من اگه خدا بخواد از مهر میشم ترم اولینقل قول:
در ضمن من رشتم فنیه،دختر و پسر از هم کلا سوان
Printable View
من اگه خدا بخواد از مهر میشم ترم اولینقل قول:
در ضمن من رشتم فنیه،دختر و پسر از هم کلا سوان
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز و ممنون از اینکه پاسخ دادید.
خوب شد بگم تو دانشگاه اینجا (بروجرد) دو درس و قرآن وصایا رو یک واحد بدون شهریه حساب میکنن یعنی اگه یکی 19 واحد داشته باشه و وصایا رو بگیره بشه 20تا دیگه واحدهاش پر میشه و امکان اضافه کردن درسهای دیگه رو نداره. من موندم چرا این همه قانون تو شهرهای مختلف باید با هم فرق داشته باشه. حالا از این موضوع بگذریم. ضمنا کلاسهای اینجا هنوز تشکیل نشدن الارقم اینکه زمان شروع کلاسها رو 27ام گذاشته بودن.
همین جا از تمامی دوستان عزیز خواهش میکنم بگن جاهای دیگه که تاریخ شروع رو 27ام تعیین کردن آیا تا حالا کلاسهاشون تشکیل شده یا نه؟
من هنوز ثبت نام نکردم:31:
مشکلی پیش نمیاد .
احتمالا فردا برم ببینم فیزیک قبول شدم یا نه:8:
27 ام کلاسها شروع شده ولی هیچ کس سر کلاس نمیاد:27:نقل قول:
برای ما که از 29 ام (امروز) شروع شده؛ ولی یارو موقع ثبت نام گفت بعد از جلسه آشنایی با دانشگاه (4 مهر) بیا.نقل قول:
نه دانیال جان شروع نشده ولی لیست اسامی رو زدن به سالن.پیام نور هم بعضی وقتها 15 تا دختر بودن و من و یه پسر دیگه و چون اون پسر هم شاغل بود اکثرا نمیومد و من تنها میموندم.ولی اگه یکم پسر زیاد باشه مخصوصا یکمی هم پسرها شلوغ باشند کلاس رو میشه به راحتی از تصرف دخترا در آورد و ساکتشون کرد:27:.نقل قول:
معمولا تا چه ساعتی ثبت نام هست
هر چی زنگ می زنم دانشگاه بوق اشغال میزنه
تا هر ساعتی که بشه از مردم پول گرفت! :31:نقل قول:
دانشگاه ما فک کنم تا 17:00 بود.
داداش خیلی اوقات هم پسرا کلاس رو بی خود شلوغ میکنن :13:نقل قول:
من قبلا دانشگاه دیگه ای دانشجو بودم رفتم برای تطبیق واحد میگه تا 10 واحد باید 1.5 برابر شهریه درسهای نظری(14550)را بدی بیشتر از 10 واحد هم 3 برابر شهریه درس های نظری را باید بدی تا نمره اون درس را قبول کنن:2:
کسی می دونه دانشگاه آزاد ترم 2 ورودی جدید رو ثبت نام می کنه یه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ترم بهمنی وحجود دارد.نقل قول:
منظورتونو متوجه نشدم.نقل قول:
ترم بهمنی وحجود دارد.
من رشتم هنر هستش آبان کنکور عملی دارم...دانشگاه آزاد بهم مرخصی نمی ده...می خوام ببینم ترم 2 ثبت نامم می کنن؟(دانشگاه تهران مرکزی)
راستی من سوال دارم 2 تااا
اول اینکه شما ها که پیش نیاز بهتون خورده و میگین مثلا 17 واحد بهتون دادن با هم میشه 17 واحد ؟
یعنی ریاضی و فیزیک پیش نیاز خورده باشه تو انتخاب واحد چی میزنن براش
بعد سوال بعدیم اینکه
تو دانشگاه درسای عمومی مثل فارسی و زبان و این چیزا کتاب میخوا یا جزوه میده استاد؟
من دیروز از یکی از دوستام پرسیدم،نقل قول:
واسه ما اینطوریه که 20 تومن میریزیم به حساب دانشگاه و فیششو میبریم سلف، که 4 تومنش میشه قیمت کارتی که بهمون میدن تا همیشه شارژ کنیم، 16 تومنشم میشه خرج غذامون تا وقتی که تموم بشه و دوباره شارژ کنیم.
واسه من کلاسامو زده 27، ولی کلی گفته و از این شنبه (سوم) شروع میشه. چون 30 ام جشنه.نقل قول:
فکر کنم ماها که تازه واردیم ذوق کنیم همگی بریم! :27:نقل قول:
من که میرم!
برای ما تا ساعت 4 عصر بود.نقل قول:
اشغال هم باشه همینطور زنگ بزن یه بار میگیره!
برای منم همینطور بود! بس که همه دارن زنگ میزنن اینطوریه! ولش نکن و هی زنگ بزن. :11:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای من که ریاضیو پیش نیاز خوردم، جزو واحدا حساب شده و جمعا شده 16 تا که خودم هم واسه 16 تا ثبت نام کردم. اگه فیزیکم میخوردم، میشد 18 تا و فکر کنم باید پول اضافی میدادم؟؟؟نقل قول:
فکر کنم همینطور باشه.
در مورد کتاب یا جزوه هم، خود استاد میگه چیکار کنین، معمولا جزوه میگن و کتاب هم فقط معرفی میکنن، ولی امتحان از کلشه، یعنی هم کتابه هم جزوه ش!
بعد ریاضی فیزیک که پیش نیاز میخوره
از درسای پیش دانشگاهی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مایه همونه ولی خیلی سختتره! :19:نقل قول:
هردوش سخته، میگن خیلیا میفتن!
انگار بعضیا زبانم پیش میخورن؛
جدیییییی میگی؟چه مسخره است خوب چه فرقی کرد بیشتر از هزینشو میگیرن؟:18:نقل قول:
چجوریه به ما نگفتن کلاسامون کی شروع میشه؟
کلا دانشگاهمون داغونه ها
اگه ترم اولتو کامل ثبت نام کنی شهریتم بدی ولی نری سر کلاس....ترم 2 قبولت می کنن(یعنی بعدش باید یه بهونه بیاری بگی مثلا مریض بودم واسه همین نتونستم بیام)نقل قول:
ولی اگه ثبت نام نکنی بزاری ترم 2....نه! قبول نمی کنن
سلام
بچه ها واسه تطبیق واحد باید پول بدم؟
یکی از بچه ها پست داده بود نوشته بود تا 3 برابر میگیرن
چه جوریاس؟
یعنی اگه رتبم خوب باشه ترم 2 ثبت نامم نمی کنن؟ واسه سراسریم امتحان عملی داریم که توی آبانه اگه اونو قبول نشم می خوام میرم آزاد...شنیدم اگه ثبت نام کنم ترم بعدی انصراف بدم کلی دردسر داره و باید شهریه ثابت چند ترم رو بدم.آره؟نقل قول:
اگه ترم اولتو کامل ثبت نام کنی شهریتم بدی ولی نری سر کلاس....ترم 2 قبولت می کنن(یعنی بعدش باید یه بهونه بیاری بگی مثلا مریض بودم واسه همین نتونستم بیام)
ولی اگه ثبت نام نکنی بزاری ترم 2....نه! قبول نمی کنن
اره من 29 واحد داشتم میگن باید برای 10 واحد 1.5 برابر شهریه درس نظری و بیشتر از 10 واحد 3 برابر شهریه درس نظری را بدی:2::2:نقل قول:
البته مهم نیست درسهایی که میخوای تطبیق واحد کنی نظری بوده یا عملی شهریه نظری را میگیرن
نقل قول:
قربان شما کدوم دانشگاهی
چه رشته ای؟
چه ترمی ؟
به چه رشته ای میخوای تطبیق کنی؟
دانشگاه ازاد مرودشتنقل قول:
الکترونیک
1
الکترونیک
فکر میکنم قوانینش کلی باشه!
منم میخواستم ترم اول پول ندم و ترم 2 برم ...
یعنی رزرو نمیشه؟
نقل قول:
من که متوجه نشدم از الکترونیک به الکترونیک میخواین تطبیق کنین:27:
مگه میشه؟
الانم با دوستم تماس گرفتم گفت از من هیچ پولی واسه تطبیق نگرفتن
نه بابا رزرو نداره!!!دوستام رفتن دانشگاه سوال کردن می شه رزرو کنیم یا ترم 2 بیایم ثبت نام ؟؟گفتن نخیر نمیشه دانشگاه به پول شما نیاز داره! :18:نقل قول:
منم میخواستم ترم اول پول ندم و ترم 2 برم ...
یعنی رزرو نمیشه؟
چه رشته ای هستی که می خوای ترم 2 بری؟
قبلا دانشجو بودم جای دیگه ادامه ندادم به خاطر نظام وظیفه...نقل قول:
دوست دانشجوی کجاست و چه رشته ای؟!
نقل قول:
بابا تا 2 ترم به صورت اتومات ذخیره میشه
واس چی بچه ی مردمو میترسونی الکی
بستگی به دانشگاهت داره برای ما که گفتن تا دو ترم بعد رزو هستی..نقل قول:
نقل قول:
قزوینه
برقه نمیدونم چه گرایشی
پس الکی میگن
من رشته م ریاضیه
میخوام واسه سال بعد بخونم یعنی از تابستون دارم میخونم
ولی خب اجبار خانواده س که ازاد ثبت نام کنم .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
شما چه دانشگاهی هستین جناب ahriman?
نقل قول:
منم قزوینم
شما یه کاری کن یه ترم بیا دانشگاه
ترم 2 مرخصی بگیر بخون واسه کنکور
بعد که قبول شدی میتونی تطبیق کنی
بهتر نیست؟
من خودمم می خوام ترم 2 ثبت نام کنم اگه بشه:31: یعنی ترم 2 برم حتما ثبت نام می کنن؟نقل قول:
بابا تا 2 ترم به صورت اتومات ذخیره میشه
واس چی بچه ی مردمو میترسونی الکی
عزیز دانشگاه ما که اینجوریهنقل قول:
دیگه نمیدونم
من میخواستم ترم اول نرم دانشگاه و ترم 2 برم
چون برنامه ریختم واسه درس
بعد الان مشکلی که دارم این که ترم 2 خودم می تونم انتخاب واحد کنم ؟ میخوام واحد کم بردارم مثلا 12 تا
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
من تهران قبول شدم
فکر نکنم واحد تهران قبول کنن .
بعد خانواده هم اطلاع ندارن میخوام مرخصی بگیرم ! باید ثبت نام کنم چون ممکنه بعدا لو برم ! : دی
چرا هیچ کسی نمیدووووووووووووووووووووو ووووووونه:19:
راستی ما که مرخصی بگیریم به ما کارت دانشجوئی داده میشه؟
و می تونیم از خدماتشون مثلا کتابخونه استفاده کنیم؟
نقل قول:
فکر نکنم تا ترم یک تموم شه
بزارن خودت واحد برداریا
بازم از بقیه بپرس
حالا چی قبول شدی و کجا؟
سال بعد چی میخوای؟