من سوال نپرسیدمنقل قول:
!
جواب یکی از دوستان رو دادم
Printable View
من سوال نپرسیدمنقل قول:
!
جواب یکی از دوستان رو دادم
دوستان من الان یه قدرت دارم هر روز یکبار میتونم استفاده کنم به اسمvampire,s seducion
و میخواستم بدونم برای تبدیل یک انسان به خون آشام باید اول ازش تغذیه کنم و بعد این رو روش بزنم یا نه اول بای اون قدرت رو بزنم وبعد ازش تغذیه کنم یا نه باید اول باهاش بجنگم و جونشو کم کنم و بعد اونو بزنم
و
بعد از اینکه اون رو روشون میزنم میخوان منو بکشن
میشه بگید چه جوری میتنم راحت یکی رو به خون آشام تبدیل کنم؟
در ضمن من اون رو در سربازان دانگارد زدم گفت اونها برای این جادو قوی هستن آیا میتونم اون جادو رو قوی کنم که بشه بر روی سربازان دانگارد هم زد
لطفا جواب دقیق و کمالی بدید
ممنون
سلامنقل قول:
میشه سیوتونو برام آپلود کنید؟
سیو کدوم رو میخواینقل قول:
و برای چی؟
چه جوری آپش کنم برات؟
من DAWNGUARD HEARTSFIRE DRAGONBORN دارم اگه سیوتهمینا هست و مود دیگه ای نصب نیست تو mediafire یا 4shared آپلود کننقل قول:
خب که چی بشه
یکی جواب منو بده!
حالا اگه هم برات آپ رکدم که دیگه مزه ای بازی برات نداره
!
من
DAWNGUARD HEARTSFIRE
رو دارم
یکی حواب سوال رو بده لطفاااااااااااااااااااااا اا
من قبلا همهس اینارو داشتم هاردم سوخت لپ تاپم از پله پرت سد همپی پرید:n28:نقل قول:
:n19:هارد اول سوخت بعد لپتاپ پرت شد یا برعکس؟
غم خوردن نداره نسخه legendary بیرونه همه رو داره بدونه هیچ مشکلی و بیلت این
بلک باکس کارش رو بسازه حله
13 گیگ رو بکنه 7-8 گیگ خیلی خوبه
اول افتاد:n02:نقل قول:
من لجندری دارم فقط cd 3 خرابه من مگه مشکل دارم؟
میگم سیوم پرید رفت نابود شد پاک شد دود شد خاکستر شد
بچه هانقل قول:
جواب منو بدین دیگه باو:n22::n15:
سلام من توی مرحله Alduins bane بازی skyrim موشکل به هم زدم وقتی دموی 3 نفره نمایش داده میشه از صفحه بیرون نمیره میخواستم اگر میتونید کمکم کنید و بهم ایمیل بزنید ممنون میشم
خب فکر کنم
الان
الدر اسکرول رو گرفتی دیگه نه؟
وقتی میری پیش اژدها و میخونیش
این مشکل پیش میاد درسته؟
من قبلا این مشکل رو داشتم !
خیلی بده
اول باید بدونم ورژن بازیت چنده؟
من خودم آپدیت 13 رو ریختم تمام این مشکلات حل شد
من رفتم RIVERWOOD بهد دو نفر امدن گفتن تو DRAGONBORN هستی؟؟
گفتم اره بعد ریختن سرم چرا؟
از گروه میراک هستند dlc deagonborn یه نامه باهاشونه باید بری ویندهلم کنار کشتی ها از اونجا میری سرزمینشون و داستان شروع میشهنقل قول:
این اغاز dlc دراگونبورن هست میگن که تو دنیا فقط یه دراگونبورن هست اونم رییس ما mirak پس سعی میکنن تو رو بکشننقل قول:
این قدرت برای این نیست یه نفر رو به خون آشام تبدیل کنی در واقع یه کنترل کننده افکار و تمایلاته برای اینکه بتونی خون یه نفر رو بدون تقلا بمکی یا برای اینکه از یه نفر حرف بکشی یا ازش کاری رو بخای که برات انجام بدهنقل قول:
اقا ولی خداییش بازی معرکه اییه فقط یکم خیلی طولانیش کردن ... هرچی ازش میرم لامصب تموم نمیشه.....خودم شمار ماموریت هاش از دستم در رفته.....
در ضمن اگه کسی سیوشو میخواد دارم فقط یکم مود روش دارم(به جز دی ال سی ها) حالا گفتم شاید کسی نیاز داشت.....نقل قول:
بچه ها مگه قرار نبود
با هارکان برم و اون خورشید رو شکست بده؟
الان من و دخترش اون رو کشتیم:n29:
باو چشام سوخت از این افتاب حالا چه کنیم
دیگه هارکان که زنده نیست تا افتاب رو شکسته بده
لطفا کمک کنید
ماموریت های اصلیش کمه 20 ساعت به زور بشه ولی ماموریت های فرعیش خیلی زیادهنقل قول:
چرخ میزنی در بازی
؟
من هر موقع بیکارم میرم چرخ میزنم:n02:
یه بار خیلی بیکار شدم زدم تمام انسان های شهر وینترهود (نمادش اسبه) رو کشتم
الان فقط چند تا زنده هستن از آدم هاش :n08:که اون ها هم از دستم در رفت و پرنه میمردن
لولت چنده؟نقل قول:
البته hidden quest هم زیاد داره
من از روی walkthrough به زور تونستم همه رو تموم کنم ولی بارم فکر کنم یکی دو تا نیمه کاره موند چون بعضی هاشون با دردسر و کلی باگ و ... فعال یا تموم میشن
یک مرحله هست که 4 تا جای کتاب هست و من 3 تا کتاب مخصوص دارم و وسط هم یک جاهست من چه کنم؟
بچه ها کمک کنیدنقل قول:
34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بله اونجا باید شما 4 تا کتاب داشته باشی بعد برو روی هر 4 تا جای کتاب یه عکسه خوب بهش دقت کن بعد برو اخر هر 4 تا کتاب هایی رو که داری بخون اگر با عکس جای کتاب ربط داشت بزارش همون جا مثلا یه جا نوشته اونا همه چیزو میخورند باید بری روی اون عکسی بزاری که یه جونور وحشی دندون دار بزاری ok?نقل قول:
من 3 تا کتاب دارمنقل قول:
سلام
دوستان نمیدونم این رو کسی قبلا اینجا گذاشته یا نه ولی من دیدم خوبه میزارم.
این مود اسمش Falskaar هست که مود خیلی بزرگی هست. هم اندازش بزرگه (در حد دوتا یا سه تا استان(:n02:) اسکایریم وسعت داره ) و هم حدود 20 ، 30 ساعت گیم پلی.
یه مکان جدید به اسم Falskaar به بازی اضافه میشه که جدا از خود اسکایریم هست و معلوم هم نیست کجای Tamriel میشه.
مود خیلی حرفه ای کار شده و صدا گذاری و موزیک جداگانه داره.
فقط بازیتون باید آپدیت باشه.
محتوای مخفی: مشخصات و توضیحات مود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها! من همون pirate sea هستم، با یه ایده جدید که باعث شد دوباره به اینجا برگردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما حتما سر بزنید، چون اینجوری می تونیم خیلی چیزا رو با هم به اشتراک بگذاریم. + اینجا هم درمورد درستیشون بحث می کنیم. پس منتظرم! و توصیه می کنم مد کمان های صلیبی جدید رو دانلود کنید! واقعا عالیه، یه کمان ساختم با دمیج 265 از glass واقعا قویه. توی حالت اسنیک، *5 با یه تیر یه غول رو می کشه! از سایت گیم-ایران دانلود کنید. فقط 3 mb
آقا من قبلا این بازیو رفتم مراحل اصلیشو تموم کردم و دیگه نشد بازی کنم تا الان که نسخه لجندری شو میخوام برم که همه دی ال سی هارو داره...میخواستم اساتید راهنمایی کنن که بهترین مودهای این بازی چیه که بتونه لذت این بازی زیبا رو بیشتر کنه؟؟هم از نظر گرافیک و روان تر کردن بازی و هم از نظر اضافه آیتم ها و بالانس تر شدن بازی... و آیا لازمه بازی رو آپدیت کنم؟؟آخرین نسخه این بازی چه ورژنیه؟؟
لطفا نکاتی که قبل شروع بازی بهتره رعایت کنم و انجام بدم تا بازی روون و بدون باگ اجرا شه رو بفرمایید...
ممنون از همه دوستان:n16:
یه سری از مودهایی که یادمه رو واست میزارم و مهم هاش و خوباش رو Bold میکنم واست . البته اینا رو تقریبا یه سال پیش داشتم و اگه اپدیتی اومده اپدیت شده اش رو بگیر . از توی همه اینا Skyrim Redone که مال T3nd0 هست رو حتما بگیر مخصوصا که داری دوباره بازی میکنی . چون بازی رو به کل دگرگون میکنه و همه چی بالانس میشه و و یه گیم پلی جدید .نقل قول:
Skyrim Mods
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، می شه چند تا مد معرفی کنید که کم حجم ( 10 mb به پایین! :p ) داشته باشند؟ و کلا تاثیر خوبی هم بزارند؟! مرسی
آقا سنگ تموم گذاشتی واقعا ایول داری...دمت گرمنقل قول:
ولی یه مشکلی هست من پچ های unofficial دی ال سی هارو گرفتم و توی لانچر Data files رو که میزنم و هرسه تا دی ال سی و پچ ها رو انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون.ولی اگه یه دونه دی ال سی با پچ مربوطش رو فعال کنم وارد بازی میشه...راهی هست که بشه هر 3تارو همزمان فعال کرد یا باید دونه دونه بری حتما؟؟
نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .نقل قول:
ولی یه پیشنهاد . از خود سایت نکسوس که مودها رو گذاشتم برو مود منیجرش رو دانلود کن . کارت رو راحت تر میکنه و دیگه لازم نیست اون Data Files رو باز کنی . واسه نصب هر مود حتما اون صفحه مربوط بهش رو بخون و ببین مود یا پچ یا DLC پیش نیاز چی میخواد ، چه نکاتی رو باید رعایت کنی ، چه باگهایی داره اون مود و ...
سایتش فیلتر شده که :-?چطوری دانلود کنیم؟ و می شه بگید کدومشون کم حجم تر اند؟خیلی هم ممنون برای مد ها ( من دکمه تشکر نمیاد والا تشکر می کردم:)) )
جدا ؟ :n04: تازه الان دیدم فیتلر شده . اخه چرا مگه این سایت چی داشت که رفته قاطی باقالیهای وزارت زرشاد :n03:
خلاصه پس باید با شیتلرشکن بری . چون فقط همین سایت مود واسه اسکایریم و ... داره .
از لحاظ حجم اکثرشون کم حجمن غیر چندتاییشون فقط . در ضمن هر چی مودش حجمش بیشتره یعنی بهتر هم هست . چون چیزای جدیدی به بازی اضافه میکنه واسه همین حجمش زیاده . توی خود صفحه مود حجمش رو هم نوشته . خواستی توی خود سایته برو توی قسمت Top ها و بهترین مودها از لحاظ محبوبیت و دانلود رو اونجا پیدا کن .
هر سه تاش با هم فعال نمیشه از بازی میپره بیرون!!! آخه چراااااا؟؟؟ :n28::n28::n28:نقل قول:
تازه شیلتر شده برای من شیلتر نبود چنتاشو دانلود کردم بعدش شیلتر شد یهویی!!! خیلی اعصابم به هم ریخت:n21::n21: ولی سرورای دانلودش شیلتر نیست...با قندشکن لینکاشو بگیر بعدش معمولی دانلود کننقل قول:
سایتش فیلتر شده که :-?چطوری دانلود کنیم؟ و می شه بگید کدومشون کم حجم تر اند؟خیلی هم ممنون برای مد ها ( من دکمه تشکر نمیاد والا تشکر می کردم) )
ببین ترتیب لودشون چطوریه . ترتیب لود خیلی مهمه و اگه درست باشه کرش نمیشه . شایدم مودی نصب کردی که با اینا سازگار نیست ولی احتمالا از همون ترتیب لود مودهاست .نقل قول:
ترتیبشون اینجوریه
دانگارد
هارتفایر
دراگنبورن
unofficial skyrim patch
unofficial dawnguard patch
unofficial hearthfire patch
unofficial dragonborn patch
skyUI
immersive armor
immersive weapon
اگه جور دیگه اس ممنون میشم راهنمایی کنید...:n16:
از لحاظ لود که درسته . والا نمیدونم مشکل از کجاست که کرش میکنه . اما معمولا اسکایریم وقتی حجم لودش زیاد میشه کرش میکنه . برای مثال اگه توی فضای باز اسکایریم player.showracemenu رو بزنین بازی کرش میکنه . یا برای مثال اگه اول بازی کلی مو و ... مخصوصا زنانه با تکسچر بالا اضافه کرده باشین اونجا هم کرش میکنه . شاید مشکل از همین باشه که DLC ها حجمشون نسبت به بقیه مودها زیاده .نقل قول: