پس فعلا عابدینی رضا جاشهنقل قول:
امیدوارم جانشین خوبی بیاد چون سیاستای کلی رو اون تعیین میکنه
Printable View
پس فعلا عابدینی رضا جاشهنقل قول:
امیدوارم جانشین خوبی بیاد چون سیاستای کلی رو اون تعیین میکنه
چه دورانیه این سربازی
دوره کد من پریروز تموم شد .
منتظرم تا یگانم مشخص بشه .
خدا کنه جای خوبی بیوفتم
دوستان من برگه اعزامم اومده 1 آبان هستم
ارشد قبول شدم کار خاصی باید انجام بدم یا نه؟ رو برگه اعزام نوشته در صورت قبولی به تلفن گویا اطلاع دهید
من برگه سبزم اومده 1 آبان اعزامم. 1 آذر هم می تونم معافیت کفالت بگیرم به نظرتون با درخواست تمدید برای 1 دی ماه موافقت می کنن؟
آره ممنون از توصیه ات! میخوام همین کار را بکنم :) اگر گیر ندادند که میبندم :) وگرنه واسه هر بار پا کردن و درآوردن پوتین 5 دقیقه وقتم میپره =))نقل قول:
من پرسیدم گفتند چکش و گوشتکوب ماله الآن نیست :دی الآن باید بگذاری جلو آفتاب :5: منم گذاشت تو بالکن ببینیم چی میشه :دی
اون که آره! یه جعبه واسه آنکادر کردن کمد میخواند که اونو نفهمیدم!
آره خداییش آسایگشاه جاش خوبه :دی بچه ها دیروز 5تا گونی گنده برگ جمع کردند بنده های خدا :18:
بازم ممنون پیام جان از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی (خدایا این دوستها خوبو ازمون نگیر:40::10::8::5::11:) انشاءالله توفیق باشه ما هم به دوره بعدیها توضیح و پاسخ میدیم :10:نقل قول:
چشم در اولین فرصت بهش میگم :)
آره ستوان دوم حکیمی صدای باحالی داره :دی اصل صدای نظامیه :دی (ولی خیلی ضایع است که این فرمانده ها یا ستوان 2 ها پیش هم قرار میگیرند خوش و بش میکنند و ییهو خندشون میگیره از یه حرف و مطالبی :| مثلا همین حکیمی هم میخندید هم داد میزد یه سوژه ای شده بود :دی)
به ما گفت جعبه بیارید کاغذ کادو خودمون میدیم که همه یک شکل باشه! ایول نمادین =))
آره خرما خشک و بیسکوئیت بردم ردیفه :21::5:
نه از اون لحاظ مشکلی نیست همه بچه ها پایه اند و تا الآن که فرمانده سر نزده که سر هم بزنه ما کارمون کلا آسونه و سریع انجام میشه :10: (هر چند کسی بخواد گیر بده خیلی راحته واسش:13:)
مگه سرگرد رحمانی را میشناسی که میگی قبلی بهتر بوده؟ من که خیلی با این رحمانی حال کردم خیلی آدم توپیه اخلاقش ماهه (امیدوارم همینطور بمونه)
خب پس خدا را شکر :40::11:
سوال؟ :-؟
اینکه این قضیه مصاحبه عقیدتی و کلا جذب سرباز واسه یگانهای خدمتی را اگر ممکنه یه توضیحی بدید و ما چی بلد باشیم و چی کار کنیم به نفعمونه و احتمال جای خوب افتادنمون بیشتره. مثلا همین عقیدتی سیاسی کی میاند و چه مصاحبه ای میکنند و چطوریاست؟
یه سوال هم از همه دوستان عزیز داشتم
واسه کسری یه راهی هست که میگن ارائه طرح تحقیقاتی! اگر هر کسی اطلاعاتی داره بگه که کجا باید طرح ارائه بدم تا تصویب شه و بعد برم سراغ انجامش و چقدر کسری میدند؟ من واسه مسائل جامعه شناسی و حقوقی مثل بزهکاری و بزه دیده گی (که از یه جاهایی شنیدم شدیدا نیاز دارند) کمی تبحر دارم و میتونم طرحهای تحلیلی و آماری ارائه بدم. میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟ و اینکه از کجا باید اقدام کنم؟
(الآن یه سرچی زدم طبق این لینک
میگه که از فوق لیسانس و بالاتر کارهای تحقیقاتی و احتراعی و اینها قبول میشه و از 2 ماه تا 1سال کسر میشه! ولی من باز تلاش خودمو میکنم :10: )کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=46459
کلید کنسرو که تا اونجا که من پرسیدم میشه همون در کنسرو باز کن! اگر چیزی نگفتند که بیخیال :دی به قول پیام اینها نمادینه =)) ولی واسه اطلاع میگم که یه جعبه ساندیس میخان که چند تا چیز داخلش بگذارند و دوئرشو کادو کنند و یه تیکه مقوا میخواند که انتهای کیسه انفرادی بگذارند که میخوای وسایل شخصیتو بدی انبار شخصی کیسه انفرادی درست وایسه! (این چیزهایی بود که من فهمیدم :دی)نقل قول:
آره با وفا هم آدم آروم و منطقی ای به نظر میومد نسبت به بقیه ... خدا به خیر کنه این دوره را برای ما و همه دوستان
سرهنگ سیف رفته دافوس آمورش ببینه و نیست و یکی جانشین شده (یکی که تو میدون اصلی یه کم واسه ما صحبت کرد) و گفتند که تا 7-8-10 روز دیگه فرمانده هنگ دانش آموزان مشخص میشه (انشاءالله یکی بیاد بهتر از سیف :10: ) فقط من نفهمیدم سرهنگ خیرالله موسوی که تو مسجد پادگان واسه ما صحبت کرد کی بود پس؟ (جانشین نوروزی بود که مریض احواله؟)نقل قول:
ارادتمند همه دوستان :):40::11::10:
دوستان عزیز من این مطلب را در مورد سوال خودم در مورد طرح تحقیقاتی یافتم! اینجا گذاشتم تا دوستان هم استفاده کنند :)
نقل قول:
پژوهش کنید تا از سربازیتان کم شود
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط استفاده از کسری خدمت برای مشمولان مجری طرحهای پژوهشی را تشریح کرد.
سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی، به ایسنا گفت: سربازان درحین خدمت با مدرک کارشناسی و بالاتر میتوانند با ارائه پروژههای تحقیقاتی که از سوی نیروهای مسلح تعریف میشود، از حداکثر ۱۲ ماه کسری خدمت بهرهمند شوند.
وی با اعلام اینکه این پروژهها از سوی شوراهای مربوطه بررسی میشود گفت: سربازان درصورت تایید طرحهای پژوهشی خود میتوانند از این امتیاز برخوردار شوند.
حلوایی گفت: نخبگان و استعدادهای برتر پس از شناسایی توسط بنیاد ملی نخبگان با هماهنگی بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و انتخاب پروژههای تحقیقاتی موردنیاز سازمانهای نیروهای مسلح میتوانند از امتیازات لحاظ شده برای آنها استفاده کنند.
سلامنقل قول:
من این تلفن گویا رو خبر ندارم ولی زمانی که ارشد قبول شدم برگه سبزم و هرچی مدارک بود به دانشگاه ارائه دادم خودشان ارائه طریق کردند:20:
روزهای آخر سرگرد رحمانی اومده بود پیش صفری دیدیمشنقل قول:
مگه سرگرد رحمانی را میشناسی که میگی قبلی بهتر بوده؟ من که خیلی با این رحمانی حال کردم خیلی آدم توپیه اخلاقش ماهه (امیدوارم همینطور بمونه)
خب پس خدا را شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال؟ :-؟
اینکه این قضیه مصاحبه عقیدتی و کلا جذب سرباز واسه یگانهای خدمتی را اگر ممکنه یه توضیحی بدید و ما چی بلد باشیم و چی کار کنیم به نفعمونه و احتمال جای خوب افتادنمون بیشتره. مثلا همین عقیدتی سیاسی کی میاند و چه مصاحبه ای میکنند و چطوریاست؟
اونم آدم خوبیه
در مورد پذیرش ها و مصاحبه ها الان زوده ، 3-4 هفته آخر از یگان ها و ارگان های ارتش میان برای پذیرش باید زرنگ باشی بتونی پذیرش بگیری
میشه منبعش رو بگینقل قول:
اگه میدونی تحقیق و پروژه تو چه زمینه هایی رو قبول میکنن هم بگو
دمت گرم
کسی که جواب منو نداد. خودم جواب خودم رو میدم
سپاه 3 ماه سنوات ( اضافه خدمت ) رو بخشیده. ارتش هم چند روز پیش نامه اش رو به فرمانده کل فرستاده که با موافقتش 3 ماه سنوات بخشیده میشه.
البته اینو بگم این قضیه توی نیرو دریایی که من هستم شنیده شده. نیرو های دیگه رو نمیدونم.
اگه ببخشن من برج 3 سال دیگه ترخیص میشم :31:
اين قضيه بخشيده شدن كه واسه خيلي وقته.
سپاه كه آره مي بخشه.
ارتش رو نميدونم.
ولي خودم كه نيروي انتظامي هستم الان فوق ِ فوقش 45 روز رو مي بخشن.
اونم به شرط متأهل بودن و نوشتن نامه به سردار ِ استان و رضايت خدمتي و كلي بدبختي ديگه.
كلاً هر چي بدبختيه واسه سربازاي نيروي انتظاميه.
باز خدا رو شكر من اضاف ندارم.
آره خدا را شکر :)نقل قول:
آهان باشه :) ممنون میشم سر فرصت واسمون توضیح بدی که آمادگیشو داشته باشیم :10: (البته از الآن هم بگی ما خودمونو بیشتر آماده میکنیم :دی) و اینکه دقیقا زرنگ بودن به چه نکته و مهارتی اطلاق میشه؟ :دی :11:
بروبچ همرزم:31::27: پادگان ما ساعت 16 پادگان باشید یادتون نره :10::5:
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
این لینک منبعنقل قول:
اینو از یه جا دیگه خوندم که حتما مفیدهکد:http://www.sarbazi.us/?p=1601
نقل قول:
کسرخدمت به واسطه ارایه طرح های پژوهشی گروه ناجا- دفتر تحقیقات کاربردی سازمان وظیفه عمومی با هدف بررسی طرح های پژوهشی جلسه ای در تاریخ ۲۵/۱۲/۸۹ برگزار نمود.
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، دفتر تحقیقات کاربردی سازمان جلسه ای با هدف بررسی طرح های پژوهشی پیشنهادی و اقدامات و فعالیتهای علمی- مطالعاتی برگزار نمود.
در این جلسه طرح پژوهشی طراحی مدل و ارزیابی کیفیت خدمات سازمان وظیفه عمومی ناجا با ۱۲ ماه کسر خدمت به تصویب رسید.
همچنین اجرای طرح های پژوهشی بررسی نقش و کارکرد سرباز در جنگهای پسا مدرن با نگاه به آرای پل ویریلیو ، نقش فن آوری اطلاعات در رسیدگی به امور مشمولان و تکریم ارباب رجوع و همچنین طرح پژوهشی حمایت کیفری از حقوق سازمان وظیفه عمومی در صدور کارتهای معافیت و پایان خدمت دوره ضرورت به تصویب رسید.
شایان ذکر است که مجریان این طرح در راستای ارایه طرحهای مذکور به ترتیب طرح اول از ۱۲ ماه و طرح های بعدی از ۶ ماه کسرخدمت برخوردار میگردند.
اره کلا نیرو انتظامی همه چیزش بدبختی هست.نقل قول:
ولی با رضایت فرماندهی خیلی راحت میشه 45 روز از سنوات رو تخفیف گرفت.
واسه معافیت از سربازی از طریق کفالتی سن پدر ، باید چه شرایطی داشته باشیم ؟
آقا از این بخشش سنوات اگه کسی اطلاع دقیقی داره خواهشن بگه.من سنوات دارم و اگه ببخشن خیلی برام مهم و حیاتی هست. دمتون گرم اگه خبری شده به ما هم بگید.خدا خیرتون بده
چیزی که من شنیدم دیشب از بچه ها ، سنوات تو ارتش هم بخشیده شده و اونایی که 3 ماه اضاف داشتن برن حالشو ببرن : دی
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
باشه سر فرصت توضیح میدم برات فعلا زودهنقل قول:
آره خدا را شکر :)
آهان باشه :) ممنون میشم سر فرصت واسمون توضیح بدی که آمادگیشو داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از الآن هم بگی ما خودمونو بیشتر آماده میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اینکه دقیقا زرنگ بودن به چه نکته و مهارتی اطلاق میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ همرزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پادگان ما ساعت 16 پادگان باشید یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا برو پادگان و آمده باش برای یه هفته سخت و طاقت فرسا : دی
اینطوری هم که ما آمار گرفتیم ظاهرا این هفته مرخصی ندارین چون همین 4 روز میاندوره تون بوده
1 ماه میتونی سرباز نمونه بگیری از فرمانده. 1 ماه هم میتونی پایان دوره بگیری که با 20 روز نگه داشتن مرخصی استحقاق عملی میشه .بقیه اش رو فرمانده تشویقی میده. یک ماه میری مرخصی .فقط برمیگردی امریه جمع میکنی!
این قضیه کلیه. شرایطی نیست!
pami جان دستت درد نکنه .انشالله که خبرت صد در صد درست از آب دربیاد و یه مژدگانی بگیری :8:
میلاد جان این چیزهایی که شما گفتی در تمام یگانها نیست یعنی بعضی یگانها رو میبینی مثل هلو به همه مرخصی و پایان دوره و بخشش سنوات میدن ولی بعضی یگانها همون استحقاق رو هم بتونی بگیری هنر کردی.
بچه ها کسی که دانشگاه نرفته و 19 سالش هست اگه آخرای شهریور ارسال کنه مدارکش رو کی اعزامش میکنن ؟ راهی براش هست که قبل از آبان ارسال بشه به خدمت ؟
سلام آقا عجب خبری :dنقل قول:
چیزی که من شنیدم دیشب از بچه ها ، سنوات تو ارتش هم بخشیده شده و اونایی که 3 ماه اضاف داشتن برن حالشو ببرن : دی
من یه سوال داشتم:
من 19ام شهریور اعزامم
تو ارتش نیرو دریایی افتادم
تو برگه سبز زده 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت
این بخشودگی شامل حال منم میشه
مرسی:20:
نقل قول:
کسی نمی دونست ؟؟؟
7 روز دیگه میرم تو 10 ماه خدمت خداییش داره مثل برق میگذره
اون روزها که من میخواستم برم اموزشی این تاپیک فقط 7 8 تا صفحه داشت ولی الان کم کم داره میرسه به 500 تا :18:
پس حسابي ريش ، سفيد كردي :31: :11:نقل قول:
سلام دوستان... ما که یک تیر90 اعزام میشدیم از نظام وظیفه رو برگه اعلام وضعیت که دادن دستمون یه برگه کوچیک سفید بود رو مال همه بچه ها نوشته شده بود :
این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمیباشد!!!
چه اونایی که غیبت داشتن و چه اونایی که نداشتن!!
من الان تو کارشناسی ارشد قبول شدم میترسم برام کار بشه اون قضیه لطفا میشه کمکم کنید؟ نه غیبت دارم نه چیزی به موقع هم اعزام شدم به خدمت! چرا اونطوری نوشته بود رو برگه همه؟؟! اینم بگم هیچ غیبتی ندارم رو برگه سبزم هم هیچ چیزی مبنی بر غیبن و اضاف نوشته نشده بود بوقتش هم تو پلیس + 10 ثبت کردم همه چیرو!
من رفیقم 3 ماه اضافه داره تو ارتش هست الانم اموزشیش تموم شده
یعنی اضافه خدمت هارا بخشیدن؟؟؟
آقا ما رفتیم یگان دوباره 3 روز مرخصی دادن : دی
جای خوبی افتادم ، خدا رو شکر همین امروز هم از دژبان گرفته تا سرهنگش رفیق شدم !
کجایی؟ نیرو زمینی . اونی که تو پاسدارانه؟؟؟نقل قول:
میبینم که کم کم آمار نیرو دریایی تو فروم داره بیشتر میشه...:31:
به نظرم نیروی دریایی ارتش از همه لحاظ خوبه به غیر از تقسیماتش...:چابهار,بندعباس,ب وشهر,خرمشهر,خارک,جاسک,...و تعداد خیلی کمی شهرهای شمال کشور و از اون کمتر چند نفر هم تهران!!!
امیدوارم این دوران برای همه سرباز ها تو هر نیرویی که هستن به سلامتی و با سرعت به پایان برسه.:40:
انشاا... که سنوات هم بخشیده بشه.
موفق باشی میلاد جان:20:
امروز از چندین منبع نسبتا موثق شنیدم که سنوات بخشیده شده و تا یکماه آینده بخشنامه اش هم میاد.:40:
سنوات منم بخشیده میشه؟نقل قول:
امروز از چندین منبع نسبتا موثق شنیدم که سنوات بخشیده شده و تا یکماه آینده بخشنامه اش هم میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 19ام شهریور اعزامم.
نیروی دریایی ارتش سیرجان کد119
لطفا جواب بدید:11:
منم آموزش افتادم نیرو دریایی سیرجان کد119نقل قول:
به نظرم نیروی دریایی ارتش از همه لحاظ خوبه به غیر از تقسیماتش...:چابهار,بندعباس,ب وشهر,خرمشهر,خارک,جاسک,...و تعداد خیلی کمی شهرهای شمال کشور و از اون کمتر چند نفر هم تهران!!!
یعنی منم بعد آموزش تهران نمیفتم؟؟؟:41:...
خیللی ممنونم عزیز :11:
داداش تا ابان وقتی نمونده که بخواد قبل از اون اعزام بشهنقل قول:
نه پاسداران آموزشی بودمنقل قول:
افتادم لویزان اداره بهداشت و درمان
سلام بچه ها
من لیسانس دارم بعد می خوام دفترچمو طوری بفرستم که تاریخ اعزامم برج 12 بیاد می خواستم ببینم دفترچمو کی بفرستم؟
بعد اگه برج 8 دوره ی 45 روزه بسیج رو برم بدرد اعزام تو برج 12 می خوره؟(واسه ی اینکه سپاه بیفتم؟)
دقیق نمیشه گفت کی اعزام میشید ولی اگه تو مهر بفرستید احتمال داره 12 بیفتیدنقل قول:
به نظر من حتما دوره 45روزه رو برو چون اگه حتی برج 12 سپاه نیرو هم نخواد شما با یک پذیرش از سپاه به راحتی میتونید به سپاه برید فقط اگه قبلی که کد بخورید دنبال پذیرش باشید کارتون راحتتر میشه تازه آموزشی هم دیگه ندارین
البته به فاکتورهای زیادی بستگی دارهنقل قول:
ولی به نظرم اگه آبان برفستید دفترچه رو اعزامتون می شه اسفند ماه:11:
یعنی چی اگه برج 12 سپاه نیرو هم نخواد با پذیرش می تونم برم سپاه؟ راستش متوجه نشدمنقل قول:
بعد یه چیز دیگه اگه 12 اعزامم بود و تقریبا برج 10 مدرک 45 روزه اومد واسه پذیرش تو سپاه دیر نیست چون من شنیدم بلافاصله بعد از اومدن کارت سبز باید واسه سپاه اقدام کرد اگه من مهر دفترچه بفرستم بعد یه ماه که کارت سبز اومد اونوقت که مدرک 45 روزه ندارم که برم اقدام کنم
بعد شنیدم اگه ارتشم بیوفتی با داشتن این دوره 2 ماه از خدمت کم میشه می خواستم بدونم اینجوریه یا بستگی به محل خدمت داره؟
روی برگه من و خیلی های دیگه هم اونو نوشته بود ولی همین امروز رفتم نظام وظیفه شهرمون ، پرینت قبولی دانشگاه رو بردم و نامه گرفتم که برم یگان تسویه کنم و فعلا از خدمت خلاص بشیم تا بعد!:19:نقل قول:
من شنیدم کسانی که تکمیلی دارن سپاه حتی میتونه خارج از نوبت اونا رو پذیرش کنه من خودم 6/1 اعزام بودم کد خوردم نیروی انتظامی رفتم تمدید کردم شد 8/1 چون تکمیلی داشتم الان یه پذیرش از سپاه گرفتم(البته پارتی هم دارم)کلا سپاه برای کسانی که تکمیلی دارن خیلی ارزش قائله به نظر من شما اول تکمیلی رو طی کنید بعد دفترچه بگیرید تا با خیال راحتتری پذیرش بگیریدنقل قول:
در مورد کسر 2 ماه هم بله درسته اگه شما ارتش یا ناجا بیفتید 2ماه از خدمتتون کم میشه
با سلام
دوستان من 16 ماه کسری دارم و مونده 2 ماه اموزشیم
حالا موندم چیکار کنم.
10 دی ماه اعزامم ولی دانشگاه هم قبول شدم.
حالا میترسم اگه بعد دانشگاه برم اینا یه قانونی در بیارند و کسریم پر شه.
ایا میتونم دانشگاه رو برم و تابستون برم خدمت؟؟؟
ولی بهم میگن یه ترم از دانشگاه مرخصی بگیر و همین ابان برو اموزشی.ولی به نظر خودم این کار اشتباه محضه.چون یه ترم رو به خاطر 2 ماه از دست میدم.
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم.
ایا میتونم این دو ماه خدمت رو بندارم تابستون سال 91؟؟؟؟
با تشکر