نقل قول:
اون طلایی که به شما میدن 13000 هزار تومن دانلود رایگان شبانه نداره
الان من فقط بخوام یک ماه اکانتم رو تمدید کنم از من 13000 هزار تومن می گیره
فقط شارژ زمانی 13 تومن بدون اینکه حجم بخرم
Printable View
نقل قول:
اون طلایی که به شما میدن 13000 هزار تومن دانلود رایگان شبانه نداره
الان من فقط بخوام یک ماه اکانتم رو تمدید کنم از من 13000 هزار تومن می گیره
فقط شارژ زمانی 13 تومن بدون اینکه حجم بخرم
نه اونو چون نوشته بودی تو پست قبلیت 7500گفتم منظورم من هم همون بود
الان بجز شارژزمان وحجم شارزسه ماهه سرویس هم تو پنلت هست ؟یعنی مثل اول که می خوای بخری مثلا سه ماهه 52تومان؟
واسه یک ماه شارژ کردن طلایی الان باید 127,200 باید بدیم /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز فقط دنبال راه جدید واسه دزدی هستند /
دمشون گرم / به این میگن پشتکار / اصلا همینی که هست / عرضه دارند و میتونند ///
یک سوال داشتم . میشه قراردادو با مخابراط فسخ کنیم یا نه ؟ اگه فسخ بشه پول برگردونده میشه یا نه ؟ چون میخوام برم یک سرویس دیگه بگیرم
استوپد کواسشن / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نخیر دوست عزیز پول رو برنمیگردونه /
کافیه تخلیه پورت کنی و بعد بری یک شرکت دیگه سرویس بگیری/
دوستان اینا سالی چند دفعه قیمتارو افزایش میدن؟ همین اول عیدی بود زمانو از 3تومن کردن 4200 حالا باز کردن 7500 .خداییش 8تومن آدم زورش میاد برای فقط ماه بده. آخه یه سرعت درستیم نمیدن که دلمون خوش باشه.فقط دنبال چاپیدن مردمن.
بحثه گرون کردن شارژه ماهانرو که متاسفانه بعیده کاری بشه کرد ، چون قیمت گذاری دسته خودشونه ، مثه زمانی که طرحارو گرون کردن
اما حجمایی که از طرح بعثتایی کم شده موظفند برگردونن ، اون دوستانی هم که اعلام میکنن که هنوز حجمایه مربوط به اون دوره 27 به بعد رو براش برنگردوندن یه زحمتی به خودشون بدن و پی گیری کنن (ماله منو همون 3 4 روز بعدش برگردوندن)، پیگیری هم به این معنی نیست که زنگ بزنید 2020 از زیر دستیا درخواست کنید! شماره تماس دفتر مدیرعامل + همراهش تویه سایت مخابرات موجوده (قابل توجه کاربر Arash)
راستی این یعنی چی طرح 128 ماهی 2200هست بعد بعثت 7500.سرعت هر دو که 1مگ هست چرا تفاوت قیمت دارن؟اون کسی که این قیمتارو گذاشته یا باید احمق باشه یا قراره یه کار دیگه کنن.
یکی هم نمی یاد بگه الان این سرعتا واقعی هستن یا نه
یعنی جدی الان 128 سرعتش رو یک مگه ؟؟؟؟
تا الان که آره ولی اینجور که پیداست میخوان کم کنننقل قول:
پس الان یعنی 128 .256.512.برنزی بعثت همه رو یک مگ هستن درسته ؟نقل قول:
اگه این جوره اینا دیوانه ان بابا
فکر کنم اینا واقعا احمقند طرح 128و256هر دو ماهی 4گیگ و هردو سرعتش 1 مگ هست ولی 128قیمتش 11تومن و اون یکی 13تومنه.
آره واقعا یه مشت احمق دزدنقل قول:
این صفحه چرا یکی درمیون فیلتر میشه کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟
اینا دارن چه غلطی میکنن انگار فقط بلدن مارو عذاب بدن.
نقل قول:میگن از هل حلیم افتاد تو دیگ واقعا مثال ایناست /نقل قول:
اینقدر هل هستند که چجوری دزدی بکنند از مردم که اصلا یه بررسی نمیکنند که چه کار دارند میکنند /
پووووووووف / s o t b
امام رضا خودت کمکـــ کن /
عمده شرکت ها این طوری هستن مثلا شاتل شما 128 بگیری یا 512 تو طول روز سرعتش یکی هستش و 128 یک مقدار هزینش کمتره ولی تو شب اونیکه 512 سرعتش بشتره ولی دیگه نمیدونم تو مخابراتم اینجوره یا نهنقل قول:
واسه منم گاهی وقت ها این طوری میشه ولی دوباره که میزنم باز میشه من فکر میکردم فقظ واسه من این مشکل هستش:n27:نقل قول:
یکی از همسایه هامون 128 داشت یکی از دوستام 256 از هر دوشون که پرسیدم گفتن سرعت شب و روز رو یک مگ هست.حالا شما بگو اون 2نومن تفاوت واسه چیه؟نقل قول:
این دوست ما هم تازه وارد بوده زنگ زده 2020 اون اپراتوره 256 رو پیشنهاد داده حالا الان پشیمونه که کلاهی به بزرگی 12تومن برا 6 سرش رفته.
دوست عزیز این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو امضاتونه واسه شما هم 2کانکشن واسه دانلود میده؟نقل قول:
سرعت من با 2 کانکشن نهایت 10کیلو هستش!
نه واسه من که خیلی خوبه با همون 8تا کانکشن دانلود میکنه سرعت هم واسه من که خیلی خوبه من بیشتر فایل هارو میریزم روش شب ازش دانلود میکنم چون مسه سایت های دیگه قاتی نمیکنهنقل قول:
این حرفت رو قبول دارم مخابرات مثل شاتل نیست و واقعا حق دارین .یه موضوع دیگه هم هست اینکه مخابرات واسه خرید های طولانی مثلا 6 ماهه هیچ تخفیفی نمیده که این خیلی نامردیه شرکت های دیگه همه یه 6 یا 7 درصدی تخفیف میدن متاسفانه این موضوع مورد توجه بچه ها نیست داره سرمون کلاه میره:n21:نقل قول:
اینکه چیزی نیست من و خیلی از کاربرهای دیگه تو این چند ماه دیدم که طرح طلایی روی 1 مگ بستن خط من همیشه روی یک مگه یکی از دوستان میگفت طرح طلایی رو یک خط تلفن 1 مگ هست روی خط جدید 2 مگ سرعت میده محدود ها همشون روی 1 مگ بسته شده فقط طلایی اونم شانسی روی 2 مگ هست سرعت های پایین اگه مجدود سرعت اسمی 16 و 32 و 50 باشه حجمشون تموم نمیشه که این ها پول به جیب بزنن !نقل قول:
این درست نیست که من با طرح طلایی برای یک ماه شارژ زمانی 13000 تومن بدم و یکی دیگه برای همون شارژ در یک طرح دیگه 4000 تومن یا 7500 تومن بده یا هر چی بعد موقع تایم شبانه که میخوایم دانلود کنیم و اینجاست که باید تفاوت طرح ها خودشو نشون بده، سرعت دانلود همه مون یکی باشه! (در حد 5 تا 40). عیبی نداره خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده هاش نه، بالاخره یه روزی یه جایی اینا پاشو میخورن.
لازم نیست توضیح بدم که منظورم از سرعت دانلود، دانلود از سایتهای درست و حسابیه نه این چرندیاتی که به اسم سرور داخلی نام میبرن!
دوستان دقت کردیدشارژ زمانی 2 برابر شده برای 1 ماه ؟ ! :|
79,500 ریال برای 1 ماه ! ! ! ! ! ! !
بدون هیچ اطلاعی ! .. بدون هیچ دلیلی !
2020میگه اگر برا کم کردن ساعت شبانه از 12-7 به 1-7 اعتراض داری بزنگ به 135 بازرسی، چون بما ربط نداره. کسی از 135 نتیجه ای گرفته؟ مورد چی بوده؟
دوستان طرح بعثت دانلود شبانش مگه حذف شده ؟
این کپچر الان : ساعت بعد از 12 ! ( دانلود بعثت از 12 هست ) ..
نقل قول:
نه، اما....جواب صفحات قبل.
100 در 100 همینطوره.نقل قول:
دوستان بیاید همه با هم زنگ بزنیم به 135 اعتراض کنیم چرا بدون اطلاع رسانی ساعت رایگان بعثتو تغییر دادن و حجم از حساب کاربرا کم کردن.
اصلا حق ندارن ساعتشو تغییر بدن ما موقعی که قرارداد بستیم 12تا7 بوده چرا زیرش میزنن؟
راستی این دوستای شما اون طرح های 128 و256 رو کی گرفتن؟ اخه الان که زنگ می زنی به 2030می گه دیگه ثبت نامی های جدید شبانه ندارن تو تعرفه ها هم حذف شدهنقل قول:
همسایمون 128یک ماه قبل . دوستم 256 اوایل فروردیننقل قول:
حدس میزدم. بعد از گند کاریهای چند روز اخیر، سرعت شبانه هم به شدت افت پیدا کرده. چه بلایی دارن سرمون در میارن!!!!!! (طرح بعثت). اگر طرحای جدید، شبانه نداشته باشه ن تمدید و ن مخابرات دگ کلا بدرد نمیخوره.
بله تصدیق میشه سرعت افتضاح هست.من میترسم کم کم شبانه همینا که داریمم بردارن مثله همین کم کردن ساعت بعثت.نقل قول:
ریده شده به سرعت از سرور داخلی که می زدم می شد 250 الان به من 50 میده
خدا ازشون نگذره
دوستان الان چیکار کنیم شارژ کنیم یا نکنیم؟نکنه شارژ کنم بعد شبانه رو حذف کنن چند ماه بره تو پاچم.
اگه مثل ما فیبر نوری نیستی سریع برو از یک جای دیگه بگیر این مخابرات کثبف دیگه شورشو درآوردهنقل قول:
اگر هم فیبر نوری هستی اگه وایمکس تو منطقتون جواب میده وایمکس بگیر
برای من که تو دانش آموز می شینم سیگنال وایمکس خیلی ضعیفه به خاطره همون نمی تونم وایمکس بگیرم
فقط دوستان یک سوال من با مودم usb دار ایرانسل امتحان کردم وقتی می برمش طبقه بالا و جلوی پنجره می زارم سیگنالش میشه 65%
اگه با مودم های دیگش امتحان کنم سیگنالش فرق میکنه ؟
(چون نمی خوام پول اضافی بدم اگه سیگنالش بشه 70 یا 80 و پایدار باشه دیگه میرم وایمکس می گیرم)
من که رفتم وایمکس ایرانسل بگیرم...
دوستم هم داره،2مگ سه ماهه 9 گیگ 70 تومن... الان داره راحت شبی 4،5 گیگ دانلود می کنه...
اگه به امید مخابرات بشینیم چند روزه دیگه سرعت دانلود به 16کیلوبایت هم برسه می گن تو قرارداد 128 هست قبلش داشتیم بهتون حال می دادیم...
به نظر من هم دور مخابرات رو خط بکش بهش هیچ اعتمادی نیست ممکنه فردا بیاد بگه چون فلان تاریخ تمدید کردید دیگه شبانه به شما تعلق نمیگیره.نقل قول:
نقل قول:
کلا وایمکس مودم رومیزی طبقه همکف اصلا آنتن نداره طبقه اول هم خیلی ضعیف هست برای خونه ویلایی باید مودم بیرونی تهیه بشه مودم رومیزی طبقه 2 به بالاتر جواب میده سیگنال 65 خوبه مشکلی نداره مهم rssi حداکثر -75 و cinr هم 10 تا 15 بعد اگر سامانه تقویت کننده فاصله اش با usb و pc اهمیتی نداره و همون طبقه بالا جواب میده احتیاجی به تهیه مودم دیگه نداره امتحان کردین چقدر فاصله بین سامانه و خود مودم جواب میده ؟
دیشب واسه من سرعت عالی بود با 200 از سرور های خارجی دانلود میکرد:n02: