:n02::n02:نقل قول:
منظورم این بود همه اطلاعات کارت داشته باشیم، البته اوکیه، سوال اشتباه گفتم.
Printable View
:n02::n02:نقل قول:
منظورم این بود همه اطلاعات کارت داشته باشیم، البته اوکیه، سوال اشتباه گفتم.
دوستان، در حال حاضر بانکی که وام زیر ۵ میلیون تومان بدون سپرده با کمترین دردسر و معطلی! بده کدومه؟
شخص وام گیرنده بیکاره و یک ضامن بازنشسته فرهنگی میتونه معرفی کنه.
سلام بانک مسکن راهی برای گرفتن رمز حساب برای همراه بانک هست ؟ غیر از رفتن به شعبه !
بانک صادارات خود نرم افزار می داد اونو !
نه متاسفانهنقل قول:
اصلا مگه بانک مسکن برای همراه بانکش رمز میده؟نقل قول:
فکر نکنم اصلا چنین چیزی داشته باشه، باید با رمز دوم کارت کار کنی، قابلیت های به درد بخوری هم نداره پرداخت قسط و کارت به کارت مسکن، نهایتش
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
الان رمز رو گرفتم برای شعبه ... هم برای همون کارهای داخل بانکی هست . سانتا پایا حواله . هم داره کهنقل قول:
اگه کارتتون عوض بشه یا مسدود بشه با کارت کار نمی کنه یا بعضی ها اصلا کارت ندارن
من کارت زیاد گم کردم خ :n33:
سلام بر همگی
سریعترین راهِ قانونی که یک نفر بتونه بفهمه پدر یا مادر مرحومش چقدر پول در بانکها و موسسه ها داره چیه ؟
با تشکر
با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی.
دوستان گرامی سایت بانک ملی قبلا یک قسمت در آدرس زیر داشت که می شد موجودی کارت هدیه و دیگر کارت ها ی بانک ملی رو ازش بگیری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بر داشته یک قسمت اومده بنام سامانه بام !
الان باید چکار کنیم برای گرفتن موجودی کارت بصورت اینترنتی ؟
شاد و سلامت باشید.
ممنونم.
تمامی خدمات الکترونیک رفته زیر مجموعه سامانه بام شده ، اگر اس ام اس بانک تون فعال باشه راحت میتونید داخلش ثبت نام کنید.نقل قول:
وگرنه به شعبه بانک برید و sms بانک رو فعال کنید بعد با شماره و کدملی راحت لاگین کنید.
فقط حصر وراثتنقل قول:
دوستان سایپا ماهانه در طرح اتوخدمت 27 درصد سود میده.
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.
میخوام 20000000 تومان بزارم بانک !
کدام بانک بیشترین سود رو میده ؟!
کدام طرح بانک مورد نظر ؟
ممنونم.
از بین بانک های خصوصی کدومشون از لحاظ خدمات اینترنتی و بانکی قوی تره؟ میخوام حساب باز کنم
درودنقل قول:
بانک ایران زمین 18 درصد یک ساله میده و بانک اینده یک ساله 20 درصد !
بقیه بهت 15 درصد میدن !
تمام پنل بانک های خصوصی شبیه هم هستن و عملا یک کار را انجام میدننقل قول:
فقط موسسات این طور نیست و خیلی دست و بالت باز نیست.
منظورت از کار بانکی چه چیز هایی هست ؟
بانک ملت ...نقل قول:
برای وام قرض الحسنه بانک یک ضامن معتبر میخواد (فرد دارای گواهی کسر از حقوق و یا جواز کسب) ایا از وام گیرنده هم چیزی میخوان؟؟
لطفا جواب بدید
ضامن رو از وام گیرنده میخوان دیگه! ... اگر منظورتون سند یا چک هست خیر ... معمول نیست در وام «قرض الحسنه» این چیزها دریافت بشه ...نقل قول:
برو مستقیم پارسیان. یک ساله مک ساله رو ولشنقل قول:
صندوق لوتوس روزشمار حدود 19 درصد میده. صندوقهای بعضی بانکها بیشتر میدن ولی معتبر نیستن اصلا.
ولی صندوق بانکهای کشاورزی پارسیان شهر و دو سه تای دیگه معتبرن.
تو این وضعیت بک ساله بستن به ضررتون خواهد بود
ملت خصوصی نیستنقل قول:
پس چیه؟!!نقل قول:
سهامشمدتها در بورس عرضه شده و الان خصوصی به حساب میاد ...
دولت ایران مدعی است که با ارائه ۳۰٪ درصد از سهام بانک بعنوان سهام عدالت، ۱۵٪ درصد به شستا و دو بلوک ۵٪ درصدی، به صندوق بازنشستگی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح برای رد دیون، ۵٪ درصد به کارکنان بانک و عرضه ۵٪ درصد در بورس تهران، این بانک دیگر دولتی نیست. گرچه برخی کارشناسان معتقدند که بیشتر سهام بانک ملت، میان نهادهای حکومتی دست بدست شده و این شیوه انتقال را نمیتوان خصوصیسازی نامید.نقل قول:
نگت کن ببین کدوم سهام ها رو خریدن. تماما دولتی
دوست عزیز، این مربوط به همون زمانی هست که سهام در بورس عرضه شده ... الان خیلی از زیر مجموعه های دولتی که سهام رو در اختیار داشتن عرضه کردن ... قانونا خصوصی بحساب میاد ...نقل قول:
درصدایی که فرمودید در حال حاضر به این شکل هست:نقل قول:
۳۰٪ سهام عدالت
۱۷٪ دولت
۹٪ صبا تامین (متعلق به تامین اجتماعی)
۵٪ صندوق بانک ملت
۴٪ تامین اجتماعی
۳٪ گروه مالی ملت
۱٪ صندوق بازنشتگی نفت
بقیهاش هم بین سهامدارای حقیقی و حقوقی تقسیم شده.
بهتره به جای تماما دولتی بگیم نیمهدولتی.
الان فقط بانکایی مثل ملی و سپه و کشاورزی و چند تای دیگه دولتی هستن.
ملت و صادرات و تجارت دیگه دولتی محسوب نمیشن.
در عمل چیز خصوصی نداریم در ایران. به قول شما نیمه دولتینقل قول:
دوستان کسی کارت اعتباری مرابحه ای جدید گرفته. (10 30 50 میلیونی) شرایط چطور هست؟ در قبل سپرده بلند مدت ارائه میدن بانکها؟
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان من یه مقدار پول دارم میخوام بخوابونم حساب قرض الحسنه بدون سود بتونم وام کم بهره بگیرم مثله وام های بانک مهر و رسالت
میخوام ببینم حساب این دوتا بانک پول بلوکه میشه یا با معدل موجودی هست میشه از پول استفاده کرد؟چند درصد سود؟حداکثر وام چقدره؟
بانکای دیگه ام اینجوری وام میدن؟ملی پاسارگاد یا ... ؟
رسالت با کارمزد 2% تا سقف 20میلیون (وابسته به میزان سپرده اولیه و میزان خوابیدن پول تو حساب) وام میده. فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست. بقیه بانکهای تجاری وام گرفتن سختتره تا جایی که میدونم. پول هم بلوکه نمیشه تو رسالت....نقل قول:
پول اتفاقا باید چند ماهی بخوابه تو بانک تا وام بدن حداقلش 4 ماهنقل قول:
همینطوری که 2 درصد نمیده! در واقع حساب کنی 9 درصد میشه
شما 4 ماه بزاری 2.5 برابر اون بازپرداخته یعتی 10 ماه.
1 سال بزاری میشه 30 ماه و الی اخر
الان پارسیان بازم اینطوری میده؟ البته الان 18 درصد سود تسهیلاتش
پنج دقیقه معطل میشویم تا خانم متصدی اعتبارات سراغمان بیاید. تلفنش که تمام میشود از ما میپرسد چه کمکی از من ساخته است؟ ما هم پاسخ میدهیم که 10 میلیون تومان وام میخواهیم. او میگوید 10 میلیون تومان سپرده بگذارید تا دو روز دیگر، همان قدر وام بدهیم. او تاکید میکند که حواستان باشد باید 16درصد از وام دریافتیتان را نزد بانک بگذارید. البته به آن یک میلیون و 600 هزار تومان، سودی تعلق نمیگیرد. خانم متصدی اعتبارات بیشتر توضیح میدهد: «سود سپرده شما 18درصد و سود تسهیلات، 22درصد است. بنابراین حدفاصل این دو نرخ را باید به عنوان سود این وام پرداخت کنید. قسط وام هم حدوداً 350 هزار تومان میشود.» او اضافه میکند که باز پرداخت این وام، بین سه تا پنج سال متغیر است. ضمن اینکه میتوانید تا هر چه قدر که بخواهید، در ازای سپردهگذاری به همان مقدار، وام بگیرید.
سلام
دوستان پیامک اعلام انجام تراکنش بانکی و اطلاع رسانی بانک سپه پولی هست ؟ چطور میشه قطعش کرد ؟
از اونجایی که اونچیزی که مهمه گردش حساب هست نه شرط سپرده گذاری مدتدار، فرد میتونه هر ماه مقداری پول رو وارد حسابش کنه و مجبور نباشه کل پولش رو برای یه مدتی بلوکه کنه. از اونجایی که حساب فرد هم بلوکه نمیشه، عملا کارمزدی که بابت وام میگیرن تو سود اصل پول که ازاد میشه محوه...نقل قول:
10 میلیونی که سپرده گذاری کردید بعد اخد وام چه میشه؟ بلوکه...نقل قول:
در مورد هزینه متاسفانه نمیدونم... اگر هم باشه هزینه کمیه...نقل قول:
در مورد فعال یا غیرفعال کردنش اینجا توضیح داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نه دیگه. همین رو منم پرسیدم نوشته بود در سایتی معتبر...نقل قول:
نه بلوکه نمیشه همون 16 درصد بلوکه میشه تا پس دادن اخرین قسط. من خودم حساب خوبی اینجا دارم میخوام ببینم ارزش داره؟
در مورد رسالت بله برای کسی که مدت زیادی حساب داشته گردش داشته بله خوبه وگرنه به نظرم نه زیاد هم جالب نیست. تنها وسوسه کنندش همون 2 درصد هست. البته ضامن های خیلی سنگینی هم میخوان!
دوستان در مورد حساب لوتوس بانک پارسیان چیزی می دونید؟
خوب در پستهای قبل گفته شده که صندوق یه جورایی همون حساب هست ولی کمی فقط کمی ریسک دارهنقل قول:
الان لوتوس 19.5 درصد سود میده ولی متغیره ماه به ماه کم میشه ولی در حد خیلی کم. مثلا 0.1 درصد.
در واقع شما به جای بورس مستقبم رفتن پولتو میدی اونا میبدن بودس.
پول هم چه 1 تومن چه 100 تومن همون سود رو میده. روز شمار هست که واقعا ارزش داره.
پس اینطور نیست که فرد تنها تفاوت بین نرخ سود سپرده و تسهیلات رو بپردازه. چون وقتی پول تو حساب بلوکه نباشه دیگه نرخ سود سپرده بهش تعلق نمیگیره که بخواد از سود تسهیلات کم بشه. تو این چیزی که شما نوشته بودی اشاره ای نشده بود که اصل پول چی میشه. اون 16% هم بقول شما حساب کنیم نرخ سود واقعی رو خیلی بالاتر میبره.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن صندوقه. کار صندوق اینه که به جای شما یه سبد سرمایه گذاری تشکیل میده و سود سرمایه گذاریشو به شما میده و مقداری هم کارمزد میگیره. صندوق لوتوس یه صندوق با درامد ثابته [یعنی تو اوراق با درآمد ثابت سرمایه گذاری میکنه مثل اوراق قرضه] و به نسبت هم سود خوبی میده. هر واحدش 100تومنه و برای سرمایه گذاری حداقل باید 10 واحد بخرید. سودش هم آخر ماه پرداخت میشه و هر موقع هم بخواید نقد کنید، براحتی میتونید نقدش کنید و به قیمت روز واحد شمارو محاسبه میکنن بهتون میپردازن. با توجه به اینکه اوراق درامد ثابت هست، گزینه خیلی خوبی برای سرمایه گذاری هست و ریسک بالایی نداره نسبت به صندوق هایی که در بورس سرمایه گذاری میکنن.نقل قول:
مشکل حل شد. پست ویرایش شد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اگه بانکی که باهاش صورتحساب رو از طریق ATM چک می کنیم (حالا یا رسید بگیریم یا رویت صورت حساب رو بزنیم) همون بانکی که کارت رو صادر کرده نباشه 500 تومن کارمزد میگیره. موقع برداشت وجه هم وقتی دریافت رسید رو میزنیم همون 500 تومن رو کم میکنه؟