نقل قول:
سلام مجدد. زنگ زدم فروشگاه راستین. فرمودند مدل HTP-RS33
بدون پلیر قابل فروش نیست! حتما باید با پلیر بخرم.جایی سراغ دارید این مدل رو بدون پلیر بفروشه؟
Printable View
نقل قول:
سلام مجدد. زنگ زدم فروشگاه راستین. فرمودند مدل HTP-RS33
بدون پلیر قابل فروش نیست! حتما باید با پلیر بخرم.جایی سراغ دارید این مدل رو بدون پلیر بفروشه؟
قابلیت آپدیت فریمور بستگی به شرکت سونی داره که لازم بدونه آپدیتی ارایه بده یا نه.نقل قول:
mkv اجرا نمی کنه ولی زیرنویس ساپورت می کنه.
مشخص نیست.
اطلاع دقیق ندارم ولی باید حدود 600 یا 650 باشه.
سلام.این فروشگاه راستین همینجوریه.شما اگر تهران باشید و حضوری برید می تونید راضیشون کنید و بدون پلیر بگیری.بعضی وقتا هم تلفنی قبول می کنند.کلا کار اینا حساب کتاب نداره.نقل قول:
پاساژ شرکا هم تو خ جمهوری هست.اونجا هم می تونید سر بزنید و سوال کنید.
این موضوع بستگی به سینمای شما داره که چه ورودی صدایی داشته باشه.اپتیکال یا کواکسیال یا HDMI.و یا ورودی آنالوگ یا همون دو کاناله.نقل قول:
اقا رایاننقل قول:
سینما خانگی من هم ورودی کواکسیال داره هم اپتیکال طبق دفترچه راهنماش
شرایط هم به این صورت هست در حال حاضر:(فلن توان خرید امپ نیست ایشالا بعد ها)
یک عدد ----- دارم با خروجی کواکسایل و اپتیکال و hdmi
یک عدد hd player دارم با خروجی اپتیکال
تلویزوین هم که خروجی اپتیکال داره
الان hd player به hdmi 2 تلویزیون وصل هست
----- بهhdmi 3
و سینما خانگی به hdmi 1 تلویزیون
من می خوام هر وقت که سینما خانگی رو روشن کردم صدا از هر سورسی چه ----- چه hd player و چه تلویزیون روی سینما خانگی بیاد
باید hd player و ----- هر کدام جدا یکی مثلا با کواکسیال و دیگری با اپتیکال به سینما خانگی وصل شود
یا میشه همه با hdmi به تلویزیون که وصل هست یه کابل اپتیکال از تلویزیون به اپتیکال سینما خانگی وصل کنم؟
ببخشید سرتو در اوردم...
فقط تفاوت اپتیکال با کواکسیال چی هست ؟
ممنون
سلام.
من بین دو مدل Pioneer Rs-77 و DENON 1311xp موندم کدوم بهتره؟
وضوح صدا، تفکیک بالای صدای زیر و بم و قدرت Upscaling خیلی برام مهمه.
خودم که مشخصاتشون رو بررسی کردم دامنه فرکانسی پایونیر خیلی بهتر بود. پس صدای زیر و بم رو بهتر تفکیک می کنه.
اما تو همین سایت دیدم بعضی ها گفتن وضوح دنون بهتره!
من نمی دونم حرفهای اینا رو قبول کنم یا مشخصات دامنه فرکانسی رو در نظر بگیرم.
از طرفی پشت دستگاه پایونیر کلی فیش و ورودی و خروجی داره اما ورودی و خروجی های دنون خیلی کمتره. می ترسم دنون ورودی یا خروجی مهمی، کم و کسر داشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید کدوم رو بگیرم.
با تشکر:11:
شما باید امتحان کنید و ببینید چجوری جواب می گیری.اول از همه با اپتیکال از TV به سینما وصل کنید ببینید صدارو دارید یا نه که احتمالا باید داشته باشید.اگر نشد باید هر کدوم از دستگاه هاتون رو با کابل اپتیکال یا کواکسیال به سینما وصل کنید.نقل قول:
تفاوت اپتیکال و کواکسیال هم در نوع کابل و جنس و ساخت اون است.
سلام.نقل قول:
اول از همه بهترین کار اینه که شما خودت صدای دوتا دستگاه رو بشنوی و تصمیم بگیری.
در کل دنون صدای نرم تری داره.تفکیک بهتری هم داره ولی اونقدر نیست که بخواد موضوع نگران کننده ای برای پایونیر محسوب بشه.
ورودی خروجی های هر دو هم مناسب.شاید تو ورودی خروجی های آنالوگ متفاوت باشند که موضوع مهمی نیست
ممنون.نقل قول:
نرم تر بودن مزیت نیست بلکه ضعفه. نرم تر بودن صدای دنون بخاطر اینه که صداهای زیر رو نمی تونه به خوبی پایونیر تفکیک کنه. با بررسی دامنه فرکانسی ضعف دنون تو صداهای زیر کاملا مشهوده. و به همین دلیل صداش بم تر و نرم تره.
بررسی دامنه فرکانسی خیلی دقیق تر از تشخیص با گوشه. گوش بعضی فرکانس های صوتی رو نمی تونه تشخیص بده.
با در نظر گرفتن تمام جوانب از جمله کیفیت صوت و امکانات و دیزاین پایونیر RS-77 انتخاب مناسب تریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیزاینش ابهت خاصی داره. بزودی می خرمش.
با سلام خدمت دوستان عزیز
باتوجه به کفتگو با یکی از دوستان دررابطه با آمپلی فایر پرولجیک باخروجی بالا وقیمت حدود 500 تومن
میخواستم بدونم ایا آمپلی فایر پرولوجیک با قدرت 250 وات rms با مارکهای معتبر وجود دارد
من هر چی امپلی سرچ کردم آخرش 200 وات برای هر خروجی بود آن هم قیمت های زیاد 7 تا 9 میلیونی ؟؟؟؟
اگه به سوالهای قدیمی تر من نگاه کرده باشید میبینید که من یک سری باند خریدم که با امپم سازگار نیست وهروقت حجم صدا بالا میرود پروتکت میدهد وطبق نظر دوستان باید امپلی عوض شود چون فروشنده قبول نمیکنه ومیگه باید امپ عوض شه؟روی بلندگوها نوشته250 وات rms روی8 اهم حالا برای خرید امپ چه خروجی باید داشته باشه؟ خروجی امپ من 100 وات rms مدل سونی db2000میباشد.
ممنون از راهنمایی دوستان
منظور من از نرم تر بودن بم بودن صدا نبود.منظورم این بود که صداش کمتر به گوش فشار میاره.نقل قول:
کسی می دونه DENON 1311xp قدرتش 650 وات RMS است یا P.M.P.O ؟
یه سوال دیگه: آیا گارانتی شرکتی داره؟
ممنون از راهنمایی
دوستان سینمای خانگی با حداکثر بودجه 350 اگه بخام بگیرم چیزه خوبی پیدا میشه ؟
منظورم اینه اصلا با این رقم میشه چیزه خوبی چیدا کرد که هم فرمت های مختلف تصویری را ساپورت کنه و هم اینکه FULL HD باشه . ؟
پایونیر RS77 بلندگوهای ایستادش محافظ نداره؟
اون بلندگوهای کوچیک و ساب ووفرش که محافظ داره، میشه محافظش رو برداشت؟ چون ممکنه توش خاک بشینه و بخوایم داخلش رو تمیز کنیم میشه محافظ هاش رو برشون داشت؟
یه سوال مهم درباره سیستم DENON 1311xp دارم:
می خواستم بدونم این مدل که بلندگوهاش ایستاده نیستن و نمیشه رو زمین بزاریمش، پس مجبوریم توی میز تلویزیون و چسبیده به تلویزیون جاش بدیم به تلویزیون آسیب نمی زنه؟
آخه اسپیکرها امواج مغناطیسی دارن.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
در تمام بلندگوهاي سينمايي بلندگوي مركز و دو كانال اصلي مگنت شيلد.نقل قول:
اگر تي وي شما ال سي دي يا پلاسما باشه كه مشكلي نيست اما براي لامپ تصوير بلندگوها شيلد.
نه نمیشه.یه چیز معمولی ضعیف میشه گرفت.نقل قول:
ممنوننقل قول:
نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل های D355 و D455 چیه ؟ قیمتشون بین 300 تا 400 هست .
راستی یه سوال کلی :
من احتمالا تا چند وقته دیگه تلوزیون پلاسمای 43 اینچ میگیرم . ولی نمیخام بابت سینما خانگی بیشتر از 350 بدم .
به نظرتون با این پول سینمای خانگی بگیرم یا یه سیستم ظبط صوت مثلا 5000 وات ( مثل پایونیر مدل TODOROKI RSM 400DV ) ؟
درمورد پست4327 کسی راهنمایی نمیتواند بکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه پلاسما پاناسونیک گرفتم+بلوری+ر*س*ی*و*ر اچ دی
می خوام یه سینمای خانگی بگیرم،بین ای دوتا،کدوم رو پیشنهاد می کنین؟چرا؟
PANASONIC PT980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PIONEER
HTZ787 DVD
جناب رایان و دیگر دوستان خبر ندارید Denon 1312xp کی ممکنه وارد ایران بشه؟
همین Denon 1311xp چه ماهی وارد شده بود که احتمال بدیم 1312xp هم توی همون ماه وارد میشه؟
چون بلندگوهای 1312 کوچکتر از 1311 است راحت تر میشه تو میز تلویزیون جاش داد.
تو مشخصات اسپیکرهای Denon 1311 ، بطور مثال اسپیکرهای جلو رو فرکانسش رو زده 150 هرتز تا 20 کیلوهرتز.
ولی RS77 اسپیکرهای جلوش 35 تا 30 کیلوهرتز.کد:http://www.denon.co.uk/UK/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=HomeTheatre&SubId=HomeTheaterSpeakerPackage&ProductId=SYS391HT
یعنی هم تو صدای بم و هم صدای زیر دنون خیلی پایین تره. پس چرا از هر کسی که استفاده کرده می پرسم میگه دنون بخر؟؟؟ لطفا یکی درست و حسابی منو منو راهنمایی کنه.کد:http://www.pioneer-mea.com/en/TODOROKI/spec/index.html
ببخشید تلویزیونهای سونی فرمت MKV رو پخش نمیکنه. آیا سینما خانگی های سونی هم همین مشکل رو دارن؟ مرسی
نقل قول:
کسی نظری نداره ؟
راستی نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟ میتونه جای سینمای خانگی را بگیره ؟
به نظرم شما باید یه سینما بگیری که آمپلی فایرش صداهای HD رو ساپورت کنه.چون شما بلوری پلیر دارید و مطمئنا بلوریتون رو هم می خواید به سینما وصل کنید.سعی کنید بودجتون رو بیشتر کنید و یه سیستم بهتر و با امکانات بیشتر تهیه کنید.نقل قول:
دقیق یادم نیست که 1311 کی وارد شد ولی حدودا فکر کنم زمستون بود.نقل قول:
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
سینما خانگی کلا اصول کارش با یک ضیط صوت فرق می کنه.ضبط صوت های 5.1 کانال می تونند تا حدی جایگزین سینمای خانگی باشند و حتی موزیک بهتری ارایه می دهند ولی یه ضبط صوت 2.1 کانال مناسب موزیک طراحی شده و اصلا نمی تونه جایگزین سینمای خانگی باشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
بله.البته به چشم یک مشکل نباید به این موضوع نگاه کرد.نقل قول:
کلا میشه بگید چه سیستمی ( حالا چه سینمای خانگی ، چه ضبط صوت ، چه تلوزیون هایی که میتونن فایل تصویری پخش کنن ) میتونه فایل های MP4 یا mkv یا divx با کیفیت 720p را اونم حجم بالا ( مثلا بالای 4 گیگ ) میتونه پخش کنه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه : نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟
شما اگه میخوای همه نوع فایلی رو پخش کنی دو راه داره:نقل قول:
1- استفاده از USB تلویزیونهای SAMSUNG
2- استفاده از WD Multimedia Player که از نظر هزینه به صرفه تره و می تونید هر تلویزیون یا سینمایی که دوست داشتین در کنارش بگیرین.
سلام من یک سینما خانگی C655W سامسونگ دارم و می خوام پلیر اون رو با C5550W عوض کنم چون باندهای هر دو مدل مثل هم هست. آیا سام سرویس یا جای دیگه پلیر تنها این مدل رو داره ؟ یا جایی هست که بتونم عوض کنم ؟ این کار رو هم به این دلیل می خوام انجام بدم که سینما خانگی فایلهای MKV رو پخش نمیکنه و من فایلها رو با تلویزیون سامسونگم پخش می کنم و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینما خانگی وصل کردم ولی صدای دالبی 5.1 از سینما پخش نمیشه و فقط صدای استریو رو ساپورت میکنه ( البته هنوز یک روشی هست که امتحان نکردم اگر جواب داد که هیچ اگر نه باید یک راه حلی پیدا کنم ) و می خوام پلیر دستگاه رو عوض کنم که MKV پخش کنه و صدای دالبی هم از سینما پخش بشه به مدیا پلیر هم فکر کردم که بگیرم ولی اگه پلیرش عوض بشه خیلی بهتره یا نهایتاً سینما رو بفروشم و یکی دیگه بخرم. آیا مشتری برای سینما با 6 ماه کار کرد پیدا میشه ؟
سلام دوستان،
من یه تلویزیون sony nx710 دارم که می خوام یه سینما سه بعدی براش بگیرم. مدل انتخابی اولم sony e970w بود که به علت کمیاب شدن قیمتش الکی یه 500 تومن رفته روش و فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه. از مدل pioneer bcs-717 هم خوشم اومد که مثل اینکه تو ایران نیست.
از اساتید خواهش می کنم تو رنج حدود یک میلیون حالا 200 یالاتر یا پایین تر یه سینمای خوب و با کیفیت معرفی کنند. اگه گیر نمیاد یه سینما dvd خوب با یه بلو ری سه بعدی که با هم جور باشند معرفی کنید.
همونطور که دوستان عرض کردند استفاده از دستگاه های HD پلیر بهترین راه است.نقل قول:
صدای این مدل ضبط را تا حالا نشنیدن.از نزدیک هم ندیدمش.در گذشته که ال جی اصلا ضبط های خوبی تولید نمی کردند.هیچکدوم صداشون چنگی به دل نمی زد.الان نمی دونم چقدر پبشرفت کرده.
نه پلیر رو عوض نمی کنند.نقل قول:
اگر هم بخواید بفروشید قیمت خوبی نمی تونید بفروشید مگر اینکه به آشنا بدید.
تنظیمات سینماتون رو چک کنید باید راهی باشه که سینماتون صدای دالبی رو پخش کنه.
سلام.نقل قول:
pioneer rs77 بگیرید با بلوری samsung D6500
اگر ممکنه هر دو رو از یک برند معرفی کنید.
امیدی به وارد شدن pioneer bcs-717 نیست؟
بلوری BDP-430 pioneerنقل قول:
در مورد bcs 717 چیزی نمی دونم.اگذ تو سایت خاورمیانه باشه می تونید امید به اومدنش داشته باشید وگرنه خیر.
اگر ممکنه از این مدل هایی که چهار تا اسپیکر ایستاده داره معرفی کنید. آخه برای اتاق پذیرایی می خوام.
امروز جمهوری بودم فروشندهه گفت یه pioneer bcs-707 ببر، تا ده روز دیگه هم پلیر سه بعدی برامون میاد یه دونه از اونها هم بیا بگیر. نظر شما چیه؟
نظر مثبتی ندارم.نقل قول:
5590 فیلیپس هم هست.
مدل تو بازار زیاده.من نمی پسندم،شما برید از نزدیک ببینید چی می پسندید.
تفاوت rs33 و rs77 چیه؟ اگر تفاوتش فقط در داشتن و نداشتن پلیر هستش و اینکه من می خوام پلیر جدا بگیرم بهتر نیست rs33 بگیرم؟
سایتی که گفتید این هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو دارای پلیر هستند ولی شما می تونید برید و با فروشنده صحبت کنی و متقاعدشون کنی که بدون پلیر بخری.نقل قول:
تفاوت در نوع بلندگوها و آمپلی فایر هست.آمپ rs33 از صداهای HD پشتیبانی نمی کنه و برای شما که می خواید از بلوری پلیر استفاده کنید مناسب نیست.