دوست عزیز وجود داره و این نسخه را توست شرکت کامپیوتری دلفین وارد بازار شدهنقل قول:
ومن خودم الان با اون بازی میکنم.:5:
Printable View
دوست عزیز وجود داره و این نسخه را توست شرکت کامپیوتری دلفین وارد بازار شدهنقل قول:
ومن خودم الان با اون بازی میکنم.:5:
به کمک شبیه ساز هستنقل قول:
دوست عزیز وجود داره و این نسخه را توست شرکت کامپیوتری دلفین وارد بازار شده
ومن خودم الان با اون بازی میکنم
شما می توانید لینک دانلودشروبزارین با تشکر:20:نقل قول:
نه شبیه ساز نیست فقط بازی رو برای کامپیوتر طراحی کردن مثل بازی های کامپیوترینقل قول:
با سلام به همگی من یک فایل Pdf آماده کردم که امیدوارم خوشتون بیاد و منتظر پست بهدی من در رابطه با رفتن به شهر باشید
ابنم لینک دانلود
اومدن دستکاری کردن و نسخه ی پلی استیشن رو به نسخه ی کامپیوتر تبدیل کردن!
کار خاصی انجام ندادن.
خود شرکت اصلی بایستی ورژن جدیدتر و جذاب تر مخصوص کامپیوتر بسازه.
سلام به همگی کسی دوست نداره یک فایل Pdf کمکی داشته باشه بیاین اگه می خواهید دانلود کنید امیدوارم به دررتون بخورد منتظر پست بعدیم باشین:5:
[HTMLhttp://www.4shared.com/file/119630595/ac36e5fe/Harvest_Moon.html[/HTML]
اره این نسخه رو یکم دست کاری کردننقل قول:
الان اگه زور بزنه برای x360 و پلی 3 می سازه نمیاد وقت و سرمایه خودش رو بی خود صرف کنه
با سلام خدمت همه من فایل Pdf بعدی را هم ساختم امید وارم خوشتون بیاد منتظر پست های بهدی من باشید راست حجمش خیلی کمه حتماٌٌ دانلود کنید :8::5:
اینم لینکش
[PHP]http://www.4shared.com/file/119772647/6105f928/Harvest_Moon_2.html[/PHP]
اآقا ببخشید ما هنوز دایل آپیم و وسعمون به این کار ها نمی رسه!!!!:11:!نقل قول:
نقل قول:
منظورت از شهر چیه؟
راستی اینو با چه برنامه ای باز کنم
نقل قول:
باید با برنامه Adobe Reader بازش کنی مگه تا حالا فایل Pdf باز نکردی:18::18:
ممنون بابت این فایل ولی اکثریت ترجمه بد لوح خونه است که خیلی ها رو دچار مشکل کرده وتوصیه می کنم دنبالش رو نگیری
خیلی ممنون از توصیه ی شما ولی برای من جواب داده :31:نقل قول:
درضمن شما میتوانید این Pdf رو دانلود کنید:46:
اینم لینک دانلود
[PHP]http://www.4shared.com/file/119630595/ac36e5fe/Harvest_Moon.html[/PHP]
دوستان مي گفتند گويا نسخه ي جديدي قرار بياد . درسته ؟؟!
سلامبرای اینکه ماهی گیر مدت زمان بیشتری تو اسکله بمونه باهاش دوست بشین تا تقریبا یه ساعتی بیشتر اونجا ماهی گیری کنهراستی لیست چیزای که اهالی دوست دارم رو دارم اماده می کنم منتظرش باشین (لیست خوردم رو)
منظورت از نسخه جدید چه دوست عزیز:18: نسخه Pc :18::18::18:نقل قول:
سلام سلام سلام
امروز Pdf بعدی هم آماده شد امید وارم خوشتون بیاد:11::40::11:
اینم لینکش
[PHP]http://www.4shared.com/file/120026808/ded86618/Harvest_Moon_3.html[/PHP]
راستی خیلی ببخشید یادم رفت اینو از شمابپرسم من گل کاشتم وقتی روشت کرد زنبور آمد ولی وقتی رفت سمت درخت خرد به درخت و بعد هم هیچ اتفاقی نافتاد باورم نمی شد آخه اولین بار بود:18::18::18:
لطفا کمکم کنید من بدون کد رفتم خیلی سخته که از اول شروع کنم:19::19:
کسی نیست کمکم کنه من هر چی گل می کارم دیگه هیچ زنبوری نمیاد من گریم در آمده :37:
کمک................................کمک...... .....................کمک....................... .کمک.............................کمک........ ......
کمک....................کمک.................. ..........کمک......................کمک...... ..................کمک................کمک.... ......
یعنی چی که خورد به درخت ؟ وقتی که زنبوره میاد باید بعدش کندوی عسل رو روی درخت ببینید ... فکر کنم لویس هم می اومد و راجع به زنبوره و خاص بودنش حرف هایی میزد....نقل قول:
راستی خیلی ببخشید یادم رفت اینو از شمابپرسم من گل کاشتم وقتی روشت کرد زنبور آمد ولی وقتی رفت سمت درخت خرد به درخت و بعد هم هیچ اتفاقی نافتاد باورم نمی شد آخه اولین بار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید من بدون کد رفتم خیلی سخته که از اول شروع کنم
چرا از اول ؟ مگه سیو روزهای قبل بازیتون رو ندارید ؟!!!!
1-تمام سیو هام را در داخل پلی1 دارم دوماً میدونم وقتی زنبوره میره کنوی عسل درست می کنه و لویسنقل قول:
هم می آد سومآً یعنی رفت سمت درخت و قیب شد:45:
وقتی یکبار این دمو رو دیده باشید دیگه زنبوره نمیاد ....نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه من هر چی گل می کارم دیگه هیچ زنبوری نمیاد من گریم در آمده
خیلی عجیبه!!! احتمالا" بازی مشکل پیدا کرده و الا نباید اینجوری بشه ... واقعا" دلیلی رای این اتفاق به ذهنم نمی رسه !!!
مگه شما با مبدل بازی نمی کنید ؟
سعی کنید سیو تک تک روزهاتون رو نگه دارید چون واقعا" به درد می خورند و سر اینجور مشکلات دیگه اینقدر اذیت نمیشید ... البته اگر با مبدل بازی میکنید....
1-بله با مبدل بازی میکنم :27:نقل قول:
2-خیلی از راهنمای شما متشکرم :20:
3-راستی من مبدلی را که لینکش را در صفحات خیلی قبل هستش دانلود کردم همون که فارسی هستش برای همین نمی توانم از سیو هایم بک آپ بگرم عروسک جان
4-لطف کن و ببین چیزی به ذهنت نمارسه باز هم ممنونم دوست عزیز:10:
بعقیه شما چیزی به ذهن تون نمی رسه؟؟:9: با تشکر
عزیز دل برادر تمام دمو مربوط به عسل اینه:نقل قول:
بعقیه شما چیزی به ذهن تون نمی رسه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر
1.شما گل میکاری.
2. بعد از چند روز که رشدید روز او اولی که گلت رشدیده میای بیرون.
3.میبینی که زنبور میاد سمت درخت سیب کنار حوضچه مزرعت.و میره تو درخت و به قول تو غیب میشه و دوربین برمیگرده سمت شخصیت بازی و بازی ادامه پیدا میکنه.
4.فرداش وقتی از خونه میای بیرون لویس میاد کنار درخت تو مزرعه در مورد ش باهات صحبت میکنه. و کندو روی اون درخت در میاد.
5.و از این به بعد میتونی رو لروی درخت وایسی و عسل ببرداشتی.
همین
عجیبه ، این بازی سال 2000 ، هنوز هم خاطر خواه داره ...
با این که بیش از 300 تا کد تقلب براش هست و ...
ولی ...
ماشالا بیش از 301 صفحه پست هست .
اینم پیام بازرگانی ! :دی
-------------------------
تنها دختری که در این بازی از علف هرز خوشش میاد و میتونید راحت باهاش دوست شید ... Popuri هستش ...
علاقه مندی های Karen دختر الکلی و مو طلایی در زیر اورده شده ا که در مغازه ( سوپر مارکت ) زندگی میکنه و کسی که قراره باهاش ازدواج کنه همون پسر مرغ فروشی هست که اگه شما باهاش دوست شید ، این احتمال یقین لغو میشه :دی
علاقه مندی های Karen :
کارن این چیزا رو دوست داره :
چیزایی که خیلی خیلی دوستشون داره :
در راس همه ی آنها : 1 - الکل ، 2 - پیدزا ، 3- قارچ دنبلان ( همون قارچ دراز که در فصل پاییز فقط در یک جا ، اونم کنار آبگیر بالای کوه هست) ، 4- غذای ذرت بو داده ، 5- غذای Sashimi و 6 - غذاهایی که تو روغن سرخ میشن .
چیزایی که بهشون علاقه نشون میده ، یعنی بدش نمیاد :
سیب زمینی ، خیار ، ذرّت ، کدو تنبل ، بادنجان ، سيب زمينى شيرين ( همونی که شبیه به یک توپ بنفش فوتبال آمریکایی کوچولویه :دی) ، اسفناج ( همونی که خیلی شبیه به کاهو هست ولی اسمش اسفناجه (Spinach)) ، فلفل ( بیبار) ، گل Moondrop ، گل Pink Cat ، گل قرمز جادوی آبی ، گل قرمز جادوی قرمز ، گل عروسکی ، نارنگی ( معلوم نیست ؛ خیلی شبیه به پرتقاله ( هر چی شما صلاح میدونید :دی)) ، تخم مرغ ، تخم مرغ آب پز شده ، مایونز ، پنیر ، غذاهای گرم آشپزخانتیان که با روغن همراه باشه ( مثلا سیب زمینیه سرخ شده ) ، سوپ Miso ( سوپ ژاپنی ) ، سالاد ، ترشی شلغم ، خود ترشی ( ترشی هر میوه ای ) ، سبزیجات کنار غار معدن به غیر از علوفه های هرز ، تخم مرغی که به درون چشمه ی گرم انداخته میشه ، کره ، تخم مرغ طلایی ، جواهرات .
فک کنم اگه با کارن ازدواج کنید ، احتمال رفتن به روستای دیگه ، به دلیل بیماری کارن خیلی زیاده .
:18::18::18::18::18:نقل قول:
تنها دختری که در این بازی از علف هرز خوشش میاد و میتونید راحت باهاش دوست شید ... Popuri هستش ...
این شوخی بود دیگه ؟
هیچ کدوم از دخترا علف هرز دوست نداران حتی ماری.
دوست عزیز وقتی زنبور میاد کندو حاضره و میتونی همون روز عسل براری .نقل قول:
.فرداش وقتی از خونه میای بیرون لویس میاد کنار درخت تو مزرعه در مورد ش باهات صحبت میکنه. و کندو روی اون درخت در میاد.
لویسم باید یه عسل بهش بعدی تا بیاد و کندوتو ببینه .
یه چیزی دیگه هم بنویسم که من خودم با اون دختره عینکیه ، Mary ازدواج کردم ، یه بار که باردار شد و بچه به دنیا اورد ، به دلیل گاگول بازاریش :دی نتوست از بچه خوب مراقبت کنه ، بعد بچه بیمار شد ، از شما سوال میپرسه که ما الان چیکارش کنیم : اگه شما بگید بریم به کلینیک ( بیمارستان ) که میرید و بچه سالم میمونه ولی اگه بگید همش تقصیر تو بود ! ، اونوقت دختره از خونتون میره ، و میره به خونه ی باباش :دی
چه شوخی ای عزیز من .... امتحان شده است ...نقل قول:
این شوخی بود دیگه ؟
اگه باورت نمیشه به این دختره Popuri (همونی که موهاش صورتی هست و تو مرغ دونی :دی زندگی میکنه ) علف هرز ( همونایی که تو مزرعه و کنار غار معدن هست که خودت بهتر میدونی ....) بدی ، اونوقت میبینی که خوشحاله .
ماری که بیشتر از قارچ خوشش میاد ...نقل قول:
منظور ایشون فکر کنم گیاه دارویی هستش.(همونی که کنار آبشار هست) :13:نقل قول:
قاهر - Gahir عزیز،لطفآ پشت سر هم پست ندید. :11:
فقط در فصل تابستان میشه گل بکارید تا کندوی عسل داشته باشید.نقل قول:
ایووولنقل قول:
دوست عزیز وقتی زنبور میاد کندو حاضره و میتونی همون روز عسل براری .
لویسم باید یه عسل بهش بعدی تا بیاد و کندوتو ببینه .
این نکات رو یادم رفته بود
فکر نکنم محدودیت فصلی داشته باشه (البته به جز زمستون .)نقل قول:
آخه یادمه که خودم تو بهار به دست آوردمش .(با اون گل سفیدا .)
یه نکته :
سعی کنید با یه تیر دو نشون بزنید یعنی اگه پول کافی داشتید ۹۹ تا گل بکارید تا هم زنبوره بیاد و هم توت فرنگی قدرتی رو از آنا بگیرید.:31:
اره.محدودیت نداره.تو هر فصلی میشه.نقل قول:
فکر نکنم محدودیت فصلی داشته باشه (البته به جز زمستون .)
آخه یادمه که خودم تو بهار به دست آوردمش .(با اون گل سفیدا .)
یه نکته :
سعی کنید با یه تیر دو نشون بزنید یعنی اگه پول کافی داشتید ۹۹ تا گل بکارید تا هم زنبوره بیاد و هم توت فرنگی قدرتی رو از آنا بگیرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این توت فرنگیه انا بعضی وقتا نمیگیره میره رو اعصاب.گل تابستون از همه ارزونتره اگه میخواید تو فصل گل بارون کنید.گلارم نگه دارید بعدا هدیه بدید
نقل قول:
این شوخی بود دیگه ؟
نقل قول:
چه شوخی ای عزیز من .... امتحان شده است ...
نه.... حرف آقای قاهر درست هستش ...وقتی به پوپوری علف هرز بدید ناراحت نمیشه ... خیلی هم خوشحال نمیشه فقط میگه ممنونم....نقل قول:
منظور ایشون فکر کنم گیاه دارویی هستش.(همونی که کنار آبشار هست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فقط در فصل تابستان میشه گل بکارید تا کندوی عسل داشته باشید.
همونطور که hopee عزیر هم گفت در تمام فصل ها به غیر از زمستون میشه کندو رو بدست آوورد ... من خودم فصل تابستون گل کاشتم ....نقل قول:
فکر نکنم محدودیت فصلی داشته باشه (البته به جز زمستون .)
شما با هر کس دیگه ای هم که ازدواج کنید همین دمو ها رو میبینید...نقل قول:
یه چیزی دیگه هم بنویسم که من خودم با اون دختره عینکیه ، Mary ازدواج کردم ، یه بار که باردار شد و بچه به دنیا اورد ، به دلیل گاگول بازاریش :دی
من که هر بار بازی کردم با کارن ازدواج کردم و این دمو رو ندیدم... بعید میدونم همچین دمویی باشه ... چون اینطور که در این تاپیک به نتیجه رسیدیم اصلا" شهری وجود نداره!نقل قول:
فک کنم اگه با کارن ازدواج کنید ، احتمال رفتن به روستای دیگه ، به دلیل بیماری کارن خیلی زیاده .
نسخه ی فارسی ؟؟؟نقل قول:
1-بله با مبدل بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-خیلی از راهنمای شما متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-راستی من مبدلی را که لینکش را در صفحات خیلی قبل هستش دانلود کردم همون که فارسی هستش برای همین نمی توانم از سیو هایم بک آپ بگرم عروسک جان
4-لطف کن و ببین چیزی به ذهنت نمارسه باز هم ممنونم دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم من که خودم زبان بازی رو گذاشتم همون انگلیسی ... اما هر جور هم که باشه وقتی شما بازی رو سیو میکنید و 3 تا slot یک مموری پر شد میتونید اون مموری که در پوشه ی مموری هستش رو کپی کنید و داخل عنوانش بنویسید که مال چه روزهایه و در یک پوشه ی جداگانه سیوش کنید تا از این به بعد هروقت به سیو روز خاصی از باریتون احتیاج داشتید بتونید بهش دسترسی پیدا کنید ( باید فایل مموری تون رو به یکی از این اسم ها بر گردونید و دوباره داخل پوشه ی مموری بذارید
epsxe000.mcr
یا
epsxe001.mcr
)
من که خودم با چشای خودم به شهر یا روستای دیگه نرفته بودم ... ولی این رو توی کتاب لوحه ی مربوطه بازی ها خونده بودم ... همین .نقل قول:
من که هر بار بازی کردم با کارن ازدواج کردم و این دمو رو ندیدم... بعید میدونم همچین دمویی باشه ... چون اینطور که در این تاپیک به نتیجه رسیدیم اصلا" شهری وجود نداره!