بچه ها این حالتی که در نوشتن SMS وجود داره و میشه حروف را متصل به هم نوشت ( فکر کنم SWYPE بوده باشه ) چه طوری فعال میشه ؟
بچه ها این حالتی که در نوشتن SMS وجود داره و میشه حروف را متصل به هم نوشت ( فکر کنم SWYPE بوده باشه ) چه طوری فعال میشه ؟
نه گوشی مشکل خاصی نداره ! این مشکل 3 دکمه هم چیز خاصی نیست ! واسه عوض کردن رامش باید 3 تا دکمه رو بگیری تا بره تو حالت ریکاوری و دانلودینگ که اون سری اول هاش مشکل داشت و نمیرفت ولی نرم افزاری درست میشد و مشکلی نداشت این سری جدید ها که مشکل ندارن کلا...نقل قول:
دوستان من دیگه تا آخر همین ماه میرم این گوشی رو بگیرم به خیریت....بعد از یه سامسونگ یه سامسونگ دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم:
1-این گوشی مشکل خاصی که نداره؟؟؟(منظورم هنگ کردن و گرم کردن و این حرفاس)
2-این مشکل سه دکمه یا هم چین چیزی چیه؟
3-موقع خرید چه کارایی انجام بدم تا بفهمم سرم کلاه نرفته؟؟
4-ارزش داره که از نمایندگی بخرم؟
5-از این منو مخفیها داره که بشه امکاناتش رو بررسی کرد؟ مثلا i8510 میشد با کد #*0#*
6-یه مشکل کلی هم دارم...تو شهر ما به علت این که از هر مدلی یکی دارن و همونو میذارن پشت ویترین و سایر قضایا بعد اگه بخوای گوشی رو بخری همونو بهت میدن (مخصوصا مدل های گران قیمت) حالا میخوام بیام تهران بخرم دقیقا یه جای خوب میشه معرفی کنین؟؟10 یا 20 تومن اختلاف قیمت خیلی مهم نیست فقط معتبر باشه....
7-اگه گرفتم همون جا بدم آپدیتش کنه برام یا بذارم یه 6-7 روز بگذره؟
موقع خرید هم کد پشت گوشی رو با جعبه چک کن و مطمئن بشو که روش نوشته شده super amoled ! اخه super clear lcd هم هست تو بازار ! واسه این میگم جعبش رو چک کن که یه وقت عوض نکرده باشن جعبه و گوشی رو ...
واسه تهران فکر کنم طبقات بالای علاالدین خوب باشه ( طبقات اول که به هیچ وجه) !
نه اپدیت نکن ! به نظرم یکی دو هفته ازش استفاده کن بعد اپدیت کن که همه چیش دستت اومده باشه...
برای اموزش و اپدیت هم اینجا بهترین جا هست به نظرم!
کد:http://---------.ir/Forum/forum120.html
اونجا که sms تایپ میکنی دستت رو نگه دار روی صفحه تا یه منو باز بشه اونجا input method رو بزن...نقل قول:
مرسی دادانقل قول:
تو جعبش هندزفری و دوتا مینی سی دی و شارژر و دفترچه هاش بود(کیفشو بلند کرده بودن :31: )
برا من گارانتی زیاد مهم نبود چون که گارانتی تو ایران معنیه خاصی نداره اما گارانتیش پارس مایکروتل
مشکل 3 دکمه سری جدیداش نداره :46:
عزیز توی شهر ما (ارومیه) قیمت 9003 کمترینش 420 بود و بیشترینش 430!نقل قول:
قیمت مال 2 روز پیش هست!
من 2 روز پیش بدون گارانتی خریدم، CD نداشت، و جایی هم برای گذاشتن CD نبود، کارتن گوشی 1 2 سانتیمتر بزرگتر از خود گوشی هست، بزور شارژر و کابل رو گذاشته بودن توش!نقل قول:
پشتش چی نوشته؟ made by samsung ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
دوستان چطوری باید ببینم گوشی چقدر مکالمه داشته تا حالا؟
یه سوال تخصصی:دی 1-نمایندگی سامسونگ تو تهران کجاست دقیقا؟؟ 2-میشه یکی از دوستان که گالاکسی اس داره(i9000) و مطمئنه که اصله یه عکس از باتریش و نوشته های پشت گوشیش بذاره؟
باید 2 تا سی دی یکی KIES یکی هم درایو USB واسه کامپیوتر توش باشه !
اینم عکس باطری اصلیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه باتریش 1500 mA نیس؟؟؟؟ این نوشته 1000 میلی آمپر؟؟؟!!!نقل قول:
اصلا تویه این عکس ها باطری تو گوشی نیست ! :31:
این قسمت پشت گوشیه که مشخصاتش رو نوشته ...
اون عدد 1000 mA مقدار باطری نیست ...
دوستان این عکسی که GSMArena برای تست کنتراست و زاویه دید استفاده میکنه رو کسی داره بزاره ؟
محتوای مخفی: عکس
دوستان من بدجوری گیج شدم:41:
میخوام هفته آینده Galaxy S یا اگر ARC ارزون بشه بخرم.ایران هم بازارش با همه جای جهان فرق می کنه و نمیشه از توی سایت های حارجی چیزی فهمید.
1-این Galaxy S تقلبیش توی بازار اومده؟مثلا صفحه نمایش ضعیف تر؟
2-کلا چه نکاتی رو باید موقع خرید مد نظر قرار بدم؟
3-این سه دکمه جریانش چیه؟
4-گوشی کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟ برای تایپ(مثل HTC) باید کیبورد فارسی رونصب کنم یا فقط زبان کیبورد رو تغییر میدم؟آحه کیبرد HTC با کیبورد اصلی فرق داشت.جالب نبود.البته گوشی هم روت نمیشد.
5-بدنه گوشی خیلی ضعیفه؟
6-به اندروید 2.3 آپدیت میشه؟
7-شنیدم ARC از سخت افزارش بهتر از گلاکسی استفاده میکنه.یه جورایی OS رو واسش بهینه کردند.فقط در مورد سرعت OS پرسیدم.خواهشن بدون تعصب جواب بدید.چون احتملا پولم به خرید ARC نمیرسه و تو اون محدوده هم اصلا اصلا نمی ارزه ولی اگر ارزون بشه با این تفاسیر که LCD بدک نیست و فاصله زیادی با GS نداره گزینه خوبی به نظر میاد.
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
یه پلیر خوب که بتونه فرمتای DVD رو بدون تبدیل پخش کنه سراغ دارید.
فکر کنم فرمتا vob باشه.البته اگه اشتباه نکنم.
گفتم چرا عدد IMEI رو نوشته...:دینقل قول:
حالا عکس باتری رو کسی نداره؟؟
درود دوستان بالاخره الان گلکسی اس 9000 نو گیر میاد یا با گارانتی پارس مایکروتل یا دیگه نیست؟
و این 9003 چند گیگ داره؟4 یا 8 یا 16 گیگ؟قیمتاش چنده
و این که کدوم به نظر شما برای خرید بهتر هست؟ و کلا گوشی فارسی میشه(منو و نوشته ها و ....)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:10::10::10::10::10:
2تا مینی سی دی کوچیکه چیزی نیست نمیدونم به چه درد میخوره :31:نقل قول:
پشتش نوشته made by samsung
من این گوشیو از دست خریدم این مشخصات رام روشه من رو روشن کنید
Firmware version
2.2
Baseband version
I9000JXJPD
Kernal vesion
2.6.32.9
root@SE-S606 #89
Build number
FROYO.JPJPF
این رام فارسیه منوهاشم فارسیه خیلی ام لگ داره اعصابمو ریخته بهم
روت هست یا نه؟ TITANIUM BACKUP میگه روت نیست و کار نمیکنه
رام بدرد بخوری هست؟
به نظر شما رام گوشیو عوض کنم یا میشه اینو یه کاریش کرد سرعتش اصلا راضی کننده نیست
آپدیت کن دوست عزیز الان 2.3.3 رسمی فارسی واسش هست ... 2.3.4 هم هست که میشه فارسیش کرد:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=151151
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=152431
:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
میگم دوستان اگه دو هسته ای ها بیان قطعا کیفیت نرم افزار ها هم بالا میره....میگم اگه من اینو بخرم اون موقع تا چه مدت نرم افزار ها و بازی ها رو ساپورت میکنه(با کیفیت اجرا میکنه)؟
یعنی با گارانتی اصلی 510 خریدی؟نقل قول:
ورژنش چند بود 2.1 یا 2.2؟
منم می خوام همین چند روزه برم بخرم میشه بگی از کجا گرفتی!
نرم افزار که فرقی نمی کنه رو هر گوشی نصب میشه فقط یه کم تو بازیها تاثیر داره .. مثلا ممکنه یه بازی سنگین بیاد که رو گوشیهای سخت افزار ضعیف اجرا نشه.نقل قول:
این گوشی فوق العادست دوست عزیز تو خریدش شک نکن راحت تا دو سه سال جوابگوی بازیها هست :46:
من حدوده یک ماهه پیش که خریدم هیچ I9000 با گارانتی پار مایکروتل تو بازار نبود . حتی از خود نماینده پار مایکروتل تو بازار موبایل هم پرسیدم که گفت دیگه ما گارانتی نمیکنیم و فقط i9003 دارند که اونم 4 گیگ هست با موتور پردازش گرافیکی ضعیف تر .نقل قول:
ولی تو بازار بگردی هنوز گالکسی اس پیدا میشه . ولی شنیدم قیمت ها یه کم بالا رفته .
من از پارس مایکروتل تهران پرسیدم، گفتند 16 گیگ دارند، 606 هزار تومن. البته 10 روز پیش!نقل قول:
ولی نمایندگی ارومیه گفت خیلی وقته با گارانتی نمیاریم و بیدون گارانتیشو خریدم ازش!
درضمن قیمت چینی با کره ای و ویتنامی ها فرق داره ها! دقت کنید!(البته فکر نکنم در کارایی فرق داشته باشه ولی در زمان فروش تاثیر گذار خواهد بود)
در مورد بازی هم، این گوشی خیلی قوی هست!
مثلا:
خیلی خیلی با کیفیت هستند، و با توجه به این که رام 2.3.4 قدرت پردازش این گوشی رو حداقل 2 برابر کرده، خیلی راحت بازی های با کیفیت تر رو هم پشتیبانی خواهد کرد!
جالب اینکه این بازی H.A.W.X رو من رو کامپیوتر هم بازی کرده بودم، دقیقا همونه! هم کیفیت، هم مرحله ها، کلا کپی برابر اصل هست!
البته خوب حجم بازی ها زیاده، من چند روزی الاف شدم تا دانلودشون کردم. بعضی هاشون حجمشون تا 900 مگابایت هم بالا میره!:18:
(درضمن کسی بازی هارو بخواد در خدمتم، پیام خصوصی بدین!)
فکر نکنم گارانتی اصلی باشه آخه یه جا بود میگفت گارانتی اصلی میخوای 8 گیگ باید 570 پیاده شی :31:نقل قول:
ورژنش هم 2.2 :10:
از علائدین گرفتم :11:
وقتی گوشی رو خریدم
چه برنامه هایی روش بریزم که بیشتر باهاش حال کنم
چه طور رام و غیره رو عوض کنم؟
بله جناب mehdi_brg لطف کرد جواب داد:نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار که فرقی نمی کنه رو هر گوشی نصب میشه فقط یه کم تو بازیها تاثیر داره .. مثلا ممکنه یه بازی سنگین بیاد که رو گوشیهای سخت افزار ضعیف اجرا نشه.
این گوشی فوق العادست دوست عزیز تو خریدش شک نکن راحت تا دو سه سال جوابگوی بازیها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی I9000 ژیروسکوپ داره ؟
سلام
یه سوال برام پیش اومده :
تو صفحه اول این تاپیک cpu این گوشی رو اینتور معرفی کرده : ARM Cortex A8
ولی تو گوشیه من مشخصات cpu اینه :
ARMv7 processor rev2
اینا با هم چه فرقی دارن ؟
گوشیه من GT I9000 هستش
نقل قول:
سنسور ژیروسکوپ نداره ولی چند تا سنسور داره که مجموعشون کاره ژیروسکوپ رو میکنن ( در واقع میشه بگیم داره ! )
یعنی اون برنامه هایی که با ژیروسکوپ کار میکنه روی این جواب میده ؟نقل قول:
احتمالانقل قول:
دقیق نمیدونم
تفاوت این دو مدل چیه؟
I9000 وI9003
بعد دوستان کدوم رو پیشنهاد میدین و قیمتشون چطوره؟!
i9000
صفحه سوپر امولدی
حافطه 8 و 16
gpu =sgx 540
قیمت 500 8 گیگ
i9003
سوپر ال سی دی
حافظه داخلی 4
gpu=sgx 530
قیمت =430
مسلما i9000 بهتره
دوستان سوالی داشتم،من بازی nfs_shift_v104.apk را روی گوشی نصب کردم، اما کار نمی کند. یعنی اجرا می شود، صداهای بازی هم میاد، ولی تصویرش را نشان میدهد فقط گاه گاهی اجزایی از بازی را نشان میدهد. برای اجرا قلق خاصی داره یا روی این گوشی نصب نمی شود؟
اون ورژن مخصوص گلکسی نیست تو بخش بازیها سرچ کن تاپیکشو که پیدا کردی چند صفحه بعدش لینک مخصوص گلکسی رو گذاشتم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=375
دوستان چطوری میشه فولدرGAMELOFT رو از مموری داخلی به روی مموریکارت منتقل کرد؟
بچه ها من بعضی وقت ها که متن اس ام اس هام طولانی میشه گوشی پیغام میده که رو حالت مولتی مدیا میره .
بعد که روی مولتی مدیا رفت دیگه اون اس ام اس ارسال نمیشه .
کلا جریان چیه ؟ چرا روی مولتی مدیا میره ؟
فکر کنم بیشتر از 3 تا اس ام اس بخواین بدین تبدیل به MMS میشه .نقل قول:
MMS هم سرویس اش قطع هست و به خاطر همین ارسال نمیشه
با سلام
من میخواستم samsung galaxy sl i9003بگیرم
کسی در موردش و مشخصاتش،میزان صدا و کیفیت کلی گوشی بهم اطلاعات میده؟
MMS قطع نیست ماله خط شما غیر فعاله دوست عزیزنقل قول:
ماله من که نمیدونم چرا تبدیل به mms میشه بازم میره ولی فکر کنم هزینش بیشتر میشه