منم چی پی ان دارم ولی رو گوشی کانکت نمیشه :41:نقل قول:
Printable View
منم چی پی ان دارم ولی رو گوشی کانکت نمیشه :41:نقل قول:
یه برنامه یافتم برای نمایش باتری تووووپ:دی کلی ایکون نمایش باتری داره.
Battery Status Bar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:https://market.android.com/details?id=com.moddedlogic.android.BatteryStatus&feature=search_result
من اصلا خوشم نمیادنقل قول:
مال خودش خیلی بهتره
من قول موزیک پلیرش را خوردم
که فقط دکور بود
یه چیزی پیدا کن بیاد بشینه رو ایکون اصلی باطرینقل قول:
چون در آندروئید وقتی 2 چیز همزمان کار میکنه هم رم مصرف میکنه اضافی و هم باطری
پس داشتن دو نشانگر باطری فایده ای نداره
نه اشتباه ميكني اسمائيلنقل قول:
چون در آندروئید وقتی 2 چیز همزمان کار میکنه هم رم مصرف میکنه اضافی و هم باطری
دو چيز دارن يه چيز رو فقط نشون ميدن! يه استاتوسي هست كه تو سيستم فعاله!
چون پروسه جديدي به وجود نيومده رو مصرف باطري تاثيري نداره
این که بیاد بشینه جای ایکون اصلی باید تغییر سیستمی داده بشه.بدتره که.قابل برگشت هم نیست.
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
فکر کنم باید گوشی ساپورت کنه.نقل قول:
من اصلا خوشم نمیاد
مال خودش خیلی بهتره
من قول موزیک پلیرش را خوردم
که فقط دکور بود
سلامنقل قول:
دوربین فابریک گوشی شما فاقد زوم هستش. چه برای عکاسی و چه برای فیلمبرداری. ولی شما برای زوم در عکاسی و همچنین داشتن منوی کاملتر عکاسی میتونی از نرم افزارهای دوربین آندروئید که توی سایت های مختلف ارائه میشه استفاده کنی. ولی متاسفانه برای فیلمبرداری گوشی شما تا حالا نرم افزار خاصی نیومده که قابلیت زوم داشته باشه. اگه به یه نرم افزار خوب میخوای به لینک زیر مراجعه کن :
کد:http://www.----------.com/category/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1/%D8%B9%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
اتفاقا اشتباه میکنینقل قول:
البته بعضی موارد حق با شماست
مثلا برنامه مدریت ای ام اس
اگه دو پروسه اجرا نمیشه چرا وقتی پیام میاد برای 1 پیام دو تا استاتوس میاره ؟
که باید از نوتیفیکیشن یکیشو حذف کنی
بقیه هم تقریبا همین شرایطو دارند
به هر حال من دوست دارم در قسمت نوار وظیفه فقط یک ایکون از باطری داشته باشمنقل قول:
ببين دو پرسه كه انجام ميشه ! اما نه براي انجام كار جديد! دو پروسه براي دو برنامه رو كه داريم ولي دوتا برنامه وروديشون يه نوع داده است! متوجه شدي؟نقل قول:
اتفاقا اشتباه میکنی
البته بعضی موارد حق با شماست
مثلا برنامه مدریت ای ام اس
اگه دو پروسه اجرا نمیشه چرا وقتی پیام میاد برای 1 پیام دو تا استاتوس میاره ؟
که باید از نوتیفیکیشن یکیشو حذف کنی
بقیه هم تقریبا همین شرایطو دارند
تو باطري و اس ام اس هم همين طوريه
منم با علی موافقم.یه پروسه انجام میشه ولی خروجی میتونه یکی یا بیشتر باشه.ولی اینکه بگیم بی تاثیر باشه هم درست نیست.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.
اینم یک لاک اسکرین:
Goto Lockscreen:
اسمش یکم غلط اندازه:دی
دقيقا!نقل قول:
.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.
دهنت سرويس حامد :31: سحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه! آخه چي تو مغز تو ميگذره؟ :31:نقل قول:
اسمش یکم غلط اندازه
سلام خدمت همه دوستان
من یه x10i گرفتم و از طریق سایت سونی به ورژن 2.3.3 آپدیتش کردم . تاچش به نظرم کمی مشکل داره آیا راهی برای کالیبره کردن صفحه وجود داره. چون مشکلش اینه که مثلا موقع نوشتن اس ام اس وقتی یه حرفی رو میزنی ، بغلیش رو میگیره و دیگه اینکه صداش توی مکالمه هم خیلی کمه به خصوص توی فضای باز. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
ببین مثلا این علامت باطرینقل قول:
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد
راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه
:دی...فکر کنم دولاپرش میخواسته درستش کنه خیلی اذیت شده آخر سر هم اسمش رو این گذاشته:دی...از ناراحتی:دی...دقیقا این تو ذهن منحرف من گذشت:دی...تند بخونش متوجه میشی:دینقل قول:
دهنت سرويس حامد سحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه! آخه چي تو مغز تو ميگذره؟
آره.هر برنامه ای باز باشه هم رم اشغال میکنه هم باتری میخوره.ولی این برنامه های اینجوری اصلی مصرف چندانی نداره.در حد 4-5 درصد کل باتری شایدم کمتر.نقل قول:
ببین مثلا این علامت باطری
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد
راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه
Go launcher EX بریز.اونم عالی هست.بعد تم که براش بگیری به کل آیکونها و سبک منو همه چیش عوض میشه.
بچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...
کد:https://market.android.com/details?id=com.TEST.android.lvh&feature=search_result
نوشته رام miui و سیانوژن باشه بهتره.ممکنه روی بعضی گوشیها نتیجه معکوس بده و کلا گوشی خفه شه:دینقل قول:
بچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...
روی رام اریجینال هم معمولا مشکل داره.اگه میتونی برو توی نظرات رو بخون ببین فیدبک ملت چجوری بوده بعد بریز.
یه لانچر خوشکل:
QQLauncher Pro 1.12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=QQLauncher_Pro_v1.12.apk
اره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟
یه نفر بیکار این رام رو تست کنه:دی
Ultima 2.3 Fastest GB [with all new feature]
I am telling that it is the fastest. check yourself
بنچ مارکو:-0
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214768
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
نمیدونم والا.برنامه هست.فکر کنم پاک بشه برگرده همه چیز!ریسکه دیگه:)نقل قول:
اره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟
من که فعلا با رام ارجینال دارم حال میکنم...حسش نیست عوضش کنم نم نم
ممنوننقل قول:
ولی لینکی که گذاشتید خرابه.اگه میشه لینک درست رو بذارید.:11:
نرم افزار دوربین نسخه 2.3.3 الان عالی کار میکنه..زوم هم میکنه..ولی برای شمانقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/downloads.php?do=cat&id=70
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=666
نرم افزارهای عکاسی
شرمنده. همین دیشب درست بود ولی مثل اینکه تازه خراب شده.نقل قول:
حالا دوستمون که زحمت رو کشید.
ولی یه خبر خوب دارم. نرم افزار فیلمبرداری با زوم رو پیدا کردم. لینکش رو میزارم.
کد:http://dl.androidha.com/android/tir-90/lgCameraPro%20v5.8.apk
حامد تو صحت اینو تضمین میکنی؟؟؟ نریزم یه وخ گوشی نفله شه : دینقل قول:
آقا من داشتم تاپیکشو میخوندم ، یه یارو زده بود فونت عربی رو جدا جدا نشون میده ، سریع دانلودو پاوز کردم : دی تا اطلاع ثانوی اینو نریزین...
آره.منم دیدم.نوشته عربیش مشکل داره.حالا شاید با عربا لجه:دی
پس صبر میکنیم تا یکم رامش تکمیل شه.ولی خیلی هست بنچ مارکشا.اوووف
iphone theme برای Go lanucher:
بچه ها من مموری کارتم میزنه یک گیگ خالی دارم ولی فایلهای روی اون رو حجمشون رو میگیرم 4 گیگه کلا...قضیش چیه؟فرمت کنم؟
حداکثر قیمت بدون گارانتی 400 هزار تومان!نقل قول:
حجم فایل هات رو با کامپیوتر چک کردی یا با خود گوشی؟نقل قول:
اگه با گوشی چک کردی حالا وصل کن به کامپیوتر توی کامپیوتر چک کن. ممکنه چند تا فایل مخفی یا سیستمی روی مموری باشه که توی گوشی دیده نشه. شاید هم ویروسی چیزی باشه. در هر صورت با کامپیوتر چک کنی معلوم میشه.
راستی ، شماره تلفن هات رو تونستی برگردونی ؟
PlateTheme 4 GO Launcher EX 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=PlateTheme_4_GO_Launcher_EX_v1.1.apk
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135475
نقل قول:
zKernel
Features:
- latest SE sources
- FPS cap removed
- overclocked
- added extra frequencies
- in-call volume increased
- TUN/TAP support (VPN)
- CIFS support
- debugging disabled for improved performance
- enabled ThumbEE CPU extension
Developers/Cooks: Feel free to use my kernel in your roms, but please, don't forget to mention which kernel is used and link to this thread
Downloads:
zKernel-19082011-stock_kernel.zip
Cheers,
z
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
مرسی از پاسخت..با کامپیوتر دیدم الان همونی رو میزنه که روی گوشیه ولی فایلهای هیدن رو هم چک کردم همشون 4 گیگ میشن...میشه فایلهایی روی مموری باشه و توی کامپیوتر نشون نده؟نقل قول:
حجم فایل هات رو با کامپیوتر چک کردی یا با خود گوشی؟
اگه با گوشی چک کردی حالا وصل کن به کامپیوتر توی کامپیوتر چک کن. ممکنه چند تا فایل مخفی یا سیستمی روی مموری باشه که توی گوشی دیده نشه. شاید هم ویروسی چیزی باشه. در هر صورت با کامپیوتر چک کنی معلوم میشه.
راستی ، شماره تلفن هات رو تونستی برگردونی ؟
اره مرسی درست شد..یکبک اپ داشتم با my backup pro برش گردوندم فقط دوتا شماره از دست دادم دی:
بچه ها من xkarnel رو رفتم بنصبم..دیییییییی:
نصبیدم...فعلا که طوری نشده...اسم سونی اریکسون اول که به فنا رفت..زده u mad؟ و یه عکس زشتی هم گزاشته..دی: سرعت رو من تغییری احساس نکردم..یکم گرم کرده...
فایل های سیستمی رو هم چک کردی؟نقل قول:
چون ممکنه فایل های سیستمی درست کرده باشه . توی فولدر آپشن کامپیوتر که بری یه گزینه داره که نوشته :
hide protected operating system files (recommended که اگه تیکش رو غیر فعال کنی فایل های سیستمی رو هم نشون میده. اگه فایل های سیستمی رو هم چک کردی بازهم حجمش همینقدر بوده که همون حرف خودت درسته ، فرمت کن.
کرنل زد رو نصب کردی؟یکم باهاش کار کن.نزنی فرت برگردونی همه چیز رو:دی
اگه فایل منیجر آسترو داری ، منو رو بزن برو منو tools و بعد هم SD card usage.نشون میده کجا بیشتر استفاده شده.
نه فایلهای سیستمی رو هنوز چک نکردم..الان میرم سراغشنقل قول:
اره نصبیدمش...دلم به حال نوشته سونی اریکسون که همون اول بوت میومد و الان نیست سوخیدد..من اون رو میخواممم :31:نقل قول:
استرو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه:40:
به نظرم هیچی آسترو نمیشهنقل قول:
استرو رو ندارم..es explorer بهتره یا این آسترو؟بریزمش ببینم دنیا دست کیه
گوشی من چند وقته زیاد از حد باید تو شارژ باشه تا باتریش پر بشه.
از وقتی آپدیت 2.3 رو ریختم اینجور شده.
چرا؟
موافقم آسترو حرف نداره ولی Dual manager هم خیلی خوبه. مخصوصا اینکه 2 تا پنجره کنار هم داری میتونی فایل ها رو از این یکی درگ کنی توی اون یکی.نقل قول:
یه بار گوشیتو خاموش کن بذار فول شارژ بشه. اگه درست نشد باید کالیبره کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط mohamad skystar
نقل قول:
کالیبره رو یه توضیحی بده لطفا