الان گرون ترین قیمتی که امکان داره مغازه دار ها برای سیلور سنت بگن چنده ؟ تو چند صفحه قبل گفتین بوش یه خورده خزه !!! میخواستم بینم واقعا خزه ؟ یعنی مثل لالیک که بوش همه جا هست اینم همینطوره ؟
Printable View
الان گرون ترین قیمتی که امکان داره مغازه دار ها برای سیلور سنت بگن چنده ؟ تو چند صفحه قبل گفتین بوش یه خورده خزه !!! میخواستم بینم واقعا خزه ؟ یعنی مثل لالیک که بوش همه جا هست اینم همینطوره ؟
ادکلن بدی نیست.حیفه بزار تو کلسیون بمونه مثله اینایی که من دارم:11:نقل قول:
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
تا 40 هم دیده شده.نقل قول:
بوش بستگی به جا داره.ولی به نظرم الان لالیک خز تره.خیلی هم خز تره.چون اکثرا کپی اش رو مفت خریدن.
کسی اطلاعی از ادکلن UDV Action by ULRIC DE VARENS داره ؟ بوش چه جوریه ؟ قیمتش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عرض کردم مختصرنقل قول:
مابقیشو نمیدونم برید تست کنید
عطر کارن چجوره؟؟
جسارتا کدوم مدل؟:31:نقل قول:
فرید جان خودت باشی راکی مونتین رو 75 میگیری یا deseo رو 65 ؟ کدوم کار با ارزشتریه ؟ از بوی هر 2 خوشم میاد
یه چیز جالب این که بعد از تقریبا 5 روز این کاغد تست deseo که گرفتم هموز ته یویی داره
( علی جان شما هم نظرتو بده )
این که کدوم انتخاب بشه برای خرید خودتان از همه بهتر میتونید نظر بدید.نقل قول:
راکی مونتاین بوی بسیار خوبی دارد ولی deseo پخش بویی بسیار بیشتر از اون دارد. هر دو هم چوبی هستند و مناسب فصلی که در پیش داریم.
ولی اگر تصمیم به خرید راکی مونتاین گرفتید حتما قبلش سیلور وین وود رو هم تست کنید. اون موندگاری به مراتب بالاتری دارد
این deseo بر خلاف بوش و پخش بوش عجیب که معروف نشد! شاید مربوط به این هست که نام یک هنر پیشه دنبالشه! و نه یک طراح!
من اون یکی رو نداشتم و ندیدم.ولی راکی اینقدر نمیارزه.مثله خیلی از ادکلنایه دیگه:31:ولی عاشقه بوشم.نقل قول:
راستی کوجی بای کوجی هم تست بگیر بعد نظر بده:11:البته اونم زیاد موندگار نیست.
کسی این رو تست کرده؟
کد:http://www.perfumeshoping.ir/rochas/559-lui-rochas-for-men-by-rochas.html
علی جان 200 میل CK ONE الان چند گیر میاد؟
چهار شنبه بود و اینو تو مغازه دیدم منتها عجله داشتم و بعد که فرداش اومدم تستش کنم نبودش. خیلی زدحال بود چون خیلی دوست داشتم اینو تست کنم.نقل قول:
هر کس هم یه تعریفی ازش داده. یکی خنک . یکی دیه گرم و تند
من خودم تسترش رو 32 خریدم پارسال.امسال قبله گرونی 100 میلش رو خریدم 38 .1 ماه پیش تهران مروینقل قول:
200 میل تسترش رو 45 میداد.البته اینم قیمت قدیم بوده.احتمالا 200 میل حدود 60 باشه.
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
نقل قول:
همین یارو گرون فروشه که دیروز پیشش بودم قبلا تستش رو داشت و تست نکردم.دیروز خودش رو فقط داشت
که 170 میگفت نامرد.
ادکلن گرونی هست ولی نه 170:18:نقل قول:
[QUOTE=cyber861;6864139]من خودم تسترش رو 32 خریدم پارسال.امسال قبله گرونی 100 میلش رو خریدم 38 .1 ماه پیش تهران مروی
200 میل تسترش رو 45 میداد.البته اینم قیمت قدیم بوده.احتمالا 200 میل حدود 60 باشه.
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
علی جان اگه رفتی سمت فروشگاه های عطر ممنون میشم واسم قیمت بپرسی
سلام
برا اوّلین بار یه عطّار، برای ساخت عطرش، فقط و فقط از یک ملکول شیمایی، (که اسمش Iso E Super هست.) بدون اضافه نمودن هیچ مادّه ی طبیعی و شیمیایی دیگه ای استفاده کرد. اسم این عطر Molecule 01 هست.
اینم لینکش:
این مادّه داری دو جنبه ی بویایی، یکی بوی چوب و دیگری رایحه عنبر است. هرچند قبول این مادّه به عنوان یک عطر کامل با توجّه به رایحه ی خوبش راحته امّا تازگیا لالیک که جعبه ی مکعب رنگ سیاه داره رو بو کردم.
به نظرم لالیک هم از یه ملکول استفاده کرده. البته ممکنه از مواد مختلفی استفاده نموده باشه که یکی از این مواد که بوی خوبی نداشت در میان بقیه از لحاظ شدّت بویایی غالب هست.
باید بگم از بوییدن این عطر لذّت نبردم و شاید می شه گفت بوی زننده ای هم داشت. شاید اون لالیکی که تو ایران مد هست این لالیک که من دیدم نباشه.
ولی اگه همون باشه باید بگم این عطر، فقط بسته بندی و ظرف قشنگی داره و این پیام رو به ذهن بیننده مخابره می کنه که عطر داخلش هم خوشبو هست. ولی واقعاً اینجوری نیست.
این عطر نشون داد که عطّارای عربی که عطرای سنگین و تند رو با هم ترکیب می کنن کارشون از عطّار لالیک بهتره.
نظر دوستان و به دیده ی منّت می پذیرم.
شریف عطّار
من مدل اینتنس رو 38 قیمت دارم و مدل معمولیش رو 30...اگه تا الان بازم روش کشیده نشده باشه...نقل قول:
راستی اگه گیرت نمیاد میتونی به جاش عطر لجند قهوه ای از شرکت امپر رو بگیری...دقیقا همون بو و همون موندگاری و همون پخش بوی سیلور سنت رو داره با این تفاوت که یه هفت هشت تومنی از سیلور سنت ارزون تره...
سلام شما یه دفعه از برخی مواد سرطان زا و نا سالم که در عطر ها ممنوع میشن صحبت به میان آوردید..میخواستم بپرسم الان به نظرتون توی کدوم عطر ها در داخل کشور ما هنوز از این مواد ناسالم استفاده شده و ما خبر نداریم؟؟آیا وزارت بهداشت ایران هم این ماده رو توی عطرایی که این جا به فروش میره بررسی میکنه؟؟نقل قول:
آیا همه عطاریی که برچسب وزارت بهداشت داشته باشن حتی با وجود قیمت پایین برای استفاده از نظر بهداشتی مطمئن خواهند بود؟
[QUOTE=moli_ahmad;6864322]والا تو اراک دیگه آخریش رو یه نفر داشت خودم زدم تو گوشش.:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
راستی ببخشید 196 گفت.:27:همون که تسار رو 170 میگفت.:41:نقل قول:
عزیزمنقل قول:
اگه یه بار دیگه اون پستو بخونید فکر کنم دقیق تر در این خصوص موضوع رو درک می کنید.
همون طور که گفتم من از عطرهای روز بازار، نوت های موجود در اونا و موادش اطّلاعی ندارم. چیزی که گفتم این بود که برخی از موادی که در عطرهای قدیم استفاده می شد و ما هم عطرا رو استفاده می کردیم، امروزه جز مواد ممنوعه هست.
وزارت بهداشت، اینقد سواد نداره. فقط یه سری کارای شکلی و کاغذبازی انجام می دن، تا بعداً اگه گندش در اومد بگن ما تمامی مدارکو گرفتیم و بتونن از شریک جرم شدن فرار کنن.
همونطور که قبلاً گفتم عطری که مجوز بهداشت نگیره نشون دهنده ی خطرش نیست و عطری که مجوز بهداشت بگیره هم نشون دهنده ی سلامتش نیست. چون ممکنه یه واردکننده نتونه مدارک مورد نظر وزارت بهداشتو جور کنه یا پول ثبت منبع (بازدید کارکنان وزارت بهداشت از کشور محل کارخانه) رو بپردازه و مجبور بشه کالا رو قاچاق وارد کنه.
جالبه بدونید وقتی که چای احمد مجوز بهداشتو نگرفته بود و در ایران عرضه می شد توسّط وزارت بهداشت و از رادیو غیربهداشتی اعلام شد، ولی بعداً که تونست مجوز بگیره و دیگه جلوی توزیعشو نگرفتن. چطور ممکنه که یک کالا هم غیر بهداشتی باشه و هم مجوز بهداشت بگیره و تو ایران توزیع شه؟
شریف عطّار
دوستان سلام
من امروز رفتم از چند تا ادکلن عکس گرفتم ولی تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم آپلود کنم اگه لطف کنید یه سایت دیگه معرفی کنید ممنون میشم..عکس ها مربوط به captain black و manchester united و trust هستن..
نقل قول:
کد:http://up98.org/
اینم عکسایی که من امروز گرفتم.. کاپتان بلک رو یکی از دوستان میگفتن با این مشخصات وجود نداره..منچستر یونایتد هم از اون جهت گذاشتم که تا حالا این شکلیش رو ندیده بودم.
ببخشید بهتر از این نتونستم عکس بگیرم.
این کاپتان بلکه همونه فقط شیشه اش یجور دیگه شده.ماله من همون کناریشه.نقل قول:
قیمتارو به نظرم توهمی زده.
قیمت اینارو یادم نیست فرمودین چقدر باید باشه؟نقل قول:
نقل قول:
اگه مثله ماله خودمو بخوای که 15 سراغ دارم.(همون سمته راستیا ماله منه-کاپتان بلک ها)
ضمن تشکر از اطلاع رسانینقل قول:
منم اصلا از رایحه لالیک خوشم نمیاد.
دوستان اگر کسی ادکلنی میخواد که بدون مواد مضر باشد من DNA کمپانی بیژن رو معرفی میکنم. و به همین دلیل هم مفتخر به کسب جایزه شد.
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
[QUOTE=cyber861;6864474]دیگه بدترنقل قول:
مشتری هم داره این بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟:27:
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
چه قیمتهای نازی داره این مغازه:27:نقل قول:
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
علی جان این کاپیتان بلکه با مال شما کمی فرق فکوله:46:نقل قول:
من اینو 2 سال پیش تو تهران داخل یک مغازه چرم فروشی تستیدم. خیلی بهتر از ایناییه که تو بازار هست و بر خلاف نمونه های موجود تو بازار با این اصلا آدم سر درد نمیگیره. ولی همون موقع 18 قیمت گرفته بودم.
چان خیلی دوست دارم اون ارمانی رو داشته باشم اما 130به نظرت میارزه؟ اگه نشه یا ریچموند میگیرم یا نارسیس یا ایسی میاکی مشکی رو ریچموند 80 و نارسیس130 و ایسی 114 قیمت گرفتم به نظرت چطورزه اون بوچرون رو هم تست کردم از بوش خوشم نیومد یاس و مرکبات قاطی بود
[QUOTE=f.t.g;6864685]ضمن تشکر از اطلاع رسانی
منم اصلا از رایحه لالیک خوشم نمیاد.
دوستان اگر کسی ادکلنی میخواد که بدون مواد مضر باشد من DNA کمپانی بیژن رو معرفی میکنم. و به همین دلیل هم مفتخر به کسب جایزه شد.
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
فرید جان او سمته راستی ها جعبش که با ماله من یکیه.شرکتش هم یکیه.دیگه خدا عالمه به داخلش:13:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
اینجور که بچه ها میگن این جان ریچموند موندگاری نداره.نقل قول:
نارسیسو کاره خیلی خوبیه.اینجا هنوزم 110 سراغ دارم.ولی وکیوم نیست(تست هم نشده البته)
دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟نقل قول:
در ضمن اين تراست بوش چه تريپيه؟
[QUOTE=arsenal_mmm;6865068]دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
[QUOTE=cyber861;6864916]این مغازه اصلا توی تهران نیست..مال مهاباد هستش..نمیدونم اینجا چرا ادکلن قیمتاش فضاییه..بقیه چیزاش قیمت مناسبه..برای مثال کفش و بوت و لباس و ... نصف قیمت تهرانه ،شایدم کمتر..نقل قول:
[QUOTE=farina1709;6865095][QUOTE=arsenal_mmm;6865068]دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
عجیبه! مهاباد که باید ادکلن هاش هم ارزون باشه!!!نقل قول:
حامد جان اون ریچموند رو به نظرم بهتره حذف کنی! چون شما داری این همه هزینه میکنی ولی اون منودگاریش ضعیفه.نقل قول:
به نظر خودم توی اینا نارسیس گزینه مناسبی هست. اون ایس رو تست نکردم ولی کاراش خیلی پرطرفداره.
واقعا اون آرمانی قیمتش خیلی بالاست. همه ادکلنها گرون شدند ولی نمیدونم چرا محصولات آرمانی از همه بیشتر گرون شدند.
[QUOTE=cyber861;6864916]علی جان من منظورم سمت چپیه بود:31:نقل قول:
کی این اسکپ کلوین رو تست کرده؟:31:
عکساش که خیلی باحاله:27:
علی جان با این عکسها حسابی حال و هوای تاپیک رو عوض کردی!:27::10::11:نقل قول:
نه متاسفانه من تست نکردم.
از دوستان کسی این ادکلنها رو تست کرده؟
از نظر ماندگاری و پخش بو چطوره؟
هر دو خوب هستند. البته طبق گفته ها نمونه مشک قوی تر هستنقل قول:
من معمولیش رو دارم.کاره خیلی خوبیه.هم پخش بو و هم موندگاری.نقل قول:
امروز داشتم کمی در basenotes گشت میزدم که آواتار یکی از کاربرهای سایت توجهم رو جلب کرد. شیشه یک عطر بود با ظاهر کلاسیک و سبز رنگ که "old school" بودن رو داد میزد.
برای اون کاربر پیغام گذاشتم و اسمشو پرسیدم. بعد با کمی گشتن اسم و رسمش رو پیدا کردم. کار ۱۹۷۸ است و متاسفانه تا انجاییکه فهمیدم در دهه ۸۰ تولیدش متوقف شد و چندتا نظر که راجع بهش خوندم می گفتن که یکی از بهترین عطرهایی بوده که تا حالا استفاده کردن.
خیلی هم کمیاب است، هر از گاهی تو ebay برای فروش گذاشته میشه و یکی هم گفته بود که عطر محبوب جیمز باند در یکی از کتابهای سری جیمز باند بوده.
یکی دیگه گفته بود که وقتی در سال 1986 متوجه شدم که این عطر تولیدش متوقف شده سریع خودمو به اون فروشگاهی که این عطر رو داشت رساندم تا یکی دوتا بگیرم ولی یکی نیم ساعت قبل از من 6 تا شیشه این عطر رو خریده بود و چیزی نمانده بود. اینقدر ناراحت میشه که یک نفر رو برای ترور این بابا میفرسته دنبالش و هنوز هم دنبالشه. :31:
اسم عطر:
محتوای مخفی: esmeh atr