سلام
من که فارغ التحصیلم اون بخش پیش دانشگاهی پا فارغ التحصیلی رو چی بزنم ...
معدل کل دیپلم معدل سومه یا معدل 3 سال؟؟؟
Printable View
سلام
من که فارغ التحصیلم اون بخش پیش دانشگاهی پا فارغ التحصیلی رو چی بزنم ...
معدل کل دیپلم معدل سومه یا معدل 3 سال؟؟؟
سلام دوستان به نظرتون از پایه سنگین تره یا پیش (ریاضی فیزیک) ؟ بعد به نظرتون میشه تو دوماه پیش1و2 تموم کرد یا نه؟؟؟
اینم داره میشه حکایت مرغ و تخم مرغنقل قول:
شما كه ديپلم نگرفتي نمي توني در آزمون سراسري شركت كني دوست من.:10:نقل قول:
بالاخره ثبت نام کردم...
من معدل پیش دانشگاهی رو فکر کنم کمتر زدم از معدل اصلیم آخه من فقط اون کارنامه ای رو دارم از پیش که یه درس رو افتادم...
مشکلی که پیش نمیاد؟
بچه ها ، امتحاناي مدرستون شروع شده ؟
دوست عزيز دوم دبيرستاني! فكر نمي كني با اين حرفات داري روحيه ي ما پيش دانشگاهي ها رو بهم ميزني مثلا اينجا مال كنكور 89 هستش (اسم تاپيك رو بخون ) ما هم كه از همه جا عقب مونديم فقط همين حرفا رو كم داشتيم!نقل قول:
شوخي كردم زياد به دل نگير !:31:
بچه ها من تو قسمت 21 ثبت نامم اینجوری خورده:
خراسان رضوی خراسان رضوی - نیشابور- مرکزی
چرا 2 تا استان خورده؟
کافی نتی اشتباه کرده؟
حالا چیکار باید بکنم؟
:18::18::18:نقل قول:
توي دو ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...ت وم كردنشو كه آره مي شه تموم كرد ولي در حد ...:41:
6 ماه هنوز وقت داريم چرا داري رو دو ماه حساب مي كني؟
پشتيبان ما گفت ديفرانسيل و فيزيك مون كشوريه؟:5:نقل قول:
تشکر بابت جواب :11: یعنی واقعا نمیشه پیش ریاضی تو 2 ماه در حد خوب! تموم کرد آخه من میخوام تا عید کل دروس تموم کنم بعد فقط تست بزنم راستی نگفتید به نظرتون پیش زیاد وقت میگیره یا پایه؟ من بدجوری تو پایه گیر کردم به نظرم پایه از پیش سنگین تره! نظر شما چیه؟نقل قول:
نه درسته مدلشهنقل قول:
جمعه تو برنامه ی گزینه جوان اون مشاوره گفته بودش که منظور از معدل کل دیپلم همون معدل کل سال سومه!
من پارسالم که داشتم کنکور میدادم همینو وارد کردم امسال هم همین معدلو وارد میکنم!
آره خيلي آسون مي شه...كلا تابلو مي شن سوالا(البته من فقط شيمي شو ديدم):20:...تازه تصحيحشم كه با دبيراي خود مدرسست:21:نقل قول:
فکر نمیکنم اسونتر باشه
ما که پارسال شیمیمون کشوری بود بچه ها میگفتن سخت تر از مدرسه بود حالا بستگی داره به مدرسه ای توش درس میخونی!
خب من فكر كردم مي خوايي نگه داري پيشو واسه دو ماه آخر...اينكه الان بخوايي بخوني و بعد عيد بيشتر تمرين كني مسئله ي جداست البته مطمئنا نبايد اين طور باشه كه الان موقع خوندن اصلا تست نزنيم :46:نقل قول:
من خودم پيشو بيشتر مشكل دارم ، پايه رو به نظرم مي تونم دو ماه آخر با يه كم تمرين جمع كنم حالا شما رو نمي دونم به خودتون بستگي داره...البته به خاطر بودجه بندي سوالا واضحه كه اولويت با پيشه كلا:20:
مال شما هم همینطوره؟نقل قول:
خیالم راحت باشه؟
آره خیلی آسونه!حتما سوالای هماهنگ سالای قبلو گیر بیارین خیلی کمک میکنهنقل قول:
آره خيلي آسون مي شه...كلا تابلو مي شن سوالا(البته من فقط شيمي شو ديدم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...تازه تصحيحشم كه با دبيراي خود مدرسست
برای ثبت نام کسی الان مشغول تحصیل در پیش دانشگاهی است باید چه کدی را وارد کند ؟؟؟
اگر منظورتون کد نظام وظیفه است باید 05 وارد کنید.(نقل قول:
اگر نه که......سوالتون رو کامل بپرسید)
منظورم همین کد نظام وظیفه بود ! ممنون !
منم اینو خیلی شنیدم ولی اصلا متوجه نمیشم اولویت با پیشه یعنی چی؟؟؟ خوب الان همه میدونن شیمی 2و3 پایه از پیش مهمتره معارف 2و3 از معارف پیش در اولویت هستن بعد زبان فارسی و ادبیات هم همینطور فقط فیزیک پیش ارزشش تقریبا اندازه فیزیک 1و2و3 پایه است پیش ریاضی موضوعش فقط دیفرانسیل و گسسته و تحلیلی که نسبت به پایه اولویت داره اصلا تو پیش عربی و زبان فارسی نداریم پس از چه لحاظ در اولویته میشه دوستان در این مورد توضیح بدننقل قول:
.البته به خاطر بودجه بندي سوالا واضحه كه اولويت با پيشه كلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه آخر من اشتباه وارد كردم .:31:نقل قول:
دوستان کسی میدونه که سال دومی ها میتونن همون کد 14 رقمی پیگیریه پارسالو بدن یا نه؟
اگه معدل دیپلم رو اشتباه بزنی میشه بعدا اصلاح کنی .
اخه من هنوز دیپلم نگرفتم
پس براي چي ميخوايين شركت كنين ؟نقل قول:
سلام
بالاخره دیفرانسیل و زبان کشوری شد.
5شنبه 17 دی ماه دیفرانسیل
2شنبه 14 دی ماه زبان فارسی
اصلاح شد ، من زبان تو اس ام اس بهم گفتن فکر کردم انگلیسیه ...
دوستان مطالعه کتاب درسی فراموش نشه:46:
فقط 2 تا درس هست (ریاضی-فیزیک) که دی میگیرمنقل قول:
پیش 1 رو اسفند میگیرم و پیش2 رو خرداد میگیرم در ضمن تا اخر شهریور هم وقت دارم
حلا میشه معدل رو کاری کرد؟
خوش بحالتون انگلیسی که آسونه ما پارسال ترم اول دین و زندگی بود از بس نوشتیم ورقه سیاه شدنقل قول:
ولی دیف مواظب باشید درس چقریه
سایت سنجش لطف میکنن به من راه نمیدن!!!
میگه به دلیل شلوغیه سایت بعدا مراجعه کنین
بچه ها شما چه ساعتی رفتین؟
سپاسگزارم.نقل قول:
نه دبیر خصوصی ندارم. خودم از پسش بر میام
توی یادگیری و درک مباحث مشکلی ندارم اما مشکل من توی کمبود وقت هستش. تست هم می زنم اما وقتی تند تست می زنم زتبۀ خوبی نمیارم چون خیلی از سوالها رو با بی دقتی جواب میدم و حتا به نظرم سخت میاد!
از چه سالی باید به طور جدی شروع به تست زدن کرد؟
به نظر من شب برو ثبت نام من خودم اگه جواب سوالم رو بدید شب ثبت نام میکنم
ما که الان هر چی بگیم با شکه!نقل قول:
اگه معدل دیپلم رو اشتباه بزنی میشه بعدا اصلاح کنی
میگم خب به همین شماره ای که سنجش داده زنگ بزن .ازشون بپرس.
سلام دوستان :31:
این جا نوشته مشاوره و شیوه های برتر :31: امیدوارم در جای مناسبی سوالمو مطرح کرده باشم...
سه تا سوال...
1- تو شیمی 2 مهندس بازرگانی گفته 38 عنصر اول جدول تناوبی حفظ شه به ترتیب :18: یعنی عدد اتمیاش لازمه... به نظرتون راهی داره واسه حفظ اینا با ترتیبشون؟:31: بعضیا که فلز واسطه ان اسمشونم نشنیدم:دی
2- عددایی مثل بار و جرم الکترون و نسبت بار و جرم یه سری دیگه از این اعداد :19: اینا هم راهی هس راحت حفظ شن؟:31: آخه به تنهایی چیزی نیس ولی در کنار اطلاعات 4 سال کتاب درسی خب قاطی میکنم اینارو :31:
3- تو کتاب مهندس بازرگانی خودش قسمتای برای مطالعه داره...به نظرتون خوندنشون لازمه واسه کنکور؟ :31:
ممنون.:11:
اینم برنامه جدید که دیروز پریروزا اومده........ :دی :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه يك سال يك رشته نيمه متمركز و يك رشته روزانه قبول بشيم و ثبت نام نكنيم ميتونيم امسال تو كنكور شركت كنيم؟
ادبيات:70 درصد پيش (هر چند من شخصا نظرم اينه كه ادبيات كنكور كلا ربطي به كتاب درسي نداره:31:)نقل قول:
عربي:كه كلا پايست...من عربي رو جزو درساي پيش حساب مي كنم چون تو مدرسمون تو خود برنامه ي هفتگي هست و عين يه درس پيش الزاما همه شركت مي كنن سر كلاسش و فكر مي كنم همه وضعيت مشابه داشته باشن
ديني:دقيقا به نسبت يك سوم از هر سه كتاب مياد(حالا يه ذره اين ور اون ور مي شه)
زبان:تقريبا هر چي تو 3 مي خونيم دوباره تو پيش خونده مي شه...فقط گرامرش مهم بود كه اونم با وضعيت پارسال نقشش خيلي كمرنگ شده
رياضي و فيزيك:حدود 60 درصد پيش
شيمي:به نسبت يك سوم (مثل ديني)
من اصلا هيچ وقت نمي گم كه پايه خونده نشه و كل وقت مونو بذاريم واسه پيش...من فقط گفتم اگه قراره يكي از اين دو تا انتخاب شن پيش مهمتره چون به هر حال پايه رو حتي اگه ضعيف باشيم باز يه چيزايي هستن كه از سالاي پايين مدام تكرار شدن و به هر حال يه چيزايي ازشون بلديم در حالي كه پيش اكثر درساش جديده و اگه خونده نشه ....!!!!........البته اضافه مي كنم كه اينا نظرات شخصي منه و كارايي هست كه خودم انجام مي دم و به نظرم كلا هر كس خودش بهتر مي تونه راه درست موفقيت شو تشخيص بده...من وقتي شهريور با در نظر گرفتن يه همين نكاتي يه برنامه واسه خودم ريختم مشاور مدرسه داشت مي كشت منو ولي به هر حال خيلي وضعم بهتر شد نسبت به قبل و از كارايي كه كردم پشيمون نيستم...به نظر من شما هم سعي كن به نداي قلب خودت گوش كني. هيچ كس به اندازه ي خودت مشتاق پيروزي و نگران آينده ي شما نيست
بنظرم فیزیک پیش راحت ترین فیزیک بین پیش و پایه است. اصلا ازش نترس. جات باشم میرم یه پرسمان گاج یا دوسالانه قلم چی میگیرم همه سوالاشو حل میکنم پاسخنامشم میخونم . مطمئن باش این کارو بکنی اگه سخترین سوالای ممکنم طرح بکنه محاله زیر 18 بشی. این کارو حتما بکن اگه نتیجه نگرفتی بیا بزن توگوشم:31:نقل قول:
دوستان چه خبر درسا خوب پیش میره؟
سلام میرسونن:دینقل قول:
کلا من روز بعد از آزمون زیاد نمی تونم بخونم