اگه BM632W داری از راهنمای ایرانسل استفاده کن. همه چیزش تقریبا شبیه همهنقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/indoor_BM632w.PDF
Printable View
اگه BM632W داری از راهنمای ایرانسل استفاده کن. همه چیزش تقریبا شبیه همهنقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/indoor_BM632w.PDF
الان برای ماها هم جمعه ها دیگه رایگان نیست ؟ یعنی جمعه ها هم همون 2 تا 8 شد ؟
البته چه بهتر بابا :)
تو تعرفه های جدیدش 512 سه ماهه 12 گیگ 55000 تومنش بد نیست به نظرم
همچنین 1 مگ سه ماهه 25 گیگ 95000 تومنم خوبه .
ولی باز خوب اگه اوراکل سرعتش اونجور که میگن باشه نامحدودش 256 رو میده ماهی 35 که نسبتا میارزه.
حالا من که فعلا تعرفم تموم نشده . زمستونم که احتمالا عوض میکنن تا ببینیم چی میشه .
مبین نت عجب سرعتی دارهااا :4:
اقا ما دوستامون تعریف کردن گفتن سرعتش توپه و ساعات مجانی داره از این جور حرفها:36:خوب منم رفتم نمایندگی شهرم قشم یه 512کیلو سه ماه ثبت نام کردم.روز اول عجب سرعتی داشت حال کردما خداییش :26:. ولی از روز دوم به بعد وداشته باشید فقط. هر وقت مودم رو وصل میکنم به برق 4 ساعات طول میکشه تا کانکت شه اونم یهو هر سه تا چراغ با هم.سرعت دانلود در روز 5 کیلو بایت در شب 40 کیلو .الان هم دقیقا 2 روز که اصلا انتن نداره.:42::42::37:
هر چه قدر هم به پشتیبانی اینجا و مرکزی هم زنگ میزنم فقط به هم پاس میدن.مصلما این مشکل برای افراد بسیار زیادی هست. واقعا عجب اشتباهی کردم از این شرکت نت گرفتم :41::41: .واقعا و واقعا برای مبین نت متاسفم که با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه اونوقت این جوری خدمات میدن :puke::puke:
بنظر من مردم ما باید تحریمش کنن تا بفهمه مردم مسخرش نیستن.البته مردم ما واقعا....ای کاش ما اینجوری نبودیم که هر کی دلش خواست هرکاری سرمون بیاره و صدامونم در نیاد.کاشکی :9:
من هم جديدا سرويس 1 مگ گرفتم ، سرعتش واقعا افتضاحهنقل قول:
در مورد آنتن من هم مشكل دارم يك روز 2 تا آنتن ثابت داره اما يك روز ديگه يك آنتن داره و قطع هم ميشه!!!
این همه ما اینجا می گیم سرعت مون بده . پینک بالاست و........... گوش که نمیدین میرین مبین نت می گیرین بعد پشیمون می شین بجز برخی مناطق خاص که سرویس مبین نت بهتره توی بقیه مناطق مفت گرونه . بخصوص توی بعضی از شهر ها که اصلا هنوز از نظر سخت افزاری امادگی ندارن بعد سرویس می فروشن :41:
من چند روزه آنتن مودمم قطع شده ولی فکر کنم هنوز دو هفته ای از اعتبارم مونده باشه
آیا احتمال داره اکانتم رو قطع کرده باشن؟
آنتن مودم ربطي به اكانت شما نداره!نقل قول:
جاي مودم رو عوض كنيد.
کسایی که تهران هستن بی زحمت میشه جواب مارو هم بدیننقل قول:
بستگی به منطقه شما داره که BTS که مبین نت گذاشته خلوت باشه یا شلوغنقل قول:
اگر در شرایط عادی باشی و مبین نت پوشش خوبی تو منطقه شما داشته باشه شب و روز با سرعت حدود 15k دانلود می کنی.
من 1 مگ دارم 130 دانلودم واقعا افتضاحه کاش میشد ای دی اس ال گرفت!!!
در رابطه با قیمتها که چیزی نمی شه گفت ... من 1 مگ 20 گیگ استفاده می کردم که برش داشتند ... حالا باید 10 گیگ بردارم که به احتمال زیاد کمم میاد از اون طرف 60 گیگ هم خیلی زیاده ... حداقل کاش 10 گیگ رو برمی داشتند می ذاشتند 20 گیگ باشه یا حداقل 15 گیگ می کردند ...
در رابطه با آنتن دهی الان اومدم می بینم با جای دیروز که مدتها بود بهترین انتن دهی رو داشتم دو تا چراغ بیشتر بهم آنتن نمی ده ... !
عجب گیری کردیم با این اینترنت اون از اون adsl این از این ... روز به روزم که داره بدتر میشه ...
سرعت دانلودتون كه كاملا عاديه و مشكلي نداره سرويس 1 مگ حداكثر سرعت دانلودش ميشه 128 كيلو بايت بر ثانيهنقل قول:
شما حتما كارت شبكه رو نصب نكرديد.نقل قول:
خودم میدونم ولی ای دی اس ال 1 مگ خیلی فرق داره سرعت دانلودش یا ایرانسلنقل قول:
امروز اومد طرف نصب کنه !!! .. مودم رو 5 سانت از پنجره بیرون میبرد 3 تا چراغ .. اینطرفش 1 دونه ! ... ناموفق زد رو رفت !
باید چند db باشه تو تنظیمات مودم ؟! ...
سلام دوستان ببخشید تاپیک زدم جایی هستم که adslنیست هرکدوم ازدوستان تمایلی بفروش مودم اوت دور مبین نت داشت خصوص بهم پی ام بده خریدارم باتشکر
سلامنقل قول:
من بندرعباسم یک مگ دارم
قطعی هیچی نداره
سرعت بسیار عالیس
دوستان کسی اینجا هست نزدیک تیراژه (پونک) باشه و از مبین نت سرویس بگیره؟؟؟؟؟
امروز خیلی افتضاح شده یک سایت رو به زور باز میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز عصر واقعا مزخرف شده بود . هرچی از دهنم درومد بارشون کردم . اه اه اه
سلام من دلم می خواست adsl بگریم ولی نشد
من حدود 50 60 گیگ دانلود دارم دو طرح زیر به نظرم جالب بود
1. یک ساله 512 با مودم رایگان 200 هزار تومان
2. یاقوت یک مگ با 10 گیگ که 35 هزار تومن.ولی مودم باید بخرم
چند تا سوال داشتم شما جای من بودید چه کار می کردید
1. طرح یاقوت با کارت دانشجویی به منازل می دهند
2.ارزش داره مودم خارجی 200 هزار تومانی بخرم .تاثیری در سرعت داره
3. یگ مگ از 2 تا 8 صبح چقدر دانلود داریم
4. قیمت های نامحدود مبین نت کجا زده .من ندیدم واقعا نامحدوده یا اگر زیاد دانلود کنیم قطع می شه
از همدان کسی نیست وایمکس داشته باشه؟
من Adsl بهم نمی خوره ، وایمکس می ارزه بگیرم یا نه؟
مبين نت سرويس نامحدود نداره!!!نقل قول:
دوباره افت سرعت :41:
دوباره تماس و همون حرف همیشگی اختلال شبکه و اینکه کل کشور فعلا مشکل دارند ...
مشکل مبین نت نیستنقل قول:
اینترنت شرکت های دیگر هم کار کن متوجه میشید :5:
من خیابان پیامبرم ، سرویسم خوبه 3 چراق انتن دارمنقل قول:
سرعت اعصاب خورد کن در این حد یعنیییییییییییییییی بگم
یک ساله بگیری زیاد نمیتونی دانلود کنینقل قول:
بالای 128 هم میدن
نه. مودم تاثیری توی سرعت نداره
اگر سرعت خوب باشه 2.7 گیگابایت
مبین نت نامحدود نداره
163
Iran, Islamic Republic of
0.78 Mbps
رتبه ایران 163 شده ! امضاء رو اپدیت کــــــــــن
سلام .. یکی از دوستام رفته تهران . میخواد مبین نت بگیره
مجیدیه - منطقه شماره 4 تهران
سرویس 512 - 5 گیگ - 20 تومن ماهیانه نظرتون چیه ؟
شبا هم رایگانه نه ؟
مودم ها کدومش بگیریم بهتره ؟
قطعی چقدر داره مبین نت ؟ تو پوشش نقشه که مجیدیه رو قوی نشون میداد
این 512 قیمتش مشکوکه با 5 گیگ 20 تومن .. به نظرم !!
این همه میگن از مبین نت نگیرید شما بازم میخوای بری سراغ مبین نت؟نقل قول:
عادیه یکمی هم بیشتر از adslنقل قول:
این 512 قیمتش مشکوکه با 5 گیگ 20 تومن .. به نظرم !!
parsonline سرعت 128 ماهیانه 4گیگ رو میده 15تومن.تازه سرعتش 1مگ هستش:13:
اخه از کجا میدونستم...والا چه میدونمنقل قول:
پارس انلاین . صبا . لایزر . اسیا تک گفتن که ساپورت نمیکنیم
شاتل ساپورت میکنه که اونم اشغال هست... میمونه داتک + مبین نت + پیشگامان که ساپورت میکنند ...
شما پیشنهادت چیه ؟
داتک چطوریه تهران ؟
آمار و وضعیت داتک و.. رو ندارم،از تاپيك خودشون ميتوني خبردار بشي اما مبين نت رو پيشنهاد ميكنم، چون سرعت شباش توي اين 2ماهي كه داشتم خوب بودهنقل قول:
چیزی که الان مشخصه اینه که خیلی ها ناراضی هستن از مبین نت و شاید مجموعا حدود 15% از مشترکین باشن که اتفاقی سرویسشون خوب مونده همین چند صفحه آخر رو بخونید مشکلاتش رو متوجه میشید در ضمن پیشگامان سرویس های خوبی میده ولی بازم باید ببینید تو منطقه مخابراتی خودتون خوب هست یا نهنقل قول:
پیشگامان سوال کردیم پورت خالی ندارن که واگذار کنندنقل قول:
پس با این تفاسیر فقط میمونه داتک
سلام ! من اکانتم تموم شده !!
3-4 ساعت پیش با ای دی اس ال یکی از دوستام رفتم تو سایت مبین نت بعدش هم پرداخت اینترنتی رو زدم و مبلغی که باید رو پرداخت کردم ولی هنوز وایمکسم وصل نشده :41:
کسی از دوستان راه حلی سراغ نداره؟؟:46:
دوست عزیز از سایت مبین قسمت پرداخت اینترنتی برین و به صورت اینترنتی پول رو واریز کنید و توضیح بدین که این پول برای چی هستش ( آخه مبین برخلاف همه شرکتهای اینترنتی سیستم پرداخت و تمدیدش واقعا مضحکه) بعد یا سرویستون تمدید میشه و یا نیاز هست که یک بار هم تلفنی بهشون بگین که من این پول رو واریز کردم تا بفهمن و تمدیدتون کنن.نقل قول:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز هیچ سرویسی رو نمیتونم بهت قطعا پیشنهاد بدم ولی با اطمینان میتونم بگم مبین نگیر. حتی اگر شده با دایال آپ سر کنی ولی سمت مبین نیا. سرویسش هیچگونه ثباتی نداره. یعنی در طول یک روز ممکنه کیفیت سرویس بارها و بارها تغییر کنه. باور کن نمیخوام یه آدم دیگه مثل خودم انقدر اذیت شه...
عزيز قبل از اينكه پرداخت ميكرديد بايد به واحد فروش میگفتيد براتون طرح جديد رو جايگزين كنند و اتوماتيك به هنگام وارد شدن پول شما اكانتتون فعال ميشه!!نقل قول:
حالا كه نگفتيد زنك بزنيد واحد فروش