس سابق فیورتینا (باعث شد فیورتینا سقوط کنه دسته 4) و...............نقل قول:
شخصیت هدایتی یه چیزی تومایه های کراگنوتیه . به نظرت شایسته است که تیمتونو بدند به فردی که اومده یک میلیاردو550میلیون تومن داده به علی پروین درحالیکه بهترین مربی خارجیو هم برای یه سال میخواست بیاره ارزونتربراش تموم میشد ضمن اینکه این آقا میتونست یه تیم راازپایه به بهترین وجه درست کنه یعنی اول یه ورزشگاه توپ بخره و........................
ضمن اینکه اینو بدون این هدایتی درمقابل افرادی مثل جابریان ورسول تقی گنجی و رییس شرکت توکافولادو.......... عددی حساب نمیشه ازلحاظ مالی :41:من نظرم درمورد هدایتی راامروزباخوندن این گزارش یک کم تغییردادم اون هم اینه که احتمال داره عروسک خیمه شب بازی باشه :20:ضمنا استقلال و پیروزی هیچ وقت خصوصی نمیشند اینو مطمین باش
اونا با هم رفیق فاب بودن ولی به هر حال این کارش درست نبودهنقل قول:
شخصیت هدایتی یه چیزی تومایه های کراگنوتیه . به نظرت شایسته است که تیمتونو بدند به فردی که اومده یک میلیاردو550میلیون تومن داده به علی پروین درحالیکه بهترین مربی خارجیو هم برای یه سال میخواست بیاره ارزونتربراش تموم میشد
کسی که بخواد بین فوتبالیا سرشناس بشه نمیاد این کارو بکنه چون سالها طول میکشه تا به شهرت فعلی برسهنقل قول:
ضمن اینکه این آقا میتونست یه تیم راازپایه به بهترین وجه درست کنه یعنی اول یه ورزشگاه توپ بخره و........................
به هر حال چرا اونا نمیان تو کار؟من اسمشونم تا حالا نشنیدم،حالا نمیگم استقلال پرسپولیس،ولی میتونن تیمای شهرستانی رو زیر پوشش قرار بدن(البته شاید هم کمک میکنن و من اطلاعی ندارم)نقل قول:
ضمن اینکه اینو بدون این هدایتی درمقابل افرادی مثل جابریان ورسول تقی گنجی و رییس شرکت توکافولادو.......... عددی حساب نمیشه ازلحاظ مالی
عروسک خیمه بازی کی؟کسی نمیاد چوب حراج بزنه به ثروتش که یکی از پشت پرده هدایتش بکنهنقل قول:
نظرم درمورد هدایتی راامروزباخوندن این گزارش یک کم تغییردادم اون هم اینه که احتمال داره عروسک خیمه شب بازی باشه
اگر 2سال پیش اینو میگفتی هیچ شکی توش نداشتم ولی الان شرایط کمی فرق کرده.اگر afc بتونه حریف اینا بشه درباره مالکیت تجاری باشگاهها،مجبورن که واگذارشون بکنن(هرچند به صورت صوری)نقل قول:
ضمنا استقلال و پیروزی هیچ وقت خصوصی نمیشند اینو مطمین باش
ببین استقلال وپیروزی میتونندوزنه سیاسی باشند وبه همین دلیل هیچ موقع بهشون اجازه خصوصی شدن داده نمیشه . توفکر میکنی دلیل خاصی وجودداره که طرفداران این تیمها هنوز سازماندهی درست وحسابی نشدند؟نقل قول:
من گفتم ممکنه عروسک خیمه شب بازی باشه نه اینکه حتماهست .خیلی آدمها هستند که این پولابراشون چیزی نیست اما چیزی که فمیدم این درسطح آدمی مثل کراگنوتی مالک قبلی باشگاه لاتزیو وصاحب انحصاری تولید رب گوجه فرنگی در ایتالیاست .اون هم چیزی ازاقتصاد حالیش نبود
این آدمایی که گفتم خیلی کله گنده هستند کسی مثل جابریان باحدود1000میلیاردتومن ماه پیش 35 درصدفولادخوزستانو خرید . ضمن اینکه کسی که استقلال وپیروزی رامیخره به خاطر عشق به این تیمها نمیخره شاید هم یکی ازدلایل خصوصی نشدنشون همیناباشه .ضمنا فرق هدایتی بابقیه ثروتمندااینه که بقیشون پولشونو ازسرراه نیوردند که بخوانداینجوری خرج کنند.همین جابریان 7 تابرادرهستند که هرکدوم یه قسمت ازصنعت فولادکشوردستشونه.
قبول دارم هیچ کس اینکاورنمیکنه اماقبول کن که این اگرمیخواست با 6میلیاردتومن سال پیش میتونست یه تیم تو لیگ برترخریداری کنه نه اینکه بیاد ازوسط راه شروع کنه این که میخواست ازوسط راه شروع کنه بهتربود ازصفرشروع میکرد چون فاصله زمانیش فقط یکسال بود .توایران اگراصولی کارکنی طی 5سال میتونی از لیگ مناطق حتی به قهرمانی ایران هم برسی وپابرجا بمونی
این که رفیق فابریک بودند راباورنکن .اینایی که این گفته وپروین میگه رانبایدباورکرد
میدونم ولی به هر حال خطر حذف از آسیا بیخ گوششون هستش.نقل قول:
ببین استقلال وپیروزی میتونندوزنه سیاسی باشند وبه همین دلیل هیچ موقع بهشون اجازه خصوصی شدن داده نمیشه . توفکر میکنی دلیل خاصی وجودداره که طرفداران این تیمها هنوز سازماندهی درست وحسابی نشدند؟
منبع من حرفای خودشون نیست.هدایتی از اون پروینیا بوده ولی به هر حال توی تیمداری باهاش به مشکل خورد.نقل قول:
این که رفیق فابریک بودند راباورنکن .اینایی که این گفته وپروین میگه رانبایدباورکرد
اگر یارگیری اشتباه پروین نبود مطمئن باش الان این بابا هم سر استیل آذین بودش.مورد آخر رو هم که گفتم کسی که میخواد مشهور بشه نمیاد از اول کار بکنه.یکباره وارد کار میشهنقل قول:
اماقبول کن که این اگرمیخواست با 6میلیاردتومن سال پیش میتونست یه تیم تو لیگ برترخریداری کنه نه اینکه بیاد ازوسط راه شروع کنه این که میخواست ازوسط راه شروع کنه بهتربود ازصفرشروع میکرد چون فاصله زمانیش فقط یکسال بود .توایران اگراصولی کارکنی طی 5سال میتونی از لیگ مناطق حتی به قهرمانی ایران هم برسی وپابرجا بمونی
فقط حسین هدایتی :11:
مهدى محمدنبى دبير كل فدراسيون فوتبال است كه در آخرين اظهار نظرخود پيرامون تيم ملى اعلام كرده كادر فنى اين تيم براى حضورى پر قدرت در اين رقابت ها برنامه ريزى دقيق و كاملى را پيش بينى كرده است.
شما در جريان برنامه ريزى كادر فنى تيم ملى در آستانه مسابقات مقدماتى جام جهانى هستيد
بله، شروع كار و ديدار مقابل عربستان بسيار مهم است. ازآنجا كه ديدار اول درهر تورنمنت اهميت فوق العاده اى دارد، كادر فنى برنامه ريزى دقيق و كاملى براى اين مسابقه تدارك ديده و با اجراى آن، تيم ملى با آمادگى كامل راهى شهر رياض خواهد شد.
تاريخ شروع كار تيم ملى براى استارت رقابت هاى مقدماتى چه زمانى خواهد بود
بعد از انجام رقابت هاى هفته چهارم ليگ برتر، ليست ۲۵ نفره اى از سوى كادر فنى اعلام مى شود و اردوى تيم ملى شكل مى گيرد. روز ششم شهريور ماه هم مقابل آذربايجان يك ديدار دوستانه برگزار خواهيم كرد.
مثل اينكه قبل از بازى اول يك اردو در جزيره كيش هم براى تيم ملى در نظر گرفته شده
بله. براى تطابق با شرايط آب و هوايى عربستان، تيم ملى اردوى ۳ روزه اى را در جزيره كيش برپا خواهد كرد و طبق برنامه ريزى انجام شده، روز ۱۴ شهريور زمان عزيمت به رياض خواهد بود.
در زمينه صدور رواديد براى بازيكنان و همراهان تيم ملى مشكلى ايجاد نشد
طبق مقررات، فدراسيون فوتبال وظيفه داشت يك ماه پيش از بازى مذكور اسامى و مدارك بازيكنان و همراهان را به سفارت عربستان تحويل دهد. در اين خصوص ما حتى زودتر از موعد - 40 روز قبل از بازى - اقدامات لازم را انجام داديم تا مشكلى پيش نيايد و اميدوارم مسؤولان سفارت عربستان در اين خصوص مساعدت كافى داشته باشند تا مشكلى كه براى سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا پيش آمد گريبانگير تيم ملى نشود.
اما گفته مى شود هنوز ويزاى تيم ملى براى عربستان صادر نشده
بله اما فكر مى كنم با توجه به زمان باقيمانده مشكلى در اين زمينه به وجود نخواهد آمد.
جدايى از السيليه قطعى شد
كريمى در پرسپوليس خودش را ثابت مى كند
اين بار بايد داستان حضور على كريمى در پرسپوليس را جدى گرفت. ظاهرا شرايط هم همانگونه كه پرسپوليسى ها تمايل دارند پيش مى رود. على كريمى و باشگاه السيليه قطر در حال قطع همكارى هستند و پرسپوليسى ها باز هم فرصت را غنيمت شمرده اند تا شايد بتوانند كريمى را به خدمت بگيرند. كارى كه با توجه به تمايل اين بازيكنان خيلى هم بعيد به نظر نمى رسد البته تنها واكنش على كريمى به حضور دوباره اش در پرسپوليس به حرفى برمى گردد كه او به يكى از نزديكان گفته بود: «دوست دارم به پرسپوليس برگردم.» او بيش از اين حرفى نمى زند اما ابوالفضل جلالى دوست نزديك كريمى كه در تمام اين سال ها همراه او بوده مى گويد: «جدايى على كريمى از تيم قطرى كاملاً جدى است. او اكنون در حال مصالحه و فسخ قرارداد با تيم السيليه است اما تا زمانى كه تكليف جدايى اش مشخص نشود هيچ تصميمى نمى تواند در مورد آينده اش بگيرد. نمى توان گفت كه قدم بعدى على كريمى در انتخاب تيم چگونه است اگر او الان دراين مورد حرفى بزند ممكن است براى باشگاه قطرى سوءتفاهم ايجاد شده و مشكلاتى به وجود آورند.
مديربرنامه على كريمى با اشاره به دلايل اين جدايى گفت: كريمى از بازى در اين تيم راضى نيست و البته مسؤولان السيليه نيز نارضايتى هايى دارند. آنها مى گويند كه كريمى دراين تيم اصلا خوشحال نيست.
او درباره احتمال بازگشت كريمى به پرسپوليس هم مى گويد: «پرسپوليس هم يكى از گزينه هاى على كريمى است. اگر او به ايران بيايد صد در صد در پرسپوليس بازى خواهد كرد.
يكى از دلايلى كه من و خود على كريمى تمايل داريم او به پرسپوليس بيايد اين است كه اعتقاد داريم على به دنبال اثبات و نشان دادن توانايى هاى خودش است و پرسپوليس بهترين ميزبان براى اين مسأله است البته در اين ميان نظر پرسپوليس هم شرط است.
چرا كه جدايى كريمى از السيليه صد در صد شده اما بايد صبر كنيم چون اگر براى جدايى به يك باشگاه قطرى فشار بياوريم كار سخت مى شود. آنها قضيه كريمى را در كميته ملى المپيك شان مطرح مى كنند و فكر مى كنم ماجرا به زودى خاتمه يابد.»
اعلام آمادگى كريمى براى حضور در پرسپوليس
على كريمى اگر چه در قبال شايعه بازگشت دوباره اش به پرسپوليس، سكوت اختيار كرده اما ظاهرا تصميم خود را گرفته و مى خواهد بار ديگر حضور در پرسپوليس را تجربه كند. كريمى كه گفته مى شود از تيم دسته دومى آلباسته اسپانيا و چند تيم اماراتى پيشنهاداتى دريافت كرده نمى خواهد تجربه تلخ ديگرى داشته باشد و شايد فكر مى كند كه بازگشت دوباره به پرسپوليس، به تمام بدشانسى هاى چند سال اخير او پايان خواهد داد. به همين خاطر هم هست كه در صحبت هاى خصوصى و درگوشى اش، گفته كه ديگر هيچ تمايلى به بازى در امارات و حتى اسپانيا ندارد و دوست دارد يك بار ديگر براى پرسپوليس بازى كند.
منبع:ایران ورزشی
:18:.......:5::8:...........:13:
سلام خدمت دوست عزیز مطمئن باش اگر عربستان به ایران ویزا نده(که میده)متحمل جریمه های بسیاری از جمله حذف از رقابتها محرومیت از میزبانی که هم میتونه از طرف Fifaباشه و هم از طرفafc
به منظور تكريم از شعائر اسلامي و شرعي در محيطهاي ورزشي صورت ميگيرد پخش نواي روحبخش اذان مغرب در حين برگزاري مسابقات فوتبال در آزادي :
در ورزشگاه يكصد هزار نفري آزادي تهران نواي روحبخش اذان مغرب با صداي ملايم از طريق سيستم صوتي اين ورزشگاه پخش خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي تهران در راستاي ترويج فرهنگ ديني و اسلامي در محيطهاي ورزشي، حسن ضياء آذري مدير مجموعه آزادي طي نامهاي به سردار عزيز محمدي رييس هيات سازمان ليگ حرفهاي فوتبال، پيشنهاد پخش اذان مغرب در حين برگزاري مسابقات را ابزار داشت .
در متن اين نامه آمده است : نظر به اينكه برخي از ايام برگزاري مسابقات حرفهاي فوتبال با وقت اذان شرعي مغرب همراه ميشود، لذا پيشنهاد ميگردد در صورت صلاحديد و عدم تزاحم با برگزاري مسابقات به منظور تكريم شعائر اسلامي و شرعي نسب به پخش نواي روحبخش اذان مغرب با صداي ملايم از طريق سيستم صوتي ورزشگاه آزادي يكصد هزار نفري مجموعه در حين مسابقات اقدام گردد.
گفتني است كه پس از توافق طرفين، مقرر گرديد كه اقدام فوق از مسابقه آينده صورت پذيرد.
منبع : ایرنا
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8706054753132736.htm
شايد بتونه در ايران بهتر تر بازي كنه
مدير برنامه هاى على كريمى چند روز پيش به
مسؤولان باشگاه فولام انگليس پيشنهاد داد كه
على كريمى را جذب كنند ولى تلاش او فايده اى
نداشت و انگليسى ها اين پيشنهاد را رد كردند.
كريمى هم كه دو روز قبل قراردادش با السيليه
را فسخ كرده به زودى تيم جديدش را انتخاب خواهد كرد.
اين روزها خبر بازگشت على كريمى به پرسپوليس همه جا را پر كرده و اين در حالى است كه مدير برنامه هاى او تلاش مى كند شرايط لازم را براى حضور كريمى در يكى از تيم هاى اروپايى فراهم كند يا اينكه او را با يك مبلغ بالا به باشگاه هاى عربى بفرستد.
مدير برنامه هاى اين بازيكن چند روز پيش به مسؤولان باشگاه فولام انگليس پيشنهاد داد كه على كريمى را جذب كنند ولى تلاش او فايده اى نداشت و انگليسى ها اين پيشنهاد را رد كردند. كريمى هم كه دو روز قبل قراردادش با السيليه را فسخ كرده به زودى تيم جديدش را انتخاب خواهد كرد.
قبول داریم که نواش روح بخشه! ولی تو استادیوم که همش توش فحش و بدو بیراه از تماشاگرا بلند میشه پخش اذان زیاد جالب نیست
:31: میتونن بازیم قطع کنن یه نماز جماعت هم برگزار کنن.
در اينصورت بازيكن چند دقيقه فحش نميشنوهنقل قول:
جدی ؟ کریمی تو پرسپولیس؟
جالبه ولی کمی دور از ذهن به نظر میرسه اون کریمی چند سال پیش رو داشته باشیم
يعني چي ؟ يعني اذان پخش شه و اونا فوتبال بازي كنن ؟ فوتبالم كه نميشه قطع كرد !!!
اينام بعضي موقعها يه كارايي ميكنن كه آدم شاخ درمياره.
اگر از تمام مردم شهر داليان و فوتبالدوستان چينى بپرسيد كه بدترين خاطره آنها از تيم ملى كشورشان چيست فكر مى كنيد چه جوابى مى دهند احتمالاً از هر ۱۰ نفر، ۳ يا ۴ نفر آن شوت سهمگين مهدى مهدوى كيا و شكست ۲-4 به تيم ملى ايران در جريان مسابقات مقدماتى جام جهانى را براى پاسخ انتخاب مى كنند.
آن روزها هيچ وقت از ياد فوتبالدوستان ايرانى نمى رود. جوان اول بانك ملى بعد از ورود به پرسپوليس، اولين تجربه هاى ملى خود را در جام ملت هاى آسيا به سال ۱۹۹۶ در امارات گذرانده بود. او كنار داريوش يزدانى جوان ترين هاى تيم ملى بودند كه محمد مايلى كهن يكى دو بارى به آنها ميدان داد. بعدتر و در جريان مسابقات مقدماتى جام جهانى پديده سريع تيم ملى ايران در ابعادى گسترده تر استعدادهاى خود را بروز داد تا ستاره قرمزهاى پايتخت، در تيم ملى به يك مهره شاخص و قابل اتكا تبديل بشود. بازى هاى خوب او در جام جهانى ۱۹۹۸ درهاى بوندس ليگا و تيم بوخوم را به روى او گشود. تيمى كه آن روزها با پيراهن هايى شبيه به رنگين كمان بسيار جلب توجه مى كرد و البته يك مربى مو فرفرى خوشفكر به نام كلاوس تاپ مولر داشت. كيا بازيكن مورد علاقه تاپ مولر شد و بعدتر در HSV شايستگى هايش را بيشتر و بهتر بروز داد.
مهدى مهدوى كيا براى تيم ملى ايران تبديل به يك ستاره بين المللى شد تا جايى كه بعد از خداحافظى على دايى، بازوبند كاپيتانى را بر بازو بست و به دليل استمرار حضور ۱۱ ساله اش در تيم ملى شاخص تر از او براى برعهده گرفتن اين عنوان پيدا نمى شد. جام ملت هاى آسيا و پس از آن اولين بازى مقدماتى جام جهانى در مرحله اول با كاپيتانى مهدى مهدوى كيا گذشت و عبور كرد تا كسى كه همواره به عنوان سردمدار گروه مخالف لژيونرهاى اروپايى شامل مهدوى كيا، كريمى و در بعضى مواقع رحمان رضايى و نكونام از او ياد مى شد به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب شود. با حضور على دايى روى نيمكت رهبرى تيم ملى، مهدى مهدوى كيا از تركيب بيرون رفت و براى ۵ بازى مقدماتى جام جهانى حتى نامى از او به ميان نيامد. البته كسب نتيجه و صعود به دور بعدى رقابت ها كه با بروز استعدادهاى جوان و پوست اندازى تيم ملى مواجه شد دليلى بر فراموشى موقت كاپيتان خوش اخلاق تيم ملى گشت تا كيا با سابقه ۱۰۳ بازى ملى، با ذكر دلايل فنى و اينكه او در تيم باشگاهى اش يك نيمكت نشين است و به دليل مصدوميت از فرم ايده آل خارج شده، هرگز جايى در تيم ملى نداشته باشد.
همه چيز خيلى سريع اتفاق افتاد. فدراسيون فوتبال و كميته تيم هاى ملى از على دايى خواست تا نسبت به مهدى مهدوى كيا برخلاف على كريمى موضع ملايم ترى اتخاذ كند و كاپيتان پرسابقه هم جايى در فهرست جديد داشته باشد. بازى هاى حساس مقدماتى در پيش بود و نياز به استفاده از باتجربه ها كاملاً احساس مى شد. ليست اوليه با نام هاى ۳۸ نفر اعلام شد و حضور مهدى مهدوى كيا در اين ليست نشان داد هيچ اختلافى بين او و سرمربى تيم ملى وجود ندارد؛ پس براى استارت مجدد و حركت در مسير پر پيچ و خم جام جهانى، كيا يك عنصر حياتى در بدنه تيم ملى خواهد بود. به فاصله ۲۴ ساعت اما ورق برگشت، نام مهدى مهدوى كيا از ليست اوليه خط خورد تا او در مصاف دوستانه با آذربايجان جايى در تيم ملى نداشته باشد، اتفاق عجيبى بود چرا كه مهدوى كيا در هفته دوم بوندس ليگا ۴۵ دقيقه براى تيمش بازى كرده بود و نشانه هايى از پايان دوران رخوت در او ديده مى شد. پس از آن اما دستيار على دايى در تيم ملى اعلام كرد نام مهدوى كيا براى بازى با عربستان هم در فهرست نخواهد بود و پس از آن، اين شخص سرمربى بود كه با صراحت اعلام كرد: «مهدوى كيا بازيكن بزرگ و قابل احترامى است اما جايى در تاكتيك تيم من ندارد!»
اين اتفاق كوچكى نبود. مهدى مهدوى كيا خود پس از ديدن نامش در فهرست اوليه گفته بود: «اگر دعوتنامه ام برسد با ميل فراوان در اردوى تيم ملى حاضر مى شوم و در خدمت خواهم بود. چرا كه من نمى توانم مدت زيادى براى تيم ملى بازى كنم و بايد از اين فرصت استفاده لازم را ببرم.» اين نكته كليدى حرف هاى مهدوى كيا بود، او فرصت زيادى ندارد اما حالا با عدم حضور در بازى هاى مقدماتى جام جهانى همين فرصت كوتاه نيز از او گرفته خواهد شد. عدم دعوت از كيا و كنار گذاشتن او از مصاف حساس با عربستان در ابتداى راه تيم ملى و اعلام اين نكته كه او جايى در تاكتيك هاى تيم دايى ندارد يعنى پايان دوران حضور اين بازيكن در تيم ملى. تيم هاى ديگر كياى خوش اخلاق را ندارد و موشك هامبورگ در عدد ۱۰۳ متوقف خواهد شد. در واقع مى توان گفت پس از كنار گذاشتن على كريمى با توسل به دلايل فنى، مصدوميت و البته انضباطى - كه در مورد رحمان رضايى هم تا حدودى شامل مى شود - مهدى مهدوى كيا عضو ديگر گروه لژيونرها كه در جام جهانى مقابل على دايى ايستادند و در خفا از او بد گفتند (به قول خود دايى در چشم هايش نگاه كردند و به او پاس ندادند) جايى در تيم ملى نخواهد داشت و كم كم مجموعه تحت اختيار دايى همانى مى شود كه او مى خواهد. آخرين گمانه ها در مورد كاپيتان سابق تيم ملى به احتمال ضعيف بازگشت او در صورت عدم نتيجه گيرى مقابل عربستان برمى گردد. در آن صورت است كه عدم استفاده از باتجربه هايى مثل مهدوى كيا و كريمى بيشتر از قبل به چشم خواهد آمد و سيل انتقادات به سوى على دايى روانه مى شود. با اين حال به نظر مى رسد چنانچه همه چيز خوب پيش برود و مثل مرحله گذشته، شرايط به گونه اى رقم بخورد كه صعود به جام جهانى ميسر شود آن گاه بايد موشك هامبورگ و جوان اول تيم ملى در جام جهانى ۱۹۹۸ و ستاره پارسى جام جهانى گذشته را براى هميشه به فراموشى سپرد. بله، مهدى مهدوى كيا ديگر جايى در تيم ملى فوتبال ايران نخواهد داشت و اين حقيقتى است كه به زودى و به تدريج تبديل به واقعيت مى شود.
محمد قراگزلو
:31:ایول یه تیم ملی سایپا:31:
خبرگزاري پرسپوليس : پس از آنکه در زمان مديريت حبيب کاشاني قرارداد همکاري محمود کلهر به عنوان مدير تيم هاي پايه با باشگاه پرسپوليس فسخ شد،وي شکايت رسمي خود را تسليم دادگاه کرد تا اينکه 20 روز قبل حکم محکوميت باشگاه پرسپوليس اعلام شد.
به گفته کلهر با توجه به آنکه مسئولان باشگاه پرسپوليس به تعهدات خود عمل نکردند،آنها بايد مبلغي در حدود 200 ميليون تومان را به وي پرداخت کنند.
کلهر چند روز قبل جلسه اي را نيز با داريوش مصطفوي برگزار کرد تا اين مشکل به صورت مسالمت آميزي حل شود.
مهم نیست!
پرسپولیس از این پولا به کسی نداده!!
تهش یه 6 انتیاز دیگه کم می کنن!!هنوز مدیر عاملهای پرسپولیس رو نشناختی!!
من تا به امروز نشنیده بودم که اس=یشون هم تو پرسپولیسه
حالا اومده می گه 200 میلیون بدید
همه ما به فوتبال مدرن و پیشرفته علاقه داریم و از دیدن بازیهای اروپایی لذت میبریم چرا که شاهد فوتبالی حرفه ای از هر لحاظ هستیم ، اما وقتی به رقابتهای داخل کشور مینگریم فقط در حرف لقب حرفه ای بودن را یدک می کشیم ! با وجود اینکه در ایران محبوبیت فوتبال بسیار بالاست و هواداران بسیار زیادی برای این رشته ورزشی مهیج وجود دارد اما در جهت حرفه ای شدن بسیار بسیار کند عمل کردیم و میتوان گفت سالها از کشورهای اروپایی و حتی آسیایی مانند کره و ژاپن که از رقبای سرسخت ما در قاره هستند متاسفانه عقب افتادیم . وقتی به ورزشگاه های مجهز ، استاندارد ، شیک و با شکوه کشورهای دیگر حتی همین چین که میزبان بازیهای المپیک 2008 بود نگاه میکنیم برای داشتن امکانات اولیه در ورزشگاه های خودمان حتی در ورزشگاه آزادی ( استادیوم اول کشور ! ) حسرت میخوریم . به طور مثال به استادیوم 100 هزار نفری آزادی نگاه کنید که کثیفی و بی امکاناتی حرف اول را در این ورزشگاه قدیمی میزند . سرویس های بهداشتی افتضاح ، صندلی هایی که کم کم چیزی از آنها جز میخ هایشان باقی نمانده ، و ظاهر بسیار کهنه و دلسرد کننده آن مطمئنا هیچ شوقی در هواداران فوتبال ایجاد نمیکند . من در بازی آخر فصل پیش از 11 صبح زیر آفتاب سوزان تا لحظه غروب آفتاب برای دیدن بازی پرسپولیس و سپاهان سوختم و حسرت خوردم که چرا نباید این ورزشگاه بزرگ یک سقف برای احترام به این همه هوادار فوتبال داشته باشد ؟! هر هفته شاهد نمای زشت و سرد ورزشگاه های سراسر کشور هستیم و معلوم نیست تا چه وقت باید برای احترام به هواداران پر شور فوتبال صبر کرد ؟ احترام به هواداران فوتبال و تامین امکانات حرفه ای هیچ معنی جز پیشرفت چشمگیر نخواهد داشت . فوتبال حرفه ای مطمئنا با امکانات حرفه ای همراه خواهد بود ، وقتی بزرگترین باشگاه های این کشور از داشتن کمپ اختصاصی مجهز و استادیوم مجهز محروم هستند نمیتوان با غرور برچسب حرفه ای شدن را بر لیگ به اصطلاح برتر ایران زد . حس و حال همه ما موقع دیدن افتتاحیه المپیک چین معلوم بود ، اینکه چه وقت ما میتوانیم چنین رویداد مهمی را در کشور عزیزمان برگزار کنیم ، البته اگر این سوال را از هواداران ورزش بپرسیم مطمئنا واژه هرگز را با آه و افسوسی خواهیم شنید که حاکی از سالها در جا زدن در ورزش است ، به امید روزی که باشگاه های بزرگ اروپایی برای برگزاری اردو هایشان کمپ های اختصاصی و مجهز باشگاه های ایرانی را انتخاب کنند و آرزوی بازی کردن در ورزشگاه های ایرانی را داشته باشند . داشتن امکانات مدرن مطمئنا نه تنها ضرری در پی نخواهد داشت بلکه سود قابل توجهی را هم در پی دارد .
منبع : خودم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
"محمد مايليكهن" سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و پرسپوليس نسبت به آنچه كه آن را رفتارهاي غيرقابل پذيرش "افشين قطبي" خواند، به اظهارات سرمربي پرسپوليس پس از ديدار با ذوب آهن واكنش نشان داده و رسما به اين گفته قطبي كه "اگر ديوانه بودم به ايران نميآمدم" اعتراض كرده است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن يادداشت محمد مايليكهن آمده است:
«در بحبوحه نتايج المپيك پكن و در شرايطي كه تمامي نگاهها به نتايج كاروان ايران خلاصه شده و در شرايطي كه بدون كمترين نگاه به منافع ملي و مردمي، همه افرادي كه به نوعي در كاروان المپيك كشورمان حضور داشتهاند، صرفا در برنامههاي مختلف راديو و تلويزيوني، رد اتهام از خود و انداختن گناه شكست به گردن كس ديگر بوده و هستند، آقاي قطبي طي سخناني پس از پايان بازي با ذوب آهن چنين ابراز نمودند كه اگر من ديوانه نبودم، به ايران نميآمدم.
آقاي قطبي! شما راست ميگويد كه اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نميآمديد اما، به نظر من شما خود را به كوچهي علي چپ زدهايد. در واقع اگر شما ديوانهي عاقل مات كن نبوديد به ايران پر در و گوهر نميآمديد. آقاي قطبي در واقع شما با ادبيات جديد اكثريت قريب به اتفاق به اصطلاح عاقلهاي فوتبال كشورمان بدون اينكه صدايي از كسي بلند شود را نميتوانستيد مات كنيد.
آقاي قطبي! اگر شما ديوانهي عاقل مات كن نبوديد در كشور بزرگي چون ايران عزيز و دوست داشتني آن هم در هزارهي سوم و آن هم در عرصهي مربيگري فوتبال نميتوانستيد به ناگاه بدون كوچكترين سابقهي مربيگري (به غير از آناليزوري كه جزء مربيگري محسوب نميشود)، سكان هدايت يكي از بزرگترين، بهترين و محبوبترين تيمهاي تاريخ ميهنمان را با بهترين بازيكنان و بالاترين مبلغ دريافتي و كليهي امكانات رفاهي جانبي كه رقمي معادل هشتصد ميليون تومان ميشود و در فاصلهي 48 ساعت مانده به شروع مسابقات ليگ فصل قبل را برعهده بگيريد.
بله آقاي قطبي اگر ديوانهي عاقل مات كن نبوديد حميد استيلي را، اين بازيكن اسبق تيم ملي و همكار فصل قبل شما و زنندهي گل به يادماندني برابر آمريكا كه موجب شادي و شعف همهي ايرانيان وطن پرست داخل و خارج گرديد و در شرايطي كه همهي شرايط پيش از فصل اعم از انتخاب بازيكن، آمادهسازي جسماني و تاكتيكي برعهدهي او بود - در واقع شما يك تيم شسته و رفته را از وي تحويل گرفته بوديد - به اين راحتي كنار نميگذاشتيد. البته تا همين جا كه حميد خان استيلي براي زدن آن گل زيبا كارش به محاكمه كشيده نشده است، شانس آورده است!
آقاي قطبي! شما راست ميگوييد اگر ديوانه نبوديد و از نوع عاقل مات كن آن عليرغم اينكه به اصطلاح همسرتان تمايلي به زندگي در ايران ندارد (البته در اين زمينه حرفهاي بسياري وجود دارد) پس از بازگشت از ايران در همان امارات كه همان گونه كه شديدا تمايل داشتيد با مبلغ بسيار كمتري در يكي از باشگاههاي اماراتي قبول مسووليت ميكرديد اما، دريغ از يك پيشنهاد. چرا كه همسايهي عزيز حوزهي خليج فارس در زمينهي استفاده از مربيان مجرب و با دانش فوقالعاده باهوش عمل كرده و بيجهت پول خود را دور نريخته و همانند ما اجازه ندارند پول بيت المال را به هدر بدهند. چرا كه آنها بايد پول را از جيب مبارك خودشان بدهند نه از جيب ملت (بيت المال).
آقاي قطبي! شما راست ميگويد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نميآمديد و آن هم با قراردادي معادل 50 درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و با يكي، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجددا آن هم با بهترين يارگيريها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسي، عابدزاده و پيرواني) انجام شده بود.
آقاي قطبي! شما راست ميگويد، شما نميتوانستيد وارد خاك ايران عزيز اسلامي شويد. خاكي كه عدهاي بيشمار به آن عشق ميورزند، براي اين كه لحظهاي بتوانند آن را بر ديدگان بگذارند و به همين جهت سالهاست كه اشك ميريزند و چه بسا از اين همه قصه و غم صاحب دهها درد لاعلاج شده باشند اما شما به يكباره توسط مديران به اصطلاح خبره (؟!) صاحب شناسنامهي ايراني، گذرنامهي ايراني و كارت پايان خدمت از نظام وظيفهي جمهوري اسلامي ميشويد.
و بالاخره آقاي قطبي اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد برايتان اين همه نظرسنجي مثبت از شبكههاي مختلف راديو و تلويزيوني به عمل نميآمد كه فرستندهي پيامك هر گزينهاي را انتخاب ميكرد، صرفا به نفع شما بود و به همين راحتي و بدون هيچ كوشش و تلاشي و صرفا به دليل برخي مسايل پشت پرده – در صورت لزوم در زمان لازم به آنها خواهم پرداخت – شما بر اريكهي بهترين، محبوبترين و مردميترين تيم ايران و شايد آسيا تكيه نميزديد و قيافهي حق به جانب نميگرفتيد.
صحبت در اين زمينه بسيار اما، به همين اندك بسنده نموده تا در لابهلاي بزرگي المپيك و مسايل حاشيهاي پيرامون كاروان اعزامي به المپيك اين توهين نابخشودني كه در واقع شامل همهي خانوادهي بزرگ فوتبال شده، گم نشود.
انتهاي پيام
كد خبر: 8706-05582
من جستجو كردم تاپيك اختصاصي براي اخبار ليگ برتر ايران نبود. لطفا اخبار مريوط به تيمها و بازيكنان حاضر در ليگ برتر نتايج جديد اخبار و تحولات كل باشگاه هاي حاضر در ليگ و ترانسفر ها رو توي اين تاپيك قرار بديد.
از دوستاني كه تركيب بازيكنان حاضر در تيمهاي ليگ برتري رو (87-88) مي دونن لطفا بيان و توي پستهاي مجزا روستر تيم ها رو قرار بدند.
پرسپوليس هم كه هميشه درحال دادن پوله :13:
واقعا براي چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلاخره مرحله ی نهایی برای ورود به جام جهانی 2010 هم داره شروع میشه!
نمی دونم واقعآ تیم ما الان در چه وضعی به سر می بره؟
ولی به هر حال من که شخصآ دوست دارم همیشه در مقابل عربستان پیروز باشیم.
شما به نظرتون این نتیجه به سود کدوم تیم تموم میشه؟
من خودم میگم مساوی با اینکه خیلی دوست دارم ببره.
ایران برنده میشه