اگه میخواین برای دانشگاه خارجی اپلای کنید یه سال زودتر یه بار انجامش بدید. امتحانش هزینه و نکته منفی چندانی نداره واقعا. حسنش اینه که یه بار آشنا میشید با مراحل کارا و غافلگیر نمی شید بعدا
Printable View
اگه میخواین برای دانشگاه خارجی اپلای کنید یه سال زودتر یه بار انجامش بدید. امتحانش هزینه و نکته منفی چندانی نداره واقعا. حسنش اینه که یه بار آشنا میشید با مراحل کارا و غافلگیر نمی شید بعدا
بزرگترین تجربه زندگی : گور بابای حرف مردم : دی
دوستان لطفا تجربه های عاشقونه تون رو هم بگید.:n16:
عاشق نشو :n09:نقل قول:
( حداقل تا قبل از 30 سالگی )
تو این وضعیت ، تا قبل از 30 سالگی ، اجازه عاشق شدن به خودتون ندید ! مگر اینکه خیلی ثروتمند باشید یا کار و شغل دولتی خوبی داشته باشید .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام همه اینها درست و خوب.
می شه تجربیاتی که داشتید رو بگید.
مثلا چطور به طرف مقابل اعتماد کنیم. چطور بفهمیم فرد مناسبی هست یا نه. بیماری روانی یا جسمی دارد یا نه. چطور با خانواده او روبرو شویم. چطور با خانواده خود مطرح کنیم. سن و سال و تفاوت سنی چقدر باشه. یا چیزای مشابه. بهترین شیوه آشنایی چیه. خلاصه تجربیات شما از عاشقی البته اگر شدید.
:n16:
عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید:n02:نقل قول:
خوب هرکی عاشق شد دست خودش نبوده زیاد سخت نگیر خوب میشی :n02:
چشم سخت نمی گیرم :n20:.نقل قول:
بعضی ها مدرک دکترا دارند اما ساده لوح هستند
همیشه رو در بایستی رو کنار بگذارید !
با طرفتون هر کی که میخواد باشه ، حتی عزیزترین ، رُک و صادق باشید . به خدا اینطور بهتره هم برای خودتون و هم برای دیگران . :n16:
یکی از راه های شخصیت شناسی برای من, بازی " اسم و فامیل "
به راحتی میتونید نوع برخورد طرف مقابل با خودتون رو تشخیص بدین . اینکه خودخواه و خودرای هست یا نه...
سلام
از بین تمام نعمت ها و دارایی ها هیچ چیزی بهتر از سلامتی نیست. سلامتی و تندرستی خیلی خوبه برای هر آدمی
از بین تمام بیماری ها ، سرطان ها ، کمردرد ها ، پادرد ها ، سردرد ها ، سرماخوردگی ها ، مشکلات روانی!
یک مشکل بزرگ وجود داره و اون هم دندان درد است.
دندان خراب و بی دندونی واقعا بدترین چیزه.
هر چند هنوز که هنوز سر مسواک زدن تنبلی ام میاد و یجوریا نا امید شدم.
وقتی شما دندون خراب داشته باشید جدای از عذاب و دردش ...
لذت غذا خوردن از شما گرفته میشه
به طوری که وقتی کلی دندونت خراب دیگه کباب برات با تخم مرغ فرقی نداره
و طعم غذا براتون بی معنی میشه البته شاید بیماری های دیگه ام روی متوجه نشدن مزه غذا تاثیر بذار
ولی وقتی دندون هات سوراخ هستند نمیتونی مزه گاز زدن غذا ها مثله گوشت و کباب و میوه حتی موز و مخصوصا سیب از شما سلب میشه!
و حتی خوردن پوره مثل پوره سیب زمینی هم احتیاج به دندون داره! تا مزه اش رو بفهمی !
و این واسه زمانی هست که دندون هات هنوز کامل خراب نشدن !
بعد خرابی کلی و کندن باقی مونده دندون ها فقط یه راه میمونه دندون مصنوعی !
کندن و پرکردن و ایمپلنت و ... هم هزینه های زیادی داره و علاوه بر هزینه و وقت! درد شدیدی رو باید تحمل کنید! از بابت عصب کشی و ...
وقتی دندون خرابه دغدغه ات و کارت میشه غذا رو از بین دندون ها و از توی سوراخ های دندان بیرون آوردن و دردش هم بماند!
سعی کنید بفهمید چه غذاهایی قاتل دندون هستند و از شون دوری کنید!
مثل شیرینی خوردن و مسواک نزدن!
دوری کنید از غذا داغ و نوشیدنی داغ و چای داغا داغ خوردن!
یا چیز های یخی خوردن! مثله آلاسکا یا اسکیمو (اسکمو) ... البته پر ملات اش مشکلی نداره اونی که آبکیه سفته که مثل یخ می مونه!
گاز زدن آب نبات (و یا شکلات های سفت آب نباتی) قاتل دندون هست
چیز های سفت و یخی قاتل دندون هستند چون مثله دندون سفت هستند این ها و مثل شکستن فندوق با دندون معلوم نیست که چه بلایی سر دندون هاتون میارند !
هسته بعضی میوه ها مثله زغال اخته و سنگ های نون سنگک سنتی هم قاتل دندون هستند.
Last edited by Iloveu-ALL; 02-04-2019 at 20:01. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی
آپدیت / ویرایش :
آشامیدن آب سرد، بعد از خوردن شیرینی، دندانها را از بین میبرد...
Last edited by Iloveu-ALL; 03-06-2019 at 15:20. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی - اضافه کردن: بنفش
آپدیت / ویرایش 2 :
آشامیدن آب سرد، پس از خوردن چیز گرم و پس از خوردن شیرینی، دندان ها را از بین می برد
+ در بازار فروشنده ای رو دیدم که منتظر بود چای اش سرد بشه ، به یکی از مشتری هاش گفت من نه چیز (غذا) داغ میخورم و نه چیز سرد دندان هام هم همه سالمه و دندان خراب ندارم. انصافا هم همینطور بود دندان هاش کوچک ، سفید ، سالم و زیبا بود ... الله الصمد و ماشاءالله لا قوه الا بالله
7likes
Last edited by Iloveu-ALL; 08-07-2019 at 20:46. دليل: اضافه کردن: قرمز و آبی - اضافه کردن: بنفش - اضافه کردن: سبز
پس از خوردن غذا دندان هایتان را خلال کنید و آب در دهان بگردانید که این دو کار مایه سلامتی دندان های نیش و آسیا است.
این هم توصیه هایی از طب سنتی که پرسیدم:
قبل از خوردن شیرینی مقداری نان بخورین
با چوب مسواک و پودر سعد مسواک کنین و مسواک پلاستیکی و خمیر دندان استفاده نکنید
مخلوط گلاب و سرکه مرتب تو دهان بچرخانید
قند و شکرتون نیشکر باشه و نمک دریا و روغن حیوانی یا زیتون مصرف کنید. کندر بجوید
زندگی , آموزگار بزرگ
حذف شود ........
دوستان هیچ وقت فیلم سانسور شده نگاه نکنید . کلا موضوع فیلم رو عوض میکنن واقعا قدر و ارزش وقتتون رو بدونید .
یعنی به قدری محتوا و دیالوگ عوض میشه کلا فیلم اصلی رو منحرف میکنن .
با سلام
بارش بارانِ زیاد در بهار باعث فراوانیِ رویش »قارچها« در طبیعت میشه .
بسیاری از این قارچها »سمی« و کشنده هست و بعضی از اونها شبیهِ قارچهای خوراکی هست .
.
مراقب باشید قارچهای موجود در طبیعت رو نخورید . حتی دست هم نزید به این قارچها . مراقب »بچه ها« هم باشید و بهشون یاد بدین که برخوردشون با قارچ مثل برخورد با »مار و عقرب« باشه یعنی »بترسند« و »دور بشند« از قارچ .
.
از دست فروشهای کنار جاده ها و مغازه های بین راهی که قارچ وحشی میفروشند قارچ نخرید . خیلی از این فروشنده ها خودشون هم نمیدونند که قارچهایی که جمع کرده اند و دارند میفروشند سمی هست .
.
تا حالا چند بار در اخبارها گفتند که عده ای از مردم مُردند و عده ای هم به شدت مسموم شدند و در بیمارستانها بستری شدند به خاطر خوردنِ قارچهای سمی .
تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی کار ساده ای نیست و اصلاً ارزش ریسک نداره پس قارچ رو فقط از فروشگاههایی که معتبر هستند و قارچ پرورشی میفروشند خریداری کنید .
.
بهتره این پیام بین مردم منتشر بشه .
.
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
روی پای خودتون بایستید ! خودتون استقلال داشته باشید . وابسته بودن بیشتر بهتون ضربه میزند .:n04:
اگه خودت از خودت مواظبت کنی ، نیازی نیست به هر کسی اعتماد کنی
برای خوشبخت شدن خوب بودن کافی نیست ، باید هوشیار و عاقل بود
دل مرده نبودن
اگر چیزی **لازم** دارید در خرید اون تعلل نکنید. وضعیت ارزی بسیار وحشتناک هست و متاسفانه اکثر وسایلی که نیاز داریم وارداتی هستند و باید به ریال در بیاریم و به دلار و یورو خرج کنیم.
چیزی که امروز میتونید بخرید رو شاید دیگه هیچ وقت نتونید بخرید.
من چند سال پیش هم همین موضوع رو اینجا گفتم یک عده نقل گرفتند واکنش نشون دادن که نه نباید خرید و این حرفا.
باید قبول کنید اینجا مثل خیلی جاهای دیگه نیست که خرید نکنید فردا قیمتا بیاد پایین.
منظور من هم این نیست که تا یک چیزی گرون شد حمله کنید بخرید نه، اتفاقا اون کار واقعا اشتباه هست.
منظورم اینه اگر واقعا یک وسیله رو لازم دارید بخریدش و صبر نکنید ارزون بشه. تو این چند سالی که ما زندگی کردیم هیچ چیز ارزون نشده و هر روز ما فقط بالا رفتن قیمتا رو تماشا کردیم و گفتیم ای کاش میخریدیمش.
برای مثال یک قطعه الکترونیکی میخواستم قیمتش بود ۲۱۸ ت، چون خیلی نیاز نداشتم گفتم بعدا میخرم، یک ماه بعد واقعا نیازش داشتم شده بود ۳۶۰ گفتم گرونه باشه بیاد پایین، ۲ هفته بعد شد ۶۸۰ ت، دیگه اصلا نمیتونستم بگیرمش، دوباره کمی صبر کردم تا یک مدل بهترش رو بگیرم بود ۸۰۰ ت، یک هفته تعلل کردم شد ۱ میلیون تومن... این یک مثال ساده بود فرض کن یک چیزی لازم داری قیمتش باشه ۱۰ میلیون تومن، یک هفته بعد باشه ۳۰ میلیون تومن!
پ.ن : واقعا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن . برای گوشی هم من این اشتباه رو کردم و گرون شد . صبر الکی برای ارزونی باعث شد الان پول زیادی رو (که قبلا میتونستم گوشی عالی بخرم) برای یک گوشی متوسط بدم. :n03:
+ در تکمیل صحبت های کاربر بالا :
سعی کنید تو این شرایط اقتصادی ، صرفه جویی رو یادتون نره . تا حد امکان از خرج های اضافه کم کنید . چیزی که واقعا نیاز دارید خریداری کنید .
ایران رو توی یه پاراگراف خلاصه کردی برادر... :n28:نقل قول:
دل زنده بودن
سلام
هیچوقت راز و هدف های بزرگ زندگیتونو به کسی نگین ...
نقل قول:
اتفاقا بگین بلندتر ولی برعکس عمل کنید :n33:
سلام
دوستان هر چی رو میخواین امضا کنید کامل بخونیدش و وقت بگیرید برای خوندنش . همین طوری امضا نکنید !!!!!
سعی کنید سرو ته متن رو علامت بزارید با خودکار به این صورت __________ !! که دیگه جای اضافه کردن موارد جدیدی نباشه .
بله این کار به شدت توصیه میشه و برعکسش عامل اصلی کلاهبرداریه...نقل قول:
بند به بند قرارداد باید خونده بشه و روش فکر بشه و بعضا مشورت با بزرگترها (که اطلاعی ندارن از موضوع) باید گرفته بشه...
تجربهی خودم:
توی شرکتی که قرار بود شریک بشم توی قرارداد نوشته بود من موظف به حضور روزانه توی شرکت هستم در حالی که اسمی از خودش نیاورده بود!!!
یعنی خودش چند روز یه بار میاومد و همهی کارهای شرکت روی سر من بود!!!
توی قرارداد نوشته بود ضررها باید نصف بشه در حالی که صحبتی از سود نشده بود و ایشون تمام سود شرکت رو برای خودش نگه میداشت!!! :n08:
نوشته بود نصب و راهاندازی مودمها توی خونهی مردم وظیفهی منه، ولی ننوشته بود هزینهی رفت و برگشت به حساب شرکته!!! :n08:
و این یعنی روز ۴۰ تومن هزینهی تردد از جیب خودم! :n08:
نوشته بود هزینهی نصب و راهاندازی مودمها باید به حساب شرکت واریز بشه...
ننوشته بود من pro_translator باید به حساب شرکت دسترسی داشته باشم!!! :n08:
موقع امضا اصلا روش فکر نکردم ولی بعدا که به بابام نشون دادم قرارداد رو دقیقا کاری که شما گفتی انجام داد...
کنار تکتک موارد علامت زد و تقریبا از همهاش ایراد گرفت...
به همین علت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم از تجربهی بزرگترها استفاده کنید...
:n40:
تجربه من اینه تک تنها باشید و به کسی امید همیاری و رفاقت نداشته باشین
راز داری کنید بخدا.اگه راز رو بگین ناخواسته دشمنی رو بیدار میکنید
وابسته بودن در شأن انسان نیست
زندگی رو ساده بگیرید ! تجمل گرایی ، چشم و هم چشمی رو کنار بگذارید ! مرگ برای همه هست . زمانش یک ریال از مال و اموالتون دیگه به دردرتون نمیخوره .
خوشبخت کسی که حرص مال دنیا و جمع اوری مال ، تجمل گرایی و چشم و هم چشمی رو نمیخوره و ساده زیست هست و در عین حال خوشبخت زندگی میکنه .
نمونه آن را میتونید در بین آشنایان خودتون ببینید . کسانی که درآمد کمی دارند ولی در عین ساده زیستی از خانواده های ثروتمند ولی تجمل گرا خوشبخت تر هستند .
1. جوری حرف بزنید که اگه صداتون رو ضبط کردن پشیمون نشید
2. همیشه کار های کنید که اگه لو رفت یا عمومی شد باعث بی آبرویی شما نشه
-----
3. بخشنده باشید و از اشتباهات دیگران بگذرید. اگه کسی به شما فحش داد و بعدش معذرت خواست بپذیرید. شاید طرف مقابل واقعا پشیمون باشه و عدم ببخش یعنی آزار دادن اون شخص. (ویرایش: حتی اگه واقعی هم نبود ببخشید)
4. اگه خدای نکرده شما اشتباهی کردید بعدش اگه کسی معذرت خواهی شما رو نپذیرفت و اگر طاقت عذر خواهی بیشتر رو نداشتید بیخیال بشید و اصرار نکنید. البته ممکنه اصرار جواب بده. و تا جایی به از بین رفتن شما منجر نمیشه اصرار کنید!
دوست عزیر به نتیجه ای رسیدید؟نقل قول:
سلام
هشــــــــــــدار :
آدمهای بی وجدان خیلی راحت میتونند با ترازوی دیجیتالی کم فروشی کنند
عددِ وزن روی صفحه ی ترازوی دیجیتالی باید حتماً صفر باشه
اطلاعاتِ بیشتر برای علاقمندان :
.
.
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
هیچوقت فکر نکن یه آدم و دوست قدیمی
رفاقت باهاش بشه مثل قدیم
آدم ها تغییر می کنند
خوب میشند
بد میشند
خوب بد میشه
بد خوب میشه
گاهی هم بدون تغییر و لا اقل تغییرات کوچیک
اما بدترین قسمت این ماجرا
باز کردن عشق های قدیمیه
عشق های که با دلیل گاها منطقی تموم شدن
مثل اینکه به این نتیجه برسیم که به جایی نمی رسیم
یا این عشق و رابطه از اولش هم اشتباه بود
اگه قرار بود به جایی می رسید
قبل جدایی به جایی می رسید
و کار دیگه به جدایی نمی رسید
شما هم اگه عشق قبلی و عشق اول داشتید و دارید
بیخیال بشید
مگر اینکه پای ازدواج وسط باشه
یا بچه
مثلا قبلا ازدواج کردید و طلاق گرفتید
و حالا بهتر و آروم تر شدید
این یکی از تجربیاتی هست که من از تجربیات دیگران گرفته بودم ولی بهش عمل نکردم تا خودم بهش رسیدم ... تقریبا به قیمت زندگی ام تموم شد.
یکی دیگه از تجربیاتی که به قیمت زندگی ام تموم شد قضیه دندان بود که همین پست گذاشتم
یکی دیگه از همین تجربیات این هست که گاهی اوقات مسائل بی ارزشی برای ما با ارزش میشن و در اولویت قرار می گیرند
برای من این موضوع دانشگاه بود
نمی خوام بگم برای همه بده
خب قطعا اینطور نیست
ببینید برای کسی که باهاش قراره کار کنه خوبه مثل دانشجو های پزشکی و پرستاری و قضاوت و معلمی و ...
اما برای کسایی که درس نمی خونند
یا مطالبی که خوندن رو تو حافظه بلند مدتش قرار نگرفته
و یا مطالب اصلی و بدرد بخور رو مرور نمی کنند
دانشگاه شاید یک چیز بی ارزش باشه براشون و بدرد نخور ... و خیلی کار ها مثل خانواده و سلامتی روانی و سلامتی جسمانی فرد و ورزش و مخصوصا شغل در اولویت قرار باید بگیره متاسفانه جامعه ما مدرک گرا شده و گرایش داره به تحصیل بدون یادگیری و بدون دانش و بدون سواد و ... چیز های بدرد بخور مثل روانشناسی و مسائل زندگی و مهارت های زندگی و مهارت های فنی و کامپیوتر و زبان های خارجه و یادگرفتن هر نوع حرفه ای برای داشتن یه کار خوب که بشه باهاش زندگی رو چرخوند مثل کشاورزی ، چوپانی ، برقکاری ، مکانیکی و کار در خونه برای خانم ها و ... را یاد نمی دهند
متاسفانه خیلی می بینم که در جامعه ما برای داشتن زندگی راحت باید دو تا یا حتی سه شغل داشت! و خیلی هم راحت در مدارس ما رو بد بار می آورند! خدا به دادمون برسه
لابد میگید دانشگاه کلی خوبی های دیگه داره مثل اینکه آدم سازه و غیره ... که خب صحبت های من بعدی دیگه ای داره ولی خسارتی که دانشگاه می زنه کم نیست میشه این نوع خوبی ها رو دیگه رو در جامعه داشت یا در مدرسه ... همین انجمن برای من خیلی خوب بوده ... باز هم دانشگاه خیلی فاصله داره بنظرم تا آدم ساز باشه
و یک تجربه ی دیگه از این نوع تجربیات... درباره کامپیوتر هست سعی کنید ثبات در اولویت تون باشه ثبات و امنیت اینکه هر سایتی نرید ... با کامپیوتر محل کار تون یا مغازه تون ویندوز جدید نریزید یا لینوکس نریزید برای امتحان اصلا کار های خطرناک نکنید برای تجربه از کامپیوتر دیگه استفاده کنید برای چیز های پیچیده و اینکه نمی دونید نتیجه اش چی میشه و ساز و کار دقیقش رو نمی دونید از یه کامپیوتر دیگه استفاده کنید و خلاصه هر کاری می کنید Stability رو به خطر نندازید مخصوصا وقتی نرم افزار های کاری دارید که نصب شو نمی دونید یا تنظیمات خاص و مهندسی شده ای داره
و اینکه از بعضی از فایل های مهم در یک هارد یا یه سیستم دیگه یا گوشی یا تلگرام back-up بگیرید این موضوعی هست که خیلی ها به شما می گویند به یاد داشته باشید که بعضی چیز ها ممکنه از روی اینترنت حذف شود یا پیدا کردنش غیر ممکن شود.
مورد آخر اینکه مواد مخدر ، نوشیدنی های الکی و موسیقی (اگر از حالت عادی خارجتون میکنه بسته به نوع) و هر چیزی که شما رو از حالت عادی و نرمال خارج می کنه رو اگه میتونید ترک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / 15
سلام
هیچ وقت به هیچ عنوان سفره دلتون ، عقایدتون ، افکارتون ، ایده هاتون و .... رو جز خانواده تون برای هیچ کس باز نکنید !!!!!!!!!!!!!!
افراد غریبه و حتی نزدیک ترین دوستان میتونند روزی زمینتون بزنن با دونستن این موارد ! :n04::n04::n04::n04:
من نمی خوام زیاد چیزی بگم.
فقط با کسی دوستی برقرار کردید ببینید واقعا دوستیه یا تجارت.
امروز دوستی که دو ساله دارم و خیلی هم نزدیک بودیم سر یه اختلاف کوچیک که خودش تو ذهنش پرورش داده بود و اصلا درست هم نبود تمام کارهایی که طی این دو سال کرده بود رو شمرد بعد گفت تو چی کار کردی!!!!!
از 200 تا تک تومنی که برای خرید 4 تا پیچ برای تخت خواب داده بود رو گفت تا نونی که خریده بود، تعداد تماس هایی که برای من گرفته بود.
حالا کاری ندارم که شاید تو این دوسال بیش از 400 شب شام مهمون خونه ما بود سر میز ما شام خورد، براش چیزی کم نذاشتیم. اون مهمون بود و مهمون هم حبیب خدا ولی دقت کنید چی می گم :
با کسی دوست بشید که دوستی رو معامله ندونه از ته قلبش باشه هر کاری براتون می کنه و کنتور نندازه که فردا بیاد بگه آی فلان کارو کردم. دقتم کنید که با ادب باشه. بعضی ها اصلا شخصیت ندارن. همین دو معیار ادب و معامله رو رعایت کنید صد هیچ جلو هستید.
سلام
دوستان کارم یکم به دادگاه خانواده مربوط هست . نمیدونید که چقدر چقدر خانم ها در این دوره زمونه پر توقع شدند .
انتظاری که از پدر 60 ساله نداشتن از جوان 25-26 ساله دارند . با کوچکترین فشار اقتصادی در زندگی درخواست طلاق میدهند حتی اگر بچه داشته باشند .
طلاق امروزه انقدر آمارش بالاست که باورتون نمیشه .
اگر مشکل مالی واقعا ندارین ازدواج کنین حتی با درامد متوسط هم ازدواج نکنید که جز بدبختی براتون چیزی همراه نداره .:n04:
یک نفر که برای خانو م ها یا مثلا یه قشری از خانوم ها جذاب باشه
اولین حرفی که در میارن اینه که طرف به اصطلاح دگرباش جنسی هست و سالم نیست
و این امر در کشور خودمون ایران شایع تر از همه ی جاها هست
و خارج از کشور هم فقط ایرانی ها هستند که این تهمت را به بقیه میزنند
حتی خیلی بچه پولدارای شهر حاضرند یه نفر بی سر و پا را اجیر کنند (مثل پسر سوپر محله)
تا اسم طرف رو لکه دار کنه و اونا بگن دیدین گفتیم طرف اینجوریه ..
الیته خانوم ها خودشون تو یه رابطه فقط پذیرا ومیزبان هستند و چیزی گیرشون نمیاد که بخان اینجوری سایه یکی رو با تیر بزنن
مقصود شما رو فهمیدم ببینید اصلا گوش به حرف مردم ندید اگه قرار باشه برای حرف مردمی که که اگه تشنه باشی یه لیوان آب دستت ندن زندگی کنی چه بهتر بشینی یه گوشه مبادا قضاوت شی اصلا اهمیت ندید اصلا من خودم همین حرف شما زدی بارها شنیدم که گفتن پشت سر این اون :n05:نقل قول: