نقل قول:
آقا کسی نمیدونه جواب سوال منو ؟!؟!:41:
Printable View
نقل قول:
آقا کسی نمیدونه جواب سوال منو ؟!؟!:41:
سلام دوستان:31:
هرچند که اینجا خیلی به سوالای من جواب داده نشده ولی سوال دیگه ایی داشتم
دکمه ی FN(function...لب تاپم فقط برای دکمه های تغییر روشنایی صفحه کار میکنه...ولی برای دوشن کردن بلوتوث و قطع و وصل کردن صدا و کم و زیاد کردن صدا کار نمیکنه
شاید به خاطر برنامه ایی چیزیه ...ولی واقعا نمیدونم دلیلش چیه...این دکمه هم خیلی مهم هست...خواهشا لطف کنید و کمکم کنید
با سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1-بهتره از موس استفاده بشه یا تاچ پد ؟
2-چجوری میشه با تاچ پد مسلط بود و مثل موس باهاش کار کرد ؟
3-در مورد ویندوز 7 چجوری میشه منوهایی مثل file - view- tools-folder optins رو رو پنره اورد مثل اکس پی ؟و همین طور چجوری میشه آیکون هایی رفرش و استاپ رو پنجره آورد ؟
4- و بهترین رزولیشن برای 15.5 اینچ با کارت گرافیک 5470 چیه ؟
5-چجوری بلوتوث رو فعال کنم و رد و بدل کنم ؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:کسی نمیدونست این مشکل جزئی رو حل کنم ؟نقل قول:
:)
سلام
مشکلم و خودم حل کردم فقط الکی 10 ساعت هارد بیچاره رو ترکوندم
فقط درایور هارو نصب کنم تمومه
ولی نفهمیدم چی شد
سلام
مدل لب تاپم :msi gx640m
ویندوز 7 64 بیتی روش نصب کردم بهش نمره ی 5.9 میده یکی برای هارد و یکی برای رم.
حالا اگه 4gb رم دیگه بهش اضافه بکنم و هاردم رو عوض بکنم آیا نمره ای که ویندوز بهش میده تغییر میکنه؟
مشخصات رم خودم:4GB DDR3 1066
دوستان من درايور بلوتوث لپتاپم رو از سايت سوني راي ويندوز xp گرفتم و قبلا هم كار ميكرد اما جديدا بعد از فعال كردن بلوتوث اين ارور را ميده
ويندوزمم xp service pack 2 است
مشكل از كجاست و چه كار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نگفتید برند لپ تاپتون چیه، این پست رو بخونید، گفته شده چطور کلیدهای Fn رو راه بندازید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4512394&postcount=4
جایی خوندم گفته بود نمیشه این کلید های Fn یا مالتی مدیا رو روشن یا خاموش کرد (که فکر هم میکنم درسته)نقل قول:
اما جایی گفته بود کلیدهای Fn + Num Lock + Delete رو همزمان بگیرید
حالا خودتون تست کنید
متاسفانه لب تاپم asus هست که توی اون لیست نبود...مدل eee...نقل قول:
سلام
نگفتید برند لپ تاپتون چیه، این پست رو بخونید، گفته شده چطور کلیدهای Fn رو راه بندازید:
بدجوری گیر کردم...چون بعضی جاها واقعا نیاز دارم به این دکمه:13:
یکی از دوستام هم ایسوز داره اون دیگه بکل کار نمیکنه مشکلش چیه؟نقل قول:
متاسفانه لب تاپم asus هست که توی اون لیست نبود...مدل eee...
بدجوری گیر کردم...چون بعضی جاها واقعا نیاز دارم به این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این fn روی لپ تاپ های سونی نیاز به درایور داره یا نه...
خوب دوست خوب شما اگه مدل لپ تاپ رو میگفتین به بعضی از سوال هاتون بهتر میشد جواب داد ولی خوب..نقل قول:
1-به نظر من اگه براتون مقدور هست ار موس استفاده بکنین بهتره چون اگر همیشه از تاچ پد استفاده بکنین احتمال ضعیف شدنش هست خوب کار کردن با موس راهتره ومانور بیشتری میتونی بدی فقط گاهی مواقع که به موس دسترسی نداشتی از تاچ پد استفاده کن.
2.خوب وقتی موس باشه نیازی نیست که به تاچ پد مسلط بود مگه نه؟:20:
3.خوب در این مورد دقیقاً نمیدونم چجوری به صورت مداوم کلیدهای option و....بیاری ولی در هنگام باز بودن فولدر کلید Alt رو بزنی اونارو میاره و میتونی استفاده بکنی
4.خوب رزولیشن خوب با این گرافیک 768*1366 باشه بهتره
5.بابت بلوتوث هم والا نمیدونم مدل لپ تاپت چیه که دقیق بگم ولی رو لپ تاپ خودم dell 1558 با کلید F2 بلوتوث و وایرلس فعال میشن البته اگه داریور ها کامل نصب باشن. اگه نا مفهوم بود ببخشین بگین اگه تونستم بیشتر بهتون توضیح میدم
نقل قول:خوب نرم افزار TuneUp Utilities 2010 رو نصب کردی؟اگه نکردی نصب بکن با اون رجیستری هاتو clean و def rag بکن شاید مشکلت حل بشه البته حواست باشه ورژن 2010 رو نصب کن چون رو 7 نسخه های قدیمی سازگاری نداره ما رو هم بی خبر نذار :8:نقل قول:
سلام دویتان برای اپدیت گرافیک y560 lenovo باید چه فایلایی رو دان کرد؟ من اینو گرغتم با حجم 327 mb AMD Graphics Driver
اینمک هست انا زده برای ویندوز xp همون بالایی کافیه؟ گرافکم 5730 هست ممنون .
راستی دوستان من یک مشکلی دارم موقع روشن شدن لپتاپ بعضی وقتها بهم میگه cmos چک نشد و باید برم تو بایاس همه جیزو دیفالت کنم و رستارت کنم ....... تو ویندوز مشکلی نیست باید چه کنم؟
شما باید برید از سایت ایسوس،مدل لپ تاپ رو انتخاب کنید،قسمت دانلود درایور ها، بخش ATK فایل ها رو بگیرید و نصب کنید:نقل قول:
کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
برای ایسوس که گفتمنقل قول:
برای سونی هم باید Vaio Launcher رو نصب کنید.
هر چند وقت یکبار باید فن های لپ تاپ رو تمیز کرد ؟ باز کردنش برای تمیز کردن فن گارانتیش رو از بین میبره؟
نقل قول:
بهتره بازش نکنی و توش رو باد بگیری اینجوری هم ایمن تر و هم بهتره
سلاممن یه msi gx640 دارم، زمانی که با باطری کار میکنم تو بازیها با رزولوشن بالا نمیشه روان بازی کرد، وسط بازی وقفه های خیلی کوتاه داره(روان اجرا نمیشه) آیا مشکل از لپ تاپ است؟
آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
سلام.دوستان من ویستای لپ تاپHP DV3-2165 رو فرمت کردم و سون نصب کردم.همه چیز درسته ولی کلید لمسی ولوم عمل نمیکنه.کلید لمسی وایرلس و mute کار میکنن ولی واسه ولم که با کشیدن انگشت کم و زیاد میشه عمل نمیکنه.HP quick lunch رو هم نصب کردم.نمیدونم دلیلش چیه.میشه راهنمایی کنین؟
نه مشکلی نداره برای بازی باید با برق کار کنی . چون باطری نمیتونه کل برقی رو که cpu , gpu میخوان رو به تنهایی و در یک واحد زمانی برسونه . نظر منو میخوای همیشه با برق کار کن . چون پدر باطری . و سیستمت در میاد .نقل قول:
جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
سلام دوستان
برای پخش موزیک تو محیط چت روم ها و یاهو بدون اینکه صدای mic باز باشه ..یعنی فقط موزیک پخش شه...چه
تنظیماتی باید برای volume در ویندوز 7 انجام داد منظورم همون stereo تو تنظیمات xp هست ...یعنی زمانی که
هدفن وصله بازم صدا پخش شه...
من این مراحل میرم ولی صدا بازم پخش نمیشه...
playback devise>>speaker/HP>>properties>>leve>>Realtek HD audio output..
ممنون میشم راهنمایی کنید
سی پی یوی من 2.53 Mhz هست و نوشته turbo boost to 3.06 ، این بوستش اتوماتیکه ؟ خودش هر وقت لازم باشه بوست میکنه
یعنی از همونجا که هوای فنش میاد بیرون باد بگیرم ؟نقل قول:
با سلام
ببخشید اگه تکراری شد من 7روز چیش هم این سوال و پرسیدم ولی انگار هنوز از طرف مدیر سایت ارسال نشده .
سوال من در ممرد ویندوز xp بر روی لب تاپ dell vostro 1015 بود وقتی روی ویندوز برنامه هامو نصب می کنم بعد از خاموش کردن و اینکه 2 ساعت بعد که روشن می کنم سر لوگوی xp می مونه به طوری که باید یه دو سه باری ریستارت کنم
الان موقتا هایبر نت کردم و مشکلی هم نداره نمی دونم هایبرنت کردن برای لب تاب ایرادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نه دوست من هایبرنت مشکلی نداره ولی به نظر من موقعی که هایبرنت هست زیاد جابه جاش نکننقل قول:
اسکرول تاچ پد وایوم از کار افتاده چی کار کنم؟تو رو خدا کمک کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره مثل موبایل باید یزاری یه بار کامل شارژ بشه, آخه این کار باعث میشه تمام سلول های باتری لپ تاپت مورد استفاده قرار بگیرن و در واقع برای بعدا بیشتر به درد می خوره.
در مورد سی دی و.ندوز باید لبگم که بستگی داره چه مارکی خریده باشی اگه وایو یا اچ پی خریدی هم چین چیزی نیست و باید خودت یه ریکاوری بگیری اما اگه دل خریدی معمولا میدن.
موفق باشی.:5:
سلام دوست عزیزهابرنیت کردن فقط در مواقعی مفیده که در طول یه مدت کتاه چندین بار نیاز باشه کامپیوتر خاموش باشه و در ضمن بعدش که می خوای روشن کنی سریع بالا بیاد اما اگه قرار باشه یکی دو روز تو این حالت بمونه برای بایوس ضرر داره.تو که میگی دو ساعت یه بار روشن میکنی پس مشکلی نداره اما خاموش کردن هم نیاز داره مثل آب خوردن خودت بعد از غذا!!!!اینکه سر لوگوی ایکس پی میمونه باید بگم که احتمالا مشکل از نوع ویندوزیه که نصب کردی عوضش کن ببین بازم همین طوریه.در ضمن تا میتونی یه نسخه ساده و بی شیله پیله از ویندوز رو نصب کن نه از این ویندوز های 1000تومنی درپیت/.موفق باشی/.
سلام دوست عزیزبه نظر من آخرین درایور آپدیت شده رو از سایتش بگیر/.ایشالا حل میشه/.اگه نشد فکر کنم با ریکاوری کردن حل بشه البته اگه مشکلش سخت افزاری نباشه/.موفق باشی/.
بچه ها خواهش می کنم بزارین دستتون رو ببوسم کمکم کنید
من یه لپ تاپ دیروز خریدم asus k50ie درایو c زده بود 75 گیگ خواستم پارتشین بندی کنم که کلاً قاتی کرد سی دی وندوز گزاشتم که درستش کنم 14 گیگ از هارد به فضای کلی اضافه نمی شد الانم هر کاری می کنم اصلاً بالا نمیاد هر سی دی بوتی میزارم همش می نویسه BOOTMGR IS MISSING PRESS ctral+alt+delete و رستارت که می کنم هیچ فایده ای نداره بازم این ارور رو می ده سی دی اصلیشم من ندارم نمیشه یه جوری بیارمش بالا من یه ریکاوری ازش بگیرم چیکار کنم
سلام خدمت دوستان من تازه inspiron n5010 گرفتم،روش ویندوز7 32 بیتی نصب کردم.درایو بلوتوسش رو هم دانلود کردم،به موبایل وصل میشه ولی وقتی دی سی میشی و دوباره میخوای وصل بشی دیگه موبایل رو نمیشناسه و وصل نمیشه!برا وصل شدنش باید اونو remove کنی و دوباره اونو add کنی،در صورتی که با pc,windows xp اصلا مشکلی نداره!؟مشکلش چیه؟ضمنا درایور وب کمش هم نصبه ولی کار نمیکنه به برنامه خاصی نیاز دارم؟پیشاپیش ممنون!
بله همینطوریه که دوستمون میگن برای برندهای دیگه نمیدن اما اکثراً برای لپتاپ های دل میدن اما بازم جدیداً خود دل هم نمیده والاً میگن بخاطر پافشاریه ماکروسافت هستش اونم بخاطر امنیت ویندوز هاست که استفاده غیر قانونی نشه من خودم یه dell studio 1558 A خریدم cd ویندوز نداشت اما روش یه نرم افزار ریکاوری که مال خود Dell بود نصب شده داشت که با همون میتونستی از ویندوز یک بکاپ توپ بگیری اوایل فکر کردم زد حاله ولی الان ازش راضی هستم مشکلی باهاش ندارم:31:نقل قول:
سلام من یه مشکل با لپ تاپم پیدا کردم (lenovo y560)
امروز برای اولین بار به وایرلس وصلش کردم اولش بدون مشکل کار کرد بعد از چند دقیقه دیسکانکت شدوهر چی تنظیماتو تغیییر دادم درس نشد.حتی تمام راهها رم از troobleshot امتحان کردم نشد.
توی نقشه ساده ای که ویندوز سون از اتصال به اینترنت میده زده بود من به مودم وصلم اما مودم به اینترنت وصل نیست در صورتی که همونجا دوستام داشتن استفاده میکردن.
به گارانتیم که زنگیدم گفت بهتره یه بک اپ بگیری برگردونی به تنظیمات کارخونه.
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
راستی کسی از مشکل این مدل در اتصال به اینترنت شنیده؟
نقل قول:
منم چند روز پیش دقیقا به مشکل تو برخوردم
نکته اول : با ویندوز پارتیشن بندی جواب نمیده اگرم بده بعدا درد سر میشه
2: اون 14 گیگ فضای مخفیه که نه اضافه میشه و نبایدم تلاش کنی که اضافه بشه
3:من یه cd ویندوز سون گذاشتم با اون بوتش کردم وقتی تونستم به هارد دسترسی پیداکنم bootmgrرو از روی dvdبه صفحه اصلی درایو c کپی کردم درست شد. نمیدونم کارم مشکلی داشته یانه
سلام من لپ تابم «dell inspiron545» هست،نميدونم چرا مدتيه وقتي dvd نرم افزار lord رو ميذارم هنگ ميكنه اصلا dvd بالا نمياد،به نظرتون چيكار بايد بكنم؟ خواهشا يكي كمك كنه.....:41:
نقل قول:
کسي جواب سوال منو نميدونه ...من اين سوال تو انجمن اينترنت وشبکه و ويندوز 7 هم پرسيدم ...واقعا کسي
تنضيمات صدا رو تو ويندوژ7 نميدونه ؟:18:
كسي نميدونه چرا dvd بالا نمياد؟:19:
لطفا تاپیکی که مربوط به وصل شدن لپ تاپ به اینترنت از طریق ایرانسل(موبایل) هست رو به من بدید ممنون
آقا چرا وقتی لپتاپم رو به برق وصل میکنم یه کم باطری عکسش نشون میده داره پر میشه بد قطع میشه و اینجوری میشه
و وقتیی از برق جدا میکنم اینجوری میشه آیکونش
موضوع چیه دوستان ؟؟؟ مشکلی داره؟؟
سلام دوستان
من وایرلسم هی چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
قبلا اینطوری نبود.یعنی میتونه به شبکه ربطی داشته باشه؟(dv 1135)
یک لپتاپ دیگم هم به ظاهر وایرلس نصبه و ژلی اصلا شبکه رو پیدا نمیکنه(1525)
راستی دوستان تو لپتاپ اچ پیم همه درایورها نصبه ولی این دو تا نمیره
به نظرتون برای چی هستن؟
ممنون
کد:http://axupload.com/view.php?filename=229111.jpg
سلام با عرض پوزش از اساتيد من حدود يه ساله دل مدل inspiron.1420دارم زير باطريش يه قسمت هست مخصوص قرار دادن سيمكارت هركاري كردم نتونستم هيچ استفاده اي ازش بكنم اين موضوع واسم حياطيه اگه كسي بتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم