اخه مشکل اینه که اصلا شیر ی وجود نداره .اینا اومدن خودشون سرعت هارو ست کردن رو این .اگه واقعا شیر میکردن که سرعت خیلی بیشتر میشدنقل قول:
Printable View
اخه مشکل اینه که اصلا شیر ی وجود نداره .اینا اومدن خودشون سرعت هارو ست کردن رو این .اگه واقعا شیر میکردن که سرعت خیلی بیشتر میشدنقل قول:
همه می گن سرعتای نت این روزا کم شده ... نکنه سرعت پایین نا محدود هم به خاطر همین موضوعه ؟؟ارزش داره یه چند روز صبر کنیم اگه بهتر نشد بعد بریم سرویسو عوض کنیم ؟؟؟
باورتون میشه باز کردن گوگل 10 ثانیه طول میکشه با این نامحدود مثلاً 256
اگه 256 می بود و حتی هاست رو هم لیمیت می کردن رو 1/10 بازم سرعت باید 25 می بودش
ولی الان سرعت از 5 بالا نمیره یعنی 64 کیلوبیت هم نیست این نت ...مصب.
حالم گرفتسسسسسسسسسسسس دیروز قبل مدرسه لینک گذاشتم برا دانلود تو 5 ساعت فقط 150 مگ دانلود کرد!! به کی بگی آخه ... تو افعانستان وای فای دارن مجانی با سرعت 500 کیلوبایت بر ثانیه ....
Advanced Dialerنقل قول:
mfani جان شما تست سرعت بده اگه سرعتت اومد زیر 3.2 همون وقت یه شکایت علیه صبا بنویس بفرست سازمان.پوستشونو می کنن:31:
آره میکنن
داداش از ما میکنن
خدایی توبیخم نکنین(شوخی کردم)
از نامحدود ها چه خبر بهتر شد ؟ :21:
آره بهتر شده ، قبلاً سرعت رو 10 بود الان از 3 بالا تر نمیره .... :D
من که نا امید شدم ، امروز میرم به هر ضرب و زوری شده پولمو پس می گیرم و محدود می گیرم !
چند شبه در مشهد سرعت شبانه خيلي كاهش پيدا كرده.
براي بقيه دوستان هم همينطوري شده؟
آخه ما ها كه سرويسمون محدوديت حجمي داره تنها دلخوشي مون دانلود شبانه است :(
من همون روز اولی که قیمت سرویس های نامحدود صبانت رو دیدم فهمیدم یه ریگی به کفششون هست.آخه سرویس نامحدود اینقد ارزون.سرویس نامحدود 1mb کم کمه 200 تمن توو ماه باید پول بدی.
دوستان پیشنهاد می کنید بیخیال صبانت شیم بریم جای دیگه ؟؟ خیلی اعصابمو خورد کرده ....
بیشرفا میگن 10/1 شیر میدیم (همه جا 8/1 ـه بازم ما قبول کردیم 10/1 هم خوبه !!!!) حالا همون 10/1 هم نمیدم دارن 50/1 میدن !!! شاتل چطوره ؟
من از شاتل تو صبا اومدم خیلی هم راضیم...
دیشب 1.7گیگ دانلود کردم
سرعتم هم 230کیلوبایته
سرویسم هم 128 هست
محدودیت حجمی هستی دیگه ؟؟
من نامحدود می خوام
با 230 باید شبی 4.1 گیگ دان کنینقل قول:
منخودم شخصا فقط سرور های داواس و مدیا فایر دان میکنم
شبی حدودا 4 گیگ دان میکنم البته به غیر از این چند شبه خیلی داره بازی در میاره دیشب 2 گیگ بیشتر دان نکردم البته بگم داشتم ویندوز آی ار دانلود رو دان میکردم خوب از سرور های ایرانی بیشتر از این هم توقع نیست
البته تا دم صبح 120 میچرخید 6 به بعد یهو برگشت رو 230
کلا یه دو سه چهار روز اینجوری بیشتر نمیمونه دوباره خوب میشه
امروز یه رفیقام رو دیدم ندا داشت 512 میگفت شبا بیشتر از 30 تا 50 نمیتونه دان کنه عکس دانلودم رو براش گذاشتم لاگ نت متر رو هم نشونش دادم کف بر شده بود
اینجوری که به نظر میرسه بعد از مرکز مخابرات کوچه به کوچه هم کیفیتها فرق میکنه
خیلی مسخره است نه؟
رکورد من که 1.6 گیگ هستش !!! شما 2 گیگ دانلود می کنی میگی کمه ؟:دی
من اگه سرعت شما رو داشتم 100 سال سیاه نمی رفتم سراغ نا محدود !!! اونم سه ماهه گرفتم نمی دونم چه غلطی بکنم باهاش :D
از ساعت چند تا چند رایگان استفاده می کنی؟نقل قول:
من از 3 تا 7
بچه ها من سه روزه سرعتم وحشتناک کم شده . کسی میدونه مشکل چیه ؟
من مرکز شهید زارعی هستم .
همون 3 تا 7 است :21:نقل قول:
آخه دوست خوب من مگه این تاپیک رو نخوندی همه منتظر بودن یکی امتحان کنه یعنی ترس داره یعنی جای شک داره قبلا هم بچهها تحلیل کرده بودند باید احتمالا خوب نباشه چون به نفع آی اس پی ها نخواهد بود()آخه اینا جایی نمیخوابن که زیرشون آب بره) -توبیخم نکنید این یه ضربالمثل اصیل ایرانیه-نقل قول:
اون وقت شما رفتی سه ماهشو خریدی نه یه ماه نه دوماه سه ماه؟
واقعا که پس الکی میای فورم پست میزنی و مطلب میخونی هان همینجوری برای اینکه دور هم باشیم خوب استفاده کن تجربه دیگران رو استفاده کن نه خودت تجربه کن بد میگم؟
وا این همه تو این تاپیک گفتیمنقل قول:
بازم میگیم شبانه ندا:
از 3 شروع میشه
1-شما تا 6:29 کانکت باش بعد دی سی شو و سریع کانکت کن
2-دوباره 6:44 دی سی شو و سریع کانکت کن
3-دوباره 6:58 دی سی شو چند ثانیه صبر کن 6:59 کانکت کن(این مرحله ممکنه بعضی روزها جواب نده و کلا بعد از اون دیگه نتونی کانکت بشی)
نتیجه اگه فقط تا مرحله 2 رو انجام بدی تا 7:45 کانکت میمونی یعنی 45 دقیقه اضافه تر از حالت عادی
نتیجه اگه مرحله سوم رو هم انجام بدی ممکنه تا 8 کانکت بمونی من بعضی روزها انگشت شماره- تا 9 هم کانکت موندم تو ماه 1 روز
البته اگه تهران هستی بهتره یه دو شب مرحله سوم رو امتحان کنی اگه جواب نداد کلا تا مرحله دوم برو و تا 7:45 استفاده کن
اما اگه شهرستان هستی مثلا اصفهان حتما چند روز یه بار مرحله سوم رو هم امتحان کن من عموما می تونم تا 8 تمام دانلود کنم
من امروز ساعت 6:40 دیسکانکت کردم دیگه وصل نشد!(ارور 691):41:نقل قول:
سرعت دانلود واقعا افتضاح
برای شما هم اینجور بوده دوستان؟؟ (تهران)
شبانه که افتضاح کامله اکانت معمولی هم سرعتش خیلی خیلی اومده پاپپن
تایید میشه افتضاححححححححححححححححححنقل قول:
سلامنقل قول:
من توی 2 ماه اخیر 2 تا 7 دانلود دارم و حالا با ترفندی که دوستان هم میدونند تا 7.20 اینا چون من 6.30 اینا یا حتی بعدترش دیسکانکت کنم دیگه وصل نمیشه و اررور 691
و خوشبختانه هم تا صبح کمترین مقدار دانلودم 2.5 گیگ هست و حداکثر تا 3.5
من 4 5 سال میشه الان صبانت دارم و شب هایی رو یادم میاد که تا صبح 100 مگ دانلود میکردم فقط !
ولی خوشبختانه با طرح های مخابرات و نامحدود هاش و اینکه شاتل هم این جایی که من زندگی میکنم رو ساپورت شروع به کردن کرد مشتری های صبانت کم شد و برای من فضای آزادتری به وجود آمده :31:
خدا رو شکر من چی بد چی خوب همیشه صبانت رو حفظ کردم
تهران 6 45 کار میکنه ولی 6 59 کار نمیکنه
امرزو من تا 8 فیکس دانلود کردم
البته کوفتشون بشه اکانت من خیلی وضعش بده
از 3 که شروع کردم تا 5.30 بیشتر از 120 دان نمیکرد بعدش دیگه رفت رو 230 قبلا اصلا این جوری نبود
امید وارم برگرده رو همون قبلی از 3 که شرو ع میکردم تا خود 8 230 کمتر نمیشد
راستش دیشب کلا 2 گیگ دان کردم زد حال خیلی اساسی
تبریز هم کاهش سرعت دارهنقل قول:
شبا واسه من از 2 شروع میشه
و تا 8 صبح می تونم دانلود کنم
خودش دانلود می کنه
بدون اینکه من سر ساعت خاصی بیام دی سی کنم و ...
هر شب هم 2.3 گیگ دانلود
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
ضمنا از مشهد سرویس می گیرم
نقل قول:
آره برای منم یه هفته ای هست تقریبا که سرعتم افت کرده! ۲ تا ۳ سرعت روی ۲مگابیته ولی ۳ تا ۷ می ره روی ۱ مگابیت!!!!!! ۲ تا ۲.۳ گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم! :41:
به نظر میرسه هر شب ندا توی هر شهری یه حکمی میکنه
جالبه بعضی وقتها یه چیزایی آدم میشنوه از این ندا
دیشب برای شما کانکت می شد شبانه من هر چی تست کردم ارور 961 میداد حتی همون وقع اکانت معمولی رو هم تست کردم 691 می داد
وضعیت صبا داره توی تهرات خیلی خراب می شه امیدوارم رسیدگی کنن
نویز خط من شدیدا بالا رفته کسی هم مشکل من رو داره؟؟
سلام،من الان از شاتل سرویس میگیرم،یه شب که دانلود میکنم از شبایه بعد به مدت طولانی سرعتمو عجیب میارن پایین در حد 4,5 کیلوبایت،میخواستم ببینم صبانت وضعیت دانلود شباش چجوریه؟ مثل شاتل اینقدر محدودت میکنه یا نه؟ کدوم سرویسش از همه بهتره؟ اگه شبا هر شب دانلود داشته باشی یا هر چند شب یک بار سرعت دانلودتو محدود میکنه یا نه؟
سلام.
دوستان تا چن وقت پیش میشد اگه حجم اضافه هم خواسیتم اینترنتی بگیریم.. ولی مثل اینکه دوباره ورش داشتن درسته؟؟
بچه ها من یه بار سوال کردم سی جوابمو نداد .
من مرکز شهید زارعی هستم ، سرعتم چهار پنج روزه وحشتناک کم شده . یعنی ایمیل هام رو هم به زور میتونم چک کنم دیگه چه برسه به دانلود . کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟
البته اینم بگم که هیچ چیزی تو سیستمم در حال آپدیت نیست و پینگ هم که میگیرم بعضی وقت ها یه خط در میون time out میده .
برای من 2 3 روزه همه چی اوکی شده.ولی قبلش واقعا اوضاع خراب بود.ایمیلم رو مجبور بودم تو حالت فقط html چک کنم.(چون از جیمیل استفاده میکنم)نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جوابمو بده؟
سلام دوست عزیز من هم مرکز زارعی هستم سرویس شما نامحدوده یا محدود؟
من 3 شنبه هفته پیش درخواست دادم (128 سه ماه 9 گیگ )
اسکن مدارک ایمیل کردم گفتن پولشم هر وقت وصل شد بریز به حساب. گفتمم مودمم دارم نمیوخوام
4 شنبه یعنی پریروز یکی زنگ زده میگه میخوام بیام واسه نصب گفتم خودم بلدم یوزر و پسورد بده گفت تصفیه نکنی نمیدم از شرکت بگیر
شانس ما همون موقع مخابرات محمد شهر کرج اومده زمینو کنده کابل عوض کنه تلفنمون قطعه
منم به شرکت زنگ نزدم الان میترسم خط از رانژه در بیارن. به نظرتون چی کار کنم؟
گفتن تلفن 2 شنبه وصل میشه. جالب اینه که ما 2 تا خط داریم آخر یکیش 57 و یکی 58. 58 که adsl داره قطعه 57 وصله. مال کل مجتمع ما هم قطعه. به 117 هم زنگ میزنم میگه مشکل از طرف مخابرات نیست
سلام
دوستان من امروز اجبارا 3 ماهه محدود تمدید کردم ، کاوش رایانه سرویس نامحدود را در پنلش قرار نداد ، یکماه هست مدام میگن دو روز دیگه در پنل میگذاریم. روی حجم خریداری شده مدت طولانی از مشترکین کم میکردند مدتی هست بامبولی بنام "هزینه خدمات کاوش" در آوردند. ( کلا صبانت دست کمی از شرکت های شارلاتان دیگه نداره )
بگذریم متاسفانه من در ساعات شبانه برعکس دیگر دوستان نمیتونم بیشتر 50-60کیلوبایت دانلود داشته باشم.
شخص دیگری هست مشترک کاوش رایانه باشد و سرعتش بیشتر باشد ؟ ( مرکز سلمان )
به هیچ وجه طرف نا محدود نرو که افتضاحه ، من الان نامحدود 256 دارم ، فردا میرم عوض میکنم محدود 9 گیگ می گیرم ...