ظاهرشون و شرکت سازنده هم فرق میکنهنقل قول:
WIXFBR-105 حداکثر از وایرلس نو ع G (با سرعت 54 Mbps ) استفاده میکه
BM632W از وایرلس N استفاده میکنه و برد وایرلسم بیشتره
BM632W رو بگیر ظاهر و امکانات بهتری داره
Printable View
ظاهرشون و شرکت سازنده هم فرق میکنهنقل قول:
WIXFBR-105 حداکثر از وایرلس نو ع G (با سرعت 54 Mbps ) استفاده میکه
BM632W از وایرلس N استفاده میکنه و برد وایرلسم بیشتره
BM632W رو بگیر ظاهر و امکانات بهتری داره
کلا تغییر ندی بهترهنقل قول:
Mode: نوع استاندارد وایرلس رو مشخص میکنه روی حالتی که تو عکس هست هر دستگاهی متناسب با استانداردی که پشتیبانی میکنه وصل میشه
SSID: خیلی ساده میشه گفت که اسم اکسس پوینت وایرلست هست
Transmit power: همونطور که از اسمش پیداست قدرت انتقال سیگنال و در واقع برد وایرلس رو کنترک میکنه
Security Mode:روش رمزگذاری وایرلس رو انتخاب میکنه. روی open بدون رمزه و wep هم یک روش قدیمیه که توسط دسگاهای قدیمیتر استفاده میشده و توصیه می کنم استفاده نکنید چون امنیتش دیگه مناسب نیست مال من الان روی WPA-PSK هست
Hide Broadcast هم شبکه وایرلست رو مخی میکنه و سایر دستگاه های وایرلس نمیتونن پیداش کنن و اگه خودتم بخوای دستگاه جدید اضافه کنی باید اسم و رمز و ... بصورت دستی وارد کنی
دوستان خبر دارین رگورلاتوری مصوبه جدید داده و سقف قیمت نامحدود رو تعیین کرده و همچنین گفته سایر تعرفه های محدود هم باید بازبینی و تایید بشن؟
بعبارتی isp ها الان باید قیمت سرویس های نامحدودشون رو کم کنن
برای 512 نا محدود با ضریب 1/10 بیست هزار تومن قیمت گذاشته در بدتیرن شرایط میشه با این اکانت 16 گیگ دانلود کرد و درصورتی که isp بمنظور رقابت 1/1 به شما بده 160 گیگ!!! البته اسم adsl رو آورده و فکر نکنم ایرانسل بروی خودش بیاره
یه سری هم به این تاپیک بزنید:کد:http://www.asriran.com/fa/news/178368
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
یعنی همین 1.9 گیگ که تا 2شهریور اعتبار داره رو میگی خالی بندیه ؟ :13:نقل قول:
خوب شد زیاد استفاده نکردم :31:
درست کردن یه سیستم و برطرف کردن باگ هاش کار سختی نیست . منتهی اینا دارن یه جورایی دزدی می کنند :21:
wmm و wps مربوط به چیه؟
ممنون ولی منظورم فقط همین عکس بالا نبود منظورم تمام قسمت های تنظیماتش بود
راستی e-care چرا اول ماه قطع شده پس چطور باید اکانت رو شارژ کنیم؟ای کاش قبل از اینکه سر ماه بشه شارژ میکردم
سلام
برای من این پیام اومده: "مدت استفاده از ترافيک ماهانه در 90/06/01 به پايان رسيده است. جهت تمديد و دريافت ترافيک ماهانه ، اعتبار حساب خود را افزايش دهيد. در غير اينصورت حساب شما در 90/06/04 قطع خواهد شد."
سوالم اینه که خوب همین الان که اعتبارم تموم شده، حسابم قطعه. در 6/4 قطع خواهد شد یعنی چی؟ حالا اگه شارژ نکنم و اون قطعی که گفته بشه، بعدها بخوام دوباره وصل بشه، صرف شارژ کردن کافیه یا مراحل دیگه ای داره؟
ممنونم
ecare درست شد رفتم حسابمو چک کردم اون 1.9 گیگ که رایگان خالی بندی بود . 600 مگ از حساب 4 گیگم کم شده .
یعنی واقعا" دزدی تو روز روشن . اون از وضع سیم کارتاشون . اینم از وضع وایمکسشون .
امروز رو هم وقت داری شارژ کنی و اگه نکنی نمیدونم چی میشه(اگه کسی میدونه بگه به منم کنجکاوم بدونم)نقل قول:
در مورد تنظیمات فکر نمیکنم جز همون موارد امنیتی هیچ کدوم نیازی به تغییر داشته باشند و مهم باشن البته بعضی از دوستان رو دیدم که مقدار MTU رو دستکاری میکنن که اون هم بنظر بنده لازم نیست و فرقی نمیکنه
من هم در حد اطلاعاتی که داشتم توضیح دادم واگه از دوستان دیگه کسی اطلاعات جامع تری داره ممنون میشم در اختیار منم بگذاره
میتونی از help خود مودم استفاده کنی برو تو صفحه مودمت و با یوزنیم و پسورد user وارد شو
مثلا اینا رو تو help پیدا کردم:
WMM Wi-Fi Multimedia
WPS Wi-Fi Protected Setup
از دوستانی که اطلاعات دقیقی از نحوه شارژ و حجم استفاده و زمان اعتبار دارند خواهش می کنم بطور کامل توضیحاتی بیان کنند چون بسیاری از کاربران با این مشکل روبرو هستند.نقل قول:
مثلا من در تاریخ 90/5/30 به مقدار 20800 تومان شارژ کردم ولی6/1 پیغام داد 4 روز اعتبار دارید دیروز 6/2 یه کم دانلود کردم بعد پیغام داد اعتبار شما تموم شده در حالیکه حداقل 2 گیگ مونده بود.تو اعتبار هم داده 15800 اعتبار دارید این یعنی چی؟
دیروز که ترافیک شما تموم شد به خاطر اینه که سر ماه ترافیکا 0 میشن دیگه! اگرم 20800 تومان شارژ کردید و هنوز ترافیک بهتون نداده حتما مقدار کمتری پول ریختید... نمیدونم هزینه ماهیانه تون چقدره؟نقل قول:
الان هم دارید ازون 20000 تومان استفاده میکنید که رسیده به 15800
من از ایرانسل طرفداری نمیکنم چون هم دزده و هم از من هم دزدی کرده ولی از حق نباید گذشت , آخه کجا ایرانسل گفت که شبانه رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
تماس با 707 با سیم کارت ایرانسل رایگان است یا شبیه یه تماس معمولی حساب میشه؟
تماس با 707 (پشتیبانی) با سیم کارتهای ایرانسل رایگانه یا شبیه یک تماس معمولی حساب میشه
کاربر گرامی،
سرور در حال حاضر قادر به پاسخگويي نمی باشد، لطفا کمی صبر کنيد
تلفن ها رو هم کخ جواب نمیدن
من که همون adsl خودم رو این ماه باز شارژ مجدد کردم ببنیم چی میگن اینا الان 5 روزه ثبت نام کردم
تماس با 707 (پشتیبانی) با سیم کارتهای ایرانسل رایگانه یا شبیه یک تماس معمولی حساب میشهنقل قول:
سلام
بچه ها من نمیتونم 400 صفحه بخونم.به راهنمایی شما عزیزان احتیاج دارم.میخوام وایمکس بگیرم،کلا چه جوریاست؟خوبه یا نه؟
راستی وی چی ... روش جواب میده؟
من نمی گم شبانه ش رایگانه . اون یه دوست دیگه مون بود :31: که من هم باورم نشد :31:نقل قول:
من و یکی دو تا از دوستان (توی صفحه های پبش) توی جزئیات حساب ویژه علاوه بر حساب خودمون یه جساب 1.9 گیگ هم اضافه شده بود که تا 2شهریور اعتبار داشت . در حالی که استفاده منو از اون کم نکرده و از حساب اصلیم کم کرده .
منظورم به دزدی اینه که الکی 1.9 گیگ میزارن که حساب اضافه دارید بعد از حساب اصلی خودمون کم می کنند .
یکی از بچه ها راست می گفت اینا مفت به کسی چیزی نمیدن :13: نباید گول خورد :31:
این وضعیت اشتراک 512 منه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست کردم تقریبا همیشه همینطوره (یکم بهتر یا بدتر)
هزینه ماهیانه 20800 تومن با 4 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه!! چیز پی ان هم روش جواب میده و تورنت هم مشکلی نداره
همین سرویس با همین کیفیت نا محدودش 60 هزار تومن در ماه میشه
حالا دیگه خودتون نتیجه تست رو با ADSL و غیره مقایسه کنید و ببینید براتون مناسب هست یا نه
من الان از 128 نامحدود مخابرات استفاده میکنم ماهی 9900.نمیدونم می ارزه برم یه 128 وایمکس بگیرم یا نه(البته چون که زیاد جابه جا میشم میگم).کاش یکی هم که 128 وایمکس داشت نتیجه تستش رو میذاشت یه مقایسه ای میکردم.این مال منه:نقل قول:
بله .. تماس با خطوط ایرانسل با شماره 707 رایگان هست ...نقل قول:
موفق باشید ..
آقا جان رایگان رایگان هم نیست هزینه اون معادل یک دقیقه تماسه(با خط ایرانسل):31:نقل قول:
یکم کند نشده اینترنت ایرانسل امروز؟
اگر اعتبار داشته باشید 50 تومن کم میکنه و اگر اعتبار نداشته باشید که چیزی نمیتونه کم کنهنقل قول:
این هم حساب 128 من که جدیدا گرفتمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:من هم از دوستان شنیدم که رایگان هست. نمی دونم اما فکر می کنم توی یه جایی از صفحات ایرانسل هم خونده بودم که رایگان هست. بهرحال من چون خودم خط ایرانسل ندارم پس حرف دوستان سنده و همین میزانی که فرمودن ظاهرا از اعتبارتون کسر میشه.نقل قول:
داداش منم 128 ماهی 3 گیگ دارم ... تستم مثل شماس ولی پینگم 800 بود! چرا؟ نکنه بخاطر سروره؟نقل قول:
سرور که خود speed test برای من انتخاب کردنقل قول:
اما 2 هفته ای میشه Ping من بالای 300 نرفته
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
زنگ هم نمیزنه میگه اعتبار کافی نیستنقل قول:
نسیه که حساب نمیکنه عزیز من
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
با 512 وقتی از PN/\ استفاده میکنم سرعتم زیر 100 میرسهنقل قول:
2 روزه اینطوری شده نمیدونم چرا
تازه سرعت زیر 100 کمه ؟!!!!نقل قول:
من 512 دارم سرعتم از 65 بالا تر نمیره .
چرا ؟!!
منظورم از سرعت 100 سرعت Data Rate ی هست که مودم نشون میده و معمولا 504 تا 515 هست اما با PN/\ سرعت 512 به 100 تقلیل پیدا میکنهنقل قول:
یعنی سرعت دانلود میشه حدود 11KB/s
سرعت 65KB/s که برای 512 کاملا استاندارده
من خودم امتحان کردم که دارم میگم با یه سیم کارت که اعتبارش 1 ریال بود زنگ زدم زنگ هم خورد 40 دقیقه هم حرف زدم با پشتیبانینقل قول:
دوستان ایرانسلی تایید میکنن که امروز سرعت به شدت اومده پایین؟ (البته در تهران بقیه جاها رو نمیدونم)
من هم کلا حس میکنم افت کرده کیفیتمنقل قول:
از او موقعی که پینگ بهتر شده سرعتم گاهی نوسان داره که قبلا اینطوری نبود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان نظر شما در مورد این طرح شکایت چیه؟
ADSL دار ها حداقل در عوض محدودیت حجم پهنای باند بیشتری دارن و دانلود شبانه هم دارن و هزینه های ماهیانه شون هم کمتره ولی ما که چیزی برای از دست دادت نداریم....
بله برای من هم از دیروز سرعتم اومده پایین:41:
اینم سرعت من هستش 1 مگ ...
ولی بقول دوستان تازگیها یهو سرعت داغون میشه !! که اگر یکبار دوباره ip گرفته بشه درست میشه ! و برای 2-3 ساعت ردیفه ولی باز خراب میشه ! نمی دونم این مشکل از مودم هستش یا کرم ایرانسله ...چون بعضی روزا شده که قشنگ 24 ساعت ماکس سرعت کار میکنه . البته وقتی سرعت کم میشه من یه صدای نویز مانندی رو درون مودم حس می کنم که وقتی ریست میکنم دیگه نمیاد یعنی وقتی میزون کار میکنه این صدا توش نیست !!
سلام
من سرویس نا محدودم 512 داشتم الان پایه ای 4 گیگ در ماه کردمش. توی کنترل حساب اینترنتی از کجا بفهمم چقدر استفاده کردم؟
توی حساب اونجا که نوشته:نقل قول:
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
بعد که وارد این قسمت شدی جلوی "باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه" یه عدد نوشته که اون رو تقسیم به 100 میکنی میشه مقدار حجم باقی مونده به مگابایت
دوستان هنوز این طرح نامحدود و قیمت های جدید به ISP ها ابلاغ نشده. دقیقا شما الان میخواید از چی شکایت کنید؟
این طرح سال 87 تصویب شد و ابلاغ هم شد (همون موقع که گفتن 20 درصد قیمت پهنای باند کم میشه )ولی isp ها اجرا نکردن این ابلاغی هم که صحبتش هست ارجاع داده به همون قانون و تاکید دوباره کرده....نقل قول:
با یکم حساب کتاب میتونید اختلاف قیمت واقعی با تعرفه های ایرانسل رو متوجه بشید (مخصوصا برای سرویس های حجمی)
من تازه ناچاری وایمکسی شدم.
یه سوال : من سرعت دانلودم با 512 توسط دانلود منیجر 65 kb هست . ولی وقتی با چی چی ان دانلود میکنم سرعت دانلود منیجر یهو میشه 5 kb .!!!!!!!!!!!!!!!
اشکال کار کجاست ؟ چون من با adsl شهراد هیچ افت سرعتی نداشتم . لطفا منو راهنمایی کنین که اگر وایمکس ایرانسل روی بعضی چی چی ان ها مشکل داره . بهترین راه برای کمترین افت سرعت چیه ؟
ممنون
2 روزه با PN/\ مشکل پیدا کردهنقل قول:
مبین نت هم همین شکلیه و موقتیه. وگرنه همین 512 هم با PN/\ حدود 65 دانلود میکنه